icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

weronika187
24. máj 2011

@aaddeell @mipolka ja som bola taka unavena cca pred 2 tyzdnami, v podbrusku pichalo, bolest ako pred menzesom, krize hroza, v noci kazde 2 hodky hore, som myslela, ze jeeeej supeeer, uz to pojde a po 2 dnoch to uuuplne preslo 😠 a teraz nic a nic, len trosku tvrdne brusko a to je vsetko 😖
@barca25 som zvedava, ci tie nase budu majovciatka, ked mame taky pekny termin 😀 😀 😀
@mirm to uz aj mne napadlo, ze co ak mi voda odtecie niekde v meste, na prechadzke alebo ked pojdem k dr. 😅
@kakajka vela nas uz nie je, ale zopar este ano 😉 akosi sa tym nasim drobcom vonku nechce...

barca25
24. máj 2011

@weronika187 musia byt..musia:D my sme vsetci majovi..ja+muz+dcerka :DD

weronika187
24. máj 2011

@barca25 tak to ano, nemoze byt vynimka 😀

mathildica168
24. máj 2011

@lucia80 hej, doktor mi masiroval hradzu ako sa mala predierala, aby bola pruzna a nepotrhala som sa a aby nemusel nastrihovat, lebo on je proti tomu a nenastrihne ta, pokial fakt ze nemusi... a to je super. u neho nie je skoro ziadna rodicka nastrihnuta ani potrhana... on to proste vie. 🙂
@ingrid.kredatusova sprcha nepomoze. musis sa dat na 15 min do teplej vane. ale nie horucej - tych 37°C je akurat. mala som ist v nedelu na vyvolavacku a doktor mi poradil, aby som si v sobotu vecer dala teplu vanu, vraj to uvolni porodne cesty a bude sa mi lahsie rodit. no a mne to nakoniec spustilo cely porod a mala isla nakoniec spontanne. 🙂 a hlavne rychlo. cely porod 4 hod.

mirm
24. máj 2011

@weronika187 pojdeme ako pocurane 🙂

mipolka
24. máj 2011

@mirm 😀 No veru, ja som pre istotu pod sedacku v aute schovala inkontinencnu podlozku, ze keby nahodou, aby som muzovi auto nezamocila 😅 A preventivne uz par dni nosim vlozky 🙂

judis
24. máj 2011

Ahojteeee tehulky....tak aj ja som tu este...cakame 40 +4 a nic sa nedeje...okrem poslickov ktore mame uz par dni..... 😨

weronika187
24. máj 2011

@mirm @mipolka 😀 😀 😀
@judis tak ani tvojej princeznicke sa akosi na svet velmi nechce 😉 a co ti povedal dr., budete cakat alebo ti vyvolaju porod?

judis
24. máj 2011

@weronika 187 no cakame do soboty a ked nic tak bude vyvolavat...... 😕

lucia80
24. máj 2011

@mathildica168 ty kokšo, tak to teda počujem prvý krát, to musí byť dobrý doktor, fakt sa také niečo dnes moc nevidí. Inak vraj aj masírovať hrádzu v tehu pomáha tomu, aby sa nemuselo nastrihávať, ale nerobila som to ani pri jednom. Škoda. Možno teda pri treťom skúsim??? 😉

mirm
25. máj 2011

@mipolka tak to sme na tom podobne 🙂

mirm
25. máj 2011

@weronika187 tak my cakame, v noci som sa budila asi kazdu hodku na tvrdnutie brucha tak mozno dnes sa rozhodne ze to bude 🙂

aaddeell
25. máj 2011

@mirm a kam ides rodit? ja na antolsku, ja mam tiez strach z toho , ze pojdem niekde a odide mi plodova voda

mirm
25. máj 2011

@aaddeell dobre ranko 🙂
na kramare idem rodit. Dufam ze porod zacne kontrakciami, lebo zevraj vtedy je kratsi porod. No nechame sa prekvapit. Kedy ides do poradne?

