Mamičky s bábätkami z Piešťanskej pôrodnice
Tak baby tu mozeme kecat,aby sme neboli v inej teme ako adminka spravne podotkla...
romi dobre ranko, aj ja mam od narodenia pampersky a teraz tiez activ baby a nemenila by som tiez , som spokojna... som rada ze uz mate ritku o.k., ja davanm malemu niveu SOS krem na ritku, a ked ma niekde nejaku vyrazocku tak sudocrem. som spokojna aj s tou niveou je fajn. 🙂 inak dobra zima dnes brrrrr.....no dufam ze sa trosku otepli kym pojdeme so susnikom von... 😉 ja mam teraz bublaninove obdobie, a ked nahodou cez vikend neupeciem, muz len skonstatuje, a bublaninu nemame???!!! 😎
niveu mame aj my, ale dva dni som mu to davala a nepreslo to, ale sak kazdemu nieco ine sadne ozaj.
mne dnes pride svokra kocikovat, tak sa fakt tesim, mam to rada, ked tu je chvilu ozajske ticho 🙂
inak, ako to funguje, ked by som ja, ako dojciaca mama chcela ist niekam preč a nechat babo niekomu (mužovi napr.) a nemam uz svoje materske mlieko v zalohe, mozem mu dat obcas aj umele? ze ako zachrana, lebo ja sa odvsadial musim ponahlat a citim sa v strese a ked si chcem odstriekat, tak dam ledva 20ml. smie sa to?
a mňám, bublanina, ja uvažujem, že si zadovážime aspoň remosku, tam by sa mini bublanina dala upiecť 😵 lebo mne tak chyba supnut zemiaky a zeleninu a zaliat niecim a syr a zapiect, alebo kolace.
Romaroma, da sa dat babatku aj umele, ale je na zvazeni, ci sa na to nenauci ☹ je otazka casu, kedy ti prestane chciet prsnik, pretoze umele ma rychlo natahane z flasticky a viac ho zasyti a nemusi sa narobit ako pri kojeni 😝
My sme uz 5. mesiac len kojeny a nemenila by som to za nic, tiez sa nahlim, ked idem niekam, ale ved ho nakojis a odides, nejake 2-3hodinky by ti mal vydrzat 😎 A mne sa zda, ze ked je bezo mna, chce aj menej papat-oni totiz z nas citia mliecko a preto by stale papali 😀
Idem sa pochvalit, prevraciame sa z chrbatika na brusko a spat... jedna radost 🙂 🙂 Odkedy to objavil, uz sa tak uklada aj na spinkanie 😀
heni gatulujeme... 😉 my sa z chrbatika na brusko prevraciame uz davno,ale opacne nie... nevie si skrcit rucicky pod seba tak,aby sa prevratil spat... ale zase najnovsie sa stavia na nohy,staci ked ho trosku podopieram pod pazuskami a vydrzi tak stat aj 5 min.... a ked ho chcem polozit alebo dat sediet tak sa este zacne rozculovat,ze co to robim ked on chce stat... 😀
mima my sme na tom podobne... 😀, 🙂 heni gratulujeme 🙂 🙂 🙂
nasmu stuplovi sa zase paci ked sedka s podporou lebo vsetko vidi( je taka opica zvedava 😵 )
ale aj na nozickax je dost dlho, sa odraza a stoji na labkax 😎
corasone ved pridi niekedy okostovat...budem rada 🙂
heni aj moj maly sa uz ale 2tyzdne prevracia z bruska na chrbatik ale z chrbatika na brusko este zatial nie. A uz sa berie aj sediet, je to este skoro ze? Ked ho chytim za ruky tak sa zdvyhne a nie a nie polozit naspät hlavicku 😀 paci sa mu tak...a hlavne je pre neho ze vsetko vidi 😀
Tak to su nasi huncuti 🙂 clovek sa na nich nasmeje, ked vidi co vsetko uz dokazu 😉 Kazdym dnom ma niecim prekvapi 😎
Silvuska, to je este asi skoro na sedenie, mas pravdu...ale ako pise jumca, je im takto dobre ked vsetko vidia 😀
ano su to huncuti nasi maly, ktorych nadovsetko lubime 🙂
Vedia nas rozosmiat, tolko sa nasmejem za den ked vidim ako uz vymysla a vsetko chce vidiet a chytat, robi bublinky a potom je cely uslintany, az zmurka tak pluje 😀 😀
silvus to s tym plutim je ozaj sranda....minule maly sa tak oplul, az si naplul do ocka a zacal plakat 🙂 trdielko.... 😀
jumca 😀 😀 😀 😀
No je to sranda 😎 aj nas prska ako nejake zvieratko az ma vsade sliny 😀 a robi zvuky akokeby napodobnoval auticko 😎 ze pbpbpb...to sa neda ani napisat 😝 😝
silvuska aj moj maly sa tak nejako zacal tahat do sedu a ked som sa pytala na to doktora povedal,ze na par sekund ho tak dvihnut mozem,ale nie davat ho este na dlhsie....
