icon

Májové bábätka 2013

bubinko83
3. sep 2012

Ahojte su tu už mamičky z takymto terminom?

maruskaaaa
5. mar 2013

@dianka3 To ma mrzí, že si mala takúto skúsenosť. Môj drobec strašne kope a hýbe sa, každý deň riadna diskotéka, tak verím, že sa otočí.....ale neviem, ako to bude pokračovať ďalej, lebo je veľmi veľký a podľa tabuľky to vyzerá na 4,5 kg, ak to bude takto ďalej pokračovať, že bude väčší...a to určite so svojou postavou prirodzene nedám.....ja som taký štíhly pavúčik, len bruško trčí 🙂

arabeska
5. mar 2013

@dianka3 ja som mala sekciu iba raz,pri druhom.teraz by som rada normalne,uvidime ako sa drobcek rozhodne 🙂 mne sa toci hlavne ked lezim,celkovo sa najviac hybe ked lezim,sedim ked chodim asi spi,uspava ho to

mirka12011
6. mar 2013

@dianka3 no tym ze je KP sa netrap napr kamoska v 38tt uz sc riesila a isla na sono a babo malo 4500g a dokazalo sa pretocit v poslednu chvilu 😝 tak potom nase prcata to dokazu tiez a ked nie tak sa nic nedeje tak ci tak vonku budu musiet ist ja som mala prvu akutnu sc cize viem co ma caka a podstata je ten maly uzlicek stastia...no nie?
nie nekazali mi prist na kontrolny ja som bola v sukromnej klinike na sona ale teraz na poradni poviem gyndosovi ze ako teraz so sonom kedze v porodnici u nas uz 3mesiace funguju bez sona 😠 ale zatial citim kopance dole do mechura tak este sme sa neotocili 😝

zebra41
Odpoveď bola odstránená
arabeska
6. mar 2013

@zebra41 ty predavas nieco co si dostala zadarmo? 🙄 je to podla teba v poriadku ? 😲

zebra41
6. mar 2013

@arabeska nedostala som to zadarmo. a zatial si to kazdy pochvaloval. pokial vsak nie je zaujem,tak v pohode

dianka3
6. mar 2013

@arabeska aj ja som mala sekciu len raz a tiez by som chcela normalne ale kedze moj sa netoci len sedi pochybujem ze sa nakoniec otoci, nooo a tvoje babo je nejako moc akcne nemyslis? 😀 to aj prve take bolo? :D no dockaj ked sa narodi nebudete stihat ked uz v brukku taky sinter z neho je 😀

dianka3
6. mar 2013

@maruskaaaa to co robite ze vase babiky su take hyperaktivne uz v brusku? 😀 ale zatial je dole zadockom ci? 😕 4 a pol kila a si len 31tt? to neni v poriadku 😕 doktori ti nato nic nepovedali? a uz take velke dietatka idu automaticky sekciou nie?

dianka3
6. mar 2013

@mirka12011 No snad nasi sa polepsia a otocia sa tak ako maju 😅 snad malilinka sanca tam je... No a do poradne ides kedy? a na to sono ta ale musia poslat lebo ak sa teoreticky do 35tt neotoci potom posielaju na predoperacne vysetrenia. A to preco nema ,teda nefunguje u vas nemocka bez sona? 😠 to co ma byt? a ked tam pridu zeny s akutny krvacanim ako im skontroluju plod ci vobec zije? to co je za poriadok v trom zdravotnictve 😠

arabeska
6. mar 2013

@dianka3 prvy syn bol akcny,ale nie az takto 😀 druhy syn bol kludas a treti sa nevie zastavit 😀 😀 nech je aky len chce,len nech je zdravy.inak sranda je ze moj 1 syn bol aktivny v brusku ale ked sa narodil bol kludas a naopak druhy bol kludny v brusku a ked sa narodil tak som sa veru par rokov nezastavila 😀 😀 😀

