Májové bábätka 2013
Ahojte su tu už mamičky z takymto terminom?
@veronicka12 Jasné radšej sa jej spýtaj,ja som tiež začala až na jej odporúčanie a najskôr to bolo len 2-3x denne 1 tabletku a teraz mi to zvýšila na 3x denne 2 tabletky..Tak sa teším na piatok,ked sa uvidíme a budeme si spolu krátiť chvíle čakania🙂
@bronini chodime aj s @maruskaaaa sem http://psychoprofylaxia.meu.zoznam.sk/
@veronicka12 Ahoj napísala som ti internú poštu..budem ti tam písať..môže byť?🙂
ahojte som tu nova, a vobec neviem ako to tu funguje, do akej skupiny sa mam pridat...mam termin v maji,teraz koncim 23tt...chcela by som pokecat s nejakymi tehulkami :D
ahojte dievky som tehulka termin mam v maji mozem sa pridat?
žienky, pozývam vas v utorok 5.2.2013 do http://klubkvapka.sk/tehotne.html v Trnave na Slnečnej ulici
budeme mať od 20,00 do 21,00 prípravu na dojčenie - som certifikovaná laktačná poradkyna..budeme okrem ineho hovorit o najužasnejšom začiatku dojčenia - samoprisati, bondingu (ako ho dosiahnuť v pôrodnici a čo si treba priniest) poradim, čo robiť,ak dietatko treba dokrmiť bez flašky...a vela inych zaujimavosti
@ivana2108
@brigus198754
Ahojte, jasne, kludne sa pridajte, akurat tych diskususii na maj 2013 je tu viac - napr. Viac sa diskutuje v "prvorodicky-Maj 2013"
Netreba nic , len sa zapojit ;) gratulujem k bruskam!
BAbulky, mozem sa pridat aj ja? Som aj na babatku sk, a tam je viac mamiciek co su tu.TAk by som sa chcela pridat aj ja. K prvorodickam by ma asi neprijali kedze uz cakam 3 babo 😉
ahojte kocky, ak by ste mali zaujem o balicek veciciek 56-62-68, tak dam rada fotku a blizsie info. cenu dohodneme, urcite iba symbolicka, lebo my to uz nevyuzijeme, nech nezavadzia v skrini
Ahojte babulky rada by som sa k Vám pridala aj ked podla ms mám termín 2.6.2013 ale podla pohybov 31.5. 😉 takže som aj ja Májovka 🙂 Všetkým prajem krásne bruškovanie 🙂
@dianka3 Ahojček a to ti nejako zle vypočítali alebo ako to je možne???? či miminko zaostáva o dva tt ??? Ja zajtra začínam 28tt, termin mám 2.juna ale kedže pôjdem sekciou tak neviem či mi ju urobia na termín podla pohybov alebo presne na termín 2.juna aj ked to vychádza na nedelu a 31.maj na piatok 😒
@helka193 No vies podla poslednej mrchy mi vyratali na 6 maj a podla prveho sona to posunuli na 20 maj a teraz v utorok ked som bola na sone a mala som byt 29 ale vravel ze to vyzera na zacinajuci 28tt 😒 tak som asi ten 28tt ze plus minus 2 tyzdne tam moze byt rozdiel.No a ty preco budes mat cisarsky? Ja som jeden mala pri malej kedze bola kp no a teraz je maly tiez kp tak asi aj druhy raz budem ☹
Ahojte som tu nová, môžem sa pridať?
pridavam sa k vam 🙂
Jaaaaj ja ťapa,vytvorila som podobnu diskusiu lebo tuto som nevedela najst 😀 no co uz
Chcem sa vas opytat je tu nejaka maminka co je tiez majovka a babo sa jej este neotocilo? 😕 ci to len moj chrustik nepocuva?
@dianka3 babatka typu KP mame este vela aj nasa je KP este 😅 este maju cas sa otocit 😉
@dianka3 Ahoj, ja som tiež májovka 😉 A bábo sa nám tiež ešte neotočilo, vraj je ešte čas. Je hlavičkou hore...Ale vraj na to existujú aj cviky, aby sa otočilo
no moja mala je cely cas dole hlavickou tak snad jej to vydrzi 🙂 zevraj sa uz stalo ze cely cas je dolu a nakoniec vymyslaju a otocia sa ako nemaju, tak verim ze jej je takto dobre a nebude spekulovat 🙂
@mirka12011 No ja uz mam strach ze sa nam neotocia kedze uz mam skusenost s tym ☹ moji prvy 2 chlapci uz davno v 21tt boli dole hlavami ale mala nic a ani sa neotocila a tak som sla sekciou a teraz cakam chlapceka a tiez je kp,bojim sa ze uz tak aj ostane po tej skusenosti z malou ☹ nenakazali ti kontrolny ultrazvuk v 35tt? 😕 na skontrolovanie polohy?
