icon

Malinovo. Je tu niekto odtiaľto?

sharmana
24. júl 2011

Nájdu sa tu nejaké mamičky, budúce mamičky či snažilky z Malinova? 🙂

doory
31. dec 2012

@sharmana Ahoooj, 🙂 áno áno už sme ako tak zabývaní. Na dobré sa rýchlo zvyká🙂 je tu naozaj super a je to uplne ine ako v meste. pomali sa aj rozkukávam po dedinke ako takej.. Tu je to milsie v tom,ze sa vsetci poznaju a zdravia sa a su k sebe celkovo milsi..cest vynimkam.. viem,ze my ako skupinka pristahovalcov niesme niektorymi obcanmi moc vytaní,ale inak je to tu velmi velmi fajn.. deti si tiež rychlo zvykli. Ked sa doklepne prepis domu, cakame na vyjadrenie z katastra, tak si sem s detmi dam zaviest trvale bydlisko. Muzik ostane v Ba. apson tak sme zatial dohodnuti.. a vy ako? co je u Vás nove?

doory
31. dec 2012

Ešete ma napadá,kto má bábätka..chodite niekde v okoli plavat s babatkami? ak áno, kam? dakujem.

sharmana
autor
Autor odpoveď zmazal
sharmana
autor
Autor odpoveď zmazal
sharmana
autor
Autor odpoveď zmazal
sharmana
autor
Autor odpoveď zmazal
medinila
31. dec 2012

@doory v Ivanke pri Dunaji je plavanie pre babetka.Myslim ze sa to vola Zubrienka. Nebola som tam vsak

medinila
31. dec 2012

@sartira tu u nas v dedine,kde zatial byvam to funguje tak,ze ak ma dieta az vo februari 3 roky ides riadne na zapis ale nezoberu ju do skolky od septembra,ale az od januara.No ako to funguje v Malinove,si budes musiet fakt overit u riaditelky.

medinila
31. dec 2012

@sharmana no podla preplnenosti skolok je babyboom asi na celom Slovensku 😎
......na jednej strane sa vraj rodi malo deti....na druhej strane nikto nerobi nic preto aby sa statne skolky kapacitne rozsirovali 😠 😠 😠 😠

sharmana
autor
Autor odpoveď zmazal
sharmana
autor
Autor odpoveď zmazal
sartira
1. jan 2013

@sharmana
@medinila
aha, skoda ze nie je nejaka sukromna v malinove,to by bolo fajn, ja totiz nechcem,aby mi mala sedela v aute, ked bude nejaka "zapcha". Myslim, ze v zalesiii otvorili teraz na jesen nejaku sukromnu, nepoznate niekoho, kto tam ma babo? Respektive ako sa vola, lebo ja som nasla v zalesi Bombulkovo, ale to je opatrovatelske centrum...

Este ma napada, ze som niekde citala, ze je tu bowling, skusili ste uz? 🙂

@doory ja som chodila s malou na trnavke do water baby club

medinila
2. jan 2013

@sartira my zatial len staviame v Malinove dom,takze neviem Ti poradit s tym bowlingom

sharmana
autor
Autor odpoveď zmazal
sharmana
autor
Autor odpoveď zmazal
sartira
2. jan 2013

@sharmana na ten smer nechcem chodit, nakolko budem chodit do prace do petrzalky a manzel k avionu, vase jasle su sukromne niekde v podunajskych biskupiciach? este som zvazovala tam,aby sme to mali obaja po ceste... citala som si tu na mk o skolkach,ale bude to tazke rozhodnut uffff 😖

sharmana
autor
Autor odpoveď zmazal
sharmana
autor
Autor odpoveď zmazal
zuzkag2
3. jan 2013

@sharmana ahoj🙂 ano ano, uz mame skoro 3 mesacneho certika, po snazeni prisiel celkom nahodou 🙂 zistila som ze je to fakt dost o psychike. mame sa super, maly je strasne dobrucky, uz sa rehoce tak si to uzivame... az na to nocne krmenie, neviem si na to zvyknut a stale som ako zombie. aj chodime obcas na prechadzky, len je teraz take blbe pocko, ze sa mi mnoho krat nechce - no krkavcia mater 😀 inak, celkom uz poznam malinovo, kde mate vlastne ten domcek? a ako sa vam tu byva?
a pisala si o elfe, nevies ci sa stale plati clenske?

sharmana
autor
Autor odpoveď zmazal
zuzkag2
5. jan 2013

@sharmana hej hej uzivam, ved ja viem ze je to pre maleho dobro, len ma stve ze som taka padavka z toho 😀 niekedy je to aj tri krat za noc 🙂 no ved neva, to sa casom upravi, a ved mohlo by to byt aj horsie.
aj by som chcela chodit trochu cvicit, zhodit tehu kila co mi zostali, a je ich teda dost, ale zatial sa nejak neda, aj mm ma toho dost, este mame aj Oliverka( z jeho prveho manzelstva ) na striedacku, takze musime najst nejaky rezim.
uz viem kde byvas, to je relativne kusok od nas, my byvame kusocek od eberhardu, aj 1 minutku pesi, mm tu byva uz. dlho, ja som sa prestahovala pred rokom a pol🙂

sharmana
autor
Autor odpoveď zmazal
sartira
11. jan 2013

@sharmana takze tam maju aj zumbu? to som tam nenasla, asi sa pojdem pozriet osobne... Mozem sa spytat, z toho co si pisala som pochopila,ze este dcerku kojis?

zuzkag2
13. jan 2013

@sharmana dobre dohodko 🙂 ked sa vycasi, dame tour de malinovo. ja by som uz aj zacala chidit cvicit, ale tomu nasmu drobcovi idu uz zuby (asi.... nie je to nejak skoro? ) ... takze prebdene noci, cez den drobcek na rukach... slabu mam kondicku, uz by som cvicenie nezvladla. ale tiez by som chcela do 1.aprila zhodit to co mam navyse.

sharmana
autor
Autor odpoveď zmazal
sharmana
autor
Autor odpoveď zmazal
sartira
14. jan 2013

@sharmana fiha super dakujem 🙂
@zuzkag2
@doory
Dievcata viete mi este poradit od akeho providera mate net a tv? Zatial u nas vyhrava Satro so vzdusnou optikou (net 9 megovy aj s tv za 20e) aj ked nemam vela referncii ohladne kvality signalu... Viete poradit kto byva tu v Malinove? dakujeeeem za pomoc

doory
14. jan 2013

@sartira Satro maju nasi susedia, tvrdia,že su spokojný,ale nepreberali sme to detailne. My máme net od Telecomu a TV..hi.. muž robí so satelitmi,takže mi máme Skylink🙂 a spokojnosť...Len čo sa týka netu mi muž vraví,že ten telecom je vraj drahý...tak neviem..

sharmana
autor
Autor odpoveď zmazal
sharmana
autor
Autor odpoveď zmazal