Mamičky s bábätkami z Piešťanskej pôrodnice
Tak baby tu mozeme kecat,aby sme neboli v inej teme ako adminka spravne podotkla...
kati,
neviem preco ma volas maji 🙂 🙂 snad su tvoje otazky adresovane mne, ked kojim ja a aj som ti pisala o tom, ze moj Samko je podobny tvojmu Maximkovi 😝
nase spanie nie je o nic lepsie, tiez mi spi podobne ako tebe a niekedy sa aj zadari, ze iba 2x po pol hodke 😎
nekojim ho po kazdom jedle, po prvych prikrmoch na obed som prestala kojit asi po 3 tyzdnoch, ked mi uz zjedol plnu davku obeda, t. j. cca jedna ta masova vyzivka...ale ked ti este vela nespapa, tak ho kludne dokoj, on si sam vypyta, co potrebuje...my sme mali uz nastaveny rezim jedenia tak, ze mlieko mal rano (viackrat v posteli 🙂 ), na olovrant a druhu veceru a v noci zvycajne 2x, ale odkedy je tak teplo vypyta si cez den aj castejsie 🙂 mne to nevadi, aspon sa mi tvori mliecko 😎
kati, ja by som s vecerou moc este neprehanala, v jeho veku potrebuje este dost mliecka, ale ked chces vyskusaj nemliecnmu kasu, napr. ryzovu, ta ma dobru chut, varim mu instantnu z vody a do toho mu dam bud banan alebo trochy ovocnej vyzivy...uvidis, ci pomoze alebo nie 😉
postielku ste dobre posunuli, my sme tiez od 7. mesiaca dali dole, lebo sa zacal v nej stavat... a ked sa teraz budi, tiez bud vzdy sedi alebo stoji 🙂
🙂 pekny vecer maminky
PS: Mima, aj mne je strasne luto Simonky, je to hrozne, hrozne smutne a ty, ked si este aj z HC, tak to musi byt o to horsie....ale asi kazdemu chodili zimomriavky po rukach, ked to sledoval v tv..poznala si ich?
kattarinka, co sa papkania tyka ja davam malinkemu okolo 6tej kasicku ked dovrsil tusim 8mi mesiac, dovtedy mal vecer len mliecko. a co sa kojenia tyka spojene s papanim to ti skor Hena poradi, ja uz drobca nekojim, ale Henin Samulko je stale kojeny, tak ti Hena poradi.
musim sa Vam pochvalit, moj syncek sa dnes prvy krat vykakal a vycikal do nocnicka. neviem ci to bola nahoda spojena so sokom ked sit am sadol, no uvidime kedy sa mu to podari zopakovat. konecne sa nam rozbehol aj dopredu s lozenim, lebo on doteraz cuval xixixixixi
dufam ze sa nam pocasie polepsi a zajtra uz bude pekne aposn tu je dazd cely den.
papa
Mima je to smutne a ani nechcem mysliet na to aky malo to dievcatko zivot 😢
corasone to je Samulko ina sikulka, ja som ale pred tyzdnom vytiahla nocnik a Davidkovi sa na nom nesedelo dobre tak tam bol ale minutu a hned sa odtial pratal, videla som ako sa mu tam nesedi dobre, neviem ci to bolo pre neho tvrde alebo co 😕
Heni no zajtra ideme gratulovat kamoske tak zasa nam to nevychadza....to stretko nase.
silvi, nevadi, leto je pred nami 🙂 🙂 ked budes mat cestu oklo, daj vediet, my sme pesi za pol hodku v meste 😉
s nocnikom mame obdobne skusenosti-nebude na nom sediet ani za svet, sadne a hned ide s holym zadkom prec 😀 no je to velky neposedko ten moj Saminko 🙂 🙂
vcera sme boli v BA na firme, tak sa predviedol, cely office ho pocul ako keca a vystraja...vyzametal ho stvornozky takmer cely a zacalo sa mu naramne pacit ist po schodoch 😀 😀
Este som sa vam nepochvalila, ze sme sa boli v pondelok so Samkom fotit, zopar foto uz mam (aj profilova), tak vam ich tu pripajam 😉
Och, Heni prepac...smerovala som otazku na teba, ale nejak som to domotala s tymi menami...este raz prepac. Ale zato...FOTKY su nadherne...kde ste sa dali fotit, fantasticke a nepoznam ta...ale klobuk dole, nadherna mamina a samoska malinky nema chybu. Krasnucky.
