icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

ingrid.kredatusova
27. máj 2011

@weronika187 @barca25 @kakajka baby podme strajkovat 😀 😀 😀 neviem ako u vas, ale napr. tu v Kežmarku nas bolo vcera v tej poradni asi 8 zien co pretahuju, tak ja neviem co sa tym drobcom tak nechce.... 😠

aaddeell
27. máj 2011

@hoota ako to leti , Misko ma uz 3 tyzdne 🙂 neuveritelne

aaddeell
27. máj 2011

@pran gratulujem , krasne babatko 🙂

hoota
27. máj 2011

@aaddeell to teda! uz aj riadne narastol a zacina robit neplechu 😀 a s tebou to ako vyzera ? termin mas o par dni vsak

barca25
27. máj 2011

@ingrid.kredatusova :DD ak to pomoze :DDD ja uz vazne neviem co robit,bolesti mam ze nevlaqdzem nic..boli ma kazdy organ.....uz aj sex som vyskusala vcera a nic:(((((..nic nic...uz sa vzdavam.....s dcerkou mi davali vyvolavacky bo tez sa jej nechcelo:DDD a vidim to tak ze aj teraz to tak bude a to som nechcela,ale co mi ine ostava

lucia80
27. máj 2011

@pran bože to je nádherný anjelik, gratulujem a nech ste zdraví 🙂

weronika187
27. máj 2011

@ingrid.kredatusova @barca25 @aaddeell baby, ja som tuto noc mala taku strasnu, kazdu hodku som bola hore, brusko tvrdlo, krize straaaasne boleli, chrustik sa dole tlacil a uz som sa tak v duchu potesila, ze by to uz aj mohlo prist... a potom nadranom okolo 4tej vsetko preslo a teraz nic 😒 nic a nic a nic 😠 zase tak ako doteraz - pohodicka 😖 ja to uz fakt nechapem...

kakajka
27. máj 2011

@ingrid.kredatusova no ja mam pocit, ze nestrajkujeme my, ale nase babatka, ze sa nemienia narodit 😅 no ja zase co som bola na poradni, tak tam bolo prazdno a sestricka povedala, ze uz vsetky majovky porodili 😠 😠
@weronika187 ja toto mavam pravidelne uz takmer mesiac a stale nic, no dufam, ze aspon porod bude rychly ked tolko poslickov..

barca25
27. máj 2011

@weronika187 jaj moja...stale len poslickovia a nic..aj u mna tak...ja uz kaslem nato,uz nebudem nic robit a maly vyjde kedy uzna za vhodne.DD len dufam ze to nebude v 42tt :D bo bude mat 5kg :DDD

weronika187
27. máj 2011

@kakajka @barca25 stastie, ze nechaju prenasat len tyzden (max. dva), bo keby to bolo na nasich babatkach, tak mam pocit, ze aj na konci juna by sme boli tehu 😀 😀 😀
asi bude fakt lepsie, ked nebudeme na to neustale mysliet, ved raz to pride 😉 ale mohlo by cim skor 😅

ingrid.kredatusova
27. máj 2011

@barca25 @weronika187 @kakajka ja zas mavam bolesti stale poobede az do vecera a napr vcera som mala taky jemnulinky ruzovy vytok, sla som pod sprchu a bolesti neprestali ale ako som lahla pred telku tak ani neviem ako a bolo po nich 😠 lahko sa to hovori ze vykaslime sa nato oni vyjdu ked to uznaju za vhodne 😀 to sa len tak utesujeme, kazda z nas to chce uz mat za sebou a drzat toho drobca v naruci 😉 co baby????? 🙂

weronika187
27. máj 2011

@ingrid.kredatusova tak to mas pravdu 😉 ale ako utecha je to dobre, nie? 😀

alena24
27. máj 2011

@macka381 ahoj macka, moj maly je tiez riadny papkac. V nemocke som mala mlieka len strasne malo tak mi ho dokrmovali par krat a glukozu sme pili. teraz mlieko mam ale stale som na pochybach ci je ho dost. Ked sme sli z nemocky mali sme 3540 gramov/porodna hmotnost bola 3800 gramov/. Na prvej poradni sme este schudli tak som mala strasnu depku. Vtedy som mu dva krat dala Nutrilon ale potom som sa zaprela bo som citala strasne moc clankov o dojceni a chcem dojcit strasne moc. V utorok sme boli tiez na poradni a maly mi pribral na 3910 gramov tak som bola stastna jak blcha bo som tam sla s malou dusickou. Niekedy mu este dam feniklovy cajik na prdky ale Nutrilon som pre istotu zahodila, nech ma to nelaka 😀 Cez den nespi nejak moc dobre a vzdy som si myslela ze je to tym ze je hladny, tak mu dam len trosku cajika a prejde ho to. Skus nejaku laktacnu poradkynu popripade skus mrknut net ohladom kojenia, je dokonca vela pripravkov ktore podporuju kojenie napr homeopatka alebo motilium.
Drzte sa s drobcom 😉

