Malinovo. Je tu niekto odtiaľto?
Nájdu sa tu nejaké mamičky, budúce mamičky či snažilky z Malinova? 🙂
@sharmana ten utorok zumba by bola fajn, my sme tiez stale kdesi, dnes poobede ideme do parku kde je škola záhradnícka
@sharmana Ahoj neboli
dievcata, pomoooooc - neviete nahodou, kde je statna skolka na 3 vodach? bude tam nejake info stretnutie, no netusim kde to tam najdem... dakujem!
@sutiakova
Je to hned na zaciatku, ked vojdete do arealu, na lavej strane za Wiky hrackami je take prazdne miesto a skolka je hned vedla
@sutiakova
A co za stretnuteie tam bude ak smiem vediet? Mne chodi dcera do skolky do dediny, ale mam este syna 2 rocneho, dakujem
@petulka124 super, dakujem.
take uvodne, informacne stretnutie. Rozhodnutie mame o NEprijati, ale minuly tyzden nam telefonovali, ze je syn prijaty do skolky.
@emma_932
Aha, no asi to chcu konecne v oktobri otvorit, lebo robia na tom stale, uz su tam aj skrinky, stolicky atd co som videla, ked chodim okolo, aj ihrisko sa uz robi. Ja pojdem na zapis s mojim krpcom na jar 🙂
@petulka124 ďakujem za navigáciu. 🙂
Baby a kde chodite von s detmi?? my byvame na troch vodach, ale este kratko nic a nikoho tu nepoznam.
@mata1988 ahoj, my sme hneď vedľa - Okruzna 🙂 dcérku mam v týždni v Skolke a ked je vikend pekne, a sme doma, napr.do parku, ...
@tatiana7777 moj este nechodi do skolky, dufam ze teraz od septembra ho vezmu 🙂 v parku sme este neboli lebo je to dalej a ja tehotna by som tam este dosla ale naspat uz nie :D
@sutiakova bude mat v marci 3r. k malem dunaju sa da ako dostat? asi to tiez bude dalej ze? skor na jarne/letne prechadzky
@mata1988 Hm, tak ako to máte do parku ďaleko, tak potom to budete mať ďaleko aj k Malému Dunaju. My ho máme "hneď" za domom, takže nám to nie je ďaleko. Ale ak bývate na Troch vodách, tak treba prejsť k hlavnej ceste, prejsť na druhú stranu a potom tade po tých uliciach Slnečná, Hviezdna,Drieňová, stále rovno až na koniec a si pri Malom Dunaji. 🙂
@mata1988
Ahoj, k Malemu Dunaju je to daleko ak ides pesi, my sme tam chodili v lete a na jesen na bicykloch, do parku sa da ist z troch vod aj 'zo zadu', netreba ist po hlavnej
@sutiakova ďakujem 🙂 po pôrode určite aj tam pozrieť, teraz mi je ďaleko uz všade keďže som 35 tt ale potom to už bude fajn🙂 a su tu aj nejaké detské ihriská ci to by som veľa chcela? 🙂
@petulka124 to si ma potešila 🙂 a na tu cestu zo zadu sa orientačne ako da dostať ?
@mata1988
A na kolkatke byvas?
Ta cesta vedie z troch vod I., je to taka akoby polna cesta, za sebou budes mat viladomy, prejdes na tu cestu, zabocis dolava, stale rovno, dostanes sa na visnovu a potom cez branu strednej skoly do parku
@mata1988
A tie detske ihriska su tiez daleko, jedno je v parku, ale od troch vod daleko, na konci parku a druhe ihrisko je este dalej :(
Je tu este materske centrum, ale to je tiez daleko
Mam kamosku co sa tam teraz bude stahovat 🙂 urcite by sa potesila keby mala spolocnost...vola sa Evka a maly sa jej narodil v decembri...
@petulka124 ja bývam uz v časti studené hneď na začiatku, ale už cca viem kade ta cesta ide 🙂 no a čo sa týka ihriska ze vraj na jar majú spraviť ihrisko aj tu tak snad je to pravda lebo to tu chyba
Uz som tu 🙂 zaciatkom februara uz budem v malinove...ale nie na tri vody... v casti ako je cintorin...kedy cakas babo?