Májové bábätka 2013
Ahojte su tu už mamičky z takymto terminom?
Ahojte, aj ja sa pridavam do tejto skupiny🙂
Ako sa možeme pridať do skupiny?
Ahojte. Mozem sa pridat aj ja? Neprispievam casto, ale rada si Vas precitam, ked budem mat cas.
Ahojte! Necaka tu niektora dvojicky? Predavam kocik Easywalker duo 2010 Black v maximalnej vybave, vratane autosedaciek Cybex vo vybornom stave. Volny od aprila 2013. Ak viete o niekom, kto by mohol mat zaujem, poslite info dalej. Dakujem!
Ahojte baby.Tak ja sa tu už fakt nevyznám. Písala som pár príspevkov do májoviek a teraz neviem kde 😕 Mohla by som sa pridať k vám? Čakám tretie mimi a som rizikovka. Rada by som s vami kecala a všetko prežívala.Tak ak ma príjmete k sebe, napíšte mi, ako s k vám znova dostanem.ďakujem 😉
ahojte majovky 🙂 dnesnym dnom sa pridavam do tejto skupiny 😎 a chcem sa opytat, ako je to s vasou telesnou aktivitou 😝
Ahojte baby..tak sa aj ja pridávam do májoviek🙂 čakáme druhé ,a budeme mať dievčatko,čo máme potvrdené na 100% z amniocentézy...teraz mám predpísaný prísny kludový režim,pretože naša princezná sa stále drží veľmi nízko a spôsobuje mi tým niekedy dosť veľké bolesti,ale sú sto vlastne jej pohyby,tak musím držať🙂
@zuzu3101ahoj Zuzu tak sa opät stretavame ja sa tiez nejako nevyznam lebo su tu majovky prvorodicky 2013 potom su tu terminovky maj 2013, a potom tato stranka ale je to v podstate asi jedno vsetci sa teskame s tehu. Ako sa mate? Pises ze mas klud, ja som doma od zaciatku tehu tak uz som si nejako zvykla. Oddychujem prechadzam sa uzivam si len ma strasne bolieva chrbat stale mi ho muz natiera a masiruje. Takze tak nejako 18.1.2013 idem na poradnu a na test cukrovku. Vsetkych pozdravujem a prajem do noveho roka len len to najlepsie.
@veronicka12 Ahoj veronicka..teším sa,že sme sa tu opäť stretli🙂 No snážím sa ležať,no moc sa mi to nedarí,ale musím,pretože ak sa to nezlepší pôjdem do nemocnice na magnéziové infúzie☹ Moja aj ja idem na poradňu 18.1.2013 a tiež mi budú robiť aj test na cukrovku🙂🙂 Super sa nám to nejako všetko zhoduje a prelína🙂 Mňa tiež bolievajú,ale kríže,ale vždy to nejako prejde..Maličká mi tlačí hrozne dole a je v polohe takej,že sedí,tak sú tie bolesti niekedy dosť nepríjemné,ale zvládneme to 😉 Tak sa opatrujte a moc vás pozdravujeme...
@zuzu3101 Ahojko som rada ze pises a ktoremu gyn chodis do poradne? Ja dnes cely den len tak pomaly nic sa mi nechce mate uz nieco nakupene? Ja sa trosku bojim este ale uz ma to zacina chytat. Kupili sme autosedacku bola za dobru cenu. Ale s vecickami este stale cakam. Zatial sa opatrujte a pekne lez.
@bronini Ahojky! Co sa tyka mojej telesnej aktivity, tak ta je asi casto na bode mrazu 🙂 Cely zivot som sportovala a od kedy som tehu som extremne leniva, alebo skor unavena..nic sa mi nechce 😅 Vcera som sa dozvevdela ze to ale nie je nic nezvycajne, boal som na takom cviceni pre tehotne co ma nahovorila kamoska a zistila som ze moja kondicka je na tom ovela lepsie ako som si myslela 😝 Ako si na tom ty?
