icon

Mamičky s bábätkami z Piešťanskej pôrodnice

mima1708
18. dec 2009

Tak baby tu mozeme kecat,aby sme neboli v inej teme ako adminka spravne podotkla...

corasone
15. feb 2010

silvuska Samko nielenze je muzikant ale aky to je herec 😀 😀 😀 bude akoze plakat, zoberiem ho na ruky a on vyrehotany no poviem ti tie deti su rozumne 🙂 😀

silvuskaa
15. feb 2010

Ozaj, dnes som sa musela zasmiat nad malym...zacina si skumat prsteky na nohach...docahuje a chyta si palceky a pozera ze co to tam ma take rozstrapkane na konci noziciek 😀

corasone
15. feb 2010

veru Heni ze nemam ani len predstavu ci Piestany volaco take robia, ale myslim ze nie. len male obce a je to naozaj velmi pekne. vies v meste je tych deticiek neurekom ktoze by im volaco kupoval 🙂

silvuskaa
15. feb 2010

aj my sme mali uvitanie do zivita, este minuly rok a bolo to fajn🙂
veru corasone tie deti su mudrejsie ako my 😀 David je to iste...v pociku mrnci a zoberiem ho na ruky a uz je usmiaty a tvari sa tak dolezito 😀

jumca
15. feb 2010

baby dakujem ste zlate.... 😉 heni ja davam malemu cal gel na zubky ked ho to boli...a fajn potom stixne tak asi pomaha... 🙂 v pn som o nicom takom nepocula... mamina mi hovorila ze to dakedy davno robili na mestskom urade ale uz asi nerobia... 😒

henaha
15. feb 2010

Jumci, dakujem, pojdem sa popytat do lekarne, lebo sa mi zda, ze posledne dni nejako zurivo hryzie hracky a zlosti sa ☹
Skoda, ze tu nic take nerobia...kamoska z BA boli na uvitani a maly dostal 200 euracov 😀 😀 Pekne, ze?
Silvus, aj Samko si chyta nozicky a snazi sa ich davat do ust...no je to sranda 😝 ...a zacal sa nam posuvat dozadu, ked lezi na brusku, tak sa posuva ruckami, nozkami, ze je zachvilu mimo decky 🙂

romaroma
15. feb 2010

no a nás nik na žiadne uvítanie nevolal a nedostali sme ani 200 euráčov pch pch

henaha
15. feb 2010

Vidis romaroma, to asi podla casti, v ktorej byvaju....asi ☹ som zabudla, ze si z BA a mohla by si o tom vediet 🙂

mima1708
autor
15. feb 2010

adrianko si tiez uz chyta nozicky davnejsie,ale nesnazi sa ich davat do ust lebo mu zavadzia to jeho velke brucho 😀 😀 😀 a tiez sa posuva dozadu,ale pre zmenu ked lezi na chrbte,tak sa odraza tymi palickami malymi,ze uz mi prelezie celu postel... a dnes v choditku prisiel aj na to,ako sa ma posuvat dopredu,tak mame za sebou prve 3 krociky!!! normalne ked som to videla az mi slzy vyhrkli... aj od dojatia,ze aky je to sikulo,aj od smutku,ze ako to strasne leti... ved tot vcera sme ho priniesli v perinke z porodnice a uz sa tesim z jeho prvich krocikov v bezke... 🙂 😢 🙂 takymto tempom nam za chvilku vyrastu a odletia z domu a zase zostaneme len same 😢 😢 😢

jumca
15. feb 2010

mima mas pravdu toho okamihu sa aj ja uz teraz bojim, ten cas tak leti, ze sa ani nenazdame dovedu si domov frajerky a vyletia z hniezda...este nam aj smutno bude ked tie nase domy utixnu od tolkeho dzavotania a detskeho smiexu... 😒 aj ja som dnes akurat spominala ze tod nedavno sme si maleho doniesli domov z porodnice a tera uz za xbilu bude mat 6mesiacov= ty koky ze pol roka...ten cas neskutocne leti...len si ix izime zakial su malinky a xcu sa mojkat, ked budu vacsi sa uz nebudu xciet mojkat ☹ uz nam zostanu len muzickovia na mojkanie 😎

corasone
15. feb 2010

veru veru jak pises jumca, len co pojdu do skoly uz sa mojkat nebudu sak ho spoluziak uvidi ci spoluziacka a smiali by sa mu 🙂 chapes 😀 😀 sestra mala toto doma teraz ma uz 17r teraz uz s nou len tak narychlo pojde ked si chce volaco kupit inac vobec, ale poviem vam tie poniektore baby to je katastrofa, ako sa chalanom strkaju je to hrozneeeeeee. to za nasich cias nebolo, zeby som uz bola taka staraaaa 😨 😨 😎

kessy11
16. feb 2010

ahojte babule,

no s tým uvítaním je to tak, že by to malo byť v každom meste aj obci len výška príspevku sa líši, ale neviem podla čoho sa to meria, že v BA 200??? tak to už hovorím že príspevok, no my sme dostali presne 33,20eur,áno este aj tých 20 centov tam bolo 😀 😀 😀 😀 😀
...viem že v HC sa dostáva 85 eur...to je pre Mimu až by nevedela 😀 😀 😀 😀 😀

jumca ako sa volajú tie čipky????

