Mamičky a nemamičky z Topoľčian a okolia
Otvaram novu temu pre mamičky aj nemamičky z Topoľčian a okolia,kedže jedna Topoľčianska tema je už zamknuta pre skupinku vyvolenych. 😉
@barborato záloha je 10 eur a kostým stál 7 a keď si ho vrátila tak ti dali tých 10eur
katushka16 - dakujem zajtra tam idem pozriat dufam ze tam nieco bude.
ahojte mozete mi poradit uz tu hladam dva dni,kamaratka potrebuje surne gynekologicku z To neviete mi nieco napisat o mudr Valaskej ?????? ake mate skusenosti co sa tyka odbornosti,kamoska ma dost problemov gynekol..Dakujem Vam za kazdu radu a nejake info 🙂 🙂 🙂
majzdy666 myslis ze ju posle na vsetky vysetrenia ake bude treba lebo jej gynekolog jej dava stale dookola jedny cipky a hotovo,je s toho uz velmi nestastna trva to uz dva roky a nic s nou nerobi,nema internet a nechce na sebe skusat ktory lekar je aky a momentalne jej najviac vyhovuju Topolcany lebo tam najviac chodi
ahoj no dnes tam uz bola prave mi volala ze bola velmi prijemna vzala ju a hned jej aj nejake testy robila a este aj ze nemusi chodit byvalemu gyn.. ale ze ona tam zavola aby jej poslali dokumentaciu,cize zatial bola nadsena,uvidime ci jej pomoze ale aspon ze s nou uz konecne niekto nieco robi................ 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@katushka16 - Ahoj tak dakujem za radu manzel tam pozical krasny kostym sice nam bol este trosku velky ale na tu chvylku co sme my pozreli deti v skolke bol dobry. Este raz moc dakujem za radu. 🙂
@barborato neni zač,som rada,že si našla to,čo si hľadala.inak máme skoro rovnako staré detičky.možno by si rozumeli,keby sa stretneme,čo ty na to?
@katushka16 - no ja som neni priamo z TO ale nedaleko od tial z Nemčic ale nerobi mi problem ist hoci kedy do mesta lebo tam mam rodicov a byvala som tam tak ak chces mozme sa stretnut ja dojdem.
ok,tak sa teším a kedy by to tebe vyhovovalo?mne viac ráno,okolo tej 9hod
@katushka16 - ja pojdem tento tyzden do mesta lebo musim nieco vybavit tak sa mozme stretnut ja by som ti dala vediet ci zajtra alebo az stvrtok ale pojdem isto a moze byt aj rano ja tam budem skoro.
mohlo by byť to naše stretnutie vo štvrtok? lebo zajtra niečo mám
@barborato mohli by sme sa stretnúť vo štvrtok?lebo zajtra niečo mám
@katushka16 - OK a kde?
zdravim babeny,tak konecne som tu nasla aj nejake tie holciny z TO.... 😉
@daska0501 pekné mená detičiek 🙂
@jarunka111 dakujem jarunka 🙂
@daska0501 ahoj 🙂
dakujem babiky za privítanie🙂
baby tie co mate dve deti ako ste to zvladali ked ste cakali druhej a si pripadam teraz uplne nemozna..nic sa mi nechce. rano sa ledva postavim z postele a to osm uz rada ze mi nebyva uz az tak moc zle.. este len koniec 3 mesiaca a ja osm taka unavena ani upratovat sa mi nechce,ani varit..celkom nic. mali ste to niektora taketo alebo len ja osm taka divna?
@daska0501 ja síce dve deti nemám, ale uvažujeme o druhom, len mám veľa pochybností a obavy ako by som to zvládla 😒 lebo náš Mimi je jedno z tých náročných detičiek, na maminke závislý a keď vidím, čo za deň s ním absolvujem, tak neviem ako by som to zvládla tehotná a možno s podobnými "stavmi" ako máš ty. Určite to nie je nič divné, ja som bola už všelijaká aj pri prvom, len som mala veľa povinností, tak som sa musela prekonať. A Timejka chodí do škôlky?
no timka do skolky nastupuje v septembri a my mame termin 29 septembra .tak ako na jednej strane som aj rada,ze bude v skolke lebo tie zaciatky budu asi tazke pokym si zvyknem na dve deti,ale velmi sa tesim. a myslim,ze timka nebude hadam ziarlit. chodi k nam kamaratka co ma 2 mesacne babo a timka stale okolo neho beha dudlik podava hladka..tak dufam,ze nebude na svojho surodenca moc ziarlit..... 🙂
@daska0501 tak to vyzerá celkom fajn a prajem veľa zdravia 🙂
Ahojte Tak vidim, ze klub mamiciek z TO a okolia sa rozrasta 🙂 Tak vitam vsetky nove žienky v teme 😵
ahojte
nechcela som zakladat novu temu,ale nie je tu nahodou nejaka mamicka z preselian,prip. blizkej dediny na spolocne kocikovanie? 😉

@katushka16 - ano tak pojdem pozret dufam ze tam teraz nieco bude ked je sezona a kolko si platila?