Mamičky s bábätkami z Piešťanskej pôrodnice
Tak baby tu mozeme kecat,aby sme neboli v inej teme ako adminka spravne podotkla...
Mima blahozelame Adkovi k jeho prvym narodeninkam. 🙂
Ahojte dievcata,
tak mame za sebou perne tri dni. Livia nam hnackuje a chudatko mala krce a velmi plakala, najhorsia je ta bezmocnost ... Ake mate plany na vikend? My ideme pozerat daake auto, lebo to nase nam uz je akesi tesne, odkedy sme traja 🙂 Krasny den prajem
mima, prajeme vsetko dobre Adkovi, posielame velky boztek 🙂 a nech sa dnesna oslava vydari...hod potom nejake fotecky 😉
chanel, a z coho vam hnackuje? Boli ste aj u lekarky?
dnes to vyzera na krasny slnecny den, tak sa tesim, ze je konecne pekny vikend 😀
dakujeme baby... a foto pridam urcite ked bude cas 😉
chanel a to ti zacala len tak z nicoho hnackovat?
chanel a ake mliecko jej davas? skus sa porozpravat s lekarom ci by nebolo dobre jej mliecko zmenit. mozno jej nevyhovuje. zelame skore uzdravenie
corasone dobra rada,my sme tiez tak papali 3 mesiace nutrilon a z nicoho nic zacalonadka prehanat a ked sme boli u dr, zmenil nam mliecko na bebu a odvtedy bol pokoj...
chanel dakujeme ku gratulacii a bozteku od livinky... 😉
oslava dopadla na vybornu a vsetky tie darceky a blahozelania ma tak dostali,e som sa kompletne pred vsetkymi hostami rozplakala... ked budem mat viacej casu tak dam aj foto...
@corasone uz nad tym uvazujem, lebo mi aj velmi casto pyta papat cca kazde dve hodky co by pri UM mala vydrzat dlhsie (Nutrilon Comfort).
@mima1708 a ake mliecko vam dal? zajtra mame kontrolu v 3 mesiacoch tak sa popytam co a ako.
No ked sa schopim dam aj ja daake foto, nech viete kto sa to k vam pridal 🙂
chanel, myslim ze kazde 2-3 hodky v 3 mesiacikoch je OK, to nemusis mat starost, to papal aj moj Samko, a v noci papal len raz. ale kazde babenko je ine, ono si bude pytat ked je hladne a my s tym nic neurobime. moj papal Nutrilon HA do 6mesiacoch a potom uz len obycajny Nutrilon.
drzim palce aby kontrola dobre dopadla.
chanel my sme mali najprv klasicky nutrilon a zmenil nam ho na bebu od nestle... a potom sme mali pokoj... aj my drzime palceky aby vam ko dobre dopadla...
baby ahojte k teme nutrilon ... ked mal olinko 2m uz som nemala mliecko tak sme nasadili um nutrilon ha ... za 6 tyzdnov hnacky a krv v stolici, vsetky vysetrenia bez nalezu odporucenie zmenit mlieko, presli sme na bebu ha a za 3 dni uz bolo dobre, nikdy sa to uz nezopakovalo ...
kiki tak to bola blba skusenost, my sme nastastie taku nemali, ale poviem pravdu mala som 100xxx chut to mliecko zmenit po mesiaci. po 3mesiacoch sa to pekne upravilo a je to OK. ono chalani mavaju koliky tak som to pripisovala tomu a ked odisli 3 mesiace odvtedy je malinky OK klop klop klop...
inac ako zvladas tehotenstvo popri syncekovi?
ahoj kiki... tak my sme mali tiez to iste okrem krvi v stolici ale nas dr nam nastastie hned ako prve povedal zmenit mlieko a mali sme pokoj... a inak to by aj mna zaujimalo rovnako ako corasone ako zvladas tehu pri takom drobcovi? 🙂
@mima1708 zmenili sme ho za tri dni chvalabohu ... ale nac tam pchaju vselijake imunofortis a neviem co, potom to tak dopadne, vela mamiciek sa stazuje na nutrilon a presne na tento problem ... inak v roku prechadzam na hipp mlieko ... tak uvidime ... alebo nestle iba co je ten macko modry uvidim, ale hipp je zevraj vynikajuce ...
