icon

Májové bábätka 2013

bubinko83
3. sep 2012

Ahojte su tu už mamičky z takymto terminom?

abika26
26. sep 2012

@mirka12011 no krvne testy myslim na rh faktor,toxoplazmozu atd mi budu brat v tom 12tt ale ten tripple test sa robi vzdy v 15-16tt

brunko
26. sep 2012

@mata24 a pri prvom tehotenstve ti nič nebolo? Lebo ja som mala prve tehotenstvo super, ak neratam nejake male problemy v neskoršom štádiu. tajne som dufala, že aj toto tehotenstvo bude take 😉

@arabeska kašli na to čo si myslia ostatní, hlavne že vy ste to tak chceli a ste spolu štastní 🙂 , všetci sa budu neskor tešiť z maleho drobčeka

mata24
26. sep 2012

@arabeska ale na ostatných sa vykašli, hlavne že ty si si na 100% istá že je to ten naj 🙂 a ostatní to časom rozdýchajú 🙂

kattija
26. sep 2012

aj ja by som dnes chcela povedat mamine, no uvidime aka bude reakcia 🙂

mata24
26. sep 2012

@brunko no prvé bolo lepšie ako teraz, tiež mi bývalo prvé tri mesiace tak blbo, ale nevracalo som, a vždy mi bolo tak ťažko len ráno alebo doobeda a keď som jedla tak to bolo OK, akurát som celé tehu nemohla kruací vývar lebo ma z neho napínalo 😀
teraz je to horšie, býva mi dosť zle aj keď našťastie som vracala len raz pri migréne ( tej som sa napr. pri prvom tehu úplne zbavila a teraz mi zatiaľ ostáva ☹ ), a je mi zle stále, nie len ráno ale aj cez deň a najhoršie večer, niektoré dni sú celkom OK ale dnes zas katastrofa... ale pevne verím že ešte chvílu a už to bude lepšie... no hold vekom to už asi lepšie nebude 😀

smilinggirl
26. sep 2012

@mata24 no ja praveze vobec nepijem kávu..
@peteva85 no 17.10 idem prvy raz.. no a pri prvom som bola v nejakom 6tt a teraz ma dá až tak neskor...veď čo ak by tam bol nedajboze nejaky problem???

Ozaj kočky, boli ste tu niektorá na konizacii krčka? Budem musieť byť na rizikovom alebo ako to funguje??

arabeska
26. sep 2012

@mata24
@brunko sranda je ze vsetci maju mojhopriatela radi,len si myslia ze je sialenstvo mat 3 deti,ja som vzdy chcela vela deti lebo som jedinacik a moj priatel deti nema tak preco nie?

@kattija mamina sa bude urcite velmi tesit 😵
@smilinggirl uuf tak to neviem,treba sa spytat gyndy

mata24
26. sep 2012

@arabeska 3 deti je šialenstvo? podľa mňa vôbec nie, ja som zo 4 a je to úplne super, aj keď jasné táto doba je náročnejšia, ale ja som tiež vždy chcela 3 deti, tak uvidím ako zvládnem toto tehu a môžno s dostupom sa dáme ešte tiež na tretie 😉 ja ti práveže veľmi fandím 🙂

arabeska
26. sep 2012

@mata24 🙂 dakujem, my sme chceli babo pre to o rok lebo sme chceli mat uz vlastny byt,takto to budeme musiet zvladnut rychlejsie,snad nam daju hypoteku ked som tehula 😕 teraz sme v podnajme a vyhadzujeme peniaze von oknom 🙄
jeej ty mas 3 surodencov,zavidim 😵

kattija
26. sep 2012

@arabeska dakujem
myslim si, ze v dnesnej dobe je luxus ostat na materskej... kopec zien kvoli hypotekam a financnym problemom musia co najskor nastupit do prace, vdaka bohu ja si mozem uzivat tento "luxus" ze si mozem dovolit ostat s malym doma aj do 3 rokov... neviem si predstavit, ze by som musela dat maleho do jasliciek a ist zarabat... dakujem to tatko nas ze dobre zarabas...hanba Slovensku v tomto

mata24
26. sep 2012

@arabeska určite dajú hypo, my sme tiež brali keď som bola tehotná a chodila som do banky už s riadnym bruchom a nikto to neriešil...
no síce jedného brata už mám tam hore ☹ ale je to fakt fajn mať viac súrodencov 😉

mata24
26. sep 2012

@kattija tak to ti v zavidim, ja som prvého dávala do jaslí keď mal rok aj 8 mesiacov a teraz budem sa budem musieť ísť späť hneď po materskej ☹ na rodičovský nastúpi mm na chvílu a potom opäť jasle... ☹

