icon

Májové bábätka 2013

bubinko83
3. sep 2012

Ahojte su tu už mamičky z takymto terminom?

rebeka25
13. sep 2012

Ahoj kočky tak sa pridavam aj ja ku Vam.

dominika1516
13. sep 2012

@inviav jaaaj zavidim ti ze uz zajtra ides a chystate sa to oznamit spolu ci kazdy svojim rodicom sam?

andrejecka
13. sep 2012

@dominika1516 jéj tuším je nás viac čo máme takýto termín 🙂

inviav
13. sep 2012

@dominika1516 ja s mojou maminou pracujem, tak jej to oznamim asi ja...a manzelovmu otcovi pojdeme asi vecer...to este neviem ako to bude...ved aj ty uz zachvilu pojdes..neboj 😉

andrejecka
13. sep 2012

@dominika1516 prečo myslíš že ti to píše nepresne že 6 týžden? no ono je to tak že tehotná si od poslednej menštrulácie teda 40 tt, a ked si už 5tt plus 1 den tak ti to kazuje že 6tt, lebo už si začala ten 6ty aked budeš 6tt plus 1 den tak ti bude ukazovať 7mi

dominika1516
13. sep 2012

@andrejecka jaaaj tak to je lebo na vsetky kalendariky co som pozerala mi ukazovali dnes napriklad 5tt+1 .. dakujem za vysvetlenie 😉 .. noo ale ved to je nadherny termin presne na narodky mojej babky a moj drahy ma narodku 26.5. takze.maj je skvely mesiac a aj moj psik je majovy hehe 😀

dominika1516
13. sep 2012

@inviav noo ved toto hehe ze aj mna to caka ale ja sa tesim z toho ze som konecne tehu po pol roku snazenia takze by ma ani negativna reakcia nerozhadzala 😉

lenkacka
13. sep 2012

@lencika2 ahojky aj ja Ťa zdravím a nie si náhodou moja menovkyňa?Aj mňa mrzí ,že si prišla v júli o fazuľku - bože o samých potratoch tu počujem-čo sa to robíííí? Už chcem len samé dobré správy počuť. Teraz sa to už podarí - uvidíš a je super,že si tak hneď opäť otehotnela.Takže sa držkajteeeee.Mne vypočítalo termín na 19.5. 😉

lenkacka
13. sep 2012

@rebeka25 ahojky
@inviav tak držím palce,aby bolo všetko ok a daj nám potom správičky-jasnééé?

matamisi
13. sep 2012

ahojte...mozem sa k vam pridat...v nedelu som si na teste nasla dve ciarky 😵 jaaj tak sa tesim... 😉 k doktorovi by som chcela ist o tyzden vo stvrtok... 😵 dufam,ze bude vsetko v poriadku... 😉

peteva85
13. sep 2012

@matamisi Vitaj medzi nami 😉 Aj ja idem dalsi stvrtok, ale najradsej by som letela uz zajtra nech viem ze je vsetko OK a mozem spokojne tehulkovat

matamisi
13. sep 2012

@peteva85 dakujem...veru aj ja by som najradsej aj zajtra isla,len sa bojim,ze tam este nebude nic vidiet,tak si radsej este tyzden pockam...podla tehotenskej kalkulacky som v 6tt a termin 18.5.13 😉 skoro ako ty... 😉

rebeka25
14. sep 2012

@matamisi aj ja sa chystam bud. stvrtok som zvedava co mi povie, S prvym som isla po tyzdni meskania MS tak ma otocil na opatku ze co tam ma vidiet . 😠

peteva85
14. sep 2012

@rebeka25 @matamisi @lenkacka tak je nas tu viac adeptiek kt vo stvrtok nabehnu na gyndu 😀

lenkacka
14. sep 2012

@matamisi ahoj ,aj ja Ťa tu srdečne vítam medzi nami májovými mamičkami. Mne vyšlo termín 19.5.2013,takže sme skoro rovnako.Ja by som mala dnes začínať 6tt a k doktorke sa chystám až okolo 24tého ,v piatok o týždeň si zavolám,aby ma sestrička objednala.Aj s dcérkou som bola po 2 týždňoch od vymeškania mrchy,ale vtedy som nemala až takú krásnu čiaročku,akú ju mám už teraz.Ale tak pre istotu si ešte počkám,aby bolo pekne vidieť fazuľku,ale najradšej by som išla aj ja s Vami vo štvrtok.@peteva85 Evka Ty kedy začínaš 7tt?

inviav
14. sep 2012

@lenkacka prave som dorazila od doktora..vsetko v poriadku...velky sme ako v 6tt, takze aj to je fajn...a znovu mame prist v 9tt 🙂

peteva85
14. sep 2012

@lenkacka Vo stvrtok budem mat 6tt+1- cize zacnem prvym dnom 7tt. To by uz teoreticky mohlo bit srdiecko tak uvidime no.. Ked nebude tak mi aspon postaci lekarovo potvrdenie ze je vsetko OK a cakame na akciu srdca.
Dnes rano som zapinala mikinu tak veruze uz som mala problemy 😀

matamisi
14. sep 2012

@rebeka25 ja som aj minule bola dva tyzdne co mi meskala a pekne uz bolo vidiet srdiecko 😵 tak dufam,ze aj teraz tak bude... 🙂
dufam,ze sem vo stvrtok dame vsetky dobre spravy 😎