no zatial fajn, nebyvalo mi zle ani nic, jedine teraz to natahovanie, ja som mala cisarak a niekedy ma zaboli jazva tak musim si davat pozor ... a stellinka mi este aj teraz nastupi do skoly no uvidime , ak to bude moc akutne asi si najdem nejaku studentku aspon aby zabavila deti olivera, kym sa snou naucim ... no a dufam, ze dalsie babo bude dobre ako olinko . to by bolo super ... teraz este byvame v ba, byt mame velky to je super, ale dufam ze dalsi skolsky rok uz zacneme v piestanoch ...
kiki a kde v PN sa budete byvat? tak to budes mat naozaj toho dost ked dcerka pojde do skoly, ale vies ako sa vravi ked sa chce vsetko sa zvladnut da. drzim palce.
kika ja som od 6 mesiaca presla na dm mlieko od baby love... 600 g krabica stoji iba 5 Eur... poradila mi ho kamaratka, vyskusala som, nic mu z neho nebolo tak sme ho zacali papavat... a teraz od roka uz um nepapame skoro vobec,len miname zasoby,uz mu davam obycajne tetrapakove 1,5 %...
a konecne pridavam aj fotky s oslavy a nasim mega mackom... kacicku mal tortu a ta malinka vedla nej je predloha na porovnanie... je to jeho oblubena kacicka bez nej sa ani neokupe... ten cerveny stan dostal k narodeninkam aj hracky do piesku a hned sme useli samozrejme testovat kolko vydrzia 😉 a to vozenie vo furiku je najnovsi adriankov vymysel... dedo mu to raz ukazal a odvtedy ked ich vidi pyta sa do nich vozit... 😀 a tie fotky s macom komentar nepotrebuju si myslim 🙂
ahojte 🙂
chanel a kiki vitam vas 🙂 Kiki gratulujem k dalsiemu dietatku....je to krasne mat velku rodinu 🙂 A preco sa stahujete z Ba do PN?
Juj baby mali sme tazku noc, maly od 23hod az do 5hod spal medzi nami lebo stale mrnkal , poplakaval a len sa prehadzoval, som uplne nevyspana a on tiez....inak v poslednej dobe je skoro kazda noc takato, nechapem co sa deje? Nezda sa mi zeby sa mu tlacili zubky. Zeby ho nieco bolelo? Ale cez den je vesely a pekne sa hra, nie je uplakany.
Pred dvoma dnami som malemu nasla za uskom taku hrcku-jak zdurena uzlinka. nemate s tym niektora skusenost? Zaciatkom sept. ideme do poradne tak uvidime.
mima krasne fotecky...fakt obrovsky maco 😵 Mnam krasna torta....hned by som si dala 😀
A ake ma dlhe vlasky Adrianko, ale pri mackovi je uz ostrihany ze?
mima krasna torta a samozrejme maly. je to uz velky chalan. ja sa chystam upiect malemu auto, tak uvidime ci sa podari.
Ahojte dievcence,....ale je zas krasne. 😖
Kika vitaj medzi nami.
Mima gratulujeme este dotatocne Adriankovi k 1.rocku a krasne fotecky. Samozrejme vy na nich. A nas Maxim sa tiez strasne rad vozi vo furiku a este radsej v tedy, ked je plny hliny...hlavne ze sa vezie. 😀 Inak..torta uzasna, robila si sama? Ja si na nieco take netrufam, asi by nebola prave najlepsia, ale hlavne ani by tak krasne nevyzerala. 😝 A musela by som to robit asi v noci, ked malinky spinka.
Inak, ako pises Silvi, aj nas maly posledne dni, ako bolo teplo, strasne zle spal...len sa mrvil, mrnkal a musel spat medzi nami, lebo sa mi uz k nemu nechcelo. Takze, ako pises nikto sa dobre nevyspal...som dolamana, chcelo by to masaz. Len kedy. Haha A neboj, hrcka nic nebude.
