Mamičky s bábätkami z Piešťanskej pôrodnice
Tak baby tu mozeme kecat,aby sme neboli v inej teme ako adminka spravne podotkla...
dobre ránko
mim, ja praveze si robim vycitky, ze ked mu kupime takuto, nie romerku ani maxi cosi, ze ci je to ok.........vajicko nemame dajake poriadne, ale toto mi pride investicia na dlhsiu dobu.. nevozime sa ani my zase tak casto, ale chodievame do piestan obcasne na navstevy a aj po bratislave zas celkom casto. dizajnovo sa ani mne nepaci, to ta tvoja je o dost krajsia.
mimi napis mi adresu prosim a akeho obxodu na nete objednavas malemu vecicky...mne to nosi muz ale aj objednavam...mne sa paci stranka www.kojenecke-obleceni.eu, je to ceska ale maju pekne veci a hlavne dobra kvalita...
romi mas pravdu treba kvalitnu, ale zase nie prilis drahu...myslim ze do nejakx 80€ sa da kupit aj kvalitna aj pohodlna pre dieta.
baby musim sa vam poxvalit, neviem ci aj vase deticky to robia, ale nas maly si dnes 1x sam dal do pusinky nozicku 🙂 🙂 🙂 som nanho pozerala ako puk, a on sa potom na mna usmial akokeby xcel povedat aha co uz dokazem...az som mala slzy v ociax aky uz je sikovny.
ozaj a este som sa xcela opytat ci nejako zvlast osetrujete pipik malym, lebo mne doktorka povedala ze nemam mu nic s tym robit...a zase kamaratka od narodenia malemu stahovala kozicku a olejovala, tak neviem. mate s tym skusenosti???
Mima, ved ja som myslela babetkovo.sk, kupovala som cez nich kocik a tiez vela nakupujeme, ci uz do domu, knihy alebo pre nas cez net, je to vzdy lacnejsie 🙂 Obchody v HC nepoznam vobec 😉
Nepamatam si ten nazov, len tu na konikovi co su vedla reklamy bola aj ta tvoja znacka sedacky, tak medzi nimi bola, ja som tam len klikla, ze kuknem ake su ceny 🙂
My praveze potrebujeme nejaku pohodlnu, dost cestujeme na dlhsie trasy 😀
tych sedaciek je strasne vela, treba sa len povrtat na nete 😝
ja viem tak, k tej pipíkovskej téme, že keď tam náhodou vidno, že sa tam dostal krém na zadok alebo dajaká nečistota, tak dať opatrne preč, ale inak nič sa s tým nemá robiť.
nam tiez doktor hovoril,ze sa s tym nema nic robit... ono ze do 2 - 3 rokov to byva zrastene kvoli tomu,ze ma lienky a aby sa mu do pipika nedostala stolica a tak... ze ono by sa to malo same oddelit a ked nie,tak sa to riesi az potom... tot moje informacie...
jumci ja nemam konkretne stranky na oblecenie,ja si vzdy zadam do googlu a pozriem ich aj 50 a ked sa mi niekde nieco paci a je to za dobru cenu,tak to objednam a je...
jumca co sa pipika tyka nase deticky to uz zrastene nemaju len im to este tak dolu neschadza, ked som bola teraz u nefrologa tak mu stiahol predkozku az cez zaludik maleho to vobec nebolelo ani vobec nereagoval, nic mi nepovedal ze mam s tym nieco robit len mi ukazal ze je to OK, sem tam mu tam davam framykoin, to mi povedal ten Dr. hlavne si treba davat pozor ked sa kupu aby im tam nezaslo mydlo.
silvuska tusim nasi drobci vcera vecer stikutali spolu, inac s tou dierkou na flasi to v nasom teda mojom pripade neplati, ja mam na flasi X cumel tusim vacsi uz nieje 🙂 je to o tom ako rychlo to mliecko spapaju, ked kludne tak je OK ked pahltne tak potom aj grcka a stikuta.
pozerala ste niektora autosedacky od Recaro?
corasone, teraz som sa na ne mrkla, tie zabudovane repraky nemaju chybu 🙂 ja chcem kupit nieco poriadnejsie, ved to uz bude mat nadlho a samozrejme, ze raz mu kupime aj nejaky maly monitor na cesty, tak nech nas nerusi zvukom, neee 😀 😀 vyzeraju byt ok, ale to ma este cas 😉
mima my mame flasky avent a pouzivame flasku s dvoma malymi dierkami, lebo som mu skusala davat dudlik na flasku od 3+ a vsetko mu to stekalo po brade a nechcel papat...tak poutivame este taky pre malinke babatka.
