icon

Mamičky a nemamičky z Topoľčian a okolia

bubinko83
12. jan 2011

Otvaram novu temu pre mamičky aj nemamičky z Topoľčian a okolia,kedže jedna Topoľčianska tema je už zamknuta pre skupinku vyvolenych. 😉

betty21
27. máj 2011

@jarunka111 o.k., do IP hodím telefón

nejla
30. máj 2011

Ahojte maminy! Ak dovolite, pomalicky sa k Vam pripojim, v lete totiz planujeme menit bydlisko do TO. Bola by som Vam preto zo zaciatku vdacna za tipy na jednotlivych doktorov {gynekolog, porodnik, prakticky, detsky} a samozrejme bude mi potesenim spoznat nove priatelky 😉 Dvakrat som uz v TO rodila, raz u Caradskeho, pristup nic moc, potom u Abutaimu doktor a clovek na jednotku s hviezdickou. No snad tam po nom ostala adekvatna nahrada..Tesim sa na Vase odpovede

majdzy666
Odpoveď bola odstránená
mmonika
1. jún 2011

@majdzy666 ja so to videla v spravach v televiznych novinach 😒

jarunka111
1. jún 2011

@nejla tak vitaj predbežne v TO 😉 Čo sa týka dr., tak detská dr. mladá, vraj šikovná je Dr. Miháliková, iných ti nebudem spomínať. Vyberať je z čoho, ale ťažko povedať ako sú dobrí, lebo jedni si ich chvália a iní nie sú zase spokojní. V TO som nakoniec nerodila, len som tu ležala a pochybujem o nejakej adekvátnej náhrade alebo lepšie povedané akejkoľvek náhrade. Takže chceš rodiť v TO? Počula som, že v Trnave je to riadna katastrofa, je to pravda?
Tak asi som ti veľmi neporadila, snáď ostatné maminky 🙂

inffinity
1. jún 2011

@nejla i já tě předběžně vítám v TO 🙂 Já chodím ke gyn. k Sílešovi ten je ve městě, dobrý je i Trizma ten je na mravenisku, ale je tu i nějaká nová doktorka mladá nevím jak se jmenuje a je prý super, hned řeší jakýkoliv problém a má moderní ordinaci takže přemýšlím že přeběhnu kní přece jen Síleš to tam měl všechno předpotopní..K dětské mi chodíme na JUH k Jurkovičové, a já tu zatím praktického nemám, taky se ještě rozhoduju. Jinak ještě zubaři: malá chodí k Bandurové a já k Ferenčíkové 🙂 jéj a ještě co se týká porodu mě rodila mladá paní doktorka ale nemám tušení jak se jmenovala ☹ byla moc hodná a vše bylo super, jen jak nastaly komplikace zavolala primáře, ale vše super . Ale za Abutaimu si myslím náhrada neexistuje!!! ☹ jedině šup šup rodit do Partizánského či kam to emigroval 😀 😝 ohlas se jak budeš v TO ráda poznaám nové lidičky 🙂 pa pa

jarunka111
1. jún 2011

@inffinity ak by si zistila meno tej gynekol., ktorú spomínaš, tak daj prosím info. Chodím Privitzerovej, ale je už hodne stará a neviem ani dokedy bude ešte robiť. Ak by sme chceli druhé mimi, tak by som už radšej chodila niekde inde. Ďakujem

katren
2. jún 2011

@nejla @inffinity no ja som tam rodila pred rokom a pol u dr. Urbanca a teda nemozem si ho vynachvalit...teraz idem k nemu zas 😉 mlady, pekny, vysoky 😎

inffinity
3. jún 2011

@katren já jsem k dr. Urbancovi chodila cca měsíc před porodem na kontroly do nemocky 🙂 když jsem ho viděla poprvé na chodbě působil na mě jako děsný frajer, jelikož nikdy nesoudím člověka podle prvního dojmu byla jsem strašně zvědavá jaký je a přesně jak píšeš byl úplně suprový, moc milý a hodný 🙂
@jarunka111 pořád to jméno nevím kamarádka se mi zatím neozvala :-/

