icon

Mamičky a nemamičky z Topoľčian a okolia

bubinko83
12. jan 2011

Otvaram novu temu pre mamičky aj nemamičky z Topoľčian a okolia,kedže jedna Topoľčianska tema je už zamknuta pre skupinku vyvolenych. 😉

katka_e
19. feb 2011

@ukulelembo ale áno,boli sme,chodíme vo štvrtok pravidelne,lebo v utorok má tanečnú Paťko 🙂

dada2007
19. feb 2011

@jarunka111 @ukulelembo babenky...ja sa tiež chystám s malým na to cvičenie v piatok o 10. Bolo mi povedané, že t o je vlastne cvičenie mamičiek za pomoci detí(že lepšie také, čo nechodia, aby nezdrlhi 😅 ). Deti sa používajú ako závažie-činka-záťaž... už ste tam boli? a s malou chodíme na cvičenie pre detičky, čo býva v utorok a štvrtok 😉

jarunka111
19. feb 2011

@dada2007 no tak sa tam hádam aj viaceré zídeme, aby nezrušili hodinu 😉 len sa bojím, že ten môj drobec zdrhne, ak to nebude dostatočná frča pre neho, no veď uvidím, ako závažie bude dobrý, budem mať čo robiť s tou váhou 😀 😀 😀 a keď sa bude nudiť, tak skúsim v ut alebo štvr, nech si pobehá, len neviem, či je aj pre takým drobcov ako mám ja (Mimi má 20mes.)

marbella
20. feb 2011

@zuzufek jooj, som rada veru, že som sa nikam netrepala..Aj som čo to nepekné počula o TO nemocnici..Alebo sko o dr 😝 Ako sa cítiš? My máme malého chorého, tak sa modlím, aby to aj malá nechytila ☹

@myiska1 neboj, zvládneš to. Už sa mi teraz lahko hovorí, ale treba sa riadne naštartovať a myslieť na to, že každou kontrakciou si bližšie k svojmu bábetku. Džím ti palce 😉

@cica28 ďakujem. Áno, už sa doma mojkáme 🙂

zuzufek
20. feb 2011

@marbella a čo si takého počula? 😝 moja je na sirupe už druhý týždeň,min.týždeň mala 39°C teploty,ja 38°C a na antibiotikách skapatá jak pes,takže som aj bola celkom rada,že som vtedy neporodila 😉 stále som kinderko 2v1,ale len do utorka,v utorok mám nástup do pôrodnice aj s vecami...bojím,bojím 😕
tak to prajem,aby sa ti rýchlo vyliečil 😉 ozaj a mliečka máš dosť?

marbella
20. feb 2011

@zuzufek že sme si dr. moc na peniažky naučili atď...nechcem to tu rozpiplávať verejne 🙂

No mliečka moc nemám, musím odsávať o dokrmovať. Malinká sa nevie prisať-narodila sa s rázštepom mäkkého podnebia, tak sme si dlho to šťastie neužili. Bolo to ťažké na začiatku. Máme špeci flašu a čaká nás operácia ☹
Ale inak je v poriadku, už máme aj druhú bradu 🙂

A čo v utorok už ťa čaká vyvolávačka?

inffinity
20. feb 2011

@jarunka111 moje má taky 20měsíců a chodíme v úterý a ve čtvrtek jak se zadaří, tedka jak bylo hezky a byly chřipky tak sme nebyly ale v úterý kdyby se nedalo jít ven nebo když se nás zas domluví více tak bych s malou šla 🙂

katushka16
20. feb 2011

ahojte topoľčianky! som tu nová,rada si s vami "pokecám",som rada,že sa tu vytvorila takáto skupina z TO.volám sa Katka,mám 2 dcérky a som priamo z TO

zuzufek
20. feb 2011

@marbella ja vlastne ani neviem,čo ma čaká v utorok...dr.mi kázala jednoducho prísť aj s vecami,ak sa do utorka nič neudeje,spraví mi vstupné vyšetrenia,sono....a potom neviem či hneď v ten deň mi dajú vyvolávačku 😒 v každom príprade už teraz rozmýsľam čo bude,najlepšie keby sa to samo rozbehlo... 😒

zuzufek
20. feb 2011

@katushka16 vitaj 🙂 a ako staré máš dcérky?

