icon

Mamičky s bábätkami z Piešťanskej pôrodnice

mima1708
18. dec 2009

Tak baby tu mozeme kecat,aby sme neboli v inej teme ako adminka spravne podotkla...

corasone
27. aug 2010

Silvia aj tebe vsetko najlepsie k tvojim dnesnym meninam.

corasone
27. aug 2010

@henaha heni aj Samulkovi len to najlepsie k meninkam hlavne vela zdravicka.

mima1708
autor
27. aug 2010

silvuska vsetko najlepsie k meninkam, hlavne nech ta drobec poslucha... 😉

a inak aj jumcin ivko mal uz rocik, nie som si ista,ale myslim,ze 25... tak jumci dotatocne zelame ivkovi vsetko najlepsie k narodeninkam vela vela zdravicka,aby rastol do krasy a aby bol stale taky sikulko ako doteraz...

silvuskaa
27. aug 2010

mima dakujem moc🙂

Ivkovi vsetko najlepsie prajeme♥
Co je s Jumcou? Dlho tu nebola.....

henaha
27. aug 2010

silvi, krasne meninky ti prajeme 🙂

na jumcu som sa chcela opytat aj ja...kde sa nam stratila? 😒

silvuskaa
28. aug 2010

Heni dakujem 🙂
Musim sa vam pochvalit ze uz mame prve samostatne krocky za sebou 🙂 Moja sikulka.... 🙂

corasone
28. aug 2010

jeeeej Silvi tak Davidko je sikovny, super len tak dalej a co najmenej padov. uz by sme mali dat to stretko, kedze bude blbe pocko tak aupark to isti. dajte vediet kedy vam to vyhovuje.

silvuskaa
29. aug 2010

ahojte🙂
potrebujem poradit...krstna chce malemu k 1.roku kupit odrazadlo...neviete poradit nejake dobre? Pozerala som tieto:
http://www.intrea.cz/eShop/o-pu-wutsch-ocean-pu... alebo
http://www.detskydesign.cz/product_info.php?cPa... alebo
http://www.triorisky.cz/detail-2307/odrazedlo-m...
alebo este taketo nieco http://www.dracik.sk/produkt-detail.aspx?jkpov=...

corasone
29. aug 2010

silvuska tie prve 2 su sice pekne ale musis pozerat ci malinky dostane na zem ked si sadne, vyzeraju byt vysoke. mne osobne sa paci ta motorka.

mima1708
autor
29. aug 2010

@silvuskaa ked uz chcete investovat tolke peniaze ja osobne uz by som volila taketo nieco http://www.mimibazar.sk/bazar.php?album=133237 ale ak by som mala vybrat z tych co si uviedla tak to posledne s mackom pu... pre 1 - 2 rocne sa mi to zda najvhodnejsie a najstabilnejsie... 🙂

corasone
29. aug 2010

silvuska Davidko tusim trojkolku ma, ze?

silvuskaa
29. aug 2010

dakujem za rady 🙂 mne sa zda to auticko macko pu skor tak na vozenie po byte....ale zasa tie ostatne by vyuzil asi az na jar ked bude vacsi 😒
corasone nemame trojkolku, nakoniec som sa rozhodla nekupit ju....chcem pre maleho odrazadlo a ked bude starsi tak rovno bicykel s pomocnymi kolesami.

henaha
30. aug 2010

silvi, mne sa tiez paci najviac ta motorka, lebo ma dost siroke kolesa, vyzera byt stabilna, tie prve dve mi pridu skor pre vacsie deti, ked uz bude vediet udrzat stabilitu 🙂
ale na odrazadle ti asi aj tak bude fungovat az buduce leto, odrazadla su skor pre 2rocne deti, ked uz vedia co robit s nozkami 😉 ...a to s mackom pu je asi pre nasich drobcov siroke, neviem 😉

mima1708
autor
30. aug 2010

heni to mas pravdu,my mame take motorky aj 3 zdedene a maly si len na nu sadne a ze mama voz ma,este nevie co ma robit s nozkami tak ja si tiez myslim,ze skor ako o rok to nebude vediet pouzivat... my sme sa rozhodli pre trojkolku,ale az v marci,lebo ju dostane drobec k meninam 😀

