Mamičky a nemamičky z Topoľčian a okolia
Otvaram novu temu pre mamičky aj nemamičky z Topoľčian a okolia,kedže jedna Topoľčianska tema je už zamknuta pre skupinku vyvolenych. 😉
@katren a nebo pod modrákem di trevi pizzerie taky nekuřácká 🙂
@katushka16 je tam dost chladno v té "tělocvičně" takže jestli máte uzavřené papučky kdyžtak bych dala podzimní/jarní botky.. děti sice běhají, ale Mišička měla i přes mikinku studené ručičky..
jinak my nevíme jestli zítra půjdeme mám toho hodně nevím jestli stíháme.. 😒
@majdzy666 ja byvam tiez na mexiku ... a tiez sme vcera odchadzali z mestskeho uradu napalenyyyyyyyyyyy.. teda manzel pekne vcera povedal Herdovej,ze mi co poctivo platime zas doplacame na neplaticov 😖 😖 😖 😖 😖 😖
ale ze notara si mozme vybrat,nemusime ist ku tej Palugovej,co ma zmluvu s mestom ... lenze ku komu inemu pojdeme????a este nam Herdova tiez nakoniec povedala ze do konca tyzdna ,ale ze mozme aj najneskor do 4.3 😒 ..
akurat zajtra chceme ist na Tomu ...
ahojte,neviete,či je dnes to cvičenie s detičkami o tej 16hod vo Vitalise?a koľko sa platí????
cvičenie je vždy, ak príde dostatok detí. Jedine v prípade malého počtu to zrušia. No neviem, koľko sa platí 😉
@katushka16 cvičenie je vždy, ak príde dostatok detí. Jedine v prípade malého počtu to zrušia. No neviem, koľko sa platí
@katushka16 cvicenie je urcite, vcera sme boli cvicit vecer a tam chripka nehrozi 😉 A plati sa 2.10e, ked idu aj rodicia s detmi cvicit a za dieta samostatne 1euro
My dnes ideme o 16 s detmi a ja potom ostavam na 17 na step A neter mi zobere maleho domov 😉
@jarunka111 ďakujem
@ukulelembo Ďakujem
@katushka16 ano ano ut, čt od 16h 1€ 😉
@majdzy666 aj ja som bola dnes u tej istej notarky ... a pytala som sa presne ze kolko to bude stat ,tak mi povedala ze dakych 99.80 € tak som povedala ze fajn,bo viac jej aj tak nezaplatim... zajtra by som si mala ist po tu zapisnicu ... tak som zvedava ...
a ze tolko isto sa plati aj u Vatrskovej ...len ta Palugova ze pyta viac.. ze vraj DPH..bo ona pyta 117eur ..ale odkedy mame 17%DPH???? 😀 😀 😀 😀 😀
ja som tiez zvedava ,bo mi tvrdila ze to stoji tych 99eur ..takze viac ani z penazenky nevytiahnem... 😀 😀 😀 😀 😀
a tiez si myslim ,ze mesto nas mohlo aspon upozornit,ze bude tolko platit ,aspon mesiac dopredu ...nie je takto to na nas vyblafnut...
@inffinity ďakujem🙂

@katren Coloseum je tiež nefajčiarske 😉 a ak by ste šli mimo centra...tak dolu pri Juniori je novootvorená reštika..s detským kútikom..nefajčiarska..La Grande 😉