Dakujem za rady..vyskusame nejaku tu nemliecnu kasicku...a mozno uz aj dnes vecer. 😀
kati, nic sa nedeje, ja som si myslela, ze pises na mna 😀 😀
kasu vyskusaj, uvidis, mozno ani nezaberie....niektore deti po nej praveze dobre nespia, lebo je tazsia, tak radsej opatrne 🙂
...dakujeme za lichotky....
fotili sme sa v BA v Horskom parku, kolegynka (mlada baba 21r.) sa venuje foteniu a deti este nefotila, tak sme ju oslovili, nech vyskusame nieco 🙂 🙂 je sikulka, tak sa tesim na dalsie 😝
Heni, fotky su nadherne, ste tam suprovi, uplne spontane zabery su tie najkrajsie. ja idem volat spoluziakovi, tak som zvedava ako nas nafoti on, potom to tu samozrejme hodim.
inac som rada, v humennom pred mesiacom otvorili DMko tak som sa potesila xixixixi
ahojte maminky....
heni nepoznala som ich osobne,len z videnia... po vacsine chodila ozrata s tou malou a spravala sa k nej ako keby jej ju nasilu niekto dal... otec bol o nieco lepsi, aj ked pil, staral sa o nu pomaly viac jak ta xantipa (prepac,ale inak sa jej povedat neda,lebo matka to neni)... ale fakt, cely hc to prezival, ludia chodili na vlastnu past ju hladat, aj ja som sa pripojila pocas poobednych prechadzok s malym... keby nezavadzala policajtov a ludi mohla simonka v pokoji odpocivat ovela dlhsie... a najhorsie na tom je,ze ked je teraz na psychiatrii vyhlasia ju za blazna dostane na rok ustavnu liecbu, pustia ju a moze sa to znovu opakovat... to vsetkych na tom hneva najviac,ale dufam,ze tento krat uz nebudu urady take lahostajne a budu ich sledovat lepsie... lebo 2 deti co mala pred simonkou jej zobrali...
ale fotky su nadherne heni... ste tam zlatucky vsetci traja...
katka a ak ti mozem poradit nekupuj mu prve topanocky nejake extra, vyskusaj najprv obycajne papucky,ja som urobila chybu,ze ked mi maly zacal chodit v behaku kupila som mu drahe ortopedicke topanky a vyzuval si ich,vobec ich nechcel nosit v byte... a robi to aj teraz, ked je vo vnutri neobujem mu topanky ani keby som sa na hlavu postavila,ale akonahle ideme von este mi sam nadstavi nozicku... vyskusaj nejprv nejake lacnejsie aby si nevyhodila zbytocne peniaze ako ja 😉
jumci gratulujeme Ivkovi k meninkam... hlavne aby bol zdravucky... 😲 😲 😲
jeeeej mima dakujeme moc, odkazem Ivuškovi 🙂 😉
heni fotky su prekrasne, ozaj, samusko je uz velky a krasnucky 😎
kati mima ma v tyx topanockax pravdu. xod sa pozriet hore do kocky maju tam pekne papucky.... nas maly mal prve take co mal aj na kotnik a na snurky, a potom sme mu kupili tie co ma teraz. myslim ze aj hena s majkou take kupili Samkom 😉
no zajtra skoro rano vyrazame na vyxod, pozriet muzovu rodinu, ( tak sa vobec netesim ☹
ale vam zelam krasny vikend 🙂
jumci pevne nervy zelam a nedohryz si velmi jazyk... 😉
ahojte, tak uz sme doam, KONECNE!!!!! no dufam ze mam opat aspon na pol roka pokoj.....
joj take nervy som dostavala vzdy ked malemu davali pusu na jeho pusinku!!!!!! ja to nerobim a som jeho mama a nie este oni!!! 😠 som nic ine nerobila cely vikend len strazila co mu strcia do rucky aby papal ( samozrejme ze to mu davali co nemoze!!!!) a vsade som za malym behala jak taka prihoreta s vlhcenym obruskom a umyvala ho stale.... 😠 😠 a ked som im povedala aby maleho neboskavali na usta len na licko alebo na celicko tak sa na mna este aj oduli!!! no videl to svet???!!!!! 😠 😠 no konecne sme doma, maleho som ako prve co sme prisli hned celeho umyla a okupala a hotovo!!!
