Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
Ahojte, nas pustili z porodnice dnes. tiez mame Miska, narodil sa 5.5. o 01.30 v noci, 52cm a 3480g 🙂
@dankamg ahojky , no mam teraz dobre bobky, lebo mi robili pecenove testy dneska lebo som celu noc nespala, len som sa skrabala este som aj spuchla a mam ich dost vysoke ☹ ☹ , 19.20 idem este k dokimu a podla toho co som vycitala na nete tak ma asi posle do nemocky a neviem ci mi nebudu musiet vyvolat porod koli tomu ze mi pecen nefunguje ako ma. Tak len dufam, ze bude malinky v poriadku a ze sa to na nom nejako neprejavi..tak drzim palceky aj tebe a pre istotu by som si dala urobit tie pecenove testy tiez..nech mas istotu 😉
@zumpa jeeej tak dalsia do klubu mamiciek. Gratulujeme a vela zdravicka zelame.
@weronika187 veru veru, aj my sme boli tak ze v 35tt sa pytala von ale zastavili sme to a teraz ani bohoviiii 😀 😀
Ahojte baby, tak dnes som mala úžasnú noc ☹ do štvrtej som nespala, čo som mala slabučké kontrakcie, ani neviem či to vôbec boli kontrakcie, len sa opakovali cca každých 10 min. Už som myslela, že ma manžel povezie do nemocnice.. Okolo štvrtej som zaspala a teraz už necítim nič.. Môžu byť poslíčkovia pravidelný aj 6 hod. a potom nič? Ak by išlo o kontrakcie, tak asi stúpa intenzita a zmenšuje sa čas medzi nimi že? 🙂 Ďakujem Vám za rady..
@v.elen ahoj, myslim, ze je to presne tak ako pises, ak by islo o kontrakcie, intenzita stupa a cas medzi nimi sa skracuje...ja som nemala ziadnych poslickov a vlastne sa trocha aj obavam ze to nebudem vediet rozoznat, to ze kedy ist do nemocky...
ja som tiez mala hroznu noc, mna boli brucho ako pri M. a bolia ma krize...ja uz by som chcela drzat svoju malu v naruci a mat po porode...
@arusska My sme na tom podobne, tiez sa mala pytala uz v 32 tyzdni a nakoniec budem mozno aj prenasat... ale je este malinka, pred tyzdnom mala podla sona iba 2500 g, tak nech este trosku podrastie 🙂 Stale mam uzivat zvysene davky magnezia az do buduceho tyzdna...... ☹ Tak mozno potom, ked ho vysadim, sa nieco pohne 😉
Gratulujem vsekym cerstvym maminam 🙂 uzivajte si drobcekov, ja sa uz neviem dockat 🙂
Ahoj babule, ja teda neviem ako ostatné maminy-čakateľky, ale už druhú noc som poriadne nespala, asi mám už nervičky z toho prichádzajúceho pôrodu, poslíčkovia žiadny....až sa bojím, že to pride jedným šupom a ani nebudem vedieť ako sa volám 😒
No tak my sme sa vratili z poradne a nic noveho. Mala drzi ako kliest. Sice uz na ozvoch bolo vidiet slabucke kontrakcie ale to este nic neznamena. No a v piatok idem este raz na kontrolu, tak potom sa uvidi ze ci sa to uz nejako pohlo. Nechapem to, uz robim vsetko preto aby isla von a ona furt drzi. Nechcem rodit babo vacsie ako 3500g boze ved to nevytlacim.....
@saeda @hoota @zumpa gratulujem novym mamickam 🙂
ale vas pribuda. tisko zavidim. a my stale cakame a cakame... aj ja uz chcem mat moju bublinku doma, uz mi to brusisko zavadzia a stale ma uz nieco boli, si pripadam ako taky lazar, kazdy pohyb ma boli... tieto posledne dni su uz take utrpenie 🙂 a to som cele tehotenstvo ani nevedela ze som tehotna... zajtra poradna, som zvedava co mi povie, uz by sme sa mohli vypytat na svet a ked nie, tak chcem vyvolavacku 🙂
@jankaslamka nakoniec to bolo fakt fajn....nad moje ocakavania... porod bol omnoho lepsi ako prvy ... nemocka tiez fajn...aj personal
@mathildica168 vyvolavacku radsej nie, hlavne ak cakas prve... ja urcite neodporucam.... ked rodis spontanne tak mas kontrakcie pravidelne a mozes si medzi nimi vydychnut... pri vyvolavacke si v jednej obrovskej kontrakcii pocas celej doby a to aj 10 hodin.... nemas cas na oddych a rodis uplne vycerpana ☹
@mathildica168 ja som isla vyvolavackou a v pohode..sice som rodila 10 hodin, ale vyvolavacka na to asi nemala velky vplyv..ta mi len rozbehla porod..podla mna je to velmi individualne...ale ak nemas problemy, neprenasas neviem ako dlho, tak naco ist vyvolavackou..ine je ked ma babatko alebo ty nejaky problem
@saeda tak super 🙂 a u koho si rodila nakoniec?
@jankaslamka ja som mala zazmluvneneho dr. Divekyho a tak aj bolo... uplna spokojnost 😀
@saeda tak to hej 🙂 s nim su pacientky spokojne 🙂
@marsi28 no dnes som si bola v práci ešte pre nejaké veci a motkala som sa po meste a už mi zase začínajú bolesti v podbrušku a v krížoch.. Idem si asi ľahnúť a dospať noc a uvidím čo bude ďalej a v akých intervaloch.. Nerada by som bola, keby ma poslali z nemocnice domov.. A mysleli si "že prvorodička vôbec nevie čo sú to kontrakcie" 😀 Ale zasa mám obavu, aby som tam stihla prísť načas, lebo doma rodiť nechcem 😀 😀 😀
dakujem vsetkym za gratulacie a gratulujem vsetkym novym mamickam k babatkam, prajem vela zdravicka hlavne, pekne sa to rozbieha, nas pustili az dnes kvoli zltacke, ale uz sme doma, to je hlavne 😵

Ahojte... aj nas pustili vcera poobede z porodnice.... Miško sa narodil 4.5. v 38tt, s mierami 2940g a 49 cm 🙂