fyalynka
14. sep 2012

Ahojte buduce mamičky majovčatiek 🙂 Dúfam, že sa môžem k vám pridať... A hlavne dúfam, že tu aj ostanem - myslím to tak, že snáď bude všetko v poriadku s bábatkom. Ms mi mešká od pondelku, čiže nejakých 5 dní, k dr. mám prísť až 27.9. tak dovtedy len čakať a veriť že bude všetko v poriadku 😵

matamisi
14. sep 2012

@fyalynka vitam ta tu... 😉 neboj urcite bude vsetko v poriadku.. 😉

fyalynka
14. sep 2012

@matamisi ďakujem za uvítanie 😉 No ja to beriem zatiaľ tak že sa len potichučky teším, bez veľkých nádejí čo bude... mám za sebou 2x MA (ktoré boli pred tým ako sa mi dcérka narodila), takže obavy sú veľké 😒 Ale verím že sa ma drobáčik bude držať a bude mu u mňa dobre 🙂

matamisi
14. sep 2012

@fyalynka neboj bude mu u teba dobre a v maji porodis krasne vonave babetko... 😉

fyalynka
14. sep 2012

@matamisi ďakujem 🙂

rebeka25
14. sep 2012

Inak je super ze si budeme podavat nielen info o babatku v brusku, ale aj o tom ako sa s tym bruškom nahaname za našimi detvakmi kedže ako pozeram tak viacere mame drobcov zhruba v rovnakom veku ...

lenkacka
14. sep 2012

@inviav tak suuuuuuper,teším sa s Tebou.Tak konečne vieš,že je fazuľka tam kde má byť a teraz už len ,aby ste pekne rástli,takže sa opatruj a hlavne šanuj.
@peteva85 Evička mi máme rozdiel len jeden deň-ja budem v piatok 6tt+1 😉 ,takže budem začínať 7tt.Takže na 100% pojdeš vo štvrtok? Ja si vo štvrtok len zavolám a objednám sa-akurát v nedeľu mi bude mrcha meškať 2 týždne a tak som bola aj so Silvinkou-ešte malou bodočkou 😉 .Tak už sa nevieš dočkať -však?Nech je už aspoň streda 😀 -bože my sme nedočkavééé 😀. Tak máš aspoň 2 tehu nohavíc,ja mám len tehu menžestráčiky,lebo ozaj som viacej ani nepotrebovala,ale teraz to bude určite iné,keď už teraz mi vadia rifle a to sú k tomu bedrové 😝 .Ale len nech sa pekne zaguľaťujeme a potom sa tu budeme spoločne pýšiť našimi krásnymi bruškami.
@fyalynka aj ja Ťa tu pekne vítam a ja som Lenka.Sa nám to tu pekne rozrastá,takže august bol plodný 😀 😀 .Mne mešká od nedele,ale ovulku som mala skor ako na 14DC,takže dnes som 5tt+1,čiže som začala 6tt.Tak to budeme skoro na rovnako.Ja dúfam,že ma sestrička objedná na 25teho - budem si vo štvrtok volať.
@rebeka25 veru je to tu supeeeeer,škoda,že som o tejto stránke nevedela skor-keď som bola tehu s dcérkou. Budeme sa spoločne podporovať a pomáhať si.A ozaj máme skoro narovnako detičky + - nejaký mesiačik.Takže supeeeeeeer.

fyalynka
14. sep 2012

@lenkacka ďakujem za uvítanie 🙂 No vidieť že bol plodný august...už len čakať na pôrodný máj 😀 No ja som už na gynde bola kvôli hcg ale vyšetrenie dokim stanovene na 27meho, už sa neviem dočkať. Inak sa zatiaľ cítim úplne normálne, nič mi neni 😅 A ty?

lenkacka
14. sep 2012

@fyalynka aj ja,len som unavená,ale zatiaľ žiadne nevoľnosti,ale tie som ani pri dcérke nemala.Len 2 krát som grckala,ale to tak v 10tt a potom ma len dlho nadrapovalo.A teraz už ma začínajú tlačiť rifle a niektoré tepláky 😀 😀 . Ja sa už neviem dočkať,lebo sa chcem ujistiť,že je tam kde má byť 😉 .

fyalynka
14. sep 2012

@lenkacka ja som pri malej mávala hroznú ťažobu na žalúdku, grcala som viac krát, ráno aj večer 😝 Ale začalo to neskôr, myslím okolo 7-8tt, tak uvidím čo bude teraz 🤐 Mňa ešte netlačí nič, no uvidíme dokedy 😀 Mňa čaká ešte v pondelok podrobné vyšetrenie na hematológii...

miska26
14. sep 2012

Ahojte!mozem sa k vam pridat?tiez mam termin v maji.dnes som zacala 8tt,ale od zaciatku tehu spininm,beriem utrogestan,tak sa o drobceka hrozne bojim,nastastie mame uz 20 mes.synceka,ktory ma stale rozveseluje 🙂drzim vam vsetkym palce,aby sme sa v maji vytesovali z nasich drobcekov...

inviav
14. sep 2012

@lenkacka fazulka to este nieje skor zrnko ryze...ale urcite coskoro bude...par bab ma teraz stresuje, ze preco mi doktor neukazal ako bije srdiecko..ze to sa musi...no ja si myslim, ze ked mi povedal, ze je vsetko v poriadku a aj velkost vyhovuje 6tt, tak robia len zbytocnu paniku...co sa ma stat sa stane a my to neovplyvnime 😉