vy ste dufam mali krasny vikend aj ked iste velmi horuci.... 😎
jumci, tak to ste mali rychly vylet, ked uz ste doma...a v tychto horucavach ste to zvladli 🙂 🙂
verim ti, ze ti to nerobi dobre, je to priam az hnusne, ked niekto cudzi bozkava nase deturence a k tomu este aj na usta...brrrr 😠 😠
kati, ako pisu baby, nema vyznam kupovat na zaciatok drahe, v Kocke je fakt dobry vyber a ked ti lozi ako drak, tak ich zoderie skor ako zacne chodit 🙂 🙂 my uz mame tie topanocky zodrate z lozenia, lebo lozi po vonku a na dlazbe ich zosuchal teda poriadne...snad sa mu uz aj deravia 🙂
ahojte maminky a deturence, tak som sa opat dostala za PC, je tu super len nam zacina tatino chybat, no nejako to zvladneme. ako sa mate? tu je strasne horuco, no nasi mau v dome super, takze sa Samulkovi dobre spinka. som aj rada lebo v PN sme vcera mali v spalni 30.4 stupna, tatino mi vravel. no hroza, neviem si predstavit ako by maly spal. vcera ma pohryzla osa tak sa s tym trapim, kedze som na takyto hmyz alergicka. co nove v PN?
Heni ako sa mavate? uz nam chybaju nase prechadzky.
maji, mame sa fajn, aj ked na prechadzky posledne dni ani nechodime, az vecer, ked dojde Mato, ide sa na pivo 😉 😉
mala som tu kamosky z vychodu, tak sme mali dobry vikend, najprv u nas, potom v NR u dalsej spoluziacky....dnes sa nedalo absolutne vydrzat, ani dnu, ani von, straaaasne teplo, ale nevadi, ved mame leto, tak nech je teplo 😀 kupeme sa kazdy den, vymyslame co by sme robili a tak....v meste sme bez vas este asi ani neboli, nejako sa mi nechce v tom teple slapat, som unavena aj bez toho 😉 zajtra rano sa chystam na korculky, tak sa prevetrame 😉
inac, ako som pisala na FB, zacali sme od vcera davat Samka spat do jeho izbicky, ma tam uz prestahovanu postielku, tak uvidime aka bude druha noc, prva bola fajn 😉
tot asi vsjo 😀 😀
a kde ta pohryzla osa? fuj, to nezavidim, to musi asi aj riadne svrbiet, co?
dobru noc prajem
Heni, videla som na FB ze Samilko uz spinka sam, je to supr, nas to caka. stal sa z neho pretekar, nevie co by skor robil ked zacal intenzivne lozit dopredu, raz trha travu, potom mamine kvety a tak dookola xixixixixi
ja teraz tiez moc cez to palive slniecko nechodim nikam len sedime vo dvore v tieni, maly sa mi vyhadzal so slniecka po lickach, tak cakam kedy mu to zmizne.
osa ma pohryzla do ruky a ako pises aj to hrozne svrbi aj boliela ma ruka, znamena ze to napadlo trochu aj svaly, mamina vravi ze to bol asi ovad no neviem, kazdopadne to tam stale mam a volaco s toho obcas tecie, no kazdopadne aspon viem aka reakcia nastan po uhryznuti takehoto hmyzu, bala som sa toho od kedy som sa vratila.
na pivo potom budeme chodis s Vami, sme vonku tak do tej pol8, potom ho uz kupem a ide spat.
Samulkovi posielame pusu a drzime palce aby v izbicke to zvladol sam v pohodke.
vsetky Vas pozdravujeme.
Ahojky babenky,
...dakujeme za radu, kupili sme take s pevnou patou a otvorenou spickou za 6eur, super...predok je uz skoro zodrany z toho ako lozi na stavbe po styroch. 😀
A ...strasne je horuco, ...malinky uplne strasne spinka. Heni, parada...malinky je sikulka, ze uz spinka sam..prespi celu noc? a ani sa nebudi,...to by som chcela. U nas je to hroza. 😢 A od vtedy ako dovrsil 6mesiacov, ani sam nechce byt v postielke, hned je na styroch, potom sa chyti okraja a uz stoji. A vedel sam zaspinkavat v postielke a teraz nic...len tam place a place a taha sa za mnou. Uz som z toho unavena, uz by aj spinkal...ale neda sa. Poradte, ako ste naucili vasich malinkych tak krasne spinkat. Ja som strasna mama.