jumca
1. sep 2010

ahojte maminy a deicky 🙂
flakala som tu ucast viem a budem sa snazit sa polepsit 😉 mali sme toho v poslednej dobe nejak vela : svokra,svokor, muz xori, potom zase sme boli s malym a mojimi rodicmi prec a tak.....
no mima gratulujem rocnemu adkovi🙂
baby dakujem za gratulacie k ivuskovmu rociku, maji dik za sms 😎 teple dni sa nam uz asi skoncili, dnes som dala malemu von aj fusak sak sme mali na teplomery len 12st 😒 vcera som bola s malym v ba na nakupy zimne ( samozrejme sebe som nic nekupila ale som spokojna maly uz ma na zimu skoro vsetko 🙂 mali pekne veci a dobre ceny 😉
tak maminky xvalte sa a povedzte co mate nove a ake pokroky uz robia vasi anjelickovia 😵 nas lenox maly stale este sam nexodi, po 4 beha ako drak, v behaku tiez a sam ked ma xodit ani za svet 😀 😀 len sa postavy a stoji ako stlp
😀
oslavu sme este nemali, v sobotu 11.9. mame naplanovanu...zavinsovat uz boli malemu ale oslava az toho 11.9. lebo sme sa ako rodina nejak nemohli zosuladit skor ( babka na dovolenke, mamina cosi mala, brasko tiez... a tak )
malinky dostal kopu darcekov, vecer ked zabuva dam foto...

jumca
1. sep 2010

jaj a zabudla som sa vas opytat ( kedze tu skoro vsetky mame xlapcekov ) lebo nas maly ma problem s pipikom, teda s kozickou nejde mu pretiahnut cez zalud a detska ma s tym poslala na urologiu ze mu to maju odlupovat ci co to... 😠 ☹ niesom tomu rada lebo to bude opat bolesti a placu ☹ no ale xcela som sa spytat ci nemate niektora podobny problem a ci to vasim xlapcom ide stiahnut az dolu??? dakujem

silvuskaa
1. sep 2010

jumci kup najnovsie vydanie MAMA A JA........je tam vela pisane o stahovani predkozky a fakt odporucam precitat si to!!!! 🙂

mima1708
autor
1. sep 2010

jumci nedovol to!!! odmietni jednoducho navstevu urologa, mam o tom straaaaasne vela precitane,bavila som sa o tom aj s nasim dr a poznam jeden pripad kedy to dopadlo tak,ze vdaka tomu,ze mu to na urologii robili nasilu,predkozka mu zrohovatela a museli mu robit obriezku!!! do 3 rokov by sa to malo oddelit same a ak nie,az potom treba zasah lekarov,povedal mi to aj nas dr... a dokonca ked som sa pytala ci mu to mam stahovat,povedal,ze len opatrne pokial ide ale urcite nikdy nie nasilu!!! moze to mat fakt blbe nasledky a vy ste si toho preskakali uz dost... teda aspon ja by som s tym rozhodne nesuhlasila a pockala do tych 3 rokov,lebo niektori dr to strasne suria a budu ta do krvi presviedcat,ze sa to musi a neviem co vsetko mozne,ale je to sprostost!!!

silvuska uz je nove cislo mama a ja? tak ked pojdeme teraz na prechadzku uz aj idem do stanku kupit... 🙂

jumca
1. sep 2010

mima mas pravdu ja som neni za aby mu to robili... ale jedno musim priznat nas maly ma tu dierocku na cikanie velmi malinku a vobec sa mu to neda stiahnut ani trosku nie....a toho sa bojim... a detska sa obava aby mu celkom nezarastla a nebud sa moct vycikat.... ☹ tak ja ozaj neviem co mam spravit ☹

silvuskaa
1. sep 2010

mima ano uz je nove cislo 🙂 Uuuuuplne s tebou suhlasim. Urcite nie nasilu!
jumci hm tak to je zlozite, ale na tvojom mieste by som sa popytala viacerych dr. ked pises ze by mu to mohlo zarast az tak ze by nemohol cikat.

corasone
1. sep 2010

jumca ziadny zasah nedaj robit malemu, v tom casaku MAMA a Ja je napisane ze sa to ma oddelit dovtedy pokial nezacne pohlavne zit xixixixi co je koooooooopec casu, a odporucaju lekari sa s tym do 3 rokov nezaoberat. a neviem preco ta hned posielaju k urologovi. nam to nefrolog 2 x stiahol, pekne mu zisla dole, takze snad nebude problem ale aj sam lekar mi povedal aby som to nerobila. takze ziadna panika.
na fotecky sa tesim Jumca. ja som tu dala zopar Samkove no musela by si ist tusim 2 stanky dozadu. planujeme stretko, tak snad sa nam to uz podari aj tento tyzden, co maminky????? navrhujem piatok.

