Mamičky a nemamičky z Topoľčian a okolia
Otvaram novu temu pre mamičky aj nemamičky z Topoľčian a okolia,kedže jedna Topoľčianska tema je už zamknuta pre skupinku vyvolenych. 😉
@katren ja som výbavu dokupovala až keď sme sa konečne dostali z nemocnice, mal už mesiac 😒 ani kočík, no proste nič nebolo a našťastie mi pomohli 😒 Chceli by sme ešte jedno mimi, ale ak by malo byť aj druhé, ako toto, čo máme, tak neviem, či neskončím niekde...
@jarunka111 no my sme to preto rychlo obehli v septembri, ja som nervozna, ked nieco nemam po poriadku..... 😕
ja zas budem rada, ked bude druhe ako mala...prespi celu noc od narodenia, v porodnici to sestricky nechapali....
@katren no to máš super, tak ti to prajem, lebo u nás je spanie riadna katastrofa 😖 ja som nič nestihla, lebo som mala školu, štátnice a odkladala som to, keď už budem mať po škole. Ale akurát potom som skončila v nemocnici a bolo po nákupoch aj po radosti 😒 Ale teraz je to najkrajšie 😀
@sssimi a platí to aj opačne, to by mam potešilo. Ak by raz bolo druhé, že by bolo také rado spiace? 🙂
srdecne zdravim nove tvare a aj ,,stare,, kolegynky 😵 pekne sa to tu rozrasta...ten konik...to je uplne super vynalez! 😉
@tulamatula ja chodim tiez k Silesovi,som spokojna...je fajn 😉
@nicky655 nooo,ja som teda blizsie k mestu 🙂
spiruanka- jeeeeej,ja ta tusim poznam 🙂 uz ti aj idem napisat IP 🙂
a stym spinkanim...ja som stastna,ze vikinka ma uz stolicky vonku,pretoze to boli muky s nasim spankom...teraz spinka tak cca 3hodinky,zaspava tak okolo 13-tej... a vecer okolo 22-hej 🙂
@kkkatarinkaaa ako sa máte princezničky? My sme už sekli s plávaním 😉 A Viky už má všetky zuby vonku. Sárke práve lezú všetky očáky 😖 Vrchné už má vonku, ale lezú neskutočne pomaly....
@jarunka111 😀 Kiežby. To by som sa možno dala prehovoriť na druhé. Sarah neprespala noc do 15tich mesiacov. A to bola v priemere 8x hore za noc...
@sssimi caute 😉 no mame sa celkom fajn,rastieme a taaak... 🙂 plavanie..sklamal ma pristup Duschekovej,ohaldom vratenia tych penazi za kurz,ktory sme neabsolvovali.... 😖
a sarka ti teda uz spinka celu noc? my uz le ntak 2x za noc sme hore....
@sssimi tak ja tiež ešte porozmýšľam, aj nervová sústava si potrebuje trocha oddýchnuť, keď sa už nevie regenerovať 😀
@sssimi a este tie zuby..no kolko ich ma ,ani srnky netusia 🙄 neni mozne pozriet jej do pusinky....ja viem zatial o 14 kuskoch...aj to je pekne cisielko...sarah uz len tie ocaky a hotovo? 😕
@kkkatarinkaaa ano, anooo, my už spinkáme celé noci 😀 Dávam jej do postieľky flašu s vodou a keď je v noci smädná zvykla si, že má vodu pripravenú a ani sa neohlási, že je hore 😀 A ani mi nehovor o prístupe..... ach, ledva sme ju prehovorili na natáčanie DVD, keď sme jej povedali s Gabčou, že končíme, tak úplne sa ksichtila 😖 . A ja tam mám zaplatenú ešte 1 hodinu, tak som jej písala, že prídeme ako zvyčajne na 10tu a ona, že prídite na 8:30-lenže mne Sarah spí do 9tej a ja ju kvôli tomu budiť nebudem. A už som jej to hovorila milión krát.... Tak ani nemám chuť tam ísť, ale teraz tam učí nová baba a nech si to ešte Sarah raz zopakuje.