Inak, zacinam rozmyslat aj ja nad sedackou na bicykel...sedime uz davno super..tak neviem, ci uz mozme a aku kupit. Citala som ze vyberate, planujete...tak radte a chvalte sa. 😝
ahojte baby.... pozeram,ze sa mate vsetky super a drobcom sa dari robit cim dalej tym vacsie a vacsie pokroky... no aj my sa musime pochvalit s jednym velkym pokrokom - uz 5 den sme bez cumlika!!!!! a na moje pocudovanie nebolo odvykanie ani take strasne ako som cakala...
kattarinka, ja ti poviem ze moje dieta bolo ukazkove v postielke od konca 2 mesiaca a v 8mesiaci koniec, raz som ho nechala v posteli, tam zaspinkal aj vstal a od vtedy uz mi nechce zaspat v postielke len na posteli a potom ho prekladam do postielky. neviem dokedy to budem prktizovat, no asi ked sa vratim domov to zadrhnem, uvidim.
mima parada gratujuleme!!!! 🙂 nas to tiez caka... a som zvedava ako to pojde lebo maly cez den ho nema skoro vobec ale v ked zaspava na noc tak ho musi mat...no uvidime.... mne mamina hovorila ze ja som mala do 1,5 roka dudku, tak aj ja malemu tak xcem nexat a potom zacneme oducat....ale mas pravdu cim skor tym lepsie. viem ze sestranicu oducala krsna az v 2 rokox a mala s nou veeelky problem co jej tyzden nespala a len plakala ☹ ale kazde dieta je ine....
kati hej maju tam dobry vyber aj ceny 😉 tak uz ste poriadny lezuni, ked deriete papucky 😀
sedanku mame modru taku co je primontovana vpredu na bicykli cize ja nanho vidim na aj bezpecnostny pas...ale poviem ti este mu aj davam tie traciky co ma na xodenie a este aj tymi ho priviazem, pre istotu 😀 jebo je to spekulant... 😵 😎 😎 objednavali sme ju na Bratislavskej v tom obxode kde maju aj kociky... vies kde tam oproti tym novym bytom pri dubovom v tom rodinnom dome... od objednania prisla tusim za tyzden a stala 20€ myslim, presne si uz nepamatam....ale aj mi tam namontovali spupacky aby si vedel nozky vylozit aj dali kryt aby mi nedal nozicky do kolesa... 🙂
ja som zase teraz straaasne rada maly spinkava cez den aj v noci v postielocke aj tam sam bez problemov zaspinka... pustim mu 2-3x kolotoc a buva 😉 predtym si vzdy vyzadoval aby som pri nom sedela a tak zabuval a uz netreba, tak som rada ze uz vie celkom sam zabuvat... ked bol uplne malinky tak to vedel potom sa nejako pokazil a teraz uz opat super zaspava sam. tak sa tesim 🙂
no a zajtra odxadzame na 8dni k moru tak tu nebudem ale potom napisem... 😵
majte sa tu zatial krasne a dufam ze sa tu oxladi alebo sprxne 🙂
ahojte 🙂 Dnes som prisla domov z nemocnice, tak sa pomali davam do kopy....utorok v noci som dostala strasne bolesti v krizoch alebo skor v ladvine tak sme zavolali pohotovost, kedze ani postavit som sa nemohla a nechali ma v nemocnici. Bola som na infuzkach, pochodila kopec vysetreni a bola to pravdepodobne oblickova kolika. teraz musim mooooc pit a stale beham na zachod....ale radsej lebo tu bolest uz zazit nechcem. Ked mi povedala dr na pohotovosti ze tam musim ostat, veru nebolo mi vsetko jedno, hned som sa rozplakala ze mam doma maleho a jak to bez neho vydrzim 😢 Preto ma uz aj dnes pustili lebo stale som sa pytala kedy uz mozem ist domov.
corasone my tiez teraz na slniecko vobec nechodime, je strasne silne, tak len skoro rano a potom vecer po 19hodine na chvilu.
kati Davidko presne to iste ako pises ty, od kedy sa naucil stavat tak v postielke len vymysla, dovtedy mi zaspal vzdy sam a teraz ho uspavam tak ze ho hladkam po chrbatiku alebo po hlavicke. No a cez den zaspava na velkej postely a ked si chcem pospat s nim tak ho necham vedla seba a ked si nieco potrebujem porobit tak ho potom prelozim do postielky
Mne to takto vyhovuje lebo mi zaspi urcite rychlejsie ako keby ma zaspavat sam...to sa najskor potrebuje vyblaznit a az po hodine od unavy zaspi.
