Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@weronika187 uprimna vdaka.....velmi sa tesime, je riadny hladosko, pyta kazde dve hodiny a beda usiam, ak svoje nedostane 🙂 ...maminka sa musi snazit, aby mala pre neho dost mliecka....
@elsanka tak to je super, ze je taky hladosko 😀 😀 😀 tak to isto mas co robit, ale urcite je to velka radost mat takeho anjelika doma 😵 😵 😵 drzim palce, nech mas stale dost mliecka a Matusko taky dobry apetit 😉 😀
Ahojte, tak už som sa konečne doslala k internetu.. 11.5.2011 o 8:55 hod sa narodil Samko.. Miery 3100g a 50 cm.. Z nemocnice nás pustili až dnes kvôli žltačke, ale tak dúfam, že už bude všetko OK.
@elsanka krásny chrobáčik 🙂) už sa neviem dočkať toho svojho, zatiaľ asi najťažšie bábo čo sa nám tu narodilo 😉 , prajem veľa radosti
@p.j.jacky nám sa darí dobre až veľmi dobre, ani by sa nám tak dariť nemuselo, som síce ešte pred termínom ale veľmi rada by som to už mala za sebou, najhoršie je to čakanie, ale to ty určite poznáš, veľmi som zvedavá ako dlho to ešte potrvá 😝
@v.elen blahoželám k synčekovi a prajem obom veľa zdravia
tak baby chvalte sa ktore už mate svojich drobcov v naruči
ahojte, včera 19.5.2011 sa narodilo dievčatko lenkatomo 🙂
@majulienka27 no ved to uz mas zapar 😀 ja ked cez vikend neporodim,v pondelok mam dosjt uz na prijem a ze mi moj porodnik porod vyvola....tak sa aj tesim aj desim. 😅
čaute baby, tak ja sa pomaly zbieram, dúfam že ma nepošlú späť ale kontrakcie sú už dosť silné aj keď nie pravidelné a po sprche zhoršujúce sa, tak uvidíme dúfame že to vyjde, držte palce
caute,aj nas dnes poslali este domov v pondelok mame dojst na prijem teda ak to nepride samo este cez vikend idete niektora rodit na kramare?
@adinkag ahoj, ja idem rodit na Kramare, v pondelok sa tam idem tiez na pol osmu rano ukazat mojmu porodnikovi, natocia mi monitor a budu sledovat, ci sa nieco deje, lebo zatial sa nic moc nedeje 🙂 mam uz menej plodovej vody a brucho mi tvrdne non stop, ale ze by nejake kontrakcie bolestive to nie, len ma krize pobolievaju a slabost na mna ide, tak sa to mozno uz blizi. V pondelok mam prist aj so zbalenymi vecami, ak by sa nieco dialo, tak ma tam nechaju...ak teda dovtedy neporodim, co by som sa potesila. Drzim palce, nech ti to pride co najskor.
@zuzana369 Ja som mala termin dnes pre istotu som dosla zbalena🙂 monitor dopadol ok tiez mi stale tvrdne brusko mala mi ustedruje silne kopance ale este sa celkom drzim krize si ja necitim uz dlhsie ale inak nemam nejak dojem ze by sa to blizilo 🙂 tak mozno sa tam uvidime 🙂 Aj ja ti drzim palce
@majulienka27 držím palčeky 🙂 nech máš ľahučký pôrod 😉
@majulienka27 Tiez drzim palce...a mozno uz je babo aj na svete 🙂 Ja viem, ze mam este tyzden cas...ale uz by som si tiez priala aby sa nieco uz udialo....ked ja ani poslickov poriadnych necitim ......nic 😒
tak aj my sme uz doma z porodnice, vcera nas pustili. Karolinka sa narodila 15.5.o 00.22 hod. mali sme prist v nedelu rano o siedmej na prijem a ist vyvolavackou, ale nasa princezna sa zacala hlasit na svet sama od seba. v sobotu vecer o deviatej mi zacali kontrakcie o jedenastej sme isli do nemocnice a o pol jednej v noci uz bola na svete. takze cele to trvalo cca 4 hodiny bola to uplna rychlovka a vsetko malo krasny hladky priebeh. takze super. malinka mala 51 cm a 3420 g. no a teraz krasne spinka a papka. moja laska, dufam ze ti to tak dlho vydrzi 🙂
@mipolka upne viem ako sa citis aj ja by som uz isla a tiez nemam ziadnych poslickov nic ani mi brusko netvrdne 😖
@mathildica168 gratulujem mala je krasna 🙂
@adinkag
@zuzana369
baby aj ja idem rodit na Kramare...ja mam v utorok poradnu a v stredu rano sa mam hlasit na prijem do nemocnice...ja som po prvom cisarskom, takze musim ist na predstavenie ke prdnostovi a primarke, ktroi rozhodnu co so mnou...dufam ze naplanuju sekciu lebo maly mal uz pred dvoma tyzdnami na uzv 4 kg...ja nemam nikoho zazmluvneneho...a vy?
