icon

Mamičky a nemamičky z Topoľčian a okolia

bubinko83
12. jan 2011

Otvaram novu temu pre mamičky aj nemamičky z Topoľčian a okolia,kedže jedna Topoľčianska tema je už zamknuta pre skupinku vyvolenych. 😉

maahuliena
4. aug 2011

ahojte, hladam dobreho gynekológa v TO, neporadíte, ja ma svojho ešte v Bratislave a hladám nové už v Topikoch. ďakujem. Najlepšie, aby mal aj sono v ambulancii.

sonica
4. aug 2011

@inffinity dik, uz se mi tady zadarilo, ale nakonec mam na vyber druhou praci, kde by nebyl problem s casem 😅 jen nevim co udelam ☹

barbi7
5. sep 2011

Ahojte..tak som tu znova 🙂 Dakujem mmonika za typ koznej lekarky,velka spokojnost a velmi nam pomohla🙂 🙂 Chcem sa spytat,ci neviete nahodou, ako je to teraz s predlzenou neplatenou rodicovskou dovolenkou do 6rokov dietata..moze ist dieta na 4hod. do skolky alebo nemoze ist vobec do skolky. Dnes som sa totizto bola pytat na urad prace odtial ma poslali do socialnej poistovne a odtial ma znova poslali na urad prace.. iba si ma prehadzovali a nikto mi nic nepovedal 😠 😝 😠 ..

katie.2906
5. sep 2011

@barbi7 Po novom môže ísť dieťa na celý deň do škôlky a ty dokonca na plný úväzok do práce a popri tom poberať predlžený RP. 😉

mery.maja
5. sep 2011

@maahuliena Ahoj odporucam Silesa ma aj sono 😉 😉

barbi7
5. sep 2011

@katie.2906 dakujem za info 🙂

barborkark
8. sep 2011

maahulienka ja chodim k dr. Trizmovi a zatial som spokojna, ma aj sono a celkom fajn pristup, aj sestricka je zlatá..
Ja by som sa chcela spytat na tu koznu lekarku dr. Stumpelovu, kolko sa u nej tak priblizne plati za obycajne vysetrenie. Dakujem..

rejaa
8. sep 2011

Ahojte, vedeli by ste mi poradiť ohľadom detského lekára? O mesiac čakáme bábätko a musíme sa nejako rozhodnúť. Najbližšie máme dve doktorky: Takáčová v Ludaniciach alebo doktorka v Solčanoch (neviem ako sa volá). Prosím napíšte vaše skúsenosti. Ďakujem!

barbi7
8. sep 2011

@barborkark Ahoj 🙂 ..prvykrat sa plati 7eur,potom za kazdu kontrolu 5eur plus kremiky,vodicky,podla toho co ti odporuci..ja som u nej za kazdym platila dost 😝 ,ale dcerke pomohla,takze to stalo zato! 😉

barborkark
9. sep 2011

Barbi dakujem za info, zda sa mi to dost, najprv asi vyskusam inu koznu, neviem ci mas alebo niekto iny skusenosti s dr. Grunvaldovou, ma ambulanciu v novej poliklinike pri autobus. stanici.. alebo s inou koznou lekarkou, vdaka

barbi7
9. sep 2011

@barborkark Zial s dr. Grunvaldovou nemam skusenost..v tom ti neviem poradit. Mas pravdu je to dost 😝 , ale pri dcerinych neustalych problemoch s pokozkou,mi uz bolo jedno kolko zaplatim,hlavne aby nas neodbavili kortikoidmi mastami,vdaka kt. sa nam to neustale vracalo a vobec neboli vhodne pre male deticky ☹

simonkato
20. sep 2011

Prosim vas viete poradit dobre gynekologa gynekologycku?S ktorymi ste na 100% spokojny a aby mali svoje sono v anbulancii.Dakujem za kazde info

inffinity
20. sep 2011

@simonkato ahojky já chodím k Silesovi, ale super je i Trizma na mravenisku a dr. Valaska 🙂

simonkato
20. sep 2011

@inffinity ahoj velmi pekne dakujem ja som mala do teraz zensku ale mozno je chlap lepsi.A ta doktorka Valaska je kde o tej som este ani nepocula ona je mlada ci starsia?

bubinko83
autor
20. sep 2011

@simonkato aj počujem na dr.Valasku len dobre veci.Ja tam nechodim nemam osobne skusenosti.Je mlada a je na poliklinike.A komu si chodila predtym?

simonkato
20. sep 2011

@bubinko83 chodila som Bognarovej do ozeti...A nevies ci este berie ludi ?

lucia563
20. sep 2011

ahoj
@simonkato a nebola si s nou spokojna? lebo ja ku nej chodim tiez a nemozem nic zle povedat...

bubinko83
autor
20. sep 2011

@lucia563 aj ja som snou velmi spokojna,mna dala do poriadku a to som chodila viacerym gynekologom.

lucia563
20. sep 2011

@bubinko83 ahoj 😉 , ja som skor pocula, ze vela zenam pomohla, co zas prisli ku nej od inych...no ale ai kazdemu vyhovuje nieco ine...

simonkato
20. sep 2011

@lucia563 bohuzial mala som s nou par neprijemnych skusenosti ked som bola tehu a v dnesnej dobe je na hanbu ked nema sono a pyta nehorazne peniaze teda aspon odomna pytala kazdy mesiac 30€ ked som bola na rizikovom.

bubinko83
autor
21. sep 2011

Mne dr.Bognarova velmi pomohla ja som snou velmi spokojna,nkdy mi nepchala drahe lieky ani nič podobne.A to že nema sono mi nevadilo aspon som sa prešla a pozeralo ma vždy viac doktorov takže je to aj vyhoda,čo jednemu "ujde" druhy može zbadat.

simonkato
21. sep 2011

Ako sa hovori sto ludi sto chuti.

bubinko83
autor
21. sep 2011

@simonkato vej jasne ja ta neprehovaram,je to tvoja vec.Ak chceš skus tu Valasku čo sme ti radili.Prajem vela štastia 🙂

simonkato
21. sep 2011

@bubinko83 dakujem a urcite skusim

katushka16
21. sep 2011

@barborkark ahoj,neviem,či ešte hľadáš kožnú ale Grunvaldovú by som si určite nevybrala.ja som od nej pri 2.návšteve rýchlooo odišla

rejaa
22. sep 2011

Ahojte, musím sa spýtať ešte raz, lebo mi nikto neodpovedal. Vedeli by ste mi poradiť ohľadom detského lekára? O mesiac čakáme bábätko a musíme sa nejako rozhodnúť. Najbližšie máme dve doktorky: Takáčová v Ludaniciach alebo doktorka v Solčanoch (neviem ako sa volá). Prosím napíšte vaše skúsenosti. Ďakujem!

dada2007
23. sep 2011

@rejaa veru, neviem ti poradiť.... 😒

nika1985
28. okt 2011

@maahuliena aj ja chodim k dr. Trizmovi je super som s nim spokojna moc mi pomohol (vdacime mu za dcerku 😉 )predtym som chodila dr.Prividzerovej ☹

nika1985
28. okt 2011

@rejaa neviem odkial presne si ale mi chodime s malou do PN lebo tuna v okoli boli iba stare dochodkine nehovorim ze su zle ale predsa 80rocna babka sa mi zda trosku vela.

sonica
31. okt 2011

@rejaa ja hovorim mihalikova v TO 😉