My sme sedanku kupili v Krakovanoch, maju tam vela farieb na vyber a stala 15euro 🙂
jumci pekne si oddychnite a prajem krasnu dovolenku 🙂
heni to ze Samko spinkava uz sam je parada, sikulka je to, ja sa neviem odhodlat k takemuto kroku, este si netrufam dat ho sameho do izbicky.
silvi som rada ze uz si o.k. ale verim ze tvoj manzel to doma s davidkom zvladol na jednotku 😉 a dakujeme budeme sa snazit si oddyxnut 😎
jumci prijemnu dovolenku zelam... hlavne pozor na slnko a dlhoprstych... 😉
silvuska a s tym zaspavanim je to u nas na vlas rovnake... odkedy sa stavia najprv povyhadzuje vsetky hracky,vankusiky,paplonik a tak,potom vymysla, skace a trva aj viac ako hodinu kym si lahne a zaspi... niekedy ho necham,ale ked chcem mat uz klud uspim ho tym,ze ho capkam po zadku alebo hladkam po chrbte... a poobede tiez tak ako vy,zaspavame na velkej posteli,ked ostanem pri nom spat alebo na nete necham ho ale ked si potrebujem nieco porobit prelozim ho a idem prec... uz som par krat skusala aj ked som isla prec nechala som ho na velkej posteli,pekne sa vyspinkal, zliezol z postele, zobrat si cajik, napil sa a zacal sa hrat... predvcerom som sa tak zasekla pri vareni a naraz pozeram,ze ten maly mi spi uz skoro 3 hodiny,ze ho idem pozriet a on herec rozhadzal kompletne celu izbu a ked som sa takym nahnevanym pohladom na neho pozrela tak sa nasiroko usmial uprostred toho bordelu,ze hned ma hnev presiel... a este na mna aj zmurkal,ze mama nehnevaj sa ved to mas za chvilku upratane... 😀
jasne jumci manzel to zvladol vyborne, ale pomahali mu aj nasi, inak kazdu chvilu mi posielam mmsky maleho tak mi bolo hned veselsie 🙂
mima to mame take iste zaspavania 😀
Niekedy necham maleho aj sameho spinkat na velkej posteli, necham otvorene dvere a ked sa zobudi ohlasi sa, ale vtedy musim byt vzdy na blizku. Bojim sa aby nespadol, este sa nestalo ze by sam zliezol ...je to na neho dost vysoko.
chcela som sa vas este spytat ake mate autosedacky....musime aj my uz kupit lebo vajicko zacina byt male a Davidkovi je v nom dlho, ked bude vidiet dopredu, urcite sa mu bude lepsie cestovat 🙂
silvi adrianka naucil tatino zliezat z postele a odvtedy tak stale chodi dole... predtym isiel dole hlavou,teraz ide zadkom uz vzdy, preto sa nebojim, ze by spadol... uz je v tom profik 😉 a ked chce tak po taburetke co mam vedla postele vylezie znovu hore ... maly spekulant....
no a autosedacku mame tuto http://www.maderna.sk/katalog/product/5979/ odtien polo blue a som s nou velmi spokojna... je tam sice trosku narocnejsie upinanie na normalny pas,ale to chce len prax... 😉
silvi zelam ti skrore uzdravenie. my tiez terza riesime autosedacku, tatinko pre nas ma prist uz s novou, tusim od Romer dam tu potom fotecky.
Ludka, zelame prijemnu dovolenku. uzite si to.