kattija
26. sep 2012

@arabeska my sme teraz v podnajme 4 izb. byt ale o mesiac sa stahujeme do svojho 3 izb. som na rodicovskom a hypo nam schvalili este aj so stastnou premiou, zalezi aj od toho kolko priatel tvoj zaraba 🙂 ale myslim ze vam daju... my sme brali s VUB

kattija
26. sep 2012

@mata24 to mi je luto ☹ ja si to neviem predstavit, ze by som maleho niekde dala... ved z tej almuzny co davaju sa neda vyzit, keby nemame tatika tak si nemozeme dovolit nic

arabeska
26. sep 2012

@mata24 hej hypo nam daju,ale vobec nie v takej vyske aby sme si mohli za to kupit aspon 3 izbak v Ba 😠 je to strasne v tejto dobe vsetko je drahe a pride mi absurdne ze ked viem platit podnajom,podotykam ze splatka uveru by bola velmi podobna tak viem asi splacat aj uver bez problemu,ale to nikoho nezaujima,nevadi.nieco vymyslime.
ja pojdem tiez do prace skor ako po 3 rokoch,realne mozno uz pred prvymi narodeninami

arabeska
26. sep 2012

@kattija a kde ste si kupili byt? v martine?

mata24
26. sep 2012

@kattija keď sa ináč nedá...ako verím že by sme to veeeľmi skromne utiahli, ale zas ja by som nemohla fungovať tak že fakt nikam nemôžeme ísť, náhodou vybehne nečakaný výdavok 50 E a je problém že nie je z čoho...
ale tak všetko má výhody aj nevýhody, aj tie jasle sú zas posunom pre dieťa, veľa sa naučí, je oveľa priebojnejší... aj keď začiatok bol pre mňa fakt strašný... teraz to bude ešte horšie, lebo pôjde druhé mladšie do jaslí ☹
zlá doba... hypo, energie, nedorobený dom... a ja mám vyšší príjem ako mm, čiže iná možnosť nie je, ak nechcem prísť o strechu nad hlavou ☹

kattija
26. sep 2012

@arabeska my platime najom 400 eur a splatka na uver aj s ostatnymi poplatkymi nam vychadza este nizsie... sice je pravda, ze v Ba su byty drahsie ale nam dali 100% zo sumy nehnutelnosti

arabeska
26. sep 2012

@mata24 ☹ ved to

arabeska
26. sep 2012

@kattija mozem sa spytat co vas stal byt? aak nechces pisat verejne napis mi pls spravu,dik

kattija
26. sep 2012

@arabeska nie priamo v Martine, 12 km od MT

arabeska
26. sep 2012

@kattija inak 400eur za 4 izbak je pre nas v ba iba sen ☹

peteva85
26. sep 2012

@smilinggirl v ktorom tt budes toho 17.10?
No ved preto sa chodi cca v 7-8tt. Verim ze sa to nebude tykat Teba, ale ved su pripady kedy je mimomatern. tehot. a vtedy je kazdy den dobry ked ides cim skor.. Ako, fakt nechapem preco az tak neskoro..
Ja pri dcere som bola v 5tt a teraz v 7tt.

kattija
26. sep 2012

@arabeska ved to, ze to tam dole mate riadne predrazene ☹ tu by si za to kupila dom :D

arabeska
26. sep 2012

@kattija dom aj s pozemkom a zariadenim,tu za to mas 3 izby v kralikarni 🙄 😅

kattija
26. sep 2012

a pochvalte sa zeny co ste mali na obed?

smilinggirl
26. sep 2012

@peteva85 no vychádza mi to na 10tt by som mala byť...možno niečo viac.. no uvidíme.. skúsim mu dôverovať...a snáď to bude ok.. len to točenie hlavy ma štve a neviem čo s tým robiť... ☹

peteva85
26. sep 2012

@smilinggirl No ked to vydrzis do vtedy tak Ta obdivujem.. Ja by som nevydrzala.. Ved ked chces ist si vymysli ze si mala krce v podbrusku a ze si radsej prisla 😀 😀 aby si si bola ista ze je vsetko OK
A tie zavraty by mali prejst.. co citam forum tak viac nas tu pisalo ze mali ale ze to preslo samo.. Tak hadam prejde aj Tebe.. Len davaj na seba pozor, nieze spadnes dakde.. bozevaruj..

lenkacka
26. sep 2012

@andrejecka ďalšie super správičky -gratulujeeeeeeem.My ideme zajtra o 9tej ,tak na nás mysli. 😉

arabeska
26. sep 2012

@kattija masko a tarhonu zo vcera 😀

peteva85
26. sep 2012

@kattija ja som varila gulas ale jedla som len stavu a zemiaky, maso mi akosi "nevonia"