jarunka111
3. jún 2011

@inffinity ďakujem, veď to až tak neponáhľa 😉
...tak to ja som mal riadnu smolu na spomínaného dr., asi som ho nevystihla v dobrom stave 😒

nejla
4. jún 2011

Ahojte kocky! Dakujem za Vase odpovede! Ak budete vediet meno tej gynekologicky, supnite to sem. Na porodnicku som pocula dobre ohlasy na dr. Kerekovu, co vy na nu?
Hladala som na nete ci v TO neexistuje materske centrum, nie je? Kam teda chodite s detmi najradsej?
Este sa vratim k teme porodnica. Jarunka, ja sa trnavskej nemocnici vyhybam ako cert svatenej vode...naozaj ma desi. Samozrejme je vela mamin, ktore si ju aj pochvalia. No mne sa vryli do pamati zle pripady, plus moja skusenost s dcerkinou hospitalizaciou bola katastrofa... Abutaima nemal chyby, vedela som sa na neho na 100 percent spolahnut, no volim TO kvoli vode.

inffinity
4. jún 2011

@nejla MC je tu takové malé MC Oáza je to naproti autobusové stanici otevřeno tuším 8-12h kukni na faceboku 😉

katushka16
4. jún 2011

@nejla ahoj,ja som rodila u Kerekovej obidva razy a bola som s ňou véééééééééééééééééľmi spokojná 🙂

inffinity
6. jún 2011

@jarunka111 tak je to dr. Ingrid Valaska 😉

sonica
6. jún 2011

ahojky,
pridavam sa k vam, prestahovala som sa spat do TO a nejak som za tych niekolko rokov stratila prehlad...

@inffinity prosim ta ta Valaska je gynekologicka? kde ju najdem? silesa uz nechcem, spokojna som u neho nebola, aj ked viem, po tom akeho som mala doteraz tak spokojna asi budem sotva 😅

este si budem musiet najst zubara, pre seba aj malu, nejake dobre tipy? kvalitny a hlavne nie co si bude uctovat za jeden zub nove auto 😅 dakujem 🙂

inffinity
6. jún 2011

@sonica ano gynekoložka, je na poliklinice a k zubařce já chodím k Ferenčíkové a je super a levná 😉

sonica
6. jún 2011

@inffinity dik a na ktorej, starej, novej? a ta zubarka? tu budem musiet asi riesit dost akutne, ake ma cakacky? 😅

inffinity
6. jún 2011

@sonica ta co je ve městě tuším je to stará..a moje zubařka je na mieri no nevím jestli tě vezme jestli nejsi z mraveniska, ale zkus..

sonica
7. jún 2011

@inffinity dik za infosky
no zubarku skusim, zatial mam bydlisko na mravenisku aj ked sa budeme stahovat 😅
mozem sa spytat ty si ceska? 🙂

inffinity
7. jún 2011

@sonica ano jsem 🙂 a my už taky nebydlíme na mravenisku 😉 a ty máš nějaké dětičky? jestli ano jak staré? a budete bydlet ve městě?

sonica
7. jún 2011

jeee ja som sa odtial toti vratila po osmich rokoch 😅
jj deticky mam, mam dvojrocnu prdku 😅
tak to ja rychlo vyuzijem, ze som prihlasena este na mravenisku, nez sa prestaujeme 😅
a stahovat sa budeme na juh do tych novych 😅 uz aby boli hotove 😅
a co ty a deticky?

inffinity
7. jún 2011

já mám taky holčičku bude mít v neděli dva 🙂 využij tu zubařku je jedna z nejlevnějších tady a je moc hodná já se jinak zubařů strašně bojím.. a ty nové už to skoro bude sme jeli minulý týden kolem na kole 😉 a je tam hezký ten parčík co tam u toho dělají...se asi budeme vídat 🙂

