Májové bábätka 2013
Ahojte su tu už mamičky z takymto terminom?
@smilinggirl Aj vy mate? Aj my mame dnes 😀 😀
@kattija Ja som včera varika kuraciu polievku,lebo v sobotu som robila kapustovú ,ale ja som ju dáko ani nemohla papať a kuraciu ja milujem a aj moja fazuľka,lebo ináč mi zo všetkého je na grc.Len čo sa pozriem na jedlo,tak ma nadrapuje.Len polihujeeeem-je mi ozaj na figu.No a teraz idem robiť pastiersky syr s pečenými zemiačkami.Dúfam,že si kúsok budem mocť dať a drobec nebude mať námietky.
@peteva85 zlatko a Ty sa ako máš? Ja totálne na figu.Bože pri dcérke mi nebolo takto zle.Hlava už viac ako týždeň vkuse bolí,brucho otras,zo všetkého ma napína,nič mi nechutí .Dnes som si kúpila lucku a aj z tej je mi zle.Nech to už prejdeeee. Ešte že mám doma malého anjelika,ktorý mi dovolí oddychovať.Dnes som len povysávala dom a prezliekla v hosťovskej periny,ale to som robila skoro celé doobedia-pomedzi to som si musela ísť ľahnúť.Ale čo nevydržíme-však?Zajtra na nás mysli-kočka!!!!
@lenkacka Silno silno budem drzat palce a cakam same dobre spravy 😉
Ja dnes sa mam super, vcera som asi uz svoje odgrcala 😀 😀 kiezby to tak zostalo uz na stalo.. Co sa tyka unavy tak aj ja.. Poobede si musim trosku pospat aspon polhodinky a vecer o 22h spim na gauci ako mandolinka 😀 inac som chodila spat o polnoci..
ahojte kocky mozem sa pridat k vam mam mnou vypocitany termin cca koniec maja ale k lekarovi som objednana az 16.10 to ma porazi pokym m i povie ze je vsetko ok lebo mam za sebou nepekne veci a uz sa na to babatko velmi tesime len nech je vsetko ok .. robila som si digitalny a tam mi ukazalo minuly tyzden 2-3 tyzdne tak asi tak
@sylvia2012 vitaj 😉
@kattija dakujeeeeeeeeeeem
@sylvia2012 vitaj dalsia co tu bude so mnou az do konca 😀 😵
@kattija ja tarhonu zboznujem tiez a vyprazane nemusim vobec a teraz to iba zacitim a uz ma obracia 😝 co budete varit zajtra?ja uz nemam ziadnu inspiraciu
@arabeska ahoj jasne budem dufam ze teraz to bude vsetko ok a budeme mat mimi domenka nech samozeme aj my tesit .. ja nevarim zajtra moj je zajtra prec ide na oslavu maju to na chate tak odchdzaju zajtra a pridu az v nedelu tak ma freeeeeeeeeeeeee
ja mam Davidka nachladnuteho tak je doma k tomu ma zajtra narodky tak by to chcelo nieco dobre pod zub,ked som sa ho pytala co si praje tak mi povedal ze mu je to jedno ,uz ho puberta chyta 😀
@sylvia2012 neboj vsetko dobre dopadne a potiahneme to spolu azz do konca
@ppppetra termin mam 27
@peteva85 no sranda, že?? 😀
@lenkacka
@kattija aj mne je presne takto zle,napina ma stale a najhoršie je to večer a rano.A vypražane tiež moc nemusim.Ako tak zjem všetko a horšie mi robia pachy a najviac mi vadi ked otvorim chladničku vtedy by som hned utekala na zachod ale vždy sa snažim nejak predychat.Je to hrozne obdobie ,men pri prvom nebolo takto zle ,bolo mi sem-tam ale takto stale určite nie. 😒
Ahojte,teda baby drzte sa,mne je zatial celkom fajn.energie na rozdavanie,zle mi nebyva,akurat ma tlaci brucho velmi a dnes som rychlo vstala tak ma dost bolestivo pichlo na lavej strane..dnes som bola v trencine,vybavovat papiere a zajtra idem k dr.som nedockava.inak rano som robila test,ciarky silnejsie ani nemohli bmyt,tak babo je tam,nejako tomu este stale neverim,len nech je vsetko ok.
Takze zajtra informujem.drzte palce.. 🙂 prajem pekny vecer este
ja mam taku neskutocnu chut teraz na tu zmrzlinu z lidlu ze az, uz som aj priatelovi pisala, ze ked pojde zo zapasu nech mi ide kupit cokoladovu a vanilkovu a pri filmiku na STV Parfem ju celu spucujem :D
uff ja by som vrazdila za vyprazany syr z hranolkami a tatarkou. Nikdy som za tym nebola cela hin a teraz jaaaaaj

@peteva85 ďakujem... no nejak to snáď zvládnem... a keď nevydržím, tak sa asi vyhovorím 😀 ok, musím bežať do škôlky na ZRŠ.. 🙂