Mamičky a nemamičky z Topoľčian a okolia
Otvaram novu temu pre mamičky aj nemamičky z Topoľčian a okolia,kedže jedna Topoľčianska tema je už zamknuta pre skupinku vyvolenych. 😉
ahojte baby, je tu niektorá z vás, komu chodí drobec do MŠ na Škultétyho ulici, alebo má skúsenosť s touto škôlkou?
ahojte nevedeli by ste mi poradiť kam na psychofyzickú prípravu na pôrod v topolčanoch alebo v okolí??? dakujem
ja 26 týždeň, ani ja neviem, vyčítam si to stále z knižky stále mi to tam sestrička napíše, ked idem na ultrazvuk. musím niekde vykutrať tú prípravu, asi sa mi to dosť zíde, kedže som prvorodička. Tak pohlavie ste si nedali zistiť??
Ahojte ja by som sa tiež pridala ak môžem.
@slimme so mou je to komplikované, ja chodím do LC na gyndu a aj rodiť by som chcela tam, teraz sme sa len prisťahovali sem,,,no a kedže počas tehotenstva som už nechcela skákať od doktora k doktorovi, tak teraz to mám komplikované,,,och...ale tú prípravu by som chcela absolvovať,,,
Ahojte babenky Tak ako @katren pisala nieco pre tehotne je vo fitku Vitalis- je to cvicenie spojene s tou psycho terapiou Byva to kazdu stredu o 18.00 v sale č.3 😉 Viem naisto, som este do konca maja chodila na aerobick 😉
Kde v Topoľčanoch sa da kupiť najčerstvejsie telacie mäso, mate niektora dobre skusenosti?
Ahojte babenky mozes sa k vam pridat?Som tiez s Topolcian a cakame nase prve babatko.
@felixko ahoj mne chodil maly od 3.5 roka na Skultetyho a vychadzal, ked mal 7r A nemozem si ju vynachvalit Mli sme stastie aj na rodicov deti a aj celkovo Mali kopec vystupeni spevackych a recitacnych mimo skolky 😉 Mozem len odporucit 😉
inak ospravedlnujem sa ze som sem tak vtrhla
@ukulelembo dakujem, som rada, za dobrú referenciu 🙂
ahojky,
baby mam prosbu, dotaz, hladam na dva tyzdne opatrovatelku pre malu, neviete o niekom spolahlivom? dik

@nejla nie je zac 😉 me ju tiez doporucili, potrebovala som mudru, ktora neockuje bezhlavo podla ockovacieho kalendara 😝