sonica
7. jún 2011

no ja prave mam taky silenou hruzu ze zubaru, v cr jsem mela supr, jen potrebuju dodelat na cem zacal pracovat 😅
no ty nove, kolaudace je v planu az v listopadu, ale mozna bude o mesic driv, jsem totiz s infoskama skoro u zdroje 😅
jj parcik jsem videla plany, kdyz se o nich jednalo, vypadalo to celkem dobre, otazka je co z toho parchanti udelaj, tady kdyz je neco pekne tak to ma tendenci moc dlouho nevydrzet, ale snad to bude hlidane 😅
no nic jdem do mesta, musime na pojistovnu, pristi vik razime na vysocinu a pro prdku mi nedorazil europsky zdr. prukaz tak to musim urgovat ☹

inffinity
7. jún 2011

@sonica i my jdeme do města tak se třeba potkáme 😉 já musím zas dát dělat pas v júli malé končí tak at to pak nenaháním nejsme bez 😉 pa

sonica
7. jún 2011

aha, tak to ja ji mam zapsanou u sebe a to je myslim do peti let, tak to staci, stejne jinam nez do cr zatim nejezdime, ale i tam to mit musim 😅
no treba se potkame, jen se nezpozname 😅 treba nekdy 😉
zatim

inffinity
7. jún 2011

já mám pas prošlý a pro malé děti je to na dva roky, tež je to sranda bo na fotce v pase má sotva měsíc, netuším kdo ji tam identifikuje.. 😀 😀 a taky stejně by mi ji do pasu nemohli dát protože naše dvě republiky po rozpadu nadělali s úřadama více škody jak užitku, nedostanu slovenský pas bo tu ještě nejsem 5let a do českého mi ji nezapíšou protože nemá český rodný list..jak v kocourkově...

sonica
7. jún 2011

no ja ho mam platny a prave u nas je problem, ze mala je napul ceska, takze kdyz budu chtit pas, tak potrebuju jeste potvrzeni o obcanstvi a to stoji 10E pritom to plati jen pul roku 😠
takze zatim ji mam u sebe v pase, to je mozne myslim do tech peti a holt pak to bude kazdy dva roky divadlo, jestli teda nekam budem moct jet 😠
a s uradami mi povidej, mala se narodila v cr, takze slov. rodny list jsem musela zadat na centralni matrice v bratislave, trva jim to mesic, no parada... 😠
takze o zabavu postarano 😠
a tys cesky rodny list pri ni nezadala? treba by par veci bylo snadnejsich i kdyz jim to trva 😠

inffinity
7. jún 2011

@sonica no chystám se na ten český rodný list..my tím že žijeme tady máme problém jen se mnou.. ani mi nemluv co jsem si užila s doktorama, sociálkou, pracákem a to nemluvím o vyřizování RP atd atd .. mazec v pátém měsíci si mě pohazovaly úřady tam a zpět a nejen z jednoho na druhý ale z ČR do SR a zpět.. no mazec! 😠 😠 naštěstí už to mám za sebou.. druhé kolo při druhém dítěti, ale to už budu chytřejší 😉

sonica
7. jún 2011

o rodicaku ani nepovidej 😠 kdyz se pak navic zmenil ten zakon a me hrozilo ze prijdu o rodicak, tak me omyvalo 😠 😠 😠 nastesti to dobre dopadlo 😠 😠 😠
no co ale zas bychom se nudili ne? 😀

inffinity
8. jún 2011

@sonica já jsem bez kecu přišla o český, týden před vyplacením mi poslali papír že mě musí přezkoumat a že to trvá 30-60dní perfektní přístup!! 4měsíce jsem byla bez peněz. Naštěstí v SR mě zachranili, doplatili všechno zpětně dokonce jsem měla nárok na ten zvýšený 🙂 to mi pak přišlo naráz skoro 800€ to byla paráda 😎 😝 ale jako na začátku nikoho nezajíma že budeš žrát trávu. zákon EU se změnil k 1.5. a oni mě začali řešit 15.6.a 20.6.se vyplácejí dávky..bylo to super..naštěstí jsem měla jednu paní v záloze která mi to vyřídila za hodinu, na místě jsem podeplsala že se nebudu odvolávat a dne svých narozenin jsem si podepsala zrušení RP v ČR na 4roky.. kásný dárek..no naštěstí to dobře dopadlo a už i tu v SR se dá přivydělávat, jen škoda toho 1roku..