icon

Mamičky s bábätkami z Piešťanskej pôrodnice

mima1708
18. dec 2009

Tak baby tu mozeme kecat,aby sme neboli v inej teme ako adminka spravne podotkla...

corasone
9. sep 2010

baby a toto ste do kelu vedeli????
http://www.sukl.sk/sk/inspekcia/postregistracna...

lebo ja nie a v pohode to malemu davam, slak by to trafil. vobec to nikde v mediach nebolo. a co teraz?

ejuska79
9. sep 2010

@corasone ahoj, prepac, ze sa miesam do debaty... davali to predvcerom na Jojke vo vecerných správach..ja som potom volala detskej lekarke a ta to tiez videla, tak mi povedala, ze sice nemaju este rozhodnutie, ale ze jej to nemam davat...tak uz asi maju aj to rozhodnutie..

henaha
9. sep 2010

ja som o tom nevedela vobec, ale cele leto som mu ho nedavala, kedze bolo slniecko a teraz mu davam asi tyzden, ale ked to nie je nic toxicke, tak hadam nic z toho nebude 😖 uz ho aj vyhadzujem 😀

corasone
9. sep 2010

heni ja som mu tiez nedavala cele leto a davam mu asi 4-5dni, tiez je uz v kosi. sakra. sak mam poradnu v utorok dovtedy pockam.
JOJ sledujem velmi malo, takze som to nevidela. mali to davat vsetky media podla mna. davaju tam hoc aku blbost a taketo volaco nie. som nastvana.

mima1708
autor
9. sep 2010

corasone vdaka za info... ani ja som o tom netusila... zajtra rano uz aj volam detskemu...

jumca
10. sep 2010

ahojte, ja som volala detskej a mi povedala ze to nic nieje ze pokial to nemeni farbu alebo xut mlieka a maly to xce ze je o.k. 😉 nemusim sa nicoho bat... ze to odjakziva bolo takto balene este aj my ked sme boli male a sme tu.... lebo ze iny nahradny vitamin D adekvatny tomuto nieje. a ze to vobec neskodi ani nic podobne.
ja to davam malemu len tak 2x za tyzden... 🙂

jumca
10. sep 2010

par fotiek ivka🙂 🙂

jumca
10. sep 2010

ozaj maminy sme s muzom kupili malemu cd prehravac na narodky a som vam zabudla povedat ze od vtedy zaspava pri relaxacnyx cd-ckax a ovela ryxlejsie mi zaspinka a noci mame tiez pokojnejsie... cez den ked buva v postielocke tiez mu to pustam. 😉 nieco na tom bude 😉 🙂

corasone
10. sep 2010

jumca ale malinky narastol, je fesak velky. a to mu normalne das na uska? ci mu len pustas v izbe hudbu? moj by to nechel mat v uskach ani nahodou, hned by to dal prec.
dobru noc maminy.

jumca
11. sep 2010

maji to sme mu kupili taky maly sikovny cd prehravac a ma ho v izbycke , pustim mu relaxacne cd dam ho tak aby to bolo prijemne a super sa ukludni a krasne zabuva. vcera som mu pustila dazdovy prales so stebotanim vtakov a ja ked som si lahla na postel a xvilku to pocuvala no bola to ozaj nadhera.... 😉 🙂 sa necudujem ze sa mu to paci....
sluxatka by ani maly nezniesol tiez by i to daval dole.... 😀

corasone
11. sep 2010

jaaaaaj Ludka uz viem co to mas, ja mam tiez nieco podobne doma, no nieje to kupovane tu tak nam to nejde ale tiez mame taketo CD, ze prsi, alebo zvuk mora, alebo vtaci spievaju atd... je to krasne.

jumca
12. sep 2010

maji hej aj mne sa to velmi paci... 🙂
vcera sme mali oslavu ivuskovyx 1. narodeniniek tak davam nejake foto drobca 🙂 🙂 az som bola milo a prijemne prekvapena ako tolko ludi ktoryx videl 1x maly krasne zniesol a vobec neplakal....

corasone
12. sep 2010

nadherne fotky a malinky vyzera stastne, akokeby aj vedel o co ide xixixi
odkial si mala tu vyzdobu?

slnieckoma
12. sep 2010

ty brdo, ja som to tiez nezachytila s tym vigantolom a to jej davam poctivo kazdy den kurňa!! ale to nieje toxicke zas..neviem no

henaha
13. sep 2010

jumci, maly je zlatunky, torticky a vsetko okolo paradne, vidiet, ze ste si to vsetci uzili 😉

my mame rok vo stvrtok, tak chystame oslavu v sobotu 🙂
inac baby.... v Auparku je vystava lega, ta co bola v lete v BA Auparku, ked som pripajala nejake fotky, presne tie iste zvieratka a postavicky 🙂 🙂

jumca
13. sep 2010

baby dakujem 🙂 maji balony, girlandy, obrus, hviezdicky, sme mali z metra a tie balony kde boli 1st birthday ( bolo ix asi 7 ) kazdy s inym obrazkom, tak zie mi poslala teta z USA. aj tie sviecocky na tyx babovkax su z USA, ale myslim ze ix maju aj v metre.
servitky a taniere sme mali modre so smajlikmi ( kupila som ix v lidli ).
heni tak aj vy uz budete rocny zaxvilku 🙂 jak ten cas leti, si pamatam akoby to bolo vcera ked sa maly narodil a 1 xmi ho doniesli ukazat a uz maju rocik... mi minule moj otec povedal pockaj ani sa nenazdas a bude maturovat.. 😀 🙂 a ja mu ze nestras, to je este daleko 😉 🙂
heni hej to lego je tam uz asi 2 tyzdne, a v piatok fotili deticky aj rodicov na legu aj pri nom a zadarmo tie fotky aj vyvolavali, tak sa muz s malym vyjasili 😀 😎 som si pripadala ako keby som tam bola nie s jednym dietatom ale s dvomi 😀 😀