@maruskaaaa Awojcek a kedy mas termin? ja som mala mat 6 maja alere podla prveho sona som 30 ale podla posledneho sona co som bola pred tyzdnom som dnes zacala 29tt ja mam zlu skusenost leboani mala sa mi neotocila a tak som sla sekciou,ale moj prvy a druhy chlapcek boli uz od 21tt dole hlavickami , a citala som ze od 21 do 18tt je 45% sanca na otocenie od 29do 34 je len 15 % tak neviem ☹ a velmi sa bojim a aku mas ty polohu? lebo su 3 a ja mam kp-nozickami, koli tomu musim na kontrolne sono v 35tt ci sa mi otocilo a ty? nic ti nato nepovedali?
@dianka3 neboj sa,nas maly bol tiez zadockom,pretocil sa na par dni hlavou dole a vcera vecer sa zase pretocil zadkom,teraz je uz zase hlavou 😀 😀 on si z nas robi srandu a stale sa toci,moja gynda ma ukludnovala ze sa to este urcite zmeni a nakoniec bude mat dobru polohu.babo sa vie otocit aj v den porodu.drzim palce
@arabeska Tak to mas stestie ze je babo take aktivne,ale moj vobec, ten sedi na zadku od pocatia aj v 17 tt bol dole zadockom :( a ty to aj citis ked sa tii otaca? ja stale citim kopanceky dole tak podla toho sudim ze sa uz neotoci, al ked trochu len sibrinkuje alebo sa ponatahuje ale zeby sa chcel pretacat tak o tom nie su ani naznaky ☹ a kedze ani mala sa mi neotocila tak uz ani nesnivam ze sa otoci 😔
@dianka3 hej ja to citim aj vidim ze sa otaca,tiez ked je zadkom dole citim kopance dolu,je to neprijemne,ale teraz ma stucha hore,dokonca som aj zistila ze mi brusko meni tvar podla toho ako je otoceny,nas maly je srandista uz od mala 😀
ako ja som nasla na nete rozne cviky,alebo babske rady ako svietit baterkou atd,uprimne som bola odhodlana ze keby sa neotocil tak to vyskusam,dalsiu sekciu nechcem
@dianka3 Ahoj, ja mám termín 11.5, ale drobček je presne 2 týždne popredu. To asi kôli tomu, že som dostala tehotenskú cukrovku. Ale našťastie mi pomohla diéta a som stabilizovaná. Polohu mám PPKP I, je to tuším hlavičkou hore a nôžkami dole, resp. zadočkom. Keď som sa pýtala dr., tak vravel, že je ešte čas na otočenie, tak neviem, A s cisáskym si mala zlú skúsenosť?
@maruskaaaa No aj ja som kp a uz ani nedufam ze sa otoci, niektore deticky su aktivne a vela sa v brusku hybu a niektore len sedia jak zaba na prameni a nic s nimi nepohne 😒 No mala som zlu skusenost lebo som skoro skolabovala a kedze mam trombozu samotne uspatie je rizikove a druha vec velmi ma bolela jazva a ani som si neuzila malu kedze stale som lezala a skuvinala od bolesti 😢
@arabeska No to mas dobre ze sa ti otaca a to kedy sa ti otaca ked lezis alebo ked chodis? Ja citim tak akurat kopance a ked sa natiahne ale ze by sa krutil tak to nehrozi. Sedi si na tom zadku jak zaba na prameni a ked sa mu doteraz nechcelo otocit tak ani sa uz neotoci a tie baterkou a cviky je podla mna hlupost, ja som to skusala pri malej aj pri tomto a nic. Je to len o stasti. je to ako vyhra v loterii a kedze ja nemam stastie v nicom tak uz ani nedufam,pri malej som myslela pozitivne ak verila a prd nic sa nezmenilo ba horsie bolo lebo bola sekcia. A ty si uz kolko krat mala sekciu?

Ahojte no tak dnesna aktivita je za mnou najedena az prejedena uz lahnut a spat. Ale nie poobede nejaka vychadzka so psom.