Mamičky a nemamičky z Topoľčian a okolia
Otvaram novu temu pre mamičky aj nemamičky z Topoľčian a okolia,kedže jedna Topoľčianska tema je už zamknuta pre skupinku vyvolenych. 😉
Ahojte..tak som tu znova 🙂 Dakujem mmonika za typ koznej lekarky,velka spokojnost a velmi nam pomohla🙂 🙂 Chcem sa spytat,ci neviete nahodou, ako je to teraz s predlzenou neplatenou rodicovskou dovolenkou do 6rokov dietata..moze ist dieta na 4hod. do skolky alebo nemoze ist vobec do skolky. Dnes som sa totizto bola pytat na urad prace odtial ma poslali do socialnej poistovne a odtial ma znova poslali na urad prace.. iba si ma prehadzovali a nikto mi nic nepovedal 😠 😝 😠 ..
@barbi7 Po novom môže ísť dieťa na celý deň do škôlky a ty dokonca na plný úväzok do práce a popri tom poberať predlžený RP. 😉
@maahuliena Ahoj odporucam Silesa ma aj sono 😉 😉
@katie.2906 dakujem za info 🙂
maahulienka ja chodim k dr. Trizmovi a zatial som spokojna, ma aj sono a celkom fajn pristup, aj sestricka je zlatá..
Ja by som sa chcela spytat na tu koznu lekarku dr. Stumpelovu, kolko sa u nej tak priblizne plati za obycajne vysetrenie. Dakujem..
Ahojte, vedeli by ste mi poradiť ohľadom detského lekára? O mesiac čakáme bábätko a musíme sa nejako rozhodnúť. Najbližšie máme dve doktorky: Takáčová v Ludaniciach alebo doktorka v Solčanoch (neviem ako sa volá). Prosím napíšte vaše skúsenosti. Ďakujem!
@barborkark Ahoj 🙂 ..prvykrat sa plati 7eur,potom za kazdu kontrolu 5eur plus kremiky,vodicky,podla toho co ti odporuci..ja som u nej za kazdym platila dost 😝 ,ale dcerke pomohla,takze to stalo zato! 😉
Barbi dakujem za info, zda sa mi to dost, najprv asi vyskusam inu koznu, neviem ci mas alebo niekto iny skusenosti s dr. Grunvaldovou, ma ambulanciu v novej poliklinike pri autobus. stanici.. alebo s inou koznou lekarkou, vdaka
@barborkark Zial s dr. Grunvaldovou nemam skusenost..v tom ti neviem poradit. Mas pravdu je to dost 😝 , ale pri dcerinych neustalych problemoch s pokozkou,mi uz bolo jedno kolko zaplatim,hlavne aby nas neodbavili kortikoidmi mastami,vdaka kt. sa nam to neustale vracalo a vobec neboli vhodne pre male deticky ☹
Prosim vas viete poradit dobre gynekologa gynekologycku?S ktorymi ste na 100% spokojny a aby mali svoje sono v anbulancii.Dakujem za kazde info
Mne dr.Bognarova velmi pomohla ja som snou velmi spokojna,nkdy mi nepchala drahe lieky ani nič podobne.A to že nema sono mi nevadilo aspon som sa prešla a pozeralo ma vždy viac doktorov takže je to aj vyhoda,čo jednemu "ujde" druhy može zbadat.
Ako sa hovori sto ludi sto chuti.
@barborkark ahoj,neviem,či ešte hľadáš kožnú ale Grunvaldovú by som si určite nevybrala.ja som od nej pri 2.návšteve rýchlooo odišla
Ahojte, musím sa spýtať ešte raz, lebo mi nikto neodpovedal. Vedeli by ste mi poradiť ohľadom detského lekára? O mesiac čakáme bábätko a musíme sa nejako rozhodnúť. Najbližšie máme dve doktorky: Takáčová v Ludaniciach alebo doktorka v Solčanoch (neviem ako sa volá). Prosím napíšte vaše skúsenosti. Ďakujem!
@maahuliena aj ja chodim k dr. Trizmovi je super som s nim spokojna moc mi pomohol (vdacime mu za dcerku 😉 )predtym som chodila dr.Prividzerovej ☹

ahojte, hladam dobreho gynekológa v TO, neporadíte, ja ma svojho ešte v Bratislave a hladám nové už v Topikoch. ďakujem. Najlepšie, aby mal aj sono v ambulancii.