Mamičky a nemamičky z Topoľčian a okolia
Otvaram novu temu pre mamičky aj nemamičky z Topoľčian a okolia,kedže jedna Topoľčianska tema je už zamknuta pre skupinku vyvolenych. 😉
Ahojte baby, potrebujem pomoc. Potrebujem od septembra nejaku opatrovatelku. Ide o to ze ja a muz robim v HC a byvame v PE ale dceru musime dat na jeden rok do Topolxianskej skolky na Lipovej. No a kedze my uz musime byt o pol siedmej v robote hladam niekoho u koho by som malu cca o 5:45 vylozila a dotycna by ju zanielsa o siedmej do skolky a cca o 15:30 isla pre nu a my by sme ju okolo 16:00 vyzdvyhli. Prosim popytajte sa znamych. A nemate tu na mk svoju skupinu? Aj by som to chcela napisat ale niekde na FB?
Rada by som si isla zacvicit-zatancovat .... mate nejake dobre tipy, skusenosti? Dakujem
@jarunka111 uz si si daco zaujimave nasla? aj ja by som uvitala dake typy...v TO som nova takze tu nic moc ani nikoho skoro nepoznam...
ahojte baby, poradíte mi dobrú alergologičku-imunologičku v TO? aka je dr. Nadzamova ? ďakujem pekne
@moss dockala som sa rozpisu cviceni vo vitalise ... celkom sa da vybrat takze v sept zacinam ....
@lululka555 ja chodim a som spokojna ... je tam tazsie sa dostat maju vela pacientov ...
@jarunka111 dakujem,takze ked tam zajtra zavolam, neni sanca sa tam na dalsi tyzden dostat? kedy ma objednaju?
@lululka555 je vyborna 😀
@lululka555 ked sa objednavala sestra s malym tak to bolo viac ako za mesiac na presny termin ...
@lululka555 nas vždy objednala tak nejdrive za tri mesiace.. :-/ teraz na podzim skusime Nitru http://www.azet.sk/firma/408229/medicentrum-dzu...
@inffinity dakujem pekne
@lululka555 ahoj ja osobne mam s nou velmi zlu skusenost-nechcem to tu rozpisovat ale syn mal velke zdravotne problemy vdaka nej-ja by som k nej urcite nesla uz-my chodime do Nitry 🙂
ahojte babenky ,ked uz sa tu bavite o gynekologoch chcem sa spytat ake skusenosti mate s doktorkou Bognarovou je to mila a prijemna doktorka , ale ta ambulancia je zaostala .
@mery73 ahoj a kam do NR?
@inffinity ten link co si dala,tak sa mi to celkom pozdava,asi tam zajtra brnknem ,mozno aj skor objednaju ako za mesiac...
@lululka555 my chodime aj s dcerkou aj s najmladsim syncekom primarovi jakubickovi je to pneumolog a imunolog len my tam chodime od narodenia kedze maly sa narodil v nitre predcasne tak hned nas k nemu zaradili a vzal mi aj malu-neviem ci este berie lebo ma vraj moc treba sa spytat ale znami chodia do toho dzurila centra co tu je ten link a su velmi spokojny 🙂
@mery73
@lululka555 aj na pana Jakubicku jsem dobre slysela aj kamaradka k nemu chodi 🙂
viete poradiť dobrú kozmetičku v TO? dcéra má problematickú pleť, ďakujem
@jarunka111 hej? a na co si sa odhodlala? a kde je ten vitalis?
@moss http://www.vitalis.eu.sk/index.php?menu=4 ... dnes o 19tej 🙂
Vitalis je na sídlisku východ, v telovcičniach bývalej základnej školy ... mám to na skok, tak idem na to ...
... rada by som poprosila o odporučenie a prípadne kontakt na šikovnú nechtárku ... ďakujem 😉
@jarunka111 teda ty si aka akcna! uz si aj bola? a na com? o tej hodine tam bolo toho viac...ako bolo? zvladla si? ja sa aj toho obavam...hehe
@moss bola som na aerobic dance s mirkou a bolo super 🙂 zvládla a prekvapivo dobre, po dlhej dobe som sa bála, že sa rozsypem 😀 ... zajtra o 17,45 so slávkou bude určite tiež super, asi pôjde aj malý so mnou, ak nebude au-pair (manžel) 😀 a čoho že sa obávaš? 😉
baby zoberte aj mna cvicit, mam to len cez cestu ale samej sa mi tam chodit nechce a pravdupovediac to tam ani nepoznam,len uz by som chcela konecne nieco zo sebou robit 😝
@jarunka111 no toho sa bojim, ze sa tam rozsypem hehe, ze nebudem vladat, stihat a tak...hlavne aerobic...to si stihala a hned sa zapojila do tych zostav? ja sa obavam , ze tam budem len poskakovat ako zmatena kozicka hehe, na aerobic som nezvykla chodit tak mam pred tym respekt...🙂 ty si to teda zobrala 'zhurta' 🙂 hned ides aj na dalsiu hodinu? 🙂 tu som tiez pozerala abo este body form...ako to tam funguje? treba sa tel.zahlasit vopred? byva to tam plne ci da sa lahko dostat na hodinu? a kolkoze ma tvoj maly, ze moze ist s tebou? to mne musi maleho dakto varovat, ale s muzom som uz dohodnuta, ze si zacnem b'bravat' pravidelne volno hehe len ako pise magdussss potrebovala by som sa k dakomu'vterknut' pre motivaciu, samej sa mi nechce a takto, ked by som bola s dakym dohodnuta, uz by ma to skor vykoplo z domu...🙂
@magdussss my sme este spolu s jarunkou neboli este ona sama zatial zacala ale ja nie haha...som tu len videla jej prispevok...ale tiez ako ty by som potrebovala ' partacku' 🙂 sama sa neviem nakopnut a hlavne dlhodobo vydrzat...:( ja sa k tebe rada pridam a mozme daco skusit...mozno nas aj jarunka111 potiahne hehe ta je daka akcna...🙂 bodaj by som sa ja tak nakopla...a co by sa ti tak pozdavalo? ako som pisala uz jarunke111 ja velmi aerobicova nie som , ale zase sa tomu ani nebranim, minimalne vyskusat...🙂 ale pozdava sa mi aj to na co sa chysta jarunka dnes abo body form abo aj joga...tak baby nieco zorganizujme, nech uz aj ja zacnem...inak ja to mam dalej ale aj tak by som to skusila, ak by sa niekto chcel 'prikmotrit'...;)
@moss
@magdussss ste ma dievcata pobavili 😉 ... akcna musim byt lebo kuknem na seba a inak to nejde len hnut kostrou 🙂 ja vas kludne pribalim k sebe zase v pond o siedmej ale ak nosite 36 tak to s vami nejdem 😀 mna aerobik velmi bavi a hlavne tie zostavy a najviac stepy takze to som bola vo svojom zivle .... posilovanie moc nemusim ale treba to striedat tak dnes som sa potrapila ....
... maly ma 4 roky takze v pohode sa s nim da kamkolvek dnes ale zostal s tatinom ... takze ja v pond ak sa nic mimoriadne neudeje ... a tiez to mam cez cestu takze by to bol hriech nevyuzit to ....

dakujem..ja som sa bola nakoniec vcera opytat a ze rozhodnutia budu az o tyzden alebo i dva..este cakaju na vyjadrenia zakladnej skoly..tak si treba pockat..