dianka3
6. mar 2013

@arabeska tak to je teda ozaj sranda 🙂 teraz si ma nastrasila,lebo moj maly je kludas a dufam ze aj taky ostane aj ponarodeni lebo tyto dvaja daju riadne zabrat 😀 neporiadok za šiestich, inac mozes aj spavat ked stale sa toci? 🙂 moj drobcek chodi spavat ako ja a ked sa zobudim tak po chvili aj on 🙂 inac a preco si ty mala sekciu? 😕

mirka12011
6. mar 2013

@dianka3 no ja idem na interne o 2tt tam mi bude robit testy co budu pokladat za predoperacne 😒 takze asi tak
a co sa tyka sona tak ako nekomentujem asi skontroluju ozvy plodu a dovidenia

arabeska
6. mar 2013

@dianka3 ja som mala akutnu sekciu lebo maly sa mi tlacil tvarou a hrozilo ze mu zlomia vaz 😖 tak ako ten bordel poznam 😅 mam to doma hehe.ako ja sa stale budim na to ze ma kope,pripadne ze sa mi na nieco natlacil,najhorsie je zaspat,potom uz je to v poho.

dianka3
7. mar 2013

@arabeska Och , to ajj take nieco jestvuje? vydis to cakam 4 dietatko a nikdy by som nepovedala ze ake komplikacie moze porod priniest 😨 je cudne ako chodia deticky na tento svet, ako mlada som to brala automaticky po 9 mesiacoch porod a hotovo,ziadne komplikacie ci ine polohy. No a teraz toho bordelu je dost a dockaj kym dalsi pribudne 😀 normalne ja nestiham 😅 staci ich chvilu nechat samych v izbe a uz je tam jak po druhej svetovej 😀 a najhorsie je ked mi najmensia vyberie setky plienky a vytiahne vsetky vlhcene obrusky, ide ma slak trafit,alebo mi minule manzel kupil tu kremik na ritku tu niveu a jasnacka zatial co som im robila ranajky tak oni ju celu vymastili, boli od nej cely ruky ,tvar oblecenie a paplony no aj na zem vtedy som skoro odpadla, a navyse kedze to bola na ritku taka hustejsia strasne zle sa davala z plavacky,och taka som bola nasrana nic mi z nej neostalo. Tak to ti nezavydim ze sa nemozes vyspinkat ani teraz, pokym je cas co bude potom? 😀

dianka3
7. mar 2013

@mirka12011 tak na to predoperacne pojdem na 100 pro aj ja, teda az po tom sone co ma caka v 35tt kedy mi skontroluju drobca ci sa otocil ak nie, mozem ist vybavovat 😖 a to ti robia na poradni? mne na poradni dr nespravi nic,iba sa opyta ako sa mam a to je vsetko,podopisuje do kinizky tlak,vahu a pohyby a konec dovidenia ,kontrola o 2 tt 🙄 a sono? kdeze,ani nesnivam. Nevies teraz mi baby pisaly ze od 36tt sa uz do poradne bude chodit do nemocky? je to vsade tak ci len v trencine? ked som ja naposledy rodila nic take nebolo

maruskaaaa
7. mar 2013

@dianka3 No zatial mi dr. vravel, že sa to môže zmeniť tá poloha, že nemám stresovať a to kôli tehu cukrovke je taký väčší, ale aj to sa môže zmeniť...tak uvidíme...to je len odhad, aký by bol, keby to tak pokračovalo ďalej. Naposledy sme mali 1,9 kg, uvidíme vo štvrtok v poradni, či sme podrástli 🙂 Čo sa týka pohybov nerobím nič zvláštne, ono to závisí asi aj od množstva plodovej vody 🙂

maruskaaaa
7. mar 2013

@dianka3 Dr. ma dosť sleduje, chodím do poradne každé 2 týždne, vždy mi kontroluje krčok aj prietoky, robí sono a meria bábo kôli veľkosti a tiež kontroluje množstvo plodovej vody. Aj kôli cukrovke chodím každé 2 týždne k diabetologovi, či je to ok...No môj gyn je môj kamoš, on ma dosť sleduje, lebo sme absolvovali aj umelé oplodnenie 😉

