icon

Mamičky a nemamičky z Topoľčian a okolia

bubinko83
12. jan 2011

Otvaram novu temu pre mamičky aj nemamičky z Topoľčian a okolia,kedže jedna Topoľčianska tema je už zamknuta pre skupinku vyvolenych. 😉

nikaj
2. nov 2011

mamičky z TO zobrali Vám detičky do škôlky aj ked ste ešte na materskej?

nejla
2. nov 2011

Ahojte kočky! Viete mi odporučiť naozaj dobrého zubára v TO, prípadne v blízkom okolí? Ďakujem 😉

nejla
2. nov 2011

@rejaa Ja Ti môžem tak ako Sonica len odporučiť dr. Mihalíkovú, veľmi milá, ochotná, a odbornička. Tiež som sa k nej dostala na odporúčanie mamín z modrého koníka 😉

katren
2. nov 2011

@nejla dr. valaska

katushka16
3. nov 2011

@nikaj ahoj,mne zobrali staršiu dcérku,mala vtedy 2 roky a 9mes. a s mladšou som bola na MD

nikaj
3. nov 2011

@katushka16 ked ja by som chcela dať od nového roku aj druhé a byť na MD 😉

katushka16
3. nov 2011

@nikaj a budeš doma?to ti zostane rodičovský?neni to tak,že dáš dieťa do škôlky,ty sa zamestnáš a pokiaľ nebude mať 3 roky tak budeš dostávať rodičovský?aj ja chcem dať malú od januára

katren
3. nov 2011

@nikaj najlepsie ti poradia v paragrafoch, skus sa tam spytat 😉

apoloma
10. nov 2011

ahojte kto vie poradit dobru pediatricku v Topolcanoch??

apoloma
10. nov 2011

zopar som nasla na nete a najradsej by som si vybrala s tych lebo je to blizko k autobus.stanici a ja niesom priamo z Topolcian tak ak niektoru poznate napiste mi ci je dobra alebo nie: Magdalena Kleteckova,Bobocka Viktoria,Caradska Alena,Kuklova Sona,alebo zaujima ma aj pediatricka z Urminiec Lydia Molekova tak kocky ak mate niekto stymito osobne skusenosti dajte prosim vediet moc dakujem paa

majdzy666
Odpoveď bola odstránená
apoloma
16. nov 2011

@majdzy666 aha dakujem teda skusim vyzistit nieco))) 😉

majdzy666
Odpoveď bola odstránená
bubinko83
autor
17. nov 2011

@apoloma ja chodim ku Kletečkovej a je celkom dobra ,chodila som tam aj ja ako dieta a vždy pomohla. A z počutia Bobocka a čaradska nič moc.Kuklova je vraj dobra.

apoloma
17. nov 2011

@bubinko83 jeej tak dakujem za infosky))))pojdem asi skusit tu Kuklovu a vies kde presne sidli ci nie??Kleteckova je kde presne??ci sa tam da bez problemou dostat aj s kocikom a tak...

bubinko83
autor
17. nov 2011

@apoloma pri autobusovej stanici je nizka budova oproti vilke a tam su všetky tieto ambulancie. A s kočikom je problem lebo su tam schody z obidvoch stran.Ale vždy ti može niekto pomoct.

apoloma
17. nov 2011

@bubinko83 ahaa to tam su vsetky kde je aj Caradska??lebo ta viem ze je tam ako je n2ka

bubinko83
autor
17. nov 2011

@apoloma ano všetky doktorky su v tejto budove a ešte je tam očne a alergologia.

sonica
16. dec 2011

ahojky
baby potrebujem poradit, ku ktoremu zubarovi spadam podla obvodu? 😠 uz som fakt nasr... a vytocena, nikdo novych neberie 😠
ulica je jurkovica... 😖

nicky655
28. dec 2011

@sonica fuha,neviem ako je to u zubara,nie je to podla vseobecneho lekara?lebo tak to plati u vsetkych ostatnych odbornikov.ale ved tych zubarov je strasne vela v topolcanoch,skusala si vsetksch obehat?

sonica
28. dec 2011

@nicky655 dik ale uz som nasla 😉
podla vseobecneho to nie je, je to podla ulice, ale zrovna u zubara nehodlam riskovat, ze sa dostanem k nejakemu lemplovi, preto som obehavala tych lepsich, nakoniec som sa dostala cez znamych a teda zatial spokojnost, aj ked drahy, ale vyborna praca 😵

nicky655
28. dec 2011

@sonica no,ja som este lanceho ubara nevidela🙂)a komu nakoniec chodis?

sonica
29. dec 2011

@nicky655 no tak su aj lacnejsi rozhodne 😀 ale dostala som sa k mlademu Tobiasovi 😉
pre mna po tom co som bola zvyknuta, ze za nic u zubara neplatim, je to teda poriadny sok 😀

nicky655
29. dec 2011

@sonica aha,ja som nioeco pocula len o starom tobiasovi🙂ale tak ja to beriem tak,ze radsej si priplatim za kvalitu

sonica
29. dec 2011

@nicky655 no ja prave tiez, pretoze mi este na zakladke zubarka tak znicila zuby, ze radsej si zaplatim a nech to mam opravene poriadne, ako si to nechat znicit este viac 😉
no mlady je fakt sikovny a fesak 😀

barbi7
31. dec 2011

Ahojte 🙂 nevedeli by ste mi odporucit nejaku dobru detsku alergologicku tu v TO alebo v okoli 😉

barborkark
3. jan 2012

@katushka16 a preco? 🙂

nicky655
11. jan 2012

ahojte,viete mi dat nejaky tip- kam chodite s detickami na nejaku zabavu? myslim nieco ako plavanie? -ale nie prave to plavanie? je vobec nieco take v topolcanoch?nieco kde by sa aj deti zabavili aj my mamimcky by sme sa porozpravalui? dakujem

katren
11. jan 2012

@nicky655 my ked ideme do TO, tak ideme sem 😉
http://www.chicocaffe.sk/

nicky655
12. jan 2012

@katren aha,ok,dakujem.
a navstevujete niekto aj materske centrum duha??ake je to tam?