Májové bábätka 2013
Ahojte su tu už mamičky z takymto terminom?
@peteva85 Ja mám calibrum babyplan, každé ráno šup jednu 🙂
@dominika1516 Ahoj, vitaj 🙂 Keď máš možnosť, tak určite choď, ak teda budeš počas tehu v pohode a nemáš ťažkosti, sú to 4 hoďky a max. na pol roka, aj im to môžeš povedať. A tehotnú ťa veľmi nikde inde nebudú chcieť pravdepodobne, tak takto budeš dostávať nejaké peniažky. Ja tiež nastupujem od októbra do škôlky ako asistentka, z upsvar na aktivač.činnosť, to je v podstate to isté a od marca doma, tak to vychádza.
@rimon gratulujem 🙂
@dominika1516 tiež gratulujem a ak sa na to citis kludne chod.. ale po case by si im aj tak mala dat vediet ze si tehu. 🙂
Dufam ,ze aj mne sa to potvrdi...a budem patrit medzi vas,ale este chcem pockat 🙂
@rimon Je v nom cela rada vit. B, vit. C, E a jod, kys. pantotenova, nikotinamid no a kys. listova dvojzlozkova..
Ked chces len kys. listovu tak si kup len ju.. ale tak vitaminy obsiahnute vo Femibione tiez nie je na skodu papat. V strave nemas tolko.. sice je zasa otazne ze v akej miere su ucinne umele vitaminy vs. prirodne zo stravy. Nase mamky nejedli ziadne multivitaminy a tu sme vsetky 🙂
@inviav Aj my sme s manželom veeľmi šťastní - vlastne máme všetko čo sme chceli a po čom túžili a druhé dieťatko je ďalšia "vec" po ktorej sme túžili.Ja mm mám tiež ako aj kamarátku,povieme si spolu úplne všetko-proste sme šťastní.Nič nepotrebujeme,len aby sme sme boli zdraví.A ozaj som zvedavá,že či čakáme chlapčeka a výpočet sa nemýli 😉 .Hlavne ,aby bolo ok.
@mykaellle @rimon tak supeeeeeer ,gratulujem Vám.Mne moja doktorka dala knižočku až v 10tt 😠 a ak pojdem v 7tt,tak mi ju určite dá až na ďalšiu kontrolu a to už budem v 11TT-tak to bolo aj pri dcérke,ale tak hlavne,aby bolo všetko ok.A prečo berieš Duphaston? No keď som prvý krát videla moju fazuľku na monitore,veru som aj slzu šťastia vypustila 😝 . Tak ešte raz Vám gratulujem.
@peteva85 Ja som pri snažilkovaní brala čistú kys.listovú a teraz som si kúpila CALIBRUM babyplan.
@dominika1516 ahojky aj ja som iba v 5tt a v piatok budem začínať 6tt.
@rimon Návšteva by mala prísť budúci pondelok... verím ,že nepríde.. 😅
Koncom týždňa by sa malo ukázať či áno alebo nie.. ,ale či mi veríš alebo nie tiež tuším ,že sme sa trafili.. cítim sa tak 🙂).
Dúfam,že si to tiež len nenamýšľam .. 🙂 Co sa týka vitamínov beriem Maternu.. zatiaľ 🙂
@lenkacka neboj všetko určite bude v poriadku..
Tak mi držte palce baby... keď som dobre rátala a budem to mať potvrdené mala by som byť ešte májovka 🙂 25.5.13 🙂
@maya.h nooo super tak snad mi bude dobre lebo peniazky sa vzdy zidu 😉
@lenkacka noo pekne nie som sama aj ked mi tu pise ze 6 tt ale to neni pravda preco to pise tak cudne a nepresne?
