Mamičky a budúce mamičky Bratislava III - Nové Mesto
Su tu nejake snazilky, tehulky alebo mamicky z Bratislavy - Nove Mesto? Pridajte sa 🙂
@mthr ahoj, gaborova neviem, ci berie, ja k nej patrim podla ulice, takze to bolo bez problemov.. a u mna na prvej navsteve bola doma, vo stvrtok ma prepustili poobede z porodnice, v piatok som jej volala a hned dobehla
@andyb25 a ty ako moja? uz sa ti to krati... ides na kramare rodit? budem na teba mysliet, potom sa ozvi.. inak aj sestru tvoju som stretla minule. ani sa nezmenila velmi. potom dame stretko kocikove 🙂
Ahojte, ja som tiež z BA III., doma máme veľkú skoro 4ročnú slečnu a druhú slečnu čakáme koncom mája...🙂 a na základnú som tiež chodila na Thalmanovu-Za kasárňou...🙂
ahojte, aj ja som z BA 3, termin v septembri, mozno najdem casom nejaku mamicku na spolocne furikovanie 🙂
Caaaf, chodim sem dost malo, sak ja sa tu stale motam po okoli a tiez som ta nevidela. Stretneme sa niekedy? Nech sa deturence zoznamia 😉
ahojte, je tu niekto z BA - Nove mesto na spolocne kocikovanie, prip. hranie sa? Dominika ma 8 mesiacov. Hladam hlavne niekoho, kto nema s kym chodit von, tak parkrat do tyzdna sa stretnut, von chodime vacsinou okolo tretej, ked bude chladnejsie aj skor🙂
@luga ahoj, super, ja som zacala chodit na detske ihrisko na Ludove namestie a dnes som bola aj materskom centre na Halasovej, ale boli sme tam samy:( sme nestihli dalsie babatka...a bolo von prilis pekne, vo stvrtok by som tam mala ist kuknut na Baby balance o 9.00, ale neviem ci sa nam bude chciet🙂 ak chces, niekedy sa mozme dohodnut, ze sa stretneme na ihrisku...resp. niekde inde, neviem kde byvas 🙂
@duha79 , rada sa stretnem (kludne na ludovom) 🙂 a dakujem aj za info o centre - vobec som nevedela, ze na halasovej nejake centrum je ( ja som bola parkrat v petrzke a teraz som akurat rozmyslala, ze by som sla do race ) - toto ma velmi potesilo a urcite ho pojdem navstivit .... teraz vo stvrtok je ukazkova hodina babybalance, ci normalna?
@luga
vo stvrtok je babybalance od 9. hod. pre deticky do 13. mesiacov a o 10.00 od 13. mes., inak mozes ist s malou len tak za 1,40 EUR na hodku sa zahrat, sak si kukni ich stranku : Detske centrum Ihrisko, neviem ci sem mozem dat link, ale to uz si najdes🙂 to centrum sa ale s Petrzkou neda porovnat, v Petrzke je urcite lepsie, ak mas auto, tak ti je to asi jedno🙂 ja hladam nieco tu v okoli a vela toho nie je:( chodili sme na plavanie, co bolo pre mna ale dost drahe a zaplatili sme si kurz a nasledne ochoreli, takze nic moc...
@luga
hej hej, ale ja som si to asi privolala, lebo ako som to objednavala, tak som rozmyslala, ze akurat jesen je taka na figu, vacsinou nachladneme ...a tak sa aj stalo🙂 no nic, ale sem tam si este kupime nejaku tu hodku, ale uz nie cely kurz🙂 inak pre mna je to o 9. troksu skoro a nepaci sa mi, ze su len od 09-13. a potom az od 16, to uz von nechodime, sa zacina stmievat...my chodime vacsinou okolo 13-14., a doobedu sa mi nikdy nechcelo, ale ak sa dohodneme, parkrat do tyzdna mozme skocit, na nejaku 10 - 10.30;)neviem ako spi tvoja mala...
@duha79 😒 neprivolala si si to, lebo je pravda, ze ked je sychravo, tak takmer kazdy je chvilu nachcipany ... a plavat kde chodite?
a ano, na deviatu sa niekam dostat je o drzku 😀 ... napr. v petrzke maju hernu len do 11:30 otvorenu
my to mame teraz so spankom tak striedavo - vacsinou spi este dvakrat, ale uz sa stava, ze len raz , takze podla toho chodime aj von - ked spi dvakrat, tak chodime von, ked sa naobedujeme a ked spi raz, tak chodime vom predobedom a niekedy aj poobede ...ale ja sa viem prisposobit - ona je uz "velka" , tak vydrzi , hlavne, ked bude mat program 😉
@luga @luga plavat do SNOP na Zahradnickej, ale to nas vozil manzel, aj s nim sme chodili🙂 a aj nasa mala spi niekedy 2 krat, inokedy len raz, napr, dnes vstala o 6.30, takze uz o 8.45. som ju dala zase spat a spala do 10.15, ale keby som mala ist do centra, pospala by si aj v kociku polhodku a potom by sa tam hrala, takze aj my sa vieme prisposobit🙂
tak nesli by ste hned zajtra? 😅
@luga
v pohode, baby balance fajn, aj ked skor kvoli kolektivu a deticky co su trosku pozadu a chcu sa nejak rozvinut, takze neviem ci tam budem chodit. A ak, tak od januara, lebo tento kurz za mesiac konci. Domka bola ale stastna a super sa zapajala, takze na rok by som ju dala do tej dalsej skupiny, ale este pouvazujem. a vy ste vraj boli vcera...som sa dozevedela🙂
tak si stihla aj babybalance - super 🙂 .... a ano, bola som vcera (sranda, sa citim ako na dedine - vsetko sa tu "rozkrikne" 😀 😀 😀 ) - taky spontanny poobedny napad - G sa celkom pacilo - nove prostredie, hracky
tak ma aj celkom mrzi, ze nam to dnes nevyslo - fakt, takato ukricana a urevana ako dnes rano este G ani nebola (a drzi ju to v miernejsej forme este stale) ... no nic, nabuduce
a Dominika sa uz stavia, cupita?
@luga Dominika je velmi sikovna, lezie uz davno, stoji uz samostatne a uz robi aj prve krociky, najnovsie uspechy su: papa, tapi tapusky a este nejake rucne srandy🙂 a tento tyzden sa naucila sama zliezat z gauca🙂 tusim uz hovori aj mama, som zvedava, kedy zacne chodit🙂 som povodne myslela, ze v 11 uz chodit bude, ale ay taka rychla nakoniec nie je...ale v roku uz pomalicky asi zacne🙂 vy ste ako na tom? chodite s pomocou?
@duha79 , tak to je naozaj sikulka 🙂 ... G chodi okolo nabytku a vie ist za jednu ruku (trochu nemotorne, ale ide) , vie uz sama stat isty cas, ale pustit sa chodit sa este boji .. ona bola pohybovo trosku pozadu, lebo bola malo na bruchu, ked bola malinka - strasne na nom vrieskala ...ale tak teraz to uz dobehla 🙂

@andyb25 Ahoj 🙂 dakujem za napisanie, tiez som o nej citala ze su s nou ludia spokojni. A nevies ci chodi na navstevy domov po narodeni?