@zuzana369
no ja v stredu rozhodne nastupujem do nemocky...druhorodicky po cisaraku nenechavaju prenasat...tak musia rozhodnut co so mnou...sa desne bojiiiim...obidvoch variant...ale uz to aj chcem mat za sebou, tieto posledne dni su neznesitelne...moja prvorodena mala 4050 g a teraz to vyzera este na vacsie babo, tak snad ma nenechaju trapit🙂..drzim palce..mozno sa fakt uvidime...dufam ze sa dostanem na nadstandard
@katakata ked je babatko take velke a uz si mala sekciu, tak to snad dopadne sekciou aj teraz, to ta asi fakt nenechaju vytrapit zbytocne, ved tam su aj rizika...ja chcem tiez urcite nadstandard, tak je velka pravdepodobnost, ze sa stretneme, vcera ma tak boleli krize a brucho, ze snad sa uz nieco pohlo, aj ked dnes rano zase pohodka, ale tak hadam buduci tyzden sa uz mala ukaze 😉 Drzim palce nech ti to dopadne ako si zelas!
@zuzana369 zuzi, mne sa nedeje vobec nic, ziadne bolesti, ani zatka neodisla, ani voda neodteka...podla mna by som zase prenasala aj 10 dni..ale citim sa fakt hrozne...pred dvoma tyzdnami mi atastrofalne porpaskala koza na bruchu a zacali sa mi tam robit male vyrazky ktroe neskutocne svrba...brucho vyzerta fakt otrasne a kazdy den sa svrbenie zhorsuje...a prechadza aj na ine casti tela...v noci sa idem uskriabat...uz nech mam toto tehotenstvo za sebou...uz proste nevlaaaadzem...aj ja ti drzim palce
@katakata ahoj ja som mala tento kozny problem skoro 3 tyzdne! Masaker, po celom tele, ak mas biochemiu krvi v poriadku tak je to teh.dermatitida, a teda nic moc nepomaha, spavala som v mokrych plachtach, kupala v Oilatum, kremovala s Lipolotio a pomahalo to tak na dve hodiny. Potom znova... Niektore baby pisali o vinnom octe ze pomaha ale mne to strasne smrdelo a aj tak to malo len docasny ucinok.
Povedali mi ze porodom to zmizne, zmizlo to i ked na nasu bambulku este stale cakam... 😎 Az zajtra nam porod zrejme vyvolaju.
Ale nezavidim ti, ja som myslela ze ma hospitalizuju na psychiatrii... Drzim palce nech to rychlo zmizne, hlavne to stale zvlhcuj, nesmie to byt suche. 😅
@honeybunny81 jej vdaka, mne krv nikto nerobil v poslednej dobe...aj tebe to zacalo striami? ja som myslela ze ma svrbia ony ale porom som si na nich vsimla take male pluzgieriky a cela plocha sa vyrazne zacervenala..teraz to mam okrem brucha kde kadze po tele...vyzera to ako zihlavka, ktoru obcas mavam aj mimo tehotenstva..chvalabohu nesvrbia ma dlane a chodidla...len nech to nezakriknem..ja verim ze aj moje trapenie uz ukoncia tento tyzden...a tiez v noci macam plienky do stedenej vody a natieram to masaznym olivovym olejom...kupila som si aj balzam mamastrie ale ten mam pocit ze ma drazdi...tak drzim palec...nech nam to vsetkym dobre dopadne...a co najmenej bolesti a utrpenia zazijeme 😉 ...strasne chcem verit ze ten druhy porod bude lepsi ako prvy...no uvidime
@katakata no moja mala v 9teho maja 3653 g ,a kedze som chodila od 6 mesiaca na rizikovu ambulanciu na kramare , skrz toho ze som velmi silna , tiez som bola na predstaveni u pana docenta rusnaka do poslednej chvile som nevedela ako budem rodit nakoniec mi povedal ze pojdem prirodzenou cestou hoci mi hrozil cisarsky ,tak ma poslal nech si idem vybavit este epiduralku a kedze som mala v piatok termin a bola som len na monitore ktory dopadol dobre tak ma este poslali domov., a teraz len cakam ci to pride na na mna alebo nie a zajtra tam nastupujem povinne
@adinkag tak ty si uz bola u rusnaka? mne dr na poradni povedala ze v den terminu ma hospitalizuju a potom pojdem k prednostovi..no moja situacia je trochu ina, kedze uz jednu sekciu mam za sebou...ja dufam ze mi teraz este jedno sonbo urobia nech overia velkost babetka...ako to tam u rusnaka prebiehalo? dalo sa s nim rozpravat? je mily? kto vsetko tam okrem neho bol?
Vies co celkom v pohode bol dalo sa s nim porozpravat, celkom mily clovek prezrel si moje papiere vyhodnotil situaciu a vypisali mi papiere na prijem od pondelka a sla som prec 🙂 Ja som mala stastie ze vtedy bol v ambulanciuina 214 , nie u seba v kancelarii,bola tam okrem neho iba sestricka tak sa dalo celkom 🙂

@ingrid.kredatusova pokial je vsetko ok, to vysetrenie ti robit nemusi, este si v termine, robieva sa v 41.-42.tt ako kde teda, mne ho robili prvy krat vcera.