jumca
16. feb 2010

no veru v pn nic take nieje ☹ sak peniaze musia ist inym smerom.... 😒 radsej keby opravili konecne teplicku a vsetky xodniky v meste, lebo ked idem s kocikom tak niekdy sa citim ako keby som bola niekde na relly dakar.... 😠 😠 😠
kessy ked myslies tie homeopatika, tak tie sa volaju viburcol, je to vsetko na prirodne baze...a fakt pomahaju( teda aspon mojmu malemu vzdy pomozu) ale treba ix mat stale v xladnicke,lebo inak su dost makke ked ix xces dat dietatu do zadocku, a to je blbe... 😒 stoja oklo 5€

henaha
16. feb 2010

Dnes mame 5 mesiacov 🙂 🙂 ako pisete, cas neskutocne rychlo leti, ani sa nenazdame a uz budu okolo nas pobehovat 😎

romaroma
16. feb 2010

http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa... dievčatá, túto stoličku nepoznáte? abc design, nekazia sa veľmi tie kočíky od nich? veľmi som chcela takú, čo sa dá rozložiť na stolík a stoličku, drevenú, ale že to stiahli z trhu, lebo je to vraj nebezpečné...

ja som včera išla kočíkovať v šatočkách, lebo asi sa už ozaj neviem dočkať jari a dnes kýcham a soplím 😔

tak my patríme pod mestskú časť staré mesto, no ale teda neboli sme ho nikam nahlásiť, lebo v piešťanoch nám povedali, že veď to nemusíme, že to sa automaticky. ale možnože ho nikto ani neeviduje, keď je narodený v piešťanoch. alebo čo. za dvesto euro by som mu mohla kúpiť rozkladaciu stoličku jane 😎

romaroma
16. feb 2010

no a ešte sa vám pochválim, že fedor dokáže zaspávať v postieľke sám. možno je to tým, že máme garzónku, tak ma stále počuje a nebojí sa. doteraz sme ho museli uhojdávať v autosedačke, čo bolo o nervy aj zlé na chrbticu a keď minule nechcel zaspať už ani tak, pokusne som ho nahnevaná strčila do postieľky, že tak si teda plač a on tam sám zaspal skoro hneď. tak som to párkrát skúsila, prikrývam ho obľúbenou dečkou a dokonca si vezme aj cumlík, čo inak nie a zaspí sám. tak si to úúplne užívam, takéto deti si potom prosím aj tri 😎

mima1708
autor
16. feb 2010

roma to mas ake super... pridi to naucit aj mojho maleho... ja som si ho sprosto naucila a teraz si ho musim brat na ruky a capkat ho po ritke,inak nezaspi... ☹ s abc desing - om nemam skusenosti,ale a stolicka vyzera presne ako ta co mame my... ja som adriankovi kupila od baby desing PEPE a ta ma oproti tej co si dala link tu vyhodu,ze nieje calunena,ale ma umyvatelny potah... neviem ci je calunena dobry napad... ja ju musim umyvat skoro po kazdom papani,lebo si strci prsteky do pusy,chyti stolicku a je to... calunenu by si musela zakazdym prat... ale je to moj pohlad na vec... 😉

romaroma
16. feb 2010

hmmm, mima, diky za radu, take nieco som si vobec nevsimala, ja stale len pozeram ako co vyzera 😅 dakujem za prakticku radu! a co tato http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa... tá sa mi páči úplne najviac

ja neviem, myslela som si, že to len bola náhoda, že to raz urobil, ale už pár dní to funguje. musím za ním ísť niekedy aj 15krát, odokryť a prikryť, znova cumlík, pohladkať, ale napokon zaspí. neviem si to dobre predstaviť, keď by som nebola v miestnosti s ním, ale tak možno by išlo aj to. lebo fedor bol navyknutý na dosť prudké neprerušované hojdanie a toto mu nevadí.

mima1708
autor
16. feb 2010

roma neviem,ale naco tolke peniaze za stolicku na jedenie? akoze je pekna,o tom potom,ale zda sa mi to zbytocne,platit tolke peniaze len za znacku a desing... ja mam tuto http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa... a som s nou nad mieru spokojna

baby co si myslite o tejto sedacke http://www.babybabo.sk/babybabo/eshop/3-1-autos... ? musime malemu uz kupit vacsiu,lebo do vajicka sa uz o mesiac nevtrepe a tato sa mi paci a zda sa mi aj bezpecna...

romaroma
16. feb 2010

neviem ani ja, len sa mi tak veľmi páči, ale najskôr mi to doma neprejde a sama by som asi tiež mala trochu výčitky 😵 možnože, keď si pôjdem na miestny úrad overiť, či vôbec oni vedia, že máme dieťa, lebo tam nikto z nás nebol ho prihlásiť a keď náhodou budú fedora vítať a náhodou dostaneme štedrých 200eur, ták... 😀
keď teda PEPE, tak potom
http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa...

