icon

Mamičky a nemamičky z Topoľčian a okolia

bubinko83
12. jan 2011

Otvaram novu temu pre mamičky aj nemamičky z Topoľčian a okolia,kedže jedna Topoľčianska tema je už zamknuta pre skupinku vyvolenych. 😉

ewicq
20. okt 2014

V menšom, ale vo väčšom! 🙂

Milí priatelia, priaznivci akéhokoľvek umenia, chystáme pre Vás ďalší Kreatívny piknik v Topoľčanoch, na ktorý sa môžete tešiť už teraz. 🙂

Po veľkom úspechu prvého pikniku sme sa rozhodli, že druhý spravíme ešte skôr, ako sme pôvodne plánovali.
Tento druhý Kreatívny piknik, na ktorom sa stretnete s kreatívnymi ľuďmi a spoznáte ich prácu, sa bude konať dňa 9.11.2014 od 13:00 v budove školského internátu Vansova a bude ako inak ZADARMO. 🙂
___________________________________________________________________________________

AKTIVITY A VYSTÚPENIA NA PIKNIKU SÚ STÁLE V RIEŠENÍ, TAKŽE INFORMÁCIE BUDEME NA UDALOSŤ PRIEBEŽNE DOPĹŇAŤ.
___________________________________________________________________________________

Prosíme záujemcov, kt. by chceli prezentovať svoju tvorbu, aby nám napísali na našu stránku Kreatívny piknik - Topoľčany svoje meno, telefónne číslo a to, s čím prídu na piknik. Sme radi za každého jedného z Vás - či už výrobcu, hudobníka, tanečníka, maliara, fotografa, herca, návrhára ...

Už teraz sa na Vás tešíme! ^.^

maminato
13. nov 2014

Ahojte, prednedavnom sme sa prestahovali do okolia Topolcian. Potrebovala by som poradit kde sa oplati chodit kupovat mliecko Nutrilon HA 1...mame aj recept, ale to nestaci na mesiac...dakujeme 🙂

maminato
13. nov 2014

Ahojte, prednedavnom sme sa prestahovali do okolia Topolcian. Potrebovala by som poradit kde sa oplati chodit kupovat mliecko Nutrilon HA 1...mame aj recept, ale to nestaci na mesiac...dakujeme emoticon

nika1985
13. nov 2014

@maminato Ahoj neviem ci Ti poradim ale viem ze baby kupovali v DMke ked bol detsky tyzden ale ci presne toto my mame na objednavku iba v lekarni

maminato
14. nov 2014

@nika1985 Ahoj, takze volala som teraz do jednej lekarni co som nasla ze maju akcie na mlieka...mi to nedalo tak ze zavolam🙂 .. SALVE sa vola a je na ul. P.O.Hviezoslava niekde ze pri kupalisku...sice neviem vobec kde to je ale to je detail, najdem. Maju zlavy aj ked to mas na recepte...nejaky mlady pan mi to dvihol a konkretne mi povedal ze nutrilon HA1 je u nich s doplatkom 8.50 ak som si dobre zapamatala. To by bolo super pojdem tam buduci tyzden a uvidime...ty si to kde objednavas a za aku cenu? lebo on este vravel ze to nieje na objednavku lebo maju ich dost vzdy...

nika1985
14. nov 2014

@maminato tak super mi nemame nutrilon mala ma intoleranciu na mlieko mame neocate zatial ho objednavam iba v PN v jednej lekarni. Ta lekaren co spominas je dobra sem tam tam chodim. Najdes ju lahko. Bol tam kedysi okay elektro tusim.

maminato
15. nov 2014

Bola som tam teraz spokojna som...doplatky boli nizssie, usetrili sme cca 6-7 eur na 3 bal. ale nasli sme ju az na druhy krat taka je zasita trocha. lebo su dve vedla seba...tato je pri tej restauraci srdiecko ci tak nejako sa to vola...taky ochotny mlady pan tam robi...skus tam zajst mozno aj na take ako mate vy maju zlavy 🙂

nika1985
15. nov 2014

@maminato pri dalsom recepte pojdem skusit my moc velky doplatok zatial nemame skor mame problem s tym ze nam ho nevedia objednat. uz som v nej bola ked mali pohotovostnu sluzbu

dada2007
16. nov 2014

@nika1985 Nika, to je lekáren pri dr.Zaťkovej alebo pri neurologičke.... 😉

sasa123
18. nov 2014

Ahojte, je tu nejaka mamicka, ktora pouziva latkove plienky pre babo? Lebo by som chcela vediet, ci sa daju niekde v TO kupit separacne plienky. Dik

maania
28. nov 2014

Ahojte žienky, len by som Vás rada informovala, že 1.12. sa v materskom centre Dúha v Topoľčanoch bude konať burza oblečenia a hračiek, tak Vás srdečne pozývame 🙂 Ak chcete mať informácie o všetkých aktivitách, ktoré prebiehajú v centre, navštívte FB stránku Dúhy 🙂 pekný deň prajem.