s tym vymyslanim mame urcite kazda svoje skusenosti ja hlavne ked sa kupe vo vanicke,cela zem naokolo je ospliechana,ja cela mokra a vo vanicke o polovicu vody menej ako som nalievala a ked papa tak najnovsie sa mu paci ked ma plnu pusu kasicky spravit prrrrrr s jazickom 😝 takze je cely opluty od zeleniny on, ja a vsetko naokolo... a s tym sedenim to je u nas uz normalna vec,on sedi s oporou uz skoro stale a ked ho dam lahnut tak na mna zagani ze co som si to dovolila... 😀 😀 😀 a najnovsie ho tatinko naucil buchat po stole... ked si s nim sadnem za velky kuchynsky stol momente zacne po nom plieskat... no sranda s tymi drobcami... a to tie najsrandovnejsie zazitky nas este len cakaju ked sa zacnu batolit a rozpravat...
mima tiez len na chvilenku ho tak necham a potom zasa lezka🙂 Presne viem aky zvuk tym prrrrr alebo pbpbpbpb myslite, ja tomu hovorim ze robi traktor.....vtedy je cely mokry od sliniek 😀
my vieme robiť len húúú húúú
no aj my sme na tom podobne ako Davidko, prevracame sa z bruska na chrbatik ale opacne zatial nevieme, ale pokusame sa s maminou pomocou.
Samko tiez robi traktor potom som slintava aj ja lebo to robi stale 😀 a mne sa to paci tak to robim s nim a potom od stastia kviciiiiiiiiii taky je rad. sedel by uz stale dviha hlavicku ale davam do stale do lehatka tak viem ze je OK. a keby ste vedeli ako sa fotiiiii 🙂 je to sranda.
nas maly je najsrandovnejsi ked stale sa akoby tytal a hovori stale kde kde kde.... a potom este ae a e a a, a raz sa mu podarilo ze awa... 😀 😝 😎
ale ako mima pise to najsrandovnejsie nas este len caka 😀 😀 😀
ked si spomeniem na kamosku ma rocneho xlapceka, minule ho dala na serblik a strazil ho tatino, ona vybehla vyvesit pradlo a tatinko samozrejme namiesto strazenia cital noviny a maly sikula sa vykakal do serblika, postavil sa a hovienko bolo vsade, na zemi, na dlazke a este aj maly cely.... 😅 😅 😅 ked mi to rozpravala, hovorila ze vidis co ta caka!! 😵 😵
hahahahaha jumca tak to je za 100 bodov, co nas caka 😀 😀 😀
moj zase akokeby chcel povedat ahoj a povie aoj 🙂 a tie aeoiua to melie dookola 🙂
nas maly ma zase oblubene spojenie ajeje... to povie uz uplne vedome asi tisic krat za den a kolkokrat aj v takej situacii,ze sa to uplne hodi,ale to je samozrejme len zhoda okolnosti zatial... a potom mame este oblubene agi, ge, ma, bzz a tak no... uz zacina byt toho viacej a viacej...
a s tym kakanim,ja som mala jednu taku sikovnu spoluziacku,ze ked bola mala poobede ked spinkala sa pokakala a ze si sama dala dolu plienku a ponatierala nou pekne celu stenu za postielkou... 😀 😀 😀 a moj sikovny bracek ked mal asi 3 roky ked si umyval zuby sam v kupelni schmatol mamin, samozrejme, najdrahsi, najkrajsi a najoblubenejsi ruz a na stenu v kupelni jej namaloval krasny domcek, so stromcekom, psikom, budkou, samozrejme ze aj slniecko, oblaciky, vtacika a pri tom vsetko celuuuuuu nasu rodinku... a my sme vsetci potom nevedeli ci mu vynadat alebo ho pochvalit... 😀 😀 😀
veru mima aj vy ste to mali vesele 😀 😀 inak dobre ranko vsetkym...aj ked my sme hore od 5.00 ako kazde rano... 😒 😒
Jumca, to ti nezavidim od 5tej hore, fuha...dobre ranko...