@sssimi no vidis....ozaj ma sklamala,ale co uz,poucila som sa aspon...my uz tie peniaze nikdy neuvidime 😠
jéé ahojte no tu se to pěkně rozjelo 🙂
já taky chodík k Sílešovi. On a Trizma jsou mojí spasitelé 😎 k pospíšilové nedoporučím ani svého uhlavního nepřítele, nejen že jsem neslyšela na ni nic dobré, ale když jsem měnila doktora z ČR sem tak ona byla první u koho jsem byla bo tam chodí švagrová, a to jsem běhala protože jsem o víkendu skončila 2x na pohotovosti a nezůstala v nemocnici na vlastní riziko.. A ona? Já marťan zelený (cizinec ne?) vůbec mě nevzala, že ona nemá program na cizince "kráva jedna" omlouvám se, ale já budoucí matka s nervama na pochodu bála jsem se o malou s tvrdnoucím břichem a ona nemá program, přitom žádný není třeba.. to sestřička Renátka mě nahodila do sysstému hned a bez problému a bez programu k nezaplacení 🙂
a se spinkáním? Michalka má asi nějaké čidlo 1. když potřebuju uklidit, honem si umyju vlasy skočím na wc a jak vemu hadr do ruky je vzhůru, 2.uklízím jak splašená bo nevím kdy se mi to skončí, douklízím, sednu si vyložím nohy otevřu časopis a malá je vyspaná, 3. to stejné jen místo časáku sednu k pc.. 😀 😀 a když chceme někam jít tak vyspává do aleluja 😉
Baby ja chodím Pospíšilovej a som s ňou spokojná. Vždy mi pomohla, je príjemná, a odpovedá mi na každí dotaz. V tehotenstve som 2x krvácala. Skončila som v nemocnici, ale určite to pomohlo. Sárke sa nechcelo zo začiatku rásť a kľud v nemocnici nám obom prospel. Potom ma už nechala doma. Vybavenie má síce slabé, ale fakt na mňa dávala celé tehu pozor. Ku koncu ma už dobre poznali a dokonca ma sestrička zobrala hneď ako ma zbadala aj keď mala plnú čakáreň. Po pôrode tiež v pohode, a po roku som si dávala aj vnútromaternicové teliesko a tiež fajn. Možno som len ja taká "bezproblémová", ale mne zatiaľ vždy pomohla. Aj ma upozorňuje na cytológiu a na sono prsníkov.
ahojte...wow, ale ste sa rozpísali 😕 baby, dajte si foto do pasu, možno sa niektoré poznáme a ani o tom nevieme 😉
@tulamatula 😵 😵 😵 super!!!
@tulamatula no tak sa tesim....tak sup sup, verim ze budes spokojna....sestricka je kamoska 😎
@tulamatula super,budes pokojna 😉
ahojte,môžem sa aj ja k vám pridať....?o tej súkromnej téme som vedela a nechcela som sa tam pchať,tak teraz,keď ste založili túto novú....
aj ja chodím k dr.Sílešovi a som s nim nadmieru spokojná...predtým som chodila k dr.Pospíšilovej,ale prešla som k nemu a teda neľutujem,práve naopak 🙂
kočky vyplnte si apon pas tie ktore nemate,lebo takto nevieme kto ma ake deti či je tehu a tak 🙂
Ahojte, možem reagovať aj keď mi tu už TO nesvietia? 😀
Už som odsťahovaná, ale rodila som tam drobca a pri porode mi bola aj Pospíšilová. Bola ozaj milá, potom po porode som mala komplikácie, došla za mnou a upokojovala ma,chytila za ruku 🙂 Pochádza vlastne odtialto, kde teraz bývam, tak aj pri porode si aj s mužom trošku pokecali 😀 Inak ju nepoznám z ordinácie, ja som chodila Mikezkovej 😅
@spiruanka už som si spomenula na jej meno 😀
@zuzufek zuzka my sa asi poznáme, však? 🙂

@jarunka111 ale to som fakt ze lezala a nic nerobila.....vybavu sme nakupili uz v septembri ze keby daco a tasku som mala tiez zbalenu od toho augusta....teraz dufam, ze bude vsetko ok, lebo pri tej mojej malej certici to bude velmi tazke....