mirka12011
7. mar 2013

@dianka3 no ja na poradnu ked pojdem tak mu poviem teda ma to pisane v papieri z prietokoch ze sme KP ale keby si nevsimol no hihi nech kukucne sonom aj on ako sme natom....on sono ma len ho nerobi kazdu poradnu 😉
a aj u nas sa od 36tt chodi do nemocnice na ozvy plodu a oni kontroluju uz vsetko dalej 😉

dianka3
7. mar 2013

@maruskaaaa no to doktor zo sona vravel aj mne, on mi zas vravel ze sa skor otoci ako nie, zase ja mam vody dostatok a drobcek pred tyzdnom mal 1050g cize mu nic nebrani v tom aby sa otocil podla mna sa mu nechce 😖 To je super ze chodis skoro stale na sono a aspon ho vydis 🙂 ja mojho drobceka uvydim az v polovici aprila teda v 35tt. Jaj tak ty si podstupila umele oplodnenie? fuha, vetsinou vravia ze ked urobia umele je tam vysia pravdepodobnost na dvojicky ci nie? 😕

dianka3
7. mar 2013

@mirka12011 🙂 myslis ze si to nevsimne? to by bolo dobre aspon by si si vydela stuplika 😀 no aj moj dr ma sono a nerobi ho iba ak na potvrdenie tehotnosti a potom uz posiela,nerobi 😒 skoda lebo niektory lekari sono robia na kazdej poradni. tak to zaujima aj mna ci aj u nas to tak funguje ze po 36tt chodit na poradne do nemocky

mirka12011
7. mar 2013

@dianka3 no co ja viem ci si vsimne 😀 ale ja mu to pripomeniem ved on mi prietoky nerobil to som bola v sukromnej klinike 😎 ale tak mam usta poviem mu 😝

maruskaaaa
7. mar 2013

@dianka3 no môj drobček mal pred týždňom 1,9 kg 🙂 Uvidíme vo štvrtok v poradni, ako narástol 🙂 Áno, boli sme na umelom, no dali sme si vložiť 2 embrya, ale jedno sa potom vstrebalo a zostalo iba jedno, ale aj tak som vďačná, že čakáme aspoň jedno 🙂

mirka12011
7. mar 2013

@maruskaaaa waw to je vahaaaaaaaa 😉

maruskaaaa
7. mar 2013

@mirka12011 to je 🙂 presne o 2 týždne popredu...to mám asi kôli tehu cukrovke 😉

mirka12011
7. mar 2013

@maruskaaaa no moze to byt cukrovkou ale moze to byt aj umelym oplodnenim alebo mu len proste chutiiiiiii 😉

maruskaaaa
7. mar 2013

@mirka12011 no môže to byť hocičím, však hlavne, že zatiaľ je všetko ok, som stabilizovaná na diéte, tak hádam bude všetko ok 😉

mirka12011
7. mar 2013

@maruskaaaa neboj sa bude

maruskaaaa
7. mar 2013
tuti_sk
22. mar 2013

Maminky, vsetky ktore budete dojcit nezabudnite si kupit zasteru pre dojcenie, je to super vec pri dojceni na verejnosti - budete usetrene zvedavym pohladom na vas prsnik a vase dietatko sa tiez v klude napapa..... ja som to vyuzila maximalne a uplne vsade!
Zastera pre dojcenie - tu si vyberiete zo stylovych vzorov (ponuku neustale doplname):
... a ak este nemate nakupene originalne detske body s vtipnym napisom a este mate cas, tak si urcite vyberte momentalne mame akciu na popularnu kategoriu Charakter dietata

Drzim vam vsetkym palce, vzdy si doverujte, dajte na materinske instinkty, tie su najdolezitejsie!

Majte sa.

Mamina - Katarina.

tuti_sk
22. mar 2013

zabudla som pridat foto....
samozrejme len par, kompletnu ponuku najdete na nasom webe..... 🙂