ahojte majovky 🙂 aj ja by som rada znova pridala do skupiny, som registrovana od zaciatku tehu ale prilis leniva na pisanie 🙂
kocky ako ste na tom s konzumaciou ryb? jedavam hlavne lososa ale chcela som aj nieco ine a zacala som guglit ze ktora ryba je najvhodnejsia ale niektore clanky ma dost vydesili, hlavne tie o kontaminacii ryb ortutou, a tiez ma prekvapili nizke odporucane davky
a este sa chcem spytat na klasicku mamickovsku temu kociky, vyberate uz ? ja mam z tej sirokej ponuky riadny mis- mas 🙂
Baby, píšte na Májovky 2013 😉
taký, že veľa babeniek z tejto témy prešli do súkromiek, takže tu je to pusté, a v tej téme Májovky 2013 to žije celý deň 😀
@veronicka12 Ahoj ja chodím do Tr.Teplíc k Dr. Kotlebovej, a ty kam chodíš?No moja my sme už z nákupmi začali,beriem to tak,že čo sa má stať stane sa,už mám nejaké vecičky a aj ježiško nezabudol na našu princeznú🙂 Mám vybratý už aj kočár a tiež je teraz celá trojkombinácia za dobrú cenu,tak asi budúci týždeň ho pôjdem zajednať..A dnes som moc neležala,len doobeda asi 2-3 hodinky,ale zajtra budem poctivo,aj ked som mala na pláne prebrať malinké vecičky čo mám po malom...
no práve, a táto téma nie je súkromná, daj do vyhľadávača Májovky 2013, musí sa k nám dostať 😉
@zuzu3101ahojko no to sa v piatok rano vidime Zuzi ja som tiez u p.Kotlebovej mam tam byt na 6.30hod na tu cukrovku. Ja som sa teraz zobudila a ked som pozrela von tak som sa potesila kvoli malej pojde hned zo skoly von na snehuliaka. Zuzi beres aj Magne B6? Vcera vecer ked som pozerala Tv co mi ta mala robila v bruchu prevracala sa normalne asi zadocek mi ukazala no parada. a na buduci tt zacnem aj ja pomaly s vecami oprat prebrat atd. pekne lezkaj a hladkaj si princeznicku pa.
@veronicka12 aj ja tam mám byť na 6:30,tak sa uvidíme..len ako sa spoznáme???🙂 áno moja beriem magne B6 až šx denne po 2 tabletky....no aj mne malinká robí najviac divočinu večer ked som v takom polosede večer pred telkou🙂 inak cez deň ma tlačí dole a akokeby sa vzpierala..dnes som sa snažila a snažím ležať čo najviac..
@zuzu3101 No cauko to je super nam sa to fakt nejako prelina, ja budem oblecena cela v ciernom a ty? Chcela som sa opytat ja berem to Magne od tej plodovky ale som sa ho bala davam si ho dva krat denne este sa opytam Kotlebovej. A ake vitaminy beries este? Ja beriem centrum materna 1 krat denne.pa
@veronicka12 Ešte neviem čo si obliekam,ale to ti dám vedieť vo štvrtok..teším sa na to naše stretnutie,ako sa vlastne voláš???ja som Zuzana🙂 Ja beriem magne už dlhšie a ževraj jedna denne nemá význam,ja som brala 3x1 a teraz až 3x2denne..inak neberiem nič,aj som začala,aj som s tým skončila...pa
ahojte našla som temu Májovky 2013 z Bratislavy..a neviem najst Májovky 2013 🙂 rada by som k Vám pridala 🙂
@zuzu3101hoj Ja som Viera ale vsetci ma volaju Veronika od mala. Ja si to magne bojim davat neviem citala som uz o tom tolko ze az. Opytam sa radsej Kotlebovej kolko je potrebne.A uz som konecne pribrala asi 1kg tak sa teskam pockaj este aby som nepribrala do konca tehu 15kg. pa

@mucholapka ahoj, pisem sice dost oneskorene, ale chcem Ta pozvat do diskusie Prvorodicky maj 2013, su tam skvele babenky, naozaj sa vela dozvies, tiez tam neprispievam casto z nedostatku casu, ale uz mi viackrat pomohli a povzbudili a to hlavne, neplanuju to tam uzavriet, aspon to spominali. 🙂 a su to naozaj skvele baby 🙂