icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

michala1515
26. jún 2011

@honeybunny81 ahoj, asi cim skor, tym lepsie, ved teraz este nemaju kontrolu nad ruckami, aspon si to nebudu kmasat 🙂 ja som sa ale rozhodla dat uska prestrelit.

salomuska
26. jún 2011

@honeybunny81 jedni hovoria co najskor, dalsi ti povedia, ze radsej az po prvom zakladnom ockovani hexou (kvoli tetanu), ini to nechavaju na rozhodnutie deti...ja som starsej nedala zatial uska prepichnut, ked bola malinka, hrozne plakala pri kazdom ockovani, to mi bohate stacilo. ked raz bude chciet mat nausnicky, kludne s nou niekam pojdem, hadam bude potom statocna, ked sa pre ne sama rozhodne.

eda28
26. jún 2011

@honeybunny81 my sme dali prepichnut hned na druhej poradni, teda mala asi 3 tyzdne a nelutujem, vobec neplakala, ani si to nechyta,pekne sa to zahojilo. Ale je to vec nazoru.

weronika187
27. jún 2011

@sisi0211 ahojky, aj my mame koliky a tiez nam doktorka predpisala SAB Simplex 😉 Pribalovy letak som nestudovala, ale mam pocit, ze je to lepsie ako predtym i ked ho neuzivame dlho 🙂 A davam mu aj feniklovy cajik, tiez pomaha 😉
@nenullienka myslim si, ze 120-150 ml je v pohodke, aj ked neviem ake davkovanie ma Nutrilonom. My papkame sunar a aj trosku odo mna a v pohodke vypije 120ml 😉 a to zajtra mame 4 tyzdne 😀 A taktiez niekedy by hned po hodinke ci dvoch papkal znovu a dam mu cajik 😉

nenullienka
27. jún 2011

@weronika187 No môj je presne taký istý, on by papkal aj každú hodinku a pol. A čajík našťastie zaberie 😀 😀 😀 😀 .

nenullienka
28. jún 2011

Ahojte dievčence nemáte skúsenosť s nutritonom? Dr. nám ho odporučila lebo malý je stále hladný a nutrilon AR mu nestačí. On mi ho lyžičkou nechce. Môžem mu to zarobiť aj do nutrilonu extra, ktorý mu mám tiež dávať lebo je výživnejší?????? Ešte mi odporučila sunár alebo hami forte - sú lepšie ako nutrilon????

jankaslamka
28. jún 2011

@nenullienka my pouzivame nutriton ale preto lebo mame reflux..o tom aby babo nebolo hladne som este nepocula ze by to malo pomahat...ja to malej zarabam do mliecka (nutrilohuHA) ..na 100ml mliecka ide jedna zarovnana odmerka ....najlepsie mliecko zo vsetkych je vraj Beba alebo Francudzke mliecko...ale ked mu nutrilon nerobi problemy nemenila by som

weronika187
28. jún 2011

@nenullienka my mame sunar, skusali sme ho ako prvy a sadol nam, takze zatial nemenime. S nutritonom ani hami forte skusenost nemam, no myslim, ze to je individualne a kazdemu babatku sadne nieco ine...Takze podla mna najlepsie bude asi vyskusat a ked mu sadne mliecko, tak ani netestovat dalsie a ostat pri tom 😉

nenullienka
28. jún 2011

@jankaslamka aj môj grckal, nutrilon AR1 zabral. Môj si pýta papať každé 2 hod. a dr. povedala, že ho nemôžem tak často kŕmiť lebo mu budem zaťažovať obličky. Tak mi odporučila nutriton a nutrilon extra 1. Malo by ho to zasýtiť na dlhšie 😅 😅 😅 😅 Tak skúšam či ten nutriton zaberie. A ešte mi vravela, že mám skúsiť sunar forte alebo hami forte. Ale doteraz mu nutrilon pomáhal tak to nechcem meniť.

jankaslamka
29. jún 2011

@nenullienka wow tak to mas riadneho hladosa doma 🙂)) a kolko tak na jeden krat vypije? a aj tak velmi pribera?