ingrid.kredatusova
27. máj 2011

@weronika187 tak tak len sa utesujme.... 🙂 aj tak, takmer cely den presedim tu na konikovy, alebo s kamoskami na fb alebo v meste na zmrzke a rozoberame stale len ten porod a to kedy to pride....takze nech sa utesujem ako chcem, aj tak to stale rozoberam 😀

mathildica168
27. máj 2011

@velvet26 ahoj, nam sa Karolinka narodila 15.5. a doktorka na poradni nam povedala, aby sme s nou sli von az po mesiaci... vraj aby si najskor zvykla na domace prostredie a domace bakterie a potom pomaly zacat davkovat aj okolite... ale to sa mi zda byt strasne dlho... a tak s nou chceme ist teraz v nedelu prvy krat. to bude mat 2 tyzdne.

barca25
27. máj 2011

@weronika187 ved toto:D este ze tak ja ked neporodim do terminu tak vstredu na rizikove,som zvedava co a ako 🙂

aaddeell
27. máj 2011

@hoota termin mam v pondelok a v nedelu idem za mojim doktorom do nemocnice a uvidi ako to bude 🙂

barca25
27. máj 2011

@ingrid.kredatusova svata pravda 🙂 natahuju nas tie nase babatka..aku mame trpezlivost:DDDD

aaddeell
27. máj 2011

@weronika187 no maly s tebou cvici 😀 a to este nie je ani na svete
@weronika187 @kakajka @barca25 ja som si povedala, ze uz nejdem nic riesit a ani sa stresovat , idem si uzit posledne dni ako tehulka a manzela,pretoze potom svoj cas budeme venovat malemu a tieto chvile sa uz nikdy nevratia 🙂 a pockame kedy sa maly prihlasi ved to uz dlho nepotrva

weronika187
27. máj 2011

@ingrid.kredatusova veru, aj ja mam pocit, ze vsetky rozhovory skoncia pri porode 😅
@barca25 ja mam ist tiez v stredu k dr., teda ak neporodim 😉 tak uvidime 🙂
@aaddeell 😀 si to trafila, este je len v brusku a uz si robi, co sa mu zachce 😀 a pekne si to vymyslela, len ja to akosi nedokazem dostat z mysle prec 😒

barca25
27. máj 2011

@weronika187 daj vedet co a ako..dufam ja ze si ma tam nechaju uz:D a nejako to dotahnem dokonca :DD

weronika187
27. máj 2011

@barca25 jasne, dam vediet 😉 ale pravdepodobne pockaju este asi tyzden a ak nic, tak az potom. Ale ved uvidime 🙂 A mozno nas ti drobci prekvapia a pridu na termin 😀

ingrid.kredatusova
28. máj 2011

@barca25 @aaddeell @weronika187 su to sice posledne dni a adel ma pravdu ze si ich treba uzit 😀 takze zajtra ideme na gulas do lesa 😀 ja dufam ze nebudem dlho pretahovat, dnes je to treti den a trosku som nervozna, lebo vcera som mala malo pohybov, no zato v noci to drobec vynahradil a kopal riadne 😉 babenky vy mate par dni do terminu, mozno sa to podari vcas 🙂

ingrid.kredatusova
28. máj 2011

@kakajka u vas nie su trosku stresy, kedze si po termine? mne trosku lezie na mozog, ze kazdy sa ma pyta ci citim pohyby a ako sa citim atd....no a potom ja trosku stresujem ci je vsetko ok.... 😖

aaddeell
28. máj 2011

@barca25 @weronika187 @ingrid.kredatusova ahojte tak ako este stale kinderka? ja som prave doupratovala s pomocou manzela, idem piect buchty a potom oddychovat aj tak sa neda nic robit, kedze tu strasne prsi 🙂

avenev
28. máj 2011

Ahojte aj my to uz mame za sebou, Lea sa narodila 20.maja, 53cm a 3560g.

weronika187
28. máj 2011

@ingrid.kredatusova len nechodte daleko, lebo ak sa princeznicka rozhodne, ze chce ist von, aby ste to stihli 😀 😀 😀 inak aj nas chrustik si poslednu dobu myli den a noc - cez den spinka a oddychuje a v noci vystraja 😀
@aaddeell jj, stale kinderko, ako inak 😉 aj ja este nieco upracem a uvidime....aj tu prsi 😖 tebe sa to teda krati, kedze zajtra ides k dr. 🙂 tak len pekne oddychuj 😉

weronika187
28. máj 2011

@avenev jeeej, nadhernucka je 😵 😵 😵 krasnucka vlasana 😀 prajem obom vela zdravicka 😉 😵

avenev
28. máj 2011

@weronika187 Dakujeme 🙂

barca25
28. máj 2011

@aaddeell ahoj..stale nic veru :// akurat bolesti......no sikula si..ja nevim ani stat a neto upratovat:D ja idem varit masove gulky s raj.omackou 🙂