Mamičky a nemamičky z Topoľčian a okolia
Otvaram novu temu pre mamičky aj nemamičky z Topoľčian a okolia,kedže jedna Topoľčianska tema je už zamknuta pre skupinku vyvolenych. 😉
Ahojte mamičky,neviete mi povedať či je v Topoľčanoch materské centrum?A kde sa nachádza?Chcela by som začať chodiť s malou niekde medzi ľudí,aby mi nepreskočilo samej doma... 🙂 🙂
Ahojte je tu daka z vas co chodi k doktorovi Trizmovi ? Ak ano co na neho hovorite ako ste s nim ako doktorom spokojne?
@nicky655 hmmm,ja som si to presne tak predstavovala,myslím tie kurzy,to je teda škoda,že to tam nieje...ale myslím,že keby sme sa nazbierali a nejak dohodli,možno by to šlo zariadiť...a ty tam chodíš?inak ja som doma už rok,zostala som PN v 8.týždni,preto my už šibká aj keď má malá len 4mesiace... 🙂 🙂
@cabby88 heh,ja som bola na pn od 6.mesiaca-tak mi nieco hovor.bola som tam raz pozriet-a tam nikoho-takze wsom tam ano neopstala-ved co by sme tam aj robili?hrat sa mozeme aj same doma.ä
tak nazbierat sa mozme,len horsie,ze ten kurz niekto musi robit-a pravdepodobne za to musi dostat aj zaplatene🙂))
inak,ja uz som sa im ponukla,ak chcu,ze keby bol bazar,ze pomozem,a aj som im ponukla prednasku o prvej pomoci.
@cabby88 to neviem teda.ty byvas tusim medzi topolcanmi a partizanskym,ze?
no,ja byvam medzi topolcanmi a nitrou.a tam v nitre maju take kurzy-lenze,trvaju 45minut-no a vies ako s takym dietatom-hodinu sa chystas,cestujes pol hodiny tam a pol hodiny spat.a cele to trva 45 minut-dost neprakticke:((
https://www.modrykonik.sk/forum/topolcany/maminy-z-topolcian-kto-ma-chut-sa-stretnut/ inak,sme aj v tejto teme🙂
Ahojte,
baby neviete mi poradit?nasla som na nete ze mate v topikoch nejake sukromne logopedicke centrum...neviete mi povedat kde to presne je?viem ze na ulici J. Krala,ale kde sa ta ulica aspom priblizne nachadza?nechodite niektora do tohto centra?ak ano,tak ste spokojne?

tak sem idem aj ja napísať príspevok po veľmi dlhej dobe 🙂
@martina28p ja som na tom podobne ako ty,rodáčka z To,odsťahovaná do Bošian a už tu občas mávam ponorkovú nemoc 😉 inak o tej kaviarničke pre mamičky s deťmi som ja obsolútne nevedela a vyzerá dobré,dúfam,že sa tam aj ja v blízkej dobe dostanem....