Májové bábätka 2013
Ahojte su tu už mamičky z takymto terminom?
uz asi mate postielku a vsetko pripravene, ale aj tak davam do pozornosti http://boomer.zoznam.sk/team.php?id=10479&a_aid...
ahojte majovky, neviem ci tu je este tehulka, kt. nema kocik, no ja mam na predaj Concord Fusion Chilli, je vo veeeelmi dobrom stave, nevyblednuta farba, nakolko bol pouzivany v zime a s fusakom... dam k nemu zadarmo uni tasku emitex+ten fusak v ciernej farbe... cena 185 eur.. info v IP...
Ahojte baby,tak ja idem zajtra na prijem a mali by mi hned aj vyvolavat porrod.No som zvedava kolko to bude trvat kedze krcok ma este 1 cm a otvorena som tak na 2,5 -3 cm.No maly ma ozvy cez 160 ja tlak stale na hrane, spuchnuta ako siska,stopa po bielkovine vmoci a este aj plodovej vody ubudlo,takze jedine co je vporiadku su prietoky.Tak zajtra na mna myslite aby to bolo rychle 😉
zeny tak aj ja uz som bez bruska 🙂 27.4.2013 o 12.55 48cm a 3270g foto pridam pootomm 🙂
@sonickaopicka jeeeeej gratulujeme a tesime sa na fotecky, hlavne, aby ste boli zdravucki, my stale nic, poradna na buduci stvrtok, naposledy som mala cukor v moci.
Baby a vy ako? Este som rozmyslala ci nebudetrapne ist do nemocnice s kufrom, zistila som, ze mam malu cestovnu tasku a pojems cestovnym kufrom, tam sa mi zmesti vsetko.
Ahojte tak uz to je za nami. V utorok rano ma prijali pred obedom pichli oxitocin ktory tiekol do nejakej 16-tej potom prepichli plodovu vodu a slo to rychlo o 17:30 sa nam narodil Martinko 3900g a 49 cm.
@sonickaopicka gratulujem a prajem vela zdravia obom 🙂
Cawte...no uz aj ja mam ppotom....narodil sa nam maly Lucasko....3400g a 50cm a narodil sa dnes o 18:25..... A citim sahrozne depresivne v nemocnici.....isla by som domoov k rocnej bambulke...... ☹
@zuzikovasandra gratulujeme a prajeme aby ste boli hlavne zdravucki. My mame dnes poradnu o 4tej, tak som zvedava co mi dr. povie, v sobotu mame svadbu, moc sa mi tam nechce, no uvidime co a ako bude. Termin mame az o tyzden, ale mohlo by to byt aj skor.
Vy baby ostatne ako? A tie co ste porodili ako to zvladate?
@zuzikovasandra gratulujem a vela zdravia obom 🙂
Dakujem za priania......a neska ideme domov tak sa tesim....
Babenky,tak ako kde su dalsie babatka? My sa mame fajn ,maly je uzasny v noci papa 1 max. 2x a cez den tiez napapa a buva ale mava aj zhruba hodinove obzeranie sveta.Teda mam konecne po dvoch detoch co ma vyzmykali aj z poslednych sil a 3 mesiace som nevedela co je spanok,ukazkove dieta. Asi za odmenu. 😀 😉
@lubica7 narodil sa v nedelu 12.5 po cisarskom, do nemocky som isla v sobotu, stihla som si na svadbe akurat dadnut a uz mi odtiekla voda a sli sme...nebola som otvorena a po 12hod sa toho moc nezmenilo, tak radsej som si vybrala sekciu ako vyvolavacku a nakoniec da dobre stalo, lebo maly mmal okolo kr ku snmmuru. A ty ako? Inak v ekarni som si kupila tu tvoju :masticku na bradavky. Je skvela, ziadne bolesti.
Pisem z mobilu preto tolko chyb....
@laaska ja by som si asi vybrala tu vyvolavaku ked som videla baby po cisarskom,ale s vyvolavackou je porod bolestivejsi ale potom je clovek aspon skor zotaveny. Ale ty si mala cisarsky aj prvy ,vsak?No ale hlavne,ze uz mame doma nase slniecka.Nas malicky je po tvaricke sama bodka 😖 ale zatial ho to netrapi,tak ani ja. Pri starsich som vsetko riesila na vsetko si davala pozor nakoniec som jedla suche rozky a iba somariny a prberala som.Som rada,ze masticka pomaha.Inac aj stou snurou,hruza mne takto mal prvy na prietokoch stale vsetko O.K. ale stale vysoke kardio okolo 180.Apri prode bol uz namodrely a snura okolo krku.No a teraz podobne prietoky v poriadku kardio okolo 180 a maly uzol na snure chvala BOHU nebol zatihnuty
@lubica7 uff hlavne, ze vam to aj s tou snurou dobre dopadlo....ano mala som prvvy cisarsky, tak som si povedala, ze radsej pojdem aj na druhy, ak by mi mali davat vyvolavacku. inak zoztavila som sa v pohode, uz ked mal maly tyzden aj pol uz sme boli vonku na dlhej prechadzke. Jedíne s cim mam problem je to, ze mi rana hnisala, lebo brusko previsa a ked ho kojim, tak pot steka a dostal sa do rany, ale potierala som betadine a uz by to malo byt ok, ranu som susila, ked som lezala, inak pohodicka, nic ma neboli. mam kamaratku, co je 8 tyzdnov po cisarskom a stale si nemoze lahnut na bok. Inak malinky sa mi trosku pokazil, uz si aj pomrnci, tak ho nosime na rukach, ale aj tak je zlatucky.
ahojte bay, tak ako sa mate? My sa mame dobre malicky pribera a rastie momentalne neviem kolko vazi lebo zajtra ideme k lekarke ale pred trom a tyzdnami mal 5 100 g ale inac je to zlate babatko spinka papa usmieva sa zacina sa bavit s hrazdickou obcas ked sa uz nudi pomrnka a ked ho dam do kresielka tak usmev od ucha k uchu ale aj tak este celkom pekne pospi uz sice byva aj asi tak 2x po 2 hodinky cez den hore ale v noci sa budi na jedno papanie ale ho ani neprebalujem len strcim prsik do pusinky a spinkame dalej. Ani by somneverila,ze take deticky existuju po prvych dvoch detoch ktore ked nespali tak mali koliku. V nedelu sme krstili. Cely krst bol hore nespinkal dokonca neplakal ani ked mu liali vodicku nahlavu. Potom uz torochu zacal alebo bol hladny. TAk sa zatilal drzkajte.
Tak dnes poradna 6130gobvod hlaviocky 38dlzka 60cm.Rastieme ako z vody. A navyse sa zacal prevracat z bruzka na chrbatik najprv som si myslela,ze je to nahoda ale potom este 2x a aj po dvoch hodinach a nokoniec sa predviedol aj dokine fesacisko moj malicky. TAk vam prajeme krasny dnik hadam sa sem obcas niekto kukne aby som tu nebola sama. ☹
Pisu sem aj nejake maminky ktore rodili v nitrianskej nemocnici?
Ahojte.. asi sem uz nikto nechodi. Bolo by dobre pokracovat a zdielat informacie o majovych 2013 detickach 🙂

@lubica7 pozerala som na nete, kde by sa na sk dal objednat, no nejaky link na slovensku lekaren som nenasla. Sice sme byvali v UK, snad by mi ho niekto vedel odtial poslat keby som ho tu nezohnala. Kde si ho kupovala ty?