silvi, je mi ta luto, ze si musela travit par dni v nemocnici bez maleho, musela to byt poriadna fuska ☹ hlavne, ze sa davas do poriadku a bude vsetko ok 😉 to je tak, ze na seba vobec pozor nedavame, stale sa precenujeme a ideme vzdy na plne obratky...aspon ja sa tak citim, ze zvladnem hocico, ale som uz fakt ustata v tychto orucavach ☹ ☹
jumci, peknu dovcu....uzite si more dosyta 😀 😀
kati, ono to nie je vobec jednoduche s tym zaspavanim, neboj, nespinka mi absolutne celu noc a pochybujem, ze pokial kojim aj bude...su to proste chalani a oni nas potrebuju citit, a nehovorim ani o prsnikoch, mne uz Samko trha tricko a ked sa ho opytam, ze kde je mliecko, hned vie a rozumie 🙂 🙂 vobec nie si zla mama, Maximko je aktivny a aktivnejsie deti aj menej spia-niekde som to citala 😉
ale co som celkom rada, polepsili sme sa v zaspavani cez den, to zaspinkava sam v postielke, vlastne aj vecer zaspi sam, ale budi sa...kedy ako, nikdy nie su 2 rovnake noci 🙂 🙂 napr. vcera neviem co mu bolo, okolo jedenastej som bola pri nom hadam aj 5krat a potom zaspal dorana do siedmej 😎
baby, dnes som bola s drahym opat v BA a vymakla som vypredaj v NEXTE, no bola to kovbojka 😝 , normalne sa tam ludia trhali, ale podarilo sa mi v tej trme-vrme (so Samkom v kociku a na rukach) mu kupit 2rifle, mikinku a tricko, vsetko uz trochu vacsie, tak sa vytesujem 😝 😝
pekny vikendik prajem
No...dakujeme, zaspavanie asi budeme riesit neskor, lebo ako sme to parkrat skusali, nechat ho sameho v postielke, aby tam zaspinkal...len to bol plac, plac a plac...a este aj ostal taky ustrachany. Ked ho necham chvilku sameho, alebo ma vidi odchadzat uz je tu plac a k nikomu nechce ist...len mama a samozrejme na ruky. Tak uvidime, ked sa prestahujeme,..uz bude vacsi a mozno to aj lepsie zvladne.
Heni...super akcia, ked sa tam dnes vyberieme uz tam asi nic nebude... 😀 Na dobre vypredaje treba natrafit. Aj teraz v tescu su celkom fajn...ale tiez uz je to popreberane...ale jednoznacne dievcenske vecicky nemaju chybu. 😝
Silvi skore uzdravenie,..a setri sa. Nech sa chlapci staraju teraz o teba. 😝
A uz mame vonku treti zub, ..vsetky su to ale spodne, nejak sa vrchnim nechce. Mozno za par dni, lebo Maximko zacal nacvicovat nejake zvlastne pohyby s jazyckom, (tatino povedal, ze to vyzara ako ked si stary ludia vyberaju jedlo z pod protezy)...tak cakame, kedy sa aj na vrchu objavi nejaka ta mala pilocka.
Pekny..tada konecne trosku chladnejsi den..bude super vonku.
dakujem baby, uz je mi fajn ale este to neni ono. Asi zajdem este na gyndu lebo urologovi uz nepojdem pokial ma nedonutia ☹
mima pekna je carrera...no musim sa este s muzom poradit....ale hlavne aby bola bezpecna
corasone pridaj aj ty foto ked budete mat 🙂
konecne sa nam ochladilo, som stastna jak blcha ze sa konecne vyspim...teda dufam 😠
kati gratulujeme k tretiemu zubku, nam preste ako vam vysli najskor 3spodne a teraz sa tlacia postupne zasa len vrchne...tie ma uz 4...cize dokopy mame vonku 7zubkov 🙂

Ahojky,...dnes sme mali zas malinke stretko v parku( asi 7mamiciek s detmi), bolo super. 😀 Hned mam lepsiu naladu.
Maji..nas Maximko spi len raz doobeda 30min a potom poobede asi 1,5hod. To je vsetko jeho spanie...a nechce sa ani sam hrajkat, vsetko ho za chvilku omrzi..v choditku vydrzi len 15min, a potom uz zas nieco ine ...noooo, neviem ako to maminky zvladate...ja som unavena.
Hned ma napadlo...potrebuje Maxik topanocky do choditka? Ked hej, asi bude dobra kocka na nakupovanie.
A este nieco...co davate detickam vecer papat. My este kojime, ale myslim, ze mu to nestaci, tak neviem co mu mam davat, ked ste vraveli, ze kase nie su velmi dobre.
Maji, a este nieco...ked malinkeho kojis, davas mu vzdy este po kazdom jedle, alebo uz len napr. rano a vecer...lebo maximko nikdy nepopapa vela a este vzdy chce mliecko.
Jumca, tak si ta rezervujem na koniec septembra budeme vysadzat travnik (snad), tak potom mozes nieco navrhnut. 😝
Uz spime, dali sme dnes aj postielku uz nizsie, lebo ked sa malinky v noci budil...hned sa daval na styri...alebo si sadal a dnes v noci sa aj postavil...tak sme s nim vybabrali. 😝
Idem pozerat CSI a spat, papa maminky a krasne snicky drobcekovia.