Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@mathildica168 @kakakina gratulujeeem 😵
@mathildica168 malinka je naaadhernucka 😵 😵 😵 prekrasny anjelik 😉
@kakakina ufff, tak to je hrozna bolest ☹ prajem skore uzdravenie, nech ti to co najskor prejde 😉
nazdárek kočky,
gratulujem všetkým novým maminám a čakateľkám veľa trpezlivosti ešte, veď máte pred sebou posledné dni 🙂
@mathildica168 malá je krásna, a vidíš aký super pôrod si mala, klobúk dolu na prvorodičku a že si sa ani nepotrhala, no fakt super, tak sa držte a pekne papajte 🙂
ahojte, takže správa od alan1 "21.5.2011 o 14:14 sa narodila Romana /50 cm a 3350g/
@weronika187 dnes som bola v poradni, tak dr. povedala, ze najskor vo stvrtok mam ist na ten opasok priamo do nemocnice, dovtedy nic, len doma a prvy krat od vianoc ma pozerala zospodu, ze som otvorena na 1 prst, co v podstate mozem byt uz zopar tyzdnov, takze pravepodobne sa vobec neposuvame dopredu 😒 akurat po vysetreni som zacala krvacat, tak hadam to prejde....
baby ako to mam rozbehnut? skusala som umyvat okna, chodit po schodoch, sex, caj zo zazvoru, klincekov a skorice a staaaale nic.... ☹
@v.elen gratulujem alan1 k princeznicke 😀
@ingrid.kredatusova tak v kazdej nemocnici to asi maju inak 🙂 a mozno vo stvrtok uz budes mat pri sebe aj princeznicku 😉 😀 rada by som poradila ako to rozbehnut, ale sama neviem 😒 ani nasmu chrustikovi sa na svet nechce 😠 uz mu odpocitavam dni, len dufam, ze este bude majovciatko 😀
@ingrid.kredatusova mne to spustila tepla vana (37°C). dala som vecer a do 4 hodin bola mala na svete 🙂 vyskusaj. 🙂
@lucia80 dakujem krasne 🙂 fakt som to mala super. a nepotrhala som sa ani ma nestrihal, ale stale mi to masiroval nejakym olejom... tak asi preto.
Ahojte, dnes nas pustili domov, 19.5. sa nam narodila dcera Lujza (3730g, 49cm). Porod bol pomerne rychly, spontanny, bol to krasny zazitok, som z toho velmi stastna 😵 starsia dcera sa narodila sekciou, a musim povedat, ze to zotavovanie je na neporovnanie!!!
zdravim vsetky nove majove maminky a prajem im aj deturencom vela zdravicka a lasky 🙂, nas Oliverko sa narodil 17.5. a v sobotu nas pustili domov, porod bol celkom rychly ale ved tretie je tretie 🙂 a zvladol to aj otecko na jednicku i ked najprv myslel ze tam nepojde nakoniec bol stastny ze bol pritom ked sa malicky narodil a mal z toho neuveritelny zazitok 🙂. Som stastna ze sme zdravi a vsetko je ako ma byt a mozeme si spolu uzivat tie krasne chvile...drzim palceky aj maminam, ktore na svoj uzlicek stastie este netrpezlivo cakaju... 🙂
@mathildica168 no fakt si to mala super a tak si sa bála. A to doktor ti masíroval olejom, či kto?
