icon

Malinovo. Je tu niekto odtiaľto?

sharmana
24. júl 2011

Nájdu sa tu nejaké mamičky, budúce mamičky či snažilky z Malinova? 🙂

sharmana
autor
Autor odpoveď zmazal
sharmana
autor
Autor odpoveď zmazal
tatiana7777
26. júl 2015

@sharmana ten utorok zumba by bola fajn, my sme tiez stale kdesi, dnes poobede ideme do parku kde je škola záhradnícka

sharmana
autor
Autor odpoveď zmazal
sharmana
autor
Autor odpoveď zmazal
tatiana7777
29. júl 2015

@sharmana Ahoj neboli

sharmana
autor
Autor odpoveď zmazal
emma_932
14. sep 2015

dievcata, pomoooooc - neviete nahodou, kde je statna skolka na 3 vodach? bude tam nejake info stretnutie, no netusim kde to tam najdem... dakujem!

sutiakova
14. sep 2015

@emma_932 my sa tam tiez chystame, nikdy som vsak na Troch vodach nebola, takze budeme hladat podla cisla domu. Ale vraj by to malo byt niekde na zaciatku.

petulka124
14. sep 2015

@sutiakova
Je to hned na zaciatku, ked vojdete do arealu, na lavej strane za Wiky hrackami je take prazdne miesto a skolka je hned vedla

petulka124
14. sep 2015

@sutiakova
A co za stretnuteie tam bude ak smiem vediet? Mne chodi dcera do skolky do dediny, ale mam este syna 2 rocneho, dakujem

emma_932
14. sep 2015

@sutiakova jej tak sa tam uvidime 🙂 ja tam chodim, lebo tam staviame, ale kde je ta nova skolka, netusim..

emma_932
14. sep 2015

@petulka124 super, dakujem.
take uvodne, informacne stretnutie. Rozhodnutie mame o NEprijati, ale minuly tyzden nam telefonovali, ze je syn prijaty do skolky.

petulka124
14. sep 2015

@emma_932
Aha, no asi to chcu konecne v oktobri otvorit, lebo robia na tom stale, uz su tam aj skrinky, stolicky atd co som videla, ked chodim okolo, aj ihrisko sa uz robi. Ja pojdem na zapis s mojim krpcom na jar 🙂

sutiakova
14. sep 2015

@petulka124 ďakujem za navigáciu. 🙂

mata1988
26. jan 2016

Baby a kde chodite von s detmi?? my byvame na troch vodach, ale este kratko nic a nikoho tu nepoznam.

tatiana7777
26. jan 2016

@mata1988 ahoj, my sme hneď vedľa - Okruzna 🙂 dcérku mam v týždni v Skolke a ked je vikend pekne, a sme doma, napr.do parku, ...

sutiakova
26. jan 2016

@mata1988 aj prechádzka pri Malom Dunaji je pekná. Neviem, aké máš veľké deti.

mata1988
26. jan 2016

@tatiana7777 moj este nechodi do skolky, dufam ze teraz od septembra ho vezmu 🙂 v parku sme este neboli lebo je to dalej a ja tehotna by som tam este dosla ale naspat uz nie :D
@sutiakova bude mat v marci 3r. k malem dunaju sa da ako dostat? asi to tiez bude dalej ze? skor na jarne/letne prechadzky

sutiakova
26. jan 2016

@mata1988 Hm, tak ako to máte do parku ďaleko, tak potom to budete mať ďaleko aj k Malému Dunaju. My ho máme "hneď" za domom, takže nám to nie je ďaleko. Ale ak bývate na Troch vodách, tak treba prejsť k hlavnej ceste, prejsť na druhú stranu a potom tade po tých uliciach Slnečná, Hviezdna,Drieňová, stále rovno až na koniec a si pri Malom Dunaji. 🙂

petulka124
26. jan 2016

@mata1988
Ahoj, k Malemu Dunaju je to daleko ak ides pesi, my sme tam chodili v lete a na jesen na bicykloch, do parku sa da ist z troch vod aj 'zo zadu', netreba ist po hlavnej

mata1988
26. jan 2016

@sutiakova ďakujem 🙂 po pôrode určite aj tam pozrieť, teraz mi je ďaleko uz všade keďže som 35 tt ale potom to už bude fajn🙂 a su tu aj nejaké detské ihriská ci to by som veľa chcela? 🙂
@petulka124 to si ma potešila 🙂 a na tu cestu zo zadu sa orientačne ako da dostať ?

sutiakova
26. jan 2016

@mata1988 detské ihrisko je v parku a pri futbalovom štadióne.

petulka124
26. jan 2016

@mata1988
A na kolkatke byvas?
Ta cesta vedie z troch vod I., je to taka akoby polna cesta, za sebou budes mat viladomy, prejdes na tu cestu, zabocis dolava, stale rovno, dostanes sa na visnovu a potom cez branu strednej skoly do parku

petulka124
26. jan 2016

@mata1988
A tie detske ihriska su tiez daleko, jedno je v parku, ale od troch vod daleko, na konci parku a druhe ihrisko je este dalej :(
Je tu este materske centrum, ale to je tiez daleko

reni1512
26. jan 2016

Mam kamosku co sa tam teraz bude stahovat 🙂 urcite by sa potesila keby mala spolocnost...vola sa Evka a maly sa jej narodil v decembri...

mata1988
26. jan 2016

@petulka124 ja bývam uz v časti studené hneď na začiatku, ale už cca viem kade ta cesta ide 🙂 no a čo sa týka ihriska ze vraj na jar majú spraviť ihrisko aj tu tak snad je to pravda lebo to tu chyba

mata1988
26. jan 2016

@reni1512 to by som sa aj ja potešila 🙂 ja čakám tiež chlapca uz čoskoro 🙂 a na tri vody sa sťahujú?

reni1512
26. jan 2016

@mata1988 viem ze do Malinova 😀 kde..netusim..ale dala som jej kontakt tu na stranku, hadam sa ozve...!

12eva12
26. jan 2016

Uz som tu 🙂 zaciatkom februara uz budem v malinove...ale nie na tri vody... v casti ako je cintorin...kedy cakas babo?