judis
25. máj 2011

Ahojteee!
Dnes rano poradna....dufam ze sa nieco deje konencne ... sme sa taaaak snazili o to aby sme trosku tym vsetkym pohli.... 😝 ozveme sa a ked nie tak sme nestihli.... 😀

aaddeell
25. máj 2011

@mirm zajtra idem do poradne 🙂

ingrid.kredatusova
25. máj 2011

@weronika187
@aaddeell
@mathildica168 joj baby tak to je super 😎 budeme musiet zacat strajkovat 🙂 nech ty krpci idu v maji 😀 u nas posledne dva dni ani moc nemam poslickov, ale presne tieto dva dni sa citim unavena, bez chuti do jedla, nedobre spim a trosku tvrdnutie bruska....ide ma porazit z toho ako mi kazdy predpoveda uz od nedele, ze dnes uz urcite pojdes a to uz je streda a nic 😖 no zajtra rano idem do nemocnice uvidime co mi povedia, ci sa daco pohyna tam dolu, bola by som faaaaakt veeeeelmi stastnaaaaa 😉 lebo ma ide porazit ked sa ma kazdy pyta ze co sa este gulam, tam mam chut kazdemu povedat ze sa kockatiem 😀 kazda z nas by to chcela mat za sebou a mam taky pocit ze ti ludia si myslia ze stiskame stehna len aby neslo to babo von 😠

ingrid.kredatusova
25. máj 2011

@mathildica168 a vidis este dnes vecer pojdem k nasim a dam si tam ten teply kupel mozno fakt zajtra rano nebudem musiet ist do rizikovej poradne po termine ale rovno do porodnice 😀 😀 😀

mirm
25. máj 2011

@aaddeell mne dnes tiekol taky hlien zase a aj krv tam bola, tak som pisala lekarke a poobede sa mam prist ukazat. tak uvidime ci uz..

weronika187
25. máj 2011

@judis tak drzim palce, nech sa princeznicka do soboty vypyta sama 😀 najlepsie este dnes 😉 takze cakame spravy a ak sa neozves, tak uz tesis z drobceka 😵
@mirm tak uz to mas za par 😉 mozno ta uz aj v nemocnici nechaju, ak vobec stihnes ist k dr. 😀
@aaddeell aj ja mam zajtra poradnu, tak som zvedava, ale neocakavam nejake zazraky 😒
@ingrid.kredatusova aj pocit unavenosti a nechut do jedla je jeden z priznakov 😉 ja naopak mam super apetit, som ako srotovnik 😀 a tie otazky poznam... kedy mas termin? ved to uz kazdu chvilku... alebo: este nic? - ide ma porazit 😠

aaddeell
25. máj 2011

@mirm tak sa ti to uz asi pomaly rozbieha , drzim palce 😉

aaddeell
25. máj 2011

@ingrid.kredatusova tiez sa chystam vecer do vane s teplou vodou

judis
25. máj 2011

Tak a sme naspät z poradne....a caka sa dalej...najhorsie na vsetkom je ....ani jedna jedina kontrakcia ta nebola na tom CTG...ale najlepsie je , ze mala sa ma vynikajuco a je v poriadku.....tak je jedno ako to chceme mi...rozhodne babetko.... 😉

weronika187
25. máj 2011

@judis tak to mas pravdu... nic nenarobime s tym, ked sa drobcom von nechce rozhodli sa este pobudnut v brusku 😅 ale tak do soboty tych par dni este vydrzis, no nie? 😉 hlavne ked sa tam ma mala princeznicka tak dobre 🙂 tak na co by isla von? 😀

kakajka
25. máj 2011

ahojte, aj ja som po poradni a nic 😝 mam cakat este tyzden a ak nic, tak naklusat do porodnice.. takze tiez zvazujem vecer teply kupel 😅

mirm
25. máj 2011

no tak poslala ma domov, ze je to len zadka alebo ako sa to vola. Ale kontrakcie asi zacali, uvidime ci budu aj pokracovat....

honeybunny81
25. máj 2011

Caute kocky, tak nam sa vcera pred polnocou po dlhooooooom 2dnovom porode narodila Tanicka, v 42.tt. Obe sme v poriadku.

andysok
25. máj 2011

@honeybunny81 maminke gratulujeme hlavne toho zdravicka ;)

macka381
25. máj 2011

@honeybunny81 ahooj moja, tak ti gratulujem k maličkej princeznej 🙂

Idem sa aj ja pochváliť, pred týžňom 18.5. o 16.15.hod. sa nám narodil synček Lukáško, 53 cm a 4350 g, takže riadny valibuk. Pôrod bol vyvolaný na druhý deň po termíne, bol aj dosť rýchly, celkovo to trvalo 3 hodiny, len som sa riadne na konci natrápila pri tlačení, lebo je dosť veľký.

aaddeell
25. máj 2011

@honeybunny81 @macka381 gratulujem maminky 🙂