@dominika1516 Ahoj, odpisem ti uz v tejto teme, kedze vidim, ze si sem zavitala...ako tak citam, aj ty sa chystas na tu absolvenstku prax..ja by som im na tvojom mieste o tehotenstve nehovorila, lebo to by si mala aj tak len do konca marca a ich to nemusi zaujimat...potom uz budes len doma oddychovat...tak ako ja planujem 🙂 to je dobre, ze by ti ho mali zobrat naspat...teraz ste teda obaja bez prace? co sa tyka, toho byvania, tak mas pravdu, ja by som so svokrou tiez nemohla byvat a naopak..preto sme si zobrali hypoteku a mame od vsetkych pokoj v nasom domceku...chvilku nam to trvalo, kym sme sa naucili hospodarit sami...ale uz nam to po 4 rokoch celkom ide 🙂
@inviav no momentalne sme ale on stale niekde chodi brigaduje a tak mal okrem tej prace z ktorej ho vyhodili dalsie 2 takze sa nebojim zeby sme boli bez penazi tento mesiac mu pride aj odstupne taka krasna suma a aj podporu ma vysoku kedze mal.velke vykony tak aj vyplaty maval dobre a ja ked sa dostanem na absolvenstku to bude uplne super no a on hlada tak robotu ze jak prejde skusobnou tak berie hypoteku a bytik no a bude skvele sami konecne lebo teraz byvame u svokry sem tam idem k nasim takze je to take kocovne ale kedze som tehu tak chce byt somnou stale bo ma strazi viac jak moj hafan 😀 .. noo tak sak s tym hospodarenim to je zo zaciatku tazsie no po case kazdy pride na najlepsi system :-P
@dominika1516 to je dobre, mat takeho sikovneho chlapa doma...moj by tiez nemohol sediet doma...on pracoval uz aj cely maturitny rocnik...rano skola..poobede praca az do vecera a vikendy cele...takto to islo cely rok...ale zvladol to...oni tu niekedy taki sikovni 😉 tak ti drzim palce, nech ti tu absolvenstku prax schvalia...aspon male prilepsie budete mat 🙂
@inviav noo tak super nie je nic lepsie ako vediet ze sa chlap postara a je sikovny a zodpovedny takze sme na tom dobre si myslim 😉 .. noo aj ja dufam robi tam moja teta takze snad sa nepreriekne pres sefom skor nez na prijmu :-P
Tak aj ja sa k vam s radostou pridavam 🙂 testla som sa uz 1.septembra a u doktora som bola teraz v pondelok a uz videl gestacny vak a sme v 6tom tyzdni, dufam ze bude vsetko v poriadku, pretoze v juli som mala mikropotrat v 5tt a pevne verim, ze teraz bude vsetko OK....termin podla MS mame zatial na 10.5.2013 tak sa uz velmi tesime 😀 a vy baby ake mate terminy?Tu je na to dobra stranka www.academy.sk
@dominika1516 ale inak si nemyslim, ze by mu to vadilo...on ta predsa neplati a si tak vlastne ako pomoc...a myslim si, ze kazdy zamestnavatel musi pocitat s tym, ze zena moze zostat tehotna
@inviav no ved aj ja myslim zeby mu to nemalo vadit skor ide o to ze mi bude zle lebo chcu zeby som robila od 7:00-11:00 takze rano :-\
@dominika1516 jaaj, o to teda islo...no tak to nemam ktovieco...ale este ti nebyva zle, ze? mozno ti ani nebude byvat..aj to sa stava
@inviav noo ved toto ze keby som to vedela dopredu hehe napriklad mojej mame nebolo zle zeby vracala len ju napinalo sem tam rano inak nic tak snad zapracuje genetika 😉 ... uz ste to niekomu povedali? mi este nie okrem MK to nikto nevie chystame sa az po navsteve lekarky aby sme si boli isty ze je vsetko v pohode 🙂
@lencika2 ahoooj mne to vychadza na 15.5. 😉
@dominika1516 no snad ano..to ale znamena, ze ja budem vracat o trosku neskorsie 😒 tiez tak planujeme..takze zajtra 🙂

@rimon Ved Femibion je tiez prenatalny, ale nie vitamin,ale multivitamin.. Ja zvazujem ci GS Mamavit alebo Femibion- to ze ma uz scasti zmetabolizovanu k. listovu aby sa lahsie vstrebala do tela viem.
Neviem sa rozhodnut preto robim prieskum ze ktora co beriete.. 😀