avenev
29. jún 2011

@nenullienka Aj moja si cez den pyta tak casto,znamena to ze jej zatazujem oblicky? ja zatial len kojim

avenev
29. jún 2011

Ahojte,chceli by sme ist v auguste niekam na dovolenku.More sa nam zda skoro v 3 mesiacoch al. ma niekto skusenosti? rozmyslame nad Tatrami al. niekde na Slovensku. Nemate niekto tip,resp.konkretne vyskusane miesto?

nenullienka
29. jún 2011

@avenev no mne to povedala dr. Ja som bola tiež prekvapená.

nenullienka
29. jún 2011

@jankaslamka on vypije 150ml a to má mesiac a 3 dni. A pýta každé 2 hod. reve tak,že je červený ako rajčina 🙂 🙂 🙂

macka381
29. jún 2011

Ahojte babulky, vôbec vás nestíham čítať a vôbec sa neviem dostať na internet cez deň, ked som drobcom sama poväčšinou...Malý máva bolenie bruška veľmi často večer, tak sa trápime, odkedy je iba na Nutrilone. Detská dr. mi poradila dávať probiotiká Infant dophilus, tak skúšame, inak fungujeme aj na Espumisane, ale zatial zlepšenie nie je....Inak sa chcem opýtať, ako často kakajú vaše detičky, lebo ten náš, každý druhý deň, ale aj to s ťažkosťami, tak len dúfam, že to prejde časom a aj stolica sa pekne upraví.

paula1234
29. jún 2011

@macka381 no my sme mali tiez problemy s kakanim, Adamko sa uz 2 tyzdne nevykakal sam iba s trubickou, ale stvalo ma to neskutocne, vcera sme boli na poradni a dr.a aj mama mi povedali, ze mu mam zarabat mlicko do kamilkoveho caju, tak vecer mu dam flasku so silnejsim kamilkovym caikom a cez den iba s granulovanym a hned rano dnes po noci sa sam vykakal, bola som stastna ako blcha, ale tlacil od piatej rano a pobede o piatej sa sam vykakal aj red papanim a aj po papani, tak som rada, ze navykovost trubicky je prec a uz mu ju ani nedam a budeme takto zarabat mlicko kym si nezvykne kakat sam, ...inak sme mali vcera poradnu a mame 5750 g,...malinky sa smejka o sto dvesto a vykecava, aj s ujom dr.si pokecal a pousmieval sa na neho..))) 😵

pran
30. jún 2011

Ahojte, to je nadherne ako sa uz usmievaju ze? Nas uz tiez krasne reaguje (7tyzdnov).

Dovolenka na Slovensku nie je ziadny problem s mimcom, bude krasne spinkat na tom dobrom tatranskom vzduchu cele dni. Horsie to bude za rok jak sa rozutekaju, to bude po pohode 😀 Ja by som hrozne chcela k moru, kvoli starsiemu synovi, tak som spekulovala rozne, ze tu niekam do Evropy. Ale asi to nedame.

Kto koji, nemusi si robit starosti s oblickami, davajte jak si pytaju, v tychto horucavach kludne aj kazdu hodinu si cucnut na smad.

pran
30. jún 2011

A granulovany cajik by som nedavala, je v tom plno chemie. Radsej sackovany navarit 😉

jankaslamka
30. jún 2011

@nenullienka a co..ja by som mu dala ked si pyta 🙂 moja dakedy pyta tiez kazde dve hodiny a niekedy nie..dakedy vypije 130ml a niekedy 200ml..ja to proste neriesim 🙂

honeybunny81
30. jún 2011

@pran
@avenev hej hej, ako vravi pran, ak kojis mozes davat kolko chces. A to o tych oblickach by som si este niekde overila, podla mna je to blbost aj ked sa krmi umelym mliekom @nenullienka
A my tiez riesime dovolenku, kua, ja by som si na nejake to chorvatsko aj trufla, dr povedal ze by bolo vhodne ale mat tie zakladne ockovania absolvovane, co my asi nestihneme 😖 Mohli by sme ist v septembri ale ako vidim toto genialne leto, tak asi tiez zvolime nejake hory 😎

pran
30. jún 2011

@honeybunny81 Ja som rozmyslala letecky do Splitu, je to blizko, Chorvatsko mi pride bezpecne co sa tyka hygieny a zdravotnictva pre pripad potreby. Ale toto leto nebudu ziadne lety do Splitu z Kosic, do Bratislavy sa mi trepat nechce. Lieta sa len do Rijeky a ja som chcela radsej viac na juh, ked uz letecky.

