icon

Mamičky a nemamičky z Topoľčian a okolia

bubinko83
12. jan 2011

Otvaram novu temu pre mamičky aj nemamičky z Topoľčian a okolia,kedže jedna Topoľčianska tema je už zamknuta pre skupinku vyvolenych. 😉

jarunka111
25. feb 2011

a dnes sme prišli do vitalisu na baby class jediní, takže zase nič nebolo, škoda 😒

ukulelembo
25. feb 2011

@jarunka111 ☹ To ako ja minule s malym Do kelu to sa musime na beton dohodnut viacere Bo minule mi hovorili tam za barom, ze aspon 4 musime byt, aby robil ten mlady to cvicenie 😉

mmonika
25. feb 2011

@ada11 ja som myslela po navrate z dovolenky ci ste to dako riesili....

inak nesla si dnes z Mexika smerom od jednoty??? si myslim,ze si to bola asi Ty ..ja som stala na chodniku a rozpravala som sa s jednou pani ,a sla okolo jedna mamicka s kocikom ...a sa mi zdalo ze si to ty ..

jarunka111
25. feb 2011

@ukulelembo no škoda, som dúfala, že ešte niekto príde. A vidíš, som sa chcela pýtať, že koľko nás musí byť, takže 4? Snáď nabudúce to vyjde 😉

ukulelembo
25. feb 2011

Ja som aj tak az okolo 10 vstavala 😅
Ani v utorok nas nebolo moc cvicit alebo tam niektorra z vas bolaa ??? 😕

jarunka111
25. feb 2011

@ukulelembo fíha, že okolo 10tej 😨 tak toto ja nepoznám, lebo my sme hore už od šiestej, siedmej 😀 😀 😀 veľa toho stihneme haha. V utorok som nebola s malým, toto som chcela skúsiť. A ako sa ti páči ten mladý, čo to precvičuje? Teda páči akože ako mu to ide 😉

ukulelembo
25. feb 2011

@jarunka111 to je synovej ucitelky syn-ci take nieco 😉 To mi hned synator zvestoval - on je taka drbna 😀 A dava im dobre do tela 😉 Aj ich okrikne, ked sa ulievaju 😉
My inak spavame tak do 7.30-8.00 Ale ako su decka doma cez prazdniny, tak mi maleho vzdy rano zoberu, prebalia, prezlecu, nakrmia A ja sa aspon vyspim 😅 To mi konpenzuju prusery, co narobili 😖
Ale v pondelok zacina skola - tak mam po ptakach 😀

jarunka111
25. feb 2011

@ukulelembo tak detváky budú makať 😀 😀
no to je pekné ako sa pekne tvoje deti vedia o seba navzájom postarať 🙂 a prúsery? Snáď sú to len také v rámci normy 😉 Ja mám po ptákoch stále, ale nemôžem sa porovnávať, keď mám len jedného drobca, tak to inak funguje 😉

ukulelembo
25. feb 2011

@jarunka111 no musia Len ked ma nastvu, tak je zle nedobre 🙄 No v ramci normy - to uz hrozilo, ze ich prizabijem 😒 Ale to takto verejne nebudem pisat 😉
Su na seba ako psi 😖

jarunka111
25. feb 2011

@ukulelembo verím, že z toho vyrastú 😉 Aj my so sestrami sme boli ako divé, ale teraz je to bez problémov a máme sa radi 😉

bubinko83
autor
25. feb 2011

kočky poradte mi nejaku dobru kožnu doktorku v TO?dik

mmonika
25. feb 2011

@bubinko83 no ja mam skusenosti len s doktorkou Majtanovou ,a este so Stumpelovou ..ale u nej sa plati tusim vstupny poplatok ci ako sa to vola cca 10 eur.. ale nam pomohla .. .

bubinko83
autor
25. feb 2011

@mmonika ,dakujem.K Majtanovej chodim aj ja ,ale nepači sa mi moc,prave preto chcem vyskušat aj inu .

mmonika
25. feb 2011

@bubinko83 tak skus tu Stumpelovu .. je v tej novej budove ako je Cedok ...tam ako je aj poistovna Apollo

bubinko83
autor
25. feb 2011

@mmonika ,no ale tam budem potrebovat riadny balik penazi ako som počula 😉

mmonika
25. feb 2011

@bubinko83 no ked ides prvy krat tak tych 10 eur ak nezdvihla ceny ... ale potom sa to uz dalo .. a vyhodou ze som v cakarni dlho necakala ,a hned sme sli dnu ..-

ada11
25. feb 2011

mmonika, tak to som bola na 100% ja 😉 ja viem, že tam stáli dve maminy , ale nevedela som, že si to bol aj ty 😉

mmonika
25. feb 2011

@ada11 vsak praveze ani ja som si nebola ista ze si to ty ..len podla fotiek co mas v albume si sa mi zdala povedoma ...
a ja som bola na ceste domov 😉

ada11
25. feb 2011

mmonika, mala si ma ohlásiť 😉

mmonika
25. feb 2011

@ada11 ked som si prave ze nebola ista ..a nechcela som zazit trapas ,aky by si to nebola ty 😉 uz sa mi to par krat stalo ,ze som oslovila cudzich ludi ... 😀

majdzy666
Odpoveď bola odstránená
mmonika
25. feb 2011

@majdzy666 aj ja som bola dnes okolo 10-tej na mestskom urade ..dokonca tam ani Herdova nebola ,tak som to nechala v kancelarii vedla..a v pohode to zobrala ...
hej aj my sme dostali na dva roky ... i ked mohlo to byt aspon na 5 rokov 😉

majdzy666
Odpoveď bola odstránená
mmonika
25. feb 2011

@majdzy666 ale poviem ti uz som aj rada ,ze to mame konecne za sebou ...a snad nam uz daju pokoj 😉

majdzy666
Odpoveď bola odstránená
barborato
1. mar 2011

Jeeeej Topoľčany to som sa potesila mamicky vezmete ma medzi seba.

katushka16
1. mar 2011

@barborato ahoj,tak vitaj medzi nami🙂

barborato
1. mar 2011

@katushka16 - dakujem

barborato
1. mar 2011

Ahojte potrebujem zohnat do piatku pekny kernevalovy kostým tak na rok a pol najlepsie by bol volaky macko pooh alebo take volake plyšove zvieratko neviete mi poradit kde to v Topoľčanoch hladat? Dakujem

katushka16
2. mar 2011

@barborato ahoj,my sme mali požičaný tam kde je Film kafé na juhu,v tej budove.tam majú všeliaké na výber