ja som práve dnes pozerala autosedačky. tým, že sme v centre, nevozíme sa zase nejako často, ja som našla chicco
http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa...

jumca
16. feb 2010

mima ta co si nasla je pekna, my mame chicco sedacku, lebo vajicko je nam uz daaavno male 😉 trcali mu z neho nohy... 😀
romi aj nas maly uz 6tu noc zaspava sam v postielke. vecer okolo 8mej ho tam dam, on si este pol hodinku rozprava, potom mu dam dudusku a zaspinka. obcas sa este zacne jedovat ked mu dudka vypadne, tak mu ju idem dat a pekne zabuva... 🙂

romaroma
16. feb 2010

nó, fedor nevedel, čo s dudlíkom doteraz, ešte ho aj stále aj tak vypľúva a potom reve, že ho chce nazad, ale keď už zaspí, nebudí sa na to, že ho nemá. som rada, že si ho vezme na to zaspávanie, oveľa je kľudnejší.
jumci a sám v izbe je?

silvuskaa
16. feb 2010

heni gratulujeme k 5mesiacikom...za chvilenku mame pol roka 🙂
aj my zacineme rozmyslat uz nad autosedackou, musim este popozerat ale v Hc sa mi zdaju obchody... Aladin aj babetkovo asi najlacnejsie a aj dobry vyber maju.
Mima ta autosedacka padla aj mne do oka. Aj stolicku musime vybrat...ale 160euro sa zda aj mne strasne vela....aj ked pekna je ale aj ta cifra za nu je pekna 😀

jumca
16. feb 2010

romi, no postielku ma v spalni ale daleko od nasix posteli - na opacnej strane. a zaspava sam v spalni v postielke, ja sedim v obyvacke a ked zacne mrnkat ze hlada dudku tak mu ju idem dat a zase odidem. a ked zaspinka tak dudku vypluje a spi bez nej...
heni gratulujem aj ja... 😉

henaha
16. feb 2010

Roma, mne sa zda ta stolicka na jedenie prehnane draha, Mima ma pravdu 🙂 Urcite v tom vecernom rituali zaspavania zostan, nie je to nahoda, ked uz par vecerov zaspava sam, proste si na to zvyka 😎 my mame tiez postielku este v spalni, zaspava tam sam, ale par krat musim za nim ist, co vypluje dudlik, pohladkat ho a tak...no kym si najde svoju polohu, fuha, ten sa navrti, zlosti, hra sa 🙂 🙂
Mimi, ta autosedacka vyzera byt dobra, ja som na nu tiez nedavno pozerala, lebo tu vedla bol nejaky link, tak som nan klikla...ale je tam este jedna o cosi drahsia, myslim nejak komfort alebo luxus(?) a ta ma tu sedacku polohovatelnu, myslim, ze 3 polohy...co mi pride celkom fajn, ked si bude chciet babo na dlhsich trasach zdriemnut, nemusi byt v polohe vzpriamenej 🙂
Silvus, s babetkovom mam aj ja dobre skusenosti-kupovala som od nich kocik aj fusak 😝

romaroma
16. feb 2010

no veď nekúpime tú stoličku, nech si krásnou ostane teda len v obchode, radšej si ju nepôjdem ani pozrieť 🙂

my máme samé dobré správy, môjmu mužovi sa asi rozbieha pekná nová práca, tak sa z toho veľmi tešíme (vidina väčšieho bytu môže byť bližšie a bližšie)

romaroma
16. feb 2010

a fedor sa popoludní zase celý osypal. ja krava som si včera dala fantu 🙄 po sto rokoch a tu mám červený fľakatý výsledok. celý týždeň odstraňujem jeden ekzém a keď to zbledne vyrobím mu ďalší.

jumca
16. feb 2010

vidim ze nepridalo moj prispevok, tak este raz....baby v sandre pod kolonadou maju akciu na autosedacky...zlavy az 30%,a maju fakt pekne...dnes som tam bola malemu kupit dudlik. skuste tam kuk...videla som tam jane za 70€

corasone
16. feb 2010

romaroma len pekne v tom pokracujte v spinkani, moj tak zacinal a krasne sa naucil spinkat sam, niekedy koncom 2 mesiaca.
jumca ako tvoj malinky? uz spinkava dlhsie rano? sice sa tu vela popisalo, no nechce sa mi to citat, som chora tak som len tak narychlo nakukla.
my sme tiez pozerali autosedacky, boli sme pozriet aj tu co DM dava 15% zlavu, no je to uplne blba stolicka, ja potrebujem tiez ako Hena pisala nieco pohodlne na dlhsie trate, teda polohovatelnu, sak uvidime.
a idem napisat na mestky urad, ci volaco take ako uvitacie existuje.

silvuskaa
16. feb 2010

corasone dufam ze je to len nachladnutie a skoro sa z toho dostanes 🙂
Maly ma dnes skoro cely den stikavku, este aj teraz nemoze zaspat lebo zasa stikuta ☹
Dobru nocku vam vsetkym 🙂