Májové bábätka 2013
Ahojte su tu už mamičky z takymto terminom?
@mirka12011 no presne tak vcera som mala taku chut na kuracie sote a ked som ho uvarila tak som myslela ze idem grckat s toho ze ho len citim 😠
Inak neviem ci to nie je skoro ale tak vidiny teda nemam a brusko mi uz rasie ako dive.. este v utorok som fotila potom si musim spravit album, ja som stale bola chuda na bruchu ako trieska az dobre do vnutra som ho nemala a teraz taky kotlik maly trci uz rano ked vstanem 🙂
@tinna333 jajaj sote mnam a zaroven teraz fuj hihihi ja by som si dala zemiakove placky len naco ich robit ked pojdu von 😀 si usetrim robotu 😝
kotlik? hih ja vecer mam kotlik a rano plochac 😀
Baby dnes mi je od obeda nejako divne, zaludok mam az v krku. Najprv som si myslela, ze uz mi zacina byt fakt nevolno a potom som si zmerala tlak a mam len 85/57, co je velmi nizky. Co si mam na to dat????
A je to v poriadku? Lebo svagrina mala cele tehu taky nizky tlak....
@ppppetra a pijes kavu? no nizky tlak tak ako vysoky nieje nic moc teda
@mirka12011 no ked som zistila ze somm tehu, tak som prestala, ale teraz som si urobila taku slabu....myslis ze to pomoze, lebo zatial sa mi to nezda.....
@ppppetra no rano si urcite zrob a pocas tehu mozes 2kavicky take mensie z mlieckom ak nezabere tak to uz musis ist za gyndom nech ti da nieco na tlak lebo ak ta niekde slahne tak si mozes hlavu udriet.....ja som normalne pila kavu az kym som nezacala vracat teraz ju neudrzim inak by som si jednu rano dala a rada 😝
@mirka12011 no ja by som aj bola rada, keby mi bolo zle z tehu, aspon by som vedela, ze je babatko ok, xixi
Musim si dat rano kavu, len som si myslela, ze ju nebudem az tak potrebovat, ale asi som sa mylila
@ppppetra no neboj ono to este len dojde a budes si hovorit ze ako bolo fajne bez nevolnosti no inak ta cola je dobra aj na nevolnosti dnes som si ju kupila a raz som vystihla a udrzala som to hahahahahhaha ja som napr na poradni mala horny vyssi a spodny nizsi :D tak ale skusaj vsetko hladaj cez google co je dobre a co mozes na nizky tlak aby sa zvysil
@tinna333 Ahoj, no aj u mna je to podobne s bruskom a to cakam stvrte. Vzdy to na mne bolo skoro vidiet, lebo som chuda a vysoka. No a co sa tyka nevolnosti, tak ak som najedena, tak je dobre. Ak vyhladnem, tak uplne stratim energiu, a uz sa neviem dat dokopy. Ale vsak to prejde coskoro.
Uz si nepamatam presne, ale ked som cakala tretie babo, mala som nizky tlak. Raz na poradni som mala spodny 47, ale citila som sa v pohode. Predvcerom mi meral kolega v robote, lebo mi bolo blbo a mala som 106/66. Takze zalezi. Ale u mna jedna kavicka nesca s mliekom kazde rano.
Ja som mala pri dcere 90/60 skoro stale pocas celeho tehot. Ked mi 1x namerali taky tlak tak sa ma pytal Dr ze ci este zijem 😀
baby na tyzden / dva sa s vami lucim lebo zajtra stahujeme a kym nam pridu zapojit net tak to zas potrvaaaaa. 🙂 drzte sa- nech fazulky rastu 🙂)
@tinna333 AJ TY SA DRZ A MOC NA NENAMAHAJ
@ppppetra aj ja mavam nizky,a pijem na to kavu... len mi teraz akosi nechuti,musim sa donutit aspon rano vypit... alebo vyskusam tu colu...inak cola je naozaj fajn pri vracani...aj maly ked mava crevne virozy tak ju po troske pije a za den dva je dobre... a ja mam aj magnezium,to tiez vyrovnava tlak,tak pripadne skus to este
@ppppetra ziaden stres,mne pri Davidkovi nebolo zle vobec,to ze si tehotna neznamena ze ti musi byt zarucene zle.ja som u lekarky tiez este nebola,ale vsetko beriem pozitivne a zle veci idu okolo mna,ved by som sa zblaznila stale nad tym premyslat.ja viem ze mas strach po prvom neuspechu,ale treba proste verit ze je vsetko v poriadku 😵 drzim ti palce,uvidis ze bude vsetko ok
@tinna333 uuuf tak rychle prestahovanie sa
@lumiva vitaj,4 babo super 😵
baby co si mam dat od bolesti hlavy, myslim, ze z toho vsetkeho ma zacala boliet hlava a teraz neviem ci z tlaku, alebo z coho to je.....
Na tlak je pre tehotne najpriatelnejsi liek silny zeleny caj obsahuje nielen stimulujuce alkaloidy ako kava, ale ma plno antioxidantov (polyfenoly)
No a jasne kava.. pred tehotenstvom som bola kavickarka ale teraz uz nie.. obracia sa mi zaludok z kavy, aj z vone kavy.. ☹

@tinna333 neboj sa chut pride a ak nie tak budes papat z donutenia to robim aj ja teraz beee nic nechuti vsetko smrdi.....hihih