Co sa tyka pipika tak mne dr povedala ze obcas mu mam kozicku jemne stiahnut....hlavne po kupani ked je uvolneny, ale citala som ze aj ze by sa to robit nemalo ale niekto zasa pisal ze malo..tak ja fakt neviem 😒
ja dost nakupujem cez mimibazar.sk, mam odtial navlecky, oblecko pre maleho, sudokrem a vela dalsich veci 🙂 Inak poviem vam ze pozerat tieto stranky kde maju pre nasich drobcov vecicky su ako droga 😀 Ja by som mohla pozerat a objednavat nonstop 😀
ja mam flasku tommee tippee a len s tej moj vypije mliecko, s inej nie...a na tej mamu dudku 6+ so 4 dierkami a je napapany za par minut potom si odgrgne ako stary xlap a je sami usmev 🙂 😉 dakujem za info o pipiku 😎
ok,to bola len moja skusenost... nam ta dierka pomohla a prestal stikutat... 😉
mima aj nam to vtedy pomohlo s tym stikutanim, ked som mu dala vacsiu dudku na mliecko aj cajik... 🙂
ja by som bola rada keby mu to pomohlo no aj tak sa to uz zredukovalo, uz to nema tak casto.
nam tiez pomaha cajik na stikavku, ale nikedy sa mu aj tak vrati.
Stva sa aj vasim drobcom ze im zabehne slinka alebo cajik ked piju? Lebo nam sa to stava dost casto hlavne pri piti caju a potom kasleme a kasleme 😒
silvuska nam sa to stavalo ked bola Samko mensi teraz uz ani nie, len ta stikutka nas obcas hneva, z nicoho nic sa mu zacne, napr. 2 hod. po jedle aj si odgrgol a zacne sa mu stikutka ☹ obcas no uvidime, dufam ze s toho vyrastieme ☹
silvuska mimochodom vsetko dobre k 5 mesiacikom, dnes ich maju nasi dvaja drobcekovia 😅
corasone dakujeme...aj Samulkovi vsetko najlepsie k 5mesiacikom 🙂
Teraz v nedelu zacname s mrkvickou a zemiacikom...huraaaaa. Vy kedy planujete?
Ozaj, Samkovi aj Davidkovi posielame bozteky 😵 😵
My stikutku mame odkedy bol Samko v brusku a ma ju stale, takmer kazdy den. Niekedy 2-3 krat, inokedy zasa nema....ale hadam to nebude trvat vecne 😉
Silvus, cajiky este nepijeme, kedze stale kojime a kojime, takze slinka nezabieha 🙂 Uz si zacala Davidka prikrmovat? Ja sa uz tesiiiim na kasicky 🙂 🙂
Mima, Jumca, varili ste drobcom na zaciatku zeleninu, ci ste davali kupovane prve lyzicky?
Mima, uz som nasla tu autosedacku Carrera Zopa, je sice drahsia ako si vybrala ty...urcite bude aj na inych strankach,mrkni:
http://www.babetkovo.sk/index.php?page=shop.pro...
Ma 3 polohy naklanania, 8 vysok, sed, lah....
heni este len zaciname s mrkvickou v nedelu...vy kedy zacnete? Ked kojis tak asi az od 6mesiacika ze?
Jumci a mima mna by to tiez zaujimalo co ste davali ako prve a co ste postupne drobcekom pridavali 🙂
ja som adkovi davala zo zaciatku len kupovane,potom som skusala domace,ale s tych dost na husto kakal,tak som mu ich prestala davat a papame zatial len kupovane...
dnes mi maly vobec nechce jest... ani mliecko,ani kasicku... jedol mi 2x za cely den o 7 rano a o 15... aj som mu skusala na obed davat nasilu so striekackou,ale vsetko mi to vypluval,dala som mu dudlik podudlovat,vymenila za mlieko,vypluval,dala som mu cajik,pil ho,vymenila som to za mlieko zase to vypluval,tak som mu isla dat kasicku,zjedol 2 lyzicky,ostatne vypluval... ja som zufala... bojim sa,aby sa mu nieco nestalo... ☹ ☹ ☹
heni ta sedacka je perfektna,popozeram ju este aj inde ci ju nenajdem lacnejsie... dakujem...
heni ja som tu sedacku nasla dnes a rozhodla som sa ze kupim tu a teraz pozeram, ze tu o nej pisete. ja som pozerala iba na aladdinovi. vyzera byt uplne ok
mima a nemoze to byt tym ze by sa mu tlacili zubky? Uvidis ako bude zajtra a ja by som zavolala dr a spytala sa ci k nej netreba zajst.