@alan1 gratulka k Romanke 🙂
@salomuska gratulujem k malej princeznej, pekné meno má 😉
@denimi tak isto gratulka k malinkému, nech ste zdraví
Gratulujem novym mamickam, vela, vela zdravicka a krasnych chvil v kruhu rodinky..))) 😵
@weronika187 no vcera som mala nejake bolesti a straaaasne tvrdnutie bruska, tak som si dala horucu sprchu a ono to prestalo 😒 a kedy presne mas termin? aj ja by som velmi chcela aby to bolo v maji 🙂 dufam ze nebudem pretahovat
@mathildica168 dakujem za radu, no v byte sme tak prerobili kúpelnu, ze mame len sprchu a v podstate kazdy den si dam horucu a stojim pod nou aspon 10 minut no akosi ani to nepomaha ☹ mam taky pocit ze cim viac robim preto aby betarka vysla von tak ona sa tam drzi zubami nechtami 😀 alebo myslis ze vana by pomohla skor? keby som si do nej lahla? lebo v podstate to by sa dalo poriesit u rodicov.... 😝
@weronika187 @ingrid.kredatusova takze sme este tri bojovnicky 😎 aj ja chcem aby bol Adamko majovy
@salomuska @denimi gratulujeeem a prajem vela zdravicka babatkam aj ich mamickam 😵 😵 😵
@ingrid.kredatusova ked ti to preslo po sprche, tak to si mala poslickov 😉 aj to lepsie ako nic 😀 termin mam 31.5, takze ak sa nenarodi v termine, bude uz junovy 😠 ale mohol by sa aj skor, nebola by som proti 😉 😀
@aaddeell veru, uz sme len tri 😀 snad budu vsetky 3 babatka majove 😅
@weronika187 neviem ako ty ale ja sa uz neuveritelne nudim, nebavi ma ani telka ani pocitac , uz len cakam kedy to pride ☹ a myslim na to kazdu sekundu
@aaddeell som na tom podobne... nemyslim na nic ine, len nech uz to pride 😖 uz chcem mat chrustika pri sebe 😵 a stale mu dohovaram, nech uz ide voooon...
@weronika187 u mna to iste rozmyslam, ze idem chodit asi po schodoch , ale ci to pomoze...
@aaddeell u mna nepomaha 😖 denne chodim po schodoch snad stokrat a nic 😠 uz neviem, co mam este vyskusat...
@weronika187 aj ja chodim po schodoch casto byvame v dome, mozno skusim vecer teplu vanu
@weronika187 Dievcata, este ja som tu, termin 29.maj...len ja uz nejaky cas chodim do Junoveho fora, ked tu uz skoro nikto nezostal na pokec ☹
@weronika187 no tak budeme musiet asi pockat kym sa babtka same prihlasia
@weronika187 Uz by som rada bola...ale bohuzial este nic, aj ked v sobotu som si myslela, ze do nedele tam urcite pojdem, pretoze mi zrazu cely vikend bolo nevolno, prisla na mna strana unava a ospalost...ani jest mi nechutilo a to som sa doteraz citila super, plna energie ..........tak som cakala uz len na kontrakcie ale tie neprisli 😒 Az vcera pred polnocou sa objavili prve dve silnejsie, az ma horucava obliala, ale po horucej sprche uz nic......takze zase cakam .... vo stvrtok mam poradnu, tak uvidim, co mi Dr. poviem, dufam, ze uz sa nieco deje aj tam dolu...uz je najvyssi cas !!! 😉
jaj holkjy..vidim ze nie som sama ktorej miminko nechce von:DD....ja vraciavam uz vyse tyzdna..tvrdnutie,pichanie,kontrakcie a nic..stale nic..:// a tiez by som chcela aby bol nas chrustik majovciatko..ale ked sa nasim detom nechce tak co spravit?🙂.......dnes som upratovala,drhla a nic..akurat mi zostalo spatne....tiez mi nic nepomaha..este skusim caj z malinovych listov a uvidim..snad..fit loptu mam ale hopkat nemozem bo ma tlaci vsetko:D drzim nam paste nech uz tie nase deticky netrucuju a nech su majovciatka🙂
gratulujem vsetkym maminam 🙂
@aaddeell aj ja este stale cakam, vcera som mala vytok, najprv hnedy a potom taky ciro hnedy, jeden den sa citim dobre druhy uplne zle tak to uz ide par dni :( v nedelu mi lekarka povedala ze mala ma 3550g a pomaly sa otvaram uz len cakat. Aj na prechadzku by som sla, ale ked si predstvim ze idem po vonku a zrazu voda, tak cista panika 🙂
cakatelkam drzim palceky, aby to coskoro prislo 🙂
ahojte kocky, davno som tu nebola, vacsinou chodim do sukromky - ale ako vidim, tak tu je este viac cakateliek, tak som rada, ze v tom nie som sama 😝 citim sa podobne ako vy, poslickovia ako hrom, ale nic z toho 😠

Mame Palka 3200g 55cm,uz sme doma len mam zas silny zapal mocovych ciest,a velke bolesti,takze antibitika a lieky od bolesti,tak sme museli stopnut dojcenie na par dni☹((.Porod CR spinalom.