icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

paula1234
28. máj 2011

@avenev gratulujeme, vela, vela zdravicka a spokojnosti..)))) 😵 😉

avenev
28. máj 2011

@paula1234 Dakujeme aj vam 😉

lucia80
28. máj 2011

@avenev krásnu princezničku máte, gratulujem. A už jej môžeš o chvíľu aj copíky robiť 🙂

barca25
29. máj 2011

@weronika187
@aaddeell
@ingrid.kredatusova no ahojte holky..tak ako? stale nic ako ja? 😖

barca25
29. máj 2011

@avenev krasna zdravucka princezna.....🙂 gratulujem 🙂 😵

aaddeell
29. máj 2011

@weronika187 @ingrid.kredatusova@barca25 ahojte , ani ja stale nic 🙂 ale v noci mi nebolo vsetko jedno nejako cudne ma bolelo brusko , easte som to nezazila

barca25
29. máj 2011

@aaddeell bolelo ako pri menzese??? ALEBO AKO?

alan1
29. máj 2011

@weronika187 Ďakujeme! Držím palce aby ste to všetko zvládli v pohode a s radosťou. 🙂

ingrid.kredatusova
29. máj 2011

@barca25 @aaddeell @weronika187 dobre ranko dievcence, tak z toho gulasu moc nic, lebo nie je velmi pekne vonku 🙂 ja som mala vecer take bolesti vystrelujuce az do noh, ale potom to preslo a v noci som sa super vyspala. rano ma manzel obstastnil 😀 😝 a zacalo mi trosku tvrdnut brusko, tak uvidime ci sa nieco nespusti 😀

weronika187
29. máj 2011

@barca25 @aaddeell @ingrid.kredatusova ahojky, tak aj my stale 2v1 🙂 aj ja uz tretiu noc poriadne nespim, som kazdu hodku hore, tiez ma boli brucho ako pri menzese a stale nic 😖
@aaddeell ty ides dnes k dr. vsak? tak drzim palce 😉 😀
@ingrid.kredatusova parada, mozno este dnes budes mat uz princeznicku 😀 😀 😀

sonnya
29. máj 2011

@weronika187 ty máš aspoň bolesti... my stále nič... len podvozok 😅

weronika187
29. máj 2011

@sonnya no veru neviem, ci je to vyhra 😅 pockaj, ja tu este o tyzden budem pisat, ako ma boli brucho a ty uz budes mat drobceka v naruci 😀 😀 😀

barca25
29. máj 2011

@ingrid.kredatusova jeeeej ake mile ze obstastnil...aj mna chcel ale uz ma boli vse,takze u nas nic:D

barca25
29. máj 2011

@weronika187 napodobne..uz sa to neda vydrzat ta bolest ze? ja tez uz 2tyzdne ako pri menzese a uz mi hrabe z toho

ingrid.kredatusova
29. máj 2011

@barca25 @weronika187 @aaddeell tak ja tiez stukam ze ma boli cele telo, ale nejako spatne sa necitim, takze my zatial este mozme tutu-mutu 😀 barci aj ja som si myslela ze bude boliet (lebo ked si napr sadnem tak to zdola zaboli) ale nebolelo 😎 mozno len treba vyskusat....ty si urob pohodlie a nech sa manzel trosku posnazi 😉 uz mame len dva dni nato, aby to bolo v maji

barca25
29. máj 2011

@ingrid.kredatusova moja...skusali sme vselijak predvcerom a bolelo..tak nic z toho..ale vyskusame dnes ked mala pojde hajat o chvilu:DDD..ach ake sme vychcane ze?:D pre porod vsetko:DDDD

ingrid.kredatusova
29. máj 2011

@barca25 presne to som aj ja rano povedala manzelovi v posteli 😀 tak sa strasne smial.....pre porod vsetko 😀

weronika187
29. máj 2011

@barca25 ved to, ze stale brucho boli a nic z toho 😠 este par dni a uz to budem brat, ze mi ani nic nie je 😅
@ingrid.kredatusova @barca25 hmmm... ja mam pocit, ze mne ani to nepomoze 😖 horucu vanu som skusala uz dvakrat a akurat som sa po nej citila super a aj chrustik sa vysupol v brusku vyssie... u mna to ma asi nejake opacne ucinky 😀 😀 😀

barca25
29. máj 2011

@ingrid.kredatusova takze aj ja obstastnena:D ,aj muzik:D a nebolelo 😎 ale pochybujem bo mi je este lepsie:DDDD