mima nic si s toho adkovho jedenia nerob, mne to maly presne takto robil pred tyzdnom a dva dni po sebe. volala som aj detskej a povedala mi ze pokial nexce nemam ho nutit nasilu lebo by to aj tak povypluval, ale ze keby to takto trvalo dlhsie ako 3 dni mam hned prist. no nastastie nam to trvalo len 2dni a na 3den uz normalne papkal 😉
baby dnes som malemu dala od HIPP bolonske spagety, a to bolo mlaskotu 😵 😵 😵 skoro celu vyzivku naraz spapal 😎
no k tomu prikrmovaniu, ja som zacala mrkvovou stavou, normalne som ocistila, poumyvala mrkvu a sup do odstavovaca...najprv mal len trosku 20-30ml a cakala som na reakciu no nebola, tak 3 dni sme maly len mrkvickovu stavu potom som k mrkve odstavila kusok pastrnaka a zase cakala na reakciu a v pohode... tak sme fungovali asi tyzden, potom som mu uvarila mrkvicku so zemiakom( pohoda) potom pridala vareny pastrnak(pohoda). a to sme tak kombinovali asi 2 tt, potom som mu odstavila jablko, mlaskotu na cely byt a pohoda... 😎 potom stava mrkva jablko....
takto sme striedali asi mesiac( kedze ja som zacala maleho prikrmovat od konca 3mesiaca) 😉 😉 😉 a ako mu padli 4 mesiace, tak sme presli na vsetky vyzivy co su od 4 mesiaca 🙂 je jedno ci ovocna ci zeleninkova, vsetko spapa.
tak mu to striedam ze 2 dni ma nejaku ovocnu a 2 dni ma zeleninovu s maskom alebo cistu zeleninovu 😎 a teraz uz papa napr. piskotu s jablkom, a tak.. 🙂 stolicu ma peknu ani ho nezapeka. 😉
co sa znacky tyka zacali sme s HIPPkami BIO a bez pridaneho cukru, a teraz papame okrem HIPPiek aj OVKO a HAMANEK. nekupovala som mu tu prvu lyzicku...
mimi aj ja si myslim ze mu idu tie zubky, aj nas mava take stavy 😉 myslim ze si s toho netreba robit tazku hlavu, ale ked xces pre tvoj klud zavolaj detskej.
baby gratulujem k 5tim mesiacom, my mame za tyzden 6 mesiacikov 🙂
jumca dakujeme za info o prikrmovani a aj ku gratulacii 🙂
Dobru nocku vsetkym drobcekom a aj vam mamicky 😉
uz mi to raz takto urobil,ze malicko jedol cez den... ale aj tak sa bojim aby sa mu nieco nestalo... ☹
baby gratulujem aj ja k 5 mesiacikom... uz su z nich velky chlapi 😉 my mame v sobotu uz pol roka 😢
Silvus, ano, my az o mesiac zaciname papat mrkvicku 🙂
Mima, to bude urcite zubkami...neboj, to prejde, ved on sam vie co a kolko potrebuje 😉
dobru nocku

silvuska skus mu dat dudlik na flaske s vacsou dierkou... mne tak maly tiez strasne stikutal a dala som mu vacsiu dierku a uz nestikuta odvtedy... 😉 vek uz na to ma... ja pouzivam vyrobky vyhradne od mam a to maju ocislovane 1 je od narodenia do 4 mes., 2 od 3 mes., 3 od 4 mes. a X je od 6 mes. ...
baby ja tu autosedacku polohovatelnu nepotrebujem... zatial nasa najdlhsia trasa bola do tt do tesca... mi na nejake dlhe trasy nechodime... a hovorite ze aladin a babetkovo tu u nas su lacne? ja jedine co mam z aladinu je kocik a tato prva sedacka a aj to som nadavala,lebo ked som ho potom pozerala na nete nasla som ho o 3 tisic lacnejsi ako som kupila... ja teraz objednavam skoro vsetko len z internetu... aj oblecenie malemu,vide to ovela lacnejsie a je to aj pohodlnejsie - nemusim sa trmacat z obchodu do obchodu... a este ani raz sa mi nestalo,ze by som nieco vratila....
heni nepamatas si nahodou aspon priblizne ako sa ta polohovatelna volala? keby nebola nejako mc draha,mozno by som ju aj kupila,clovek nikdy nevie co sa moze prihodit a budeme nahodou musiet niekam odcestovat...
roma,ja neviem,ale na moj vkus je aj ta autosedacka dost draha... ja ked som lozila po internete tak som nasla ovela krajsie a aj lacnejsie...