Inak stretnutie s Henou a malinkym Samkom nemalo chybu, je fajn vediet s kym si clovek pise..uz to nie su len ludia z fotky. A Samko je uzasny, povedal mi 'teta' . 😀
Nas Maximko hovori stale len bla bla, ba ba, bla bla..a stale dookola. tak neviem, co je z toho mama. 😝
mima, paradne fotecky, ten maco nema chybu 🙂 a ostatne tiez....torta musela byt strasne velka, priam az obrovska 🙂
adrianko je podareny, ked mal take dlhe vlasky 🙂 uz ste ho ostrihali? My mame vlasky take akurat, ze neni co strihat 😉 Na tej fotke, co ste vsetci traja sa podoba hrozne na teba 😉
Presla si na klasicke mlieko sama, ci ti povedal lekar? A nemalo by sa davat plnotucne 3,5%? Neviem, ale mne sa to tak zda 😎
Kika, vitaj...a mas tiez moj obdiv, dve deturence a tretie na ceste 🙂 fuha, drzim prsty 😉
silvi, samkovi sa tiez pred par mesiacmi nieco vytvorilo na usku, normalne ma zo spodu dierku akokeby prepichnute usko na nausnicu 🙂 a nad tym na omak taku hrcku, asi hnisavu, lebo mu sem-tam vyjde nieco zaschnute☹ lekarka mu dala na to taku ciernu masticku, ci to nepovoli a nevytecie, tak uvidime co s tym ☹ ani to nevidiet, ani ho to asi neboli, len na dotyk to citit...
kati, ty by si chcela vsetko strasne rychlo 🙂 🙂 Samko v 8. mesiaci hovoril iba huuuu a ba, ba....neboj, on zacne rychlo vsetko komentovat 🙂
Heni Samko to ma teda na lalocku...Davidko ma tu gulicku tesne za uskom na hlavicke. je to uplne vo vnutri take akoby zdurena uzlinka alebo podkozny tuk...neviem, spytam sa dr. Dobre som sa zlakla ked sme to objavili ☹
dakujem za pochvalu fotiek, trosku vrtam fotografom do remesla, bavi ma to 😉 a samozrejme aj za chvaly adrianka,veru veru,uz je to moj maly velky chlap...
@silvuskaa ano pri mackovi je uz ostrihany, v pondelok sme boli,lebo mu tie dlhe vlasky vadili,len sa stale osival a bol z toho nerovzny...
@kattarinkaa ani ja by som si na to netrufla,zverila som to radsej skusenym ludom... davala som si ju piect jednej pani v oresanoch a chutila este lepsie ako vyzerala...
@henaha torta mala 4,5 kg, takze nejaka extra velka nebola... a s tym mlieckom dr nam na poslednej poradni povedal,ze uz moze prakticky vsetko okrem vysmazanych, udenych jedal a citrusov, tak som mu dala aj normalne mlieko... a davala som mu 3,5 % tak ako hovoris,lenze strasne ho z nej zapekalo, uplne mal problemy sa vykakat a mamina mi poradila aby som mu skusila dat 1,5% a ked som mu ho dala,tak bolo vsetko ok,tak mu davam to...
ahojte baby... vsetkym tu pritomnim Samkom zelame s Adkom hlavne vela vela zdravicka a vsetkeho dobreho k meninkam!!! posielame bozteky 🤐
dakujeme za prianie, mima s adkom 🙂
Majkinmu Samkovi tiez prajeme vsetko naj, naj, naj.... 🤐 😵
Mima a Adko dakujeme velmi pekne.
potom dam nejake fotecky torty co som spravila pre Samka xixixi
vsetko najlepsie Samulkom prajeme dodatocne...hlavne veela zdravia... 🙂

A MAME PRVY ROCIK presnejsie o chvilku 21.30 !!!!!!! a kooooooopec darcekov a to oslava je az zajtra... len ma mrzi, ze nam nestihol prist ten obrovsky medved ☹