icon

Mamičky a nemamičky z Topoľčian a okolia

bubinko83
12. jan 2011

Otvaram novu temu pre mamičky aj nemamičky z Topoľčian a okolia,kedže jedna Topoľčianska tema je už zamknuta pre skupinku vyvolenych. 😉

barborato
2. mar 2011

@katushka16 - ano tak pojdem pozret dufam ze tam teraz nieco bude ked je sezona a kolko si platila?

katushka16
2. mar 2011

@barborato záloha je 10 eur a kostým stál 7 a keď si ho vrátila tak ti dali tých 10eur

barborato
2. mar 2011

katushka16 - dakujem zajtra tam idem pozriat dufam ze tam nieco bude.

blondyblond
3. mar 2011

ahojte mozete mi poradit uz tu hladam dva dni,kamaratka potrebuje surne gynekologicku z To neviete mi nieco napisat o mudr Valaskej ?????? ake mate skusenosti co sa tyka odbornosti,kamoska ma dost problemov gynekol..Dakujem Vam za kazdu radu a nejake info 🙂 🙂 🙂

majdzy666
Odpoveď bola odstránená
blondyblond
3. mar 2011

majzdy666 myslis ze ju posle na vsetky vysetrenia ake bude treba lebo jej gynekolog jej dava stale dookola jedny cipky a hotovo,je s toho uz velmi nestastna trva to uz dva roky a nic s nou nerobi,nema internet a nechce na sebe skusat ktory lekar je aky a momentalne jej najviac vyhovuju Topolcany lebo tam najviac chodi

majdzy666
Odpoveď bola odstránená
blondyblond
4. mar 2011

ahoj no dnes tam uz bola prave mi volala ze bola velmi prijemna vzala ju a hned jej aj nejake testy robila a este aj ze nemusi chodit byvalemu gyn.. ale ze ona tam zavola aby jej poslali dokumentaciu,cize zatial bola nadsena,uvidime ci jej pomoze ale aspon ze s nou uz konecne niekto nieco robi................ 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

majdzy666
Odpoveď bola odstránená
barborato
5. mar 2011

@katushka16 - Ahoj tak dakujem za radu manzel tam pozical krasny kostym sice nam bol este trosku velky ale na tu chvylku co sme my pozreli deti v skolke bol dobry. Este raz moc dakujem za radu. 🙂

katushka16
6. mar 2011

@barborato neni zač,som rada,že si našla to,čo si hľadala.inak máme skoro rovnako staré detičky.možno by si rozumeli,keby sa stretneme,čo ty na to?

barborato
6. mar 2011

@katushka16 - no ja som neni priamo z TO ale nedaleko od tial z Nemčic ale nerobi mi problem ist hoci kedy do mesta lebo tam mam rodicov a byvala som tam tak ak chces mozme sa stretnut ja dojdem.

katushka16
7. mar 2011

ok,tak sa teším a kedy by to tebe vyhovovalo?mne viac ráno,okolo tej 9hod

barborato
8. mar 2011

@katushka16 - ja pojdem tento tyzden do mesta lebo musim nieco vybavit tak sa mozme stretnut ja by som ti dala vediet ci zajtra alebo az stvrtok ale pojdem isto a moze byt aj rano ja tam budem skoro.

katushka16
8. mar 2011

mohlo by byť to naše stretnutie vo štvrtok? lebo zajtra niečo mám

katushka16
8. mar 2011

@barborato mohli by sme sa stretnúť vo štvrtok?lebo zajtra niečo mám

barborato
8. mar 2011

@katushka16 - OK a kde?

daska0501
21. mar 2011

zdravim babeny,tak konecne som tu nasla aj nejake tie holciny z TO.... 😉

jarunka111
21. mar 2011

@daska0501 pekné mená detičiek 🙂

daska0501
22. mar 2011

@jarunka111 dakujem jarunka 🙂

katushka16
22. mar 2011

@daska0501 ahoj 🙂

daska0501
22. mar 2011

dakujem babiky za privítanie🙂

daska0501
22. mar 2011

baby tie co mate dve deti ako ste to zvladali ked ste cakali druhej a si pripadam teraz uplne nemozna..nic sa mi nechce. rano sa ledva postavim z postele a to osm uz rada ze mi nebyva uz az tak moc zle.. este len koniec 3 mesiaca a ja osm taka unavena ani upratovat sa mi nechce,ani varit..celkom nic. mali ste to niektora taketo alebo len ja osm taka divna?

jarunka111
22. mar 2011

@daska0501 ja síce dve deti nemám, ale uvažujeme o druhom, len mám veľa pochybností a obavy ako by som to zvládla 😒 lebo náš Mimi je jedno z tých náročných detičiek, na maminke závislý a keď vidím, čo za deň s ním absolvujem, tak neviem ako by som to zvládla tehotná a možno s podobnými "stavmi" ako máš ty. Určite to nie je nič divné, ja som bola už všelijaká aj pri prvom, len som mala veľa povinností, tak som sa musela prekonať. A Timejka chodí do škôlky?

daska0501
22. mar 2011

no timka do skolky nastupuje v septembri a my mame termin 29 septembra .tak ako na jednej strane som aj rada,ze bude v skolke lebo tie zaciatky budu asi tazke pokym si zvyknem na dve deti,ale velmi sa tesim. a myslim,ze timka nebude hadam ziarlit. chodi k nam kamaratka co ma 2 mesacne babo a timka stale okolo neho beha dudlik podava hladka..tak dufam,ze nebude na svojho surodenca moc ziarlit..... 🙂

jarunka111
22. mar 2011

@daska0501 tak to vyzerá celkom fajn a prajem veľa zdravia 🙂

ukulelembo
22. mar 2011

Ahojte Tak vidim, ze klub mamiciek z TO a okolia sa rozrasta 🙂 Tak vitam vsetky nove žienky v teme 😵

nicky655
23. mar 2011

ahojte

nechcela som zakladat novu temu,ale nie je tu nahodou nejaka mamicka z preselian,prip. blizkej dediny na spolocne kocikovanie? 😉

felixko
23. mar 2011

@daska0501 a kde nastupuje Timejka do škôlky? v TO?

daska0501
23. mar 2011

@felixko hej tu u nas v TO