Mamičky a nemamičky z Topoľčian a okolia
Otvaram novu temu pre mamičky aj nemamičky z Topoľčian a okolia,kedže jedna Topoľčianska tema je už zamknuta pre skupinku vyvolenych. 😉
Ahojte kočky! Viete mi odporučiť naozaj dobrého zubára v TO, prípadne v blízkom okolí? Ďakujem 😉
@nikaj ahoj,mne zobrali staršiu dcérku,mala vtedy 2 roky a 9mes. a s mladšou som bola na MD
@katushka16 ked ja by som chcela dať od nového roku aj druhé a byť na MD 😉
@nikaj a budeš doma?to ti zostane rodičovský?neni to tak,že dáš dieťa do škôlky,ty sa zamestnáš a pokiaľ nebude mať 3 roky tak budeš dostávať rodičovský?aj ja chcem dať malú od januára
ahojte kto vie poradit dobru pediatricku v Topolcanoch??
zopar som nasla na nete a najradsej by som si vybrala s tych lebo je to blizko k autobus.stanici a ja niesom priamo z Topolcian tak ak niektoru poznate napiste mi ci je dobra alebo nie: Magdalena Kleteckova,Bobocka Viktoria,Caradska Alena,Kuklova Sona,alebo zaujima ma aj pediatricka z Urminiec Lydia Molekova tak kocky ak mate niekto stymito osobne skusenosti dajte prosim vediet moc dakujem paa
ahojky
baby potrebujem poradit, ku ktoremu zubarovi spadam podla obvodu? 😠 uz som fakt nasr... a vytocena, nikdo novych neberie 😠
ulica je jurkovica... 😖
@nicky655 dik ale uz som nasla 😉
podla vseobecneho to nie je, je to podla ulice, ale zrovna u zubara nehodlam riskovat, ze sa dostanem k nejakemu lemplovi, preto som obehavala tych lepsich, nakoniec som sa dostala cez znamych a teda zatial spokojnost, aj ked drahy, ale vyborna praca 😵
Ahojte 🙂 nevedeli by ste mi odporucit nejaku dobru detsku alergologicku tu v TO alebo v okoli 😉
@katushka16 a preco? 🙂
ahojte,viete mi dat nejaky tip- kam chodite s detickami na nejaku zabavu? myslim nieco ako plavanie? -ale nie prave to plavanie? je vobec nieco take v topolcanoch?nieco kde by sa aj deti zabavili aj my mamimcky by sme sa porozpravalui? dakujem
@nicky655 my ked ideme do TO, tak ideme sem 😉
http://www.chicocaffe.sk/

mamičky z TO zobrali Vám detičky do škôlky aj ked ste ešte na materskej?