Baby, vypadavaju vam stale vlasy? Ja uz mam dost, nech uz to skonci...krasne tehotenstvo, ked mi nevypadol ani vlasok 😝
heni prave som to tu tiez chcela napisat a popytat sa ci aj vam tak hrozne padaju vlasy ako mne...za chvilu budem plesata ☹ Vsade su moje vlasy, ked si ich umyvam vzdy zapcham odtok a rano na pyzame ich mam celu hrst...aj maly ich ma chuda na sebe, musim davat pozor aby sa mu do pusinky nedostali 😒
Momentalne beriem Revalid ale este neni ziadna zmena.....
jumca takto skoro vstava ten vas maly nezbednicek? My sme dnes potiahli do pol9, ale to je len dnes vynimka, aj ked mne by to takto vyhovovalo. Sice o pol 6papal ale zaspal a potiahol az takto pekne 🙂
heni inak ani mne v tehotenstve nevypadol tusim ani jeden vlas, mala som perfektnu kvalizu vlasov a teraz???? 😒
Idem robit palacinky...dufam ze este aj tam primiesam moj vlas 😀
baby s tymi vlasmi mi ani nehovorte,mame v izbe maly behun a za tyzden z neho povysavam 4 velke guce mojich vlasov, na obleceni, na posteli, na malom, proste vsade su... to bolo ako nocna mora,uz som zacala mat pocit,ze ma tie vlasy prenasleduju ako v nejakom horore... a pri umyvani som si bezne vytiahla 2 hrste vlasov,tak som povedala,ze dost, vo stvrtok som bola u kadernicky a som ostrihana na kratko a kupila som si ten novy Elseve total repair 5 sampon aj balzam a cuduj sa svete je po probleme chvalabohu... 😉
dnes sme boli na kontrole u koznej,uz sme ok,ale mame sa pre istotu este take 3 tyzdne natierat,vraj to su take masticky co neuskodia,len udrzia tu pokozku viac hydratovanu a chranenu...
silvuska a s tymi primiesanymi vlasmi si nerob starosti... pokial ich po tebe z jedla nevytahuju,ako sa to uz par krat stalo mne a dokonca aj !!!v restauracii !!! tak je to ok... 😉
Baby ako pisete je to priam nocna mora...presne Silvus, aj ja rano najprv pozberam vlasy na pyzame, vankusi,...az tak sa pohnem dalej, je to jedna hroza 😠 a ked mam umyvat, tak ma az panika chyta kolko ich zasa povytahujem 😠 Vidis, Mima, dobry napad...., ze by sme isli nakratko? I tak som si stale hovorila, ze na materskej sa dam nakratko ostrihat a este som sa k tomu neodhodlala 😉
Silvus, a ty nas uz neprovokuj so samymi dobrotkami 🙂 ...az si mi na ne chut urobila 🙂
Mima, tak chvalabohu, ze masticky zabrali 🙂 🙂
mima tiez som rada ze ste sa toho zbavili a je uz dobre 🙂
Bola som s malym vonku ale je dobra kosa. A to ma bolia krize a aj mechur alebo co asi som ponachladana 😒
Heni presne aj ja tak zacinam den, pozbieram vsetky vlasy z vankusa, pyzama, plachty a nakoniec este aj z maleho. Asi sa budem musiet dat aj ja ostrihat, trocha zmenim vyzor🙂
super mima ze ste uz o.k., no s tymi vlasmi to mam take iste ako vy 😒 su vsade...
veru veru heni vstavame skoro...a to este ked stane o 5tej je dobre, vacsinou vsavame okolo pol 4 ☹ a ked potiahne do 5 to som rada ze az tak dlho si pospinka...obrazne povedane.... 😲 😲 😅 😅
no vo vynimocnom pripade co byva raz za 2tyzdne vstavame az okolo pol 6 😉 to normalne sa cudujem.... 😒
ale mali sme uz aj take noci ze sme vstavali o pol 1 a do 4-5tej hore potom na hodinku zaspal este a koniec zo spankom... a najlepsie je ked vstane o tej pol 4 a tvari sa ako on sa dobre vyspal, a je samy usmev a rehoce sa...a ja na neho pozeram jednym okom co druhe mam este zalepene a on sa na mna smeje 😀 ma vtedy poraza... 😔

inak dobré ránko 😀