zabkatt
30. jún 2011

ajoj babule tak my davame Beba sunar lebo maleho najviac zasyti a spinka mi konečne od 8mej do rana do pol 3tej a potom už každe tri 4 hodinky🙂 som rada lebo po tych začiatkoch ked 24hodin plakal som myslela už že skolabujem🙂
a ozaj babule ak budete mať čas prosim dnes nam konči suťaž zahlasujete nam? radi potom vratime ak budete potrebovať dakujeme fotka s menom Jessie je to moje krsnatko ešte raz dakujeme
http://www.bupi.sk/fotosutaz/?order=22

majulienka27
30. jún 2011

Ahojte baby, tiež tu akosi nemám čas chodiť, ak tak len nakuknem čo máte nové a už utekám, ale aj tak sa tu toho až tak nepopíše, každá máme iné starosti (radosti) 🙂 náš drobček po včerajšej poradni má 5700g a 6O cm, takže nám chutí 😉 Papá moje mliečko a zatiaľ sme ešte nemuseli prikrmovať. So spinkaním to je všelijaké, cez deň už pomenej spinká a ak zaspí tak ho musím uhojdať v kočiari, neviem načo sme kupovali prútený košík 😠 ale aspoň v noci v ňom pekne sám zaspí. Večer zaspávame tak okolo 21, niekedy skôr niekedy neskôr, ale spinkáme celkom pekne do tej 4 až 5, a potom už ráno takže z tohto nášho nočného vstávania som veľmi spokojná.

honeybunny81
30. jún 2011

@pran no my chodime na Rab, je to 8 hodin cisteho casu, ak si zoberiem ako dlho nam trva prist na letisko min 2 hod pred check-inom a ostatne casy spocitam, vyjde to rovnako. Ja by som aj sla, len nasa "doktorska" rodina je proti, ze ci mi nesibe! 😀 Tak to adi necham tak, uvidime kam nas vietor zaveje, koniec koncov, zbalit sa je to najjednoduchsie 😀

lucia80
30. jún 2011

Ahojte.
@majulienka27 no teda, tak to asi trháte rekord, kráááásne rastiete, len nech mu tvoje mliečko chutí 🙂 Inak s tým spávaním sme na tom podobne, my tiež nemáme žiaden problém a intervaly podobne vám, tak som veeeľmi spokojná klop klop klop. Normálne anjelika máme.
@zabkatt nazdar. zajtra má byť na štadióne niečo pre decká, pôjdete ak nebude pršať? My by sme išli pozrieť, no len neviem či sa počasie umúdri 😒

lucia80
30. jún 2011

@honeybunny81 tak ako si sa rozhodla nakoniec s tým očkovaním proti rotavírusom? Dávaš či nie?

honeybunny81
1. júl 2011

@lucia80 90% ano 10% nie... Este stale zbieram nazory, a ty? 😒

majulienka27
1. júl 2011

@lucia80 Takže anjelikov máme obe, aspoň že tak vyšlo keď už máme doma staršie detičky, lebo si neviem predstaviť ako by som fungovala keby malý zlostil jak čert, čo by bolo potom s malou, asi by ju rozdrapilo že sa jej nevenujem a tak sú spokojné všetky strany. 🙂

majulienka27
1. júl 2011

http://www.blip.tv/file/2224472/

je to o očkovaní, odporúčam pozrieť, je to síce dosť dlhé aj ja som to pozerala na etapy ale oplatilo sa, teraz viem že budem veľmi uvažovať o tom či si dám deti ešte niekedy zaočkovať ☹(((((((((((((((

bola by škoda nechať si to len pre seba, mali by sa o tom dozvedieť všetci rodičia, ja som po tom včera nevedela ani zaspať

zabkatt
1. júl 2011

@lucia80 nevyšlo počasie škoda☹ ale ved sa hoc kedy stav ked budeš u maminy