icon

Mamičky a nemamičky z Topoľčian a okolia

bubinko83
12. jan 2011

Otvaram novu temu pre mamičky aj nemamičky z Topoľčian a okolia,kedže jedna Topoľčianska tema je už zamknuta pre skupinku vyvolenych. 😉

dada2007
21. feb 2011

@katren Coloseum je tiež nefajčiarske 😉 a ak by ste šli mimo centra...tak dolu pri Juniori je novootvorená reštika..s detským kútikom..nefajčiarska..La Grande 😉

inffinity
21. feb 2011

@katren a nebo pod modrákem di trevi pizzerie taky nekuřácká 🙂
@katushka16 je tam dost chladno v té "tělocvičně" takže jestli máte uzavřené papučky kdyžtak bych dala podzimní/jarní botky.. děti sice běhají, ale Mišička měla i přes mikinku studené ručičky..

jinak my nevíme jestli zítra půjdeme mám toho hodně nevím jestli stíháme.. 😒

majdzy666
Odpoveď bola odstránená
mmonika
22. feb 2011

@majdzy666 ja byvam tiez na mexiku ... a tiez sme vcera odchadzali z mestskeho uradu napalenyyyyyyyyyyy.. teda manzel pekne vcera povedal Herdovej,ze mi co poctivo platime zas doplacame na neplaticov 😖 😖 😖 😖 😖 😖

ale ze notara si mozme vybrat,nemusime ist ku tej Palugovej,co ma zmluvu s mestom ... lenze ku komu inemu pojdeme????a este nam Herdova tiez nakoniec povedala ze do konca tyzdna ,ale ze mozme aj najneskor do 4.3 😒 ..

akurat zajtra chceme ist na Tomu ...

majdzy666
Odpoveď bola odstránená
katushka16
22. feb 2011

ahojte,neviete,či je dnes to cvičenie s detičkami o tej 16hod vo Vitalise?a koľko sa platí????

jarunka111
22. feb 2011

cvičenie je vždy, ak príde dostatok detí. Jedine v prípade malého počtu to zrušia. No neviem, koľko sa platí 😉

jarunka111
22. feb 2011

@katushka16 cvičenie je vždy, ak príde dostatok detí. Jedine v prípade malého počtu to zrušia. No neviem, koľko sa platí

ukulelembo
22. feb 2011

@katushka16 cvicenie je urcite, vcera sme boli cvicit vecer a tam chripka nehrozi 😉 A plati sa 2.10e, ked idu aj rodicia s detmi cvicit a za dieta samostatne 1euro
My dnes ideme o 16 s detmi a ja potom ostavam na 17 na step A neter mi zobere maleho domov 😉

katushka16
22. feb 2011

@jarunka111 ďakujem

katushka16
22. feb 2011

@ukulelembo Ďakujem

inffinity
22. feb 2011

@katushka16 ano ano ut, čt od 16h 1€ 😉

inffinity
22. feb 2011

@mmonika
@majdzy666 pisněte pak u kterého notára jste byly.. kamarád se taky na to ptá a chtěl by vědět kolik se u koho za to platí .. díky za info

mmonika
22. feb 2011

@majdzy666 aj ja som bola dnes u tej istej notarky ... a pytala som sa presne ze kolko to bude stat ,tak mi povedala ze dakych 99.80 € tak som povedala ze fajn,bo viac jej aj tak nezaplatim... zajtra by som si mala ist po tu zapisnicu ... tak som zvedava ...
a ze tolko isto sa plati aj u Vatrskovej ...len ta Palugova ze pyta viac.. ze vraj DPH..bo ona pyta 117eur ..ale odkedy mame 17%DPH???? 😀 😀 😀 😀 😀

majdzy666
Odpoveď bola odstránená
mmonika
22. feb 2011

ja som tiez zvedava ,bo mi tvrdila ze to stoji tych 99eur ..takze viac ani z penazenky nevytiahnem... 😀 😀 😀 😀 😀

a tiez si myslim ,ze mesto nas mohlo aspon upozornit,ze bude tolko platit ,aspon mesiac dopredu ...nie je takto to na nas vyblafnut...

katushka16
23. feb 2011

@inffinity ďakujem🙂

majdzy666
Odpoveď bola odstránená
mmonika
24. feb 2011

@majdzy666 nam dnes volala ,tak sme si boli preto ... nakoniec sme platili 99,30 eur ... este to musime ist zaniest zajtra na mestsky urad 😉

majdzy666
Odpoveď bola odstránená
mmonika
24. feb 2011

@majdzy666 aj moj zajtra odchadza sluzobne do Sale ,takze to Herdovej zanesiem len ja ..ze vraj na mestsky urad uz nemusime ist obaja .. uz nech to mam z krku ...

majdzy666
Odpoveď bola odstránená
mmonika
24. feb 2011

@majdzy666 no ja som to Herdovej povedala hned ze to zanesiem uz len ja ,bo ze muzovi tolko volna nedaju ... uz teraz frflali ,ked sme behali hore dole ...
a o kolkej ste tam dnes boli??? my okolo 14-tej ,akurat vychadzala z dveri jedna rodinka ...ani sme dlho necakali ...

majdzy666
Odpoveď bola odstránená
mmonika
24. feb 2011

@majdzy666 ano ,tak to sme boli asi my .. 😀 dcera mala ciernu bundu a synator taku modrozelenkavu 😀 😀 😀 a ja som stala dole pri schodoch v takej bielej bunde 😀 😀 😀 😀

majdzy666
Odpoveď bola odstránená
mmonika
24. feb 2011

@majdzy666 hej mam blondavy melir... uz sice troska vyrasteny... 😀 ja som si vsimla len toho maleho chlapceka ,bo moj synator sa mu postavil priamo do cesty a cakal 😀 😀 😀 😀

majdzy666
Odpoveď bola odstránená
mmonika
24. feb 2011

@majdzy666 vidis ake su tie Topolcany maleeeeeeeeeeeee 😀 😀 😀 😀 😀 ale keby ta mam stretnut napr.zajtra tak vobec netusim ako vyzeras 😀 😀 😀 a hlavne ze byvame na rovnakom sidlisku 😀

majdzy666
Odpoveď bola odstránená