Mamičky a nemamičky z Topoľčian a okolia
Otvaram novu temu pre mamičky aj nemamičky z Topoľčian a okolia,kedže jedna Topoľčianska tema je už zamknuta pre skupinku vyvolenych. 😉
to tam do topolcan ? lebo ja absolutne netusim co a ako ... :D
@majcaalexko ano, ved kde by si chcela volat....ale nepamatam si, ci sa za to nieco platilo alebo nie 😕
sak zaplatit to by nebol problem a nemas cislo na tu sestricku ?
@majcaalexko na www.nsptopolcany.sk najdes vsetky info....
dakujem 🙂
@majcaalexko nemas zac 😉
Ahojte zocharecky................nahodou som Vas objavila 🙂
@majcaalexko ja som rodila v Topikoch, a na porodnicu nemizem podedat nic zle,...............aj ked novorodenecke by malo co zlepsovat ☹
Ahojte dievčatá!no ako pozerám všetky ste mamičky alebo čakáte...aj ja som konečne po 4 rok.snaženia otehotnela....ale ako prišlo tak odišlo ☹ ....ale ako som spadla musím vstať a ísť dalej 😔 a čakať znovu na zázrak 😵 😵
ahojte
musela som sa nanovo zaregistrovat....neviem preco ma nechcelo prihlasit pod starym nicom-kkkatarinkaaa 😠 😠 😠 tak som sa zaregistrovala nanovo....dufam,ze uz s tym nebude problem....
kocky zo sukromnej temy-snad si ma tam bubinko opat prida,lebo nemozem pisat ziadne prispevky ☹ uz som jej pisala IP.....
@marbella no gratulujem,veľa zdravíčka a mliečka prajem,už som pozrela aj fotečky, krásnučká je... 🙂
my sme stále 2v1,ale vôbec my to neprekáža,lebo od minulej stredy som bojovala s 38°C teplotami,ešte mám kašeľ aj sople,som na antibiotikách.. ☹
a ako rodila si v Ilave?pôrod vyvolávali,či to prišlo samo?trval dlhšie než ten prvý?
@zuzufek no už sa ti to blíži...držím ti palce nech všetko dobre dopadne 😉
v pondelok som nastúpila a v utorok vyvolávali. Ráno o piatej klystír, aj zátka odišla. O pol siedmej mi praskli vodu(bola číra), na monitore mi už ukazovalo kontrakcie,ale slabučké. 8:15 dali oxytocín a o dvanástej bola na svete. Bola tam super sestrička, aj doktorka urobila skvelú prácu. Malinká vyšla na 4 kontrakcie. Cítila som bohovské tlaky na konečník. Pri malom som to necítila. Hneď mi ju ukázali,aj som si ju takú krvavú pohladkala. Muž si ju podpísal na nožičku 🙂
Rodila som v tej Ilave a ozaj som bola spokojná, aj keď som tam nikoho nepoznala. Na izbe sme boli tri mamičky s tromi dievčatkami s dlžkou 51cm 😀
Adamko je skvelý bratček. Cestou domou nás napomínal, aby sme boli tichúčko nech malú nezobudíme 😀 Stále ju hladká, bozkáva, flašu nosí.
@marbella ďakujem,aj keď zatiaľ necítim kontrakcie alebo obdobné bolesti,ktoré by pukazovali na pôrod,akurát to tvrdnutie brucha 🙂 len aby som neprenášala aj ja....zajtra mám poradňu,tak som zvedavá 😝
tak vidíš na čo by si sa hnala do To, dobre si spravila, podľa toho ako opisuješ pôrod,tak pohodička 😉
už si teda užívaš dve detičky a Adamko je teda veľký dobrý brat, bude sestričku ochraňovať 🙂
ahojte babuľky, aj ja som z okr. TO, som rada, ze sa tato tema zalozila, chcem sa spýtať mate niektorá skuesnost, ze ste raz rodili s epiduralkov a druhýkrát nie, ci to vie niektora z vas, co uz ma 2 deticky porovnat. Vsetkym, ktoré uz porodili prajem veľa zdravia 😵 a tie co cakame aby sme to vsetko zvladli 😉
Ahojte zienky z Topolcian a jeho okolia 😉 Tiez som sem tam citavala temu o topolcianskych mamkach a ich deturencoch, no ale potom sa osukromnicili...
Tak som rada, ze je aj takato verejna pre ostatne 😉
Mam 3 deti Z toho 1 nevlastne Dominiku a 2 chalosov to su nasi 😉 Mozno ze sa niektore pozname aj z videnia z prechadzok v meste. Som rodena toplocianka a tu aj byvam 😉
A dnes sme sa vybrali z drobcom cvicit na 10.00 do Vitalisu, no nakolko sme boli len sami, tak sa BaBy cvicenie nekonalo ☹
Teda ak by ste sa chceli nabuduce niektora pridat boli by sme so šimonkom radi 😉
@ukulelembo ahoj, aj ja mám šimonka a dnes sme chceli ísť tiež do vitalisu, ale ma odradilo to počasie, že asi detičky neprídu 😒 tak som malého naložila do kočíka a išli sme sa aspoň na chvíľku poprechádzať. Snáď budúci týždeň nám to vyjde. Hej z videnia ťa poznám, známa tvár. A už si bola cvičiť, aké to bolo?
@jarunka111 praveze som este nebola cvicit, ale kamartka , co ma tiez maleho hvorila nech idem, ze ved tam hadam budu mamicky 😒 Ze minule ked bolo cvicenie, tak to sa tiez dohodli asi 4 kamosky a isli Lebo takto nezavisle od seba mozno niektore mamicky ani nevedia, ze take nieco je pre mrnusov v TO 🙂 Som im vo Vitalise vravela, ze nech si letaky vytlacia na to, ze by urcite viac mam doslo a mozno a z okolitych dedin, keby vedeli 😉
Nemozem posudit, ci ta poznam- si inkognito 😅
@ukulelembo ja sa nerada ukazujem 😉 ak na teba natrafím, tak sa ti prihovorím 😉
ja chodievam cvičiť, len toto som ešte tiež nevyskúšala a som zvedavá ako zabavia a upútajú pozornosť tých drobcov 😉 Tak dúfam, že ten budúci týždeň sa vystrojíme, možno niekoho ešte nahovorím. Lebo je pravda, že by si mali urobiť nejakú reklamu, lebo im to tam troška upadlo, keď to porovnám ako bývalo dávnejšie.
@jarunka111 dobre drgni do mna, lebo ja som niekedy mimo 😀 inak byva aj v utorok a stvrtok od 16-17 detsky aerobick a boli tam tiez taky prtavi drobci
@katka_e
aj vy ste boli vcera cvicit s detmi, ze?
@ukulelembo drgnem, ak nebudem práve vtedy mimo ja 😀 😀 😀

@majcaalexko treba zavolat vrchnej sestre na gynekologiu a ona si s tebou vsetko dohodne....