moss
30. nov 2014

Ahojte !
Videla som, ze sa tu mimo ine riesilo MC Duha Topolcany..
My sme tiez hladali nejake miesto na socializaciu nas aj deti. Byvali sme v ZM a tam to fungovalo naozaj dobre: aktivity pre deti, prednasky, cvicenie, dielnicky ... Prestahovali sme sa do Topolcian a nasli MC Duha, kde sa toho moc nedialo ako ste niektore uz pisali. Tento stav v podstate trva do dnes a je to velka skoda pre vsetky mamicky a deticky ! Preco to je tak ? Nam uz je to dnes jasne.Dovod Vam nebudem prezradzat (zatial) Chceli by sme to zmenit a preto Vas prosime o malu pomoc a to v kratkosti opisat Vasu skusenost s MC Duha a priblizne aj obdobie kedy ste MC navstivili. Dakujeme pekne za Vas cas .
P.S. problem Vam nasledne objasnime

kusac
7. dec 2014

Ahojte,sú tu nejaké budúce mamičky,čo majú tp25.12. a budú rodiť v To?

katren
15. dec 2014

ahojte dievcata.....
mohla by som poprosit o skusenosti so zubarmi v TO?
potrebovala by som niekoho, kto chape pacienta, co ma nehorazny strach zo zubarov a teda opravi co bude treba tak, ze sa nebudem bat prist k nemu znovu....poznate niekoho takeho v TO?
DAKUJEM za pomoc

nika1985
15. dec 2014

@katren nechces radsej v PN milos mal teraz problemy zo zubom odisiel z To do PN nevie si vynachvalit aj baby tam berieme pristup vrtanie a vsetko uplne genialne teda aspon podla neho a to on je posero🙂

katren
15. dec 2014

@nika1985 noooooo, mne je jedno kde, hlavne nech je to blizsie ako Zilina 😀
a kde bol?

sonica
21. dec 2014

@katren ja chodim k Tobiasovi mladsiemu a spokojnot a to som bojko neskutocny 😉

kusac
23. dec 2014

Ahoj baby,nechystá sa niektorá pozajtra do Topoľčianskej pôrodnice?

nika1985
27. jan 2015

Ahojte cvici sa niekde v TO gymnastika deti? Chceli by sme skusit starsiu dat na take nieco nemate skusenosti?

spageta85
1. feb 2015

opatrim dieta u mna doma viac info ip

kacenka151
1. feb 2015

@katren Ahoj našla si toho zubára?

katren
1. feb 2015

@kacenka151 zatiaľ nie :-/

kacenka151
1. feb 2015

@katren škoda aj ja hladám takého...

janulato
1. feb 2015

Baby, mozno mimo rozpocet, ale my sme spokojni. Je to v PN, kazy nerobi Dr. Salka, ale Dr. Mikulas. Paradne vybavenie, pohodovy pristup http://www.smileclinic.sk/.

nika1985
2. feb 2015

@katren mne teraz ta v PN robila zub teda Ti poviem bez umrtvenia a uplne super som nadmieru spokojna klop klop pristup aj vsetko

sakura
23. feb 2015

Baby nejaka dobra tanecna skola v Topolcanoch? Pre 4 rocne dievcatko🙂

sakura
23. feb 2015

@nika1985
Ahoj nasla si nieco?

nika1985
23. feb 2015

@sakura nasla viem ze tanecna je tam to novum skus si popozerat ale co som pocula tak tam sa dostane iba malo deti. Nasa chce gymnastiku ta je od 4 rokov ale boli sa tam s manzelom pozriet takze od septembra nastupuje. a este je tam jedno tanecne ale to neviem ako sa vola na nejakom sidlisku.

sakura
23. feb 2015

@nika1985
Dik za info🙂
idem popozerat stranku🙂

evinami
23. mar 2015

akcia pre menšie deti - Topoľčany a okolie - Veľkonočná pokladovka v Centre voľného času Topoľčany - deti splnia jednudoché úlohy, dostanú odmeny a môžu si zatancovať na minidisco 😀 viac info na http://www.tabor.sk/index.php/akci-pre-deti/vel...