@weronika187 a mne je dnes celkom fajn...zatial..som zvedava po prechadzke 😉

ingrid.kredatusova
29. máj 2011

@barca25 @weronika187 na vanu sa nespolieham vobec, ja som myslela ze sex nam pomoze, ale asi ani to, brusko sice tvrdne od rana ale bolesti nikde 😖 ja si pockam do utorka co mi povedia znova v nemocnici....ale myslim si ze ma znovu poslu domov 😠

barca25
29. máj 2011

@ingrid.kredatusova no uz by ta enmali poslat nakolko si v41 tt a pojdes do 42..ja si myslim ze si ta tam uz nechaju a asik vyvolavacky daju

weronika187
29. máj 2011

@ingrid.kredatusova ako napisala @barca25 , aj ja myslim, ze si ta tam nechaju a daju vyvolavacku 😉 teeeda, ty vlastne budes rodit na nas termin, co mame s barcou 😀 😀 😀 takze to bude majovciatko 😵
@barca25 uz je len na nas prehovorit drobcov a mozeme vsetky 3 rodit v utorok 😉 😀

barca25
29. máj 2011

@weronika187 no to by bolo :D krasne no zda sa pre nas dve nerealne..ale ktovie..este davam sancu ze nas prekvapia🙂 a pridu do terminu:D

ingrid.kredatusova
29. máj 2011

@barca25 @weronika187 nie nie babiky, sestricka mi povedala, ze tu v KK je normalne nechavat zeny 10 dni po termine prenasat a ja som mala termin v stredu, takze mam cas este do buducej nedele.... 😒 ale!!!! keby ste tak mali pravdu 😀 a prislo by to v utorok, vôôôôôôôôôôôbec by som sa nehnevala 😀 @barca25 ziadna zmena od obeda?????? 😀

barca25
29. máj 2011

@ingrid.kredatusova hm....uvidis podla prietokov a vysetreni..🙂 ...a zadna zmena..citila som sa lepsie,aj brucho prestalo bolet....ale teraz sa citim uboleno bo sme boli na 2,5 hodinovej prechadzke s malou a brucho mi ide roztrhnut..musim sa natahnut trosku..ledva som sa doplazila domov 😒

mipolka
29. máj 2011

Ahojte, rada by som sa pochvalila nasou malou princeznickou Klarou. Narodila sa v stredu o 23:11, vaha 2570 g, 47 cm, takze ziadny valibuk, ale krasne papame a uz priberame 😉 Je dobrucka ako anjelik, dufam, ze jej to zostane co najdlhsie 🙂

zuzulienka51
29. máj 2011

No ahojte babenky, uz som tu hodnu chvilku nebola ale vidim, ze mate rovnake starosti ako ja. Mna to uz nebavi, lebo sa kazdy den stahujem s taskami k rodicom, aby ma mal kto odviest do nemocky a vecer po mna chodi manzel. Uz to zacina byt dost velka zabava.... 🙂)) Doktor mi tvrdil uz pred dvoma tyzdnami ze mi dava dva-tri dni a odvtedy som potiahla uz dva tyzdne 🙂)). No nic, termin mame 1.6. takze zeby to bolo na den deti 🙂)))

weronika187
29. máj 2011

@ingrid.kredatusova fiiiha, 10 dni, ale aj tak mas aspon istotu, ze najneskor buducu nedelu uz budes mat princeznicku 😉 😵 no ak si to nas chrustik nerozmysli, tak ja buducu nedelu si tu budem pisat sama so sebou 😠 😀
@barca25 noooo, mozno si tym nieco spustila a este v noci budete utekat do porodnice 😉 ak to zabralo, daj vediet, budem sa prechadzat cely den, aj po kopcoch behat 😀 😀 😀
@mipolka gratulujeeeem k princeznicke 😵 😵 😵 som si aj myslela, ked si nepisala, ze uz patris medzi tie stastne, co maju svoje pokladiky na svete 😉 😀
@zuzulienka51 ahojky, akurat som na teba tento tyzden myslela, ze isto si ma uz aj ty predbehla 😅 to s tym stahovanim ti vobec nezavidim... a ako sa citis? 🙂

barca25
29. máj 2011

@weronika187 :DDDD no pochybujem ze daco bude.....ale bodaj by....idem sa natahnut opat🙂 a keby daco tak daj vedet🙂

ingrid.kredatusova
30. máj 2011

@barca25 @weronika187 baby predstavte si, ze som od rana od 2hej nespala, zacala som mat uz vecer kontrakcie a od tej druhej boli kazdych 7minut aj s bolestami strasnymi, tak uz som sa potesila. Okolo 5tej zacali byt trosku znesitelnejsie tak som si na chvilku zdriemla a vstala presne o 7mej a oni prestali 😢 😢 😢 teraz uz hodinu nic....skusim ist pod teplu sprchu a uvidim ze co 😒