katushka16
20. feb 2011

@zuzufek 3ročnú a skoro 15mesačnú a inak držím ti palce,nech sa ti pôrod rozbehne radšej sám

zuzufek
20. feb 2011

@katushka16 vďaka,to by som bola aj ja rada.... 🙂

spiruanka
20. feb 2011

ahojte babule spominate,ze chodite cvicit s deturencami do vitalisu to by som mohla aj ja s mojim drobcom? 😕 ci nieje prilis maly na to?

katren
20. feb 2011

@zuzufek mne tiez takto kazala dr. prist, hned s vecami a o deviatej som dostala hned vyvolavacku do zadku 😅 ale mala som aj epidural a malej sa chcelo von, tak o pol stvrtej bolo po vsetkom 😀

zuzufek
20. feb 2011

@katren tak to si ma potešila,lebo ja to budem mať radšej v ten deň za sebou ako by som mala čakať a pobudnúť v nemocnici čo i len o deň dlhšie 😒

katren
20. feb 2011

@zuzufek aj ja som bola rada, ze isli na mna takto rychlo....a vdaka epiduralu som do tretej vobec nevedela,ze rodim....a potom za tu polhodinku asi tri poriadne zatlacenia a mala bola vonku 🙂
ja sa strasne bojim nemocnic a bolesti....slepak ma trapi viac ako 10 rokov, sice len dva -tri krat za rok, ale u lekara som s tym este nebola a dostanu ma tam len sanitkou.....sama nemam odvahu...strach je vacsi 😅

jarunka111
20. feb 2011

@inffinity ak sa nám podarí, tak sa tam možno viaceré stretneme a deťúrence budú mať nový zážitok (teda aspoň ten náš) 😀

ukulelembo
21. feb 2011

@inffinity teba poznam tiez od viedenia chodievate okolo Jednoty na sidlisku a sem tam aj v meste 😉

ukulelembo
21. feb 2011

@spiruanka to cvicenie, co je v piatok o 10:00 je aj pre take male deticky, lebo je to vraj lepsie, ze este nemozu mamickam zdrhnut 😅
Tak sa budem tesit, ze sa v utorok, ci stvrtok alebo aj v piatok viacere stretneme 😉

katushka16
21. feb 2011

ahojte,to cvičenie,čo o ňom píšete je v utorok a vo štvrtok o koľkej?vo Vitalise?moja má 3 roky,môžem tam už s ňou chodiť?

ukulelembo
21. feb 2011

@katushka16 ahoj Ano vo Vitalise A aj v utorok aj vo stvrtok je od 16-17hod 😉 a boli tam aj deticky, co nemaju ani 2 rocky, takze s 3 rocnym jasne 🙂

katushka16
21. feb 2011

@ukulelembo ďakujem ti,tak zajtra sa tam hádam s malou vyberieme?neni to pre chrípku zrušené???

inffinity
21. feb 2011

@ukulelembo vidíš 😎 se tu asi hodně některé známe neznáme 🙂

katushka16
21. feb 2011

a ešte sa chcem opýtať,že či môže maťmalá obuté papučky na to cvičenie.neviete,či zajtra je to cvičenie o tej 16hod?

dada2007
21. feb 2011

@katushka16 jasné, môžu byť papučky 😉 a cvičenie o 16 by malo byť 😉

katren
21. feb 2011

ahojte kocky, neviete mi poradit nejaku restiku alebo cukraren v TO, kde by som si mohla ist sadnut s mojou tehu kolegynou a mojou princeznou? ja uz nemam taky prehlad ako kedysi......dakujem

jarunka111
21. feb 2011

@katren niečo v centre: cukráreň Florida, Simetria, Segafredo
pizzeria Florida, Coloseum

katren
21. feb 2011

@jarunka111 a je to 100% nefajciarske????

jarunka111
21. feb 2011

@katren cukráreň florida a simetria sú nefajčiarske určite a ostatné už nie sú 😒

katren
21. feb 2011

@jarunka111 dakujem moc za radu 🙂