henaha
1. sep 2010

jumci, dodatocne blahozelame Ivuskovi k prvemu vyrociu 🙂
kamoska mala taky isty problem s malym, im kazali cakat do dvoch rokov a potom bol na takom malinkom zakroku, kde mu to tusim trosku narezali, ci tak nejak....vraj to bezne robia bez nejakej narkozy, ci znecitlivenia, lebo su to este male deticky, ale ona si vybavila nejaky nadstandard a robili mu to v slabej narkoze....(ale bolo to v KE, tak neiem ako to chodi tu ☹ my s tym problem nemame, Samkovi to lekarka raz pretiahla a krasne mu to islo, tak hadam problem nebude....urcite sa popytaj viacerych alebo nastuduj co najviac na nete, aby si sa neunahlila alebo na druhej strane, aby nebolo neskoro, ked mu to fakt zrastie 😒

maji, my sme za stretko v piatok, zajtra mame este tatina doma, no piatok sme sami...ma byt uz aj lepsie pocko 🙂

mima1708
autor
1. sep 2010

jumci je to len a len na tebe ako sa rozhodnes,ale ja byt na tvojom mieste tak este pockam, nemozes tym nic stratit a tak ako pise hena o tom zakroku, keby uz bolo najhorsie urobia mu ten zakrok na 1x a budete mat pokoj,takto tam s nim pojdes kolko krat 5x? 6x? a zakazdym bolest,plac a pozerat sa na to,ako ti dieta trpi... ale je to iba moj nazor,ja som co sa tyka lekarov veeeeeelmi opatrna... uz viac krat sa mi potvrdilo,ze ked je ozaj treba doktori neurobia nic az ked uz hori a ked neni treba tak prehanaju a nahanaju cloveka po vsetkych moznych vysetreniach...

jumca
2. sep 2010

mima mas pravdu najdadsej by som nesla s malym nikama a este pockala, ale na druhej strane ma to trapy ked mi dr povedala ze mu to moze celkom zarast ☹ on tam ma iba taku malinku dierocku iba na vycikanie. neda sa mu to vobec stiahnut ani nic s tym robit. bojim sa aby sa aj mohol vycikat aby mu to nezarastlo.
nerada by som mu robila zase zle sak si toho uz vytrpel az az xudatko moje....asi este pockam ako sa mu to bude dalej robit. mamina mi zase hovori aby som isla cim skor ze aspon si to pamatat nebude ked je malinky. a ked mu to budu v 3 rokox robit tak to bude podla mna este horsie. neviem naozaj co mam spravit.... 😒 ☹

corasone
2. sep 2010

Ludka, ak ta posielaju na urologiu tak mozno ti ten lekar viac povie co a ako. on to bude vediet podla toho co bude vidiet ze co dalej. drzim palce aby ste to mali co najskor za sebou.

jumca
2. sep 2010

jaj maji dakujeme, uz mam s toho normalne strax aj za maleho. on s toho este rozum nema ale ja sa toho bojim aj za neho ☹ ☹ jaj xudatko moje to bude zase placu ☹ ☹
ozaj a este sa spytam aj vam detsky dr hovorili ze najblizsie ockovanie po rocnom je v 15tix mesiacox???? zevraj do ramienka...tak neviem....

jumca
2. sep 2010

joj a tu su tie fotky....par veci co Ivuško dostal na narodeninky... ( dostal dalsiu prilbu takze neviem ktoru budeme teraz nosit🙂
na darceky pozeral s otvorenou pusinkou, dostal aj taku motorku 3 kolesovu na odrazanie, knizky, nove navlecky do postielky, no skratka same prakticke a uzitocne veci. a najviac sa tesi velkemu legu to stava o 106 🙂
nakoniec ho to oslavovanie tak zmohlo ze zabuval 😀 a zabudla som na tej predposlednej foto su bublinky je to blbo vidiet ale je uplne nadseny ked mu niekto robi bublinky z bublifuku 😀

fotky z oslavy dodam neskor nakolko sme ju museli odlozit az na 11.9.

baby pozerala som si spatne fotky co ste davali. a musim vam povedat mate uzasnyx xlapcekov nadhernyx 🙂

mima1708
autor
2. sep 2010

jumci maly je zlatucky... a daj na silvusku, kup si nove cislo mama a ja a precitaj si ho,su tam 3 strany venovane tomuto problemu... tam mas aj napisane ako sama zistis,kedy ta uzka dierka robi problem alebo moze robit a kedy nie... myslim,ze to 1,50 E neni az tak vela a fakt ti to pomoze objasnit co a ako...

jumca
3. sep 2010

mimi ja som mala mama a ja predplatene ale jaksi som este nestihla zaplatit predpaltne na dasi rok tak zrovna tot cislo nemam....musim ist kupit do stanku. vcera som xcela ale mali obednu prestavku, tak dnes na 100%kupujem.

henaha
3. sep 2010

jumci, Ivusko je strasne podareny na tych fotkach 🙂 tie modre ocka mu len tak svietia...a vidiet krasne aj bublinky 😉 ja by som mozno za urologom aj zasla nech povie co on na to....predsa ti detski lekari su ini a uz to bude len na tebe ako sa zariadis dalej 🙂
mne o dalsom ockovani zatial nevravela nic, ale malo by byt v 15-tich mesiacoch ☹