jumca
13. sep 2010

vcera sme boli na nedelnej prexadzke v kupelox tak davam nejake to foto 🙂

corasone
13. sep 2010

nadherne fotecky a ako si to tato uziva. krasne. my sme sa prechadzali tiez, sli sme najprv ze pojdeme na tie preteky co boli pri zimaku ale ked sme tam prisli to bol hluk a smrad po benzine tak sme odisli a sli sme obzerat skvosty na Heinolu. poviem vam to su ine domy.
inac zajtra nam drzajte palceky, ideme na ockovanie.
dobru noc.

jumca
14. sep 2010

mima budeme na vas mysliet... daj vediet ako ste dopadli.... 😉
mima kedy ides adkovi davat 1 vakcinu na tu hepatitidu???

henaha
14. sep 2010

Maji, drzime prsteky, nech to hravo zvladnete a nech mate lahky priebeh 🙂 🙂 O kolkej idete? My pojdeme asi dnes okolo obeda na prechadzku do mesta, potrebuejm zmenit eurace na ceske koruny, zajtra ideme do toho Brna, uz sa tesim....ma byt pekne pocko 🙂 🙂
jumci, maly si to pekne s tatinom uziva, pekne fotecky 🙂

pripajam aj ja nejake fotecky z parku, mali sme tu dobru kamosku fotografku 😉

corasone
14. sep 2010

Heni tieto fotecky su super, nadhera. maly je ako model, tusim sa docela rad foti, ze?
ideme okolo obeda, mozem vas samozrejme zobrat autom. ozvem sa ti.

henaha
14. sep 2010

Maji, dakujeme, ale prejdeme sa radi peso, je nadherne, tak si este vychutname prechadzku 🙂
....mas pravdu, Samko sa strasne rad foti, dufam, ze mu to vydrzi 😉

mima1708
autor
14. sep 2010

heni samko je na tych fotkach uuuuuuzasny... uplny model :D

jumci neviem este kedy mu dam tu prvu vakcinu,chcem si o tom podebatovat s dr ked tam zaciatkom novembra pojdeme na ockovanie... aj proti kliestom sa s nim chcem hned dohodnut...

silvuskaa
14. sep 2010

Ahojteee🙂
jumci krasne fotecky aj z oslavy a aj z parku...je to maly smejo 😉

Heni Samko je fakt model...zboznujem tieto umelecke fotky aj ked my sme sa takto este fotit nedali...nejako to stale odkladam, je to urcite jednoduchsie ked mas niekoho znameho.
Na kolko idete do Brna?

Corasone my sme boli vcera na ockovani....to bol boj!!! A doslova. Maly si tam nechcel vobec lahnut...skoro zo mna strhol tricko tak sa ma drzal, aj vyzliekat som ho musela iba po stojacky. A dobre si aj poplakal hlavne ked ho pichli, takto este neplakal, tak mi ho bolo luto. Z ordinacie isiel vyzleceny lebo hned ako ho pichli mi skocil na ruky a nikto by ho neodtrhol 😀 Az v cakarni sa ukludnil a poobliekala som ho. No a nozicky bolia, po styroch vobec nechodi a za ruku len pomalicky.,..oproti tomu ako on inokedy lieta 🙂 Ale nastastie teplotky nemal.
Maji a vy ako ste to zvladli?

Inak vazime 9150g a fontanelka je uz zrastena.

najbliezsie ockovanie je v 15mesiacoch do ramienka ☹

silvuskaa
14. sep 2010

A este pridavam foto z nedelnajsej vychadzky

corasone
14. sep 2010

krasne fotka silvuska. my sme boli na ockovani dnes, este nebol na zemi, lebo mi v aute zaspal a este spinka. uvidime co nas caka. zvladnut to zvladol, pri prvej sa upokojil, no ked pichla druhu uz si dobre poplakal. ale pohodka, plakal a ja som ho obliekala a pytal sa na ruky. nastastie ked uz sme isli ockovat uz len nohavice potreboval obliect, tak to bolo OK, potom sa uz upokojil. uvidime aka bude noc.
davali ste Panadol pred spankom?

silvuskaa
14. sep 2010

pred spankom sme dali Nurofen pre istotu 🙂

jumca
15. sep 2010

baby mate nadhernyx xlapcov 🙂 🙂 🙂
mima volala som s nasou detskou dr a ta mi povedala ze maleho ked xcem dat zaockovat proti hepatitide, tak ze iba proti A-cku lebo ze B-cko uz teraz davaju do tej troj vakciny co uz nasi dostali... tak ze len A-cko mozem dat malemu...a ze ked dojdem na to 15mes ockovanie mi povie blizsie a co si mam kupit a doniest na to ockovanie.... 😉

mima1708
autor
15. sep 2010

mne to tiez nas dr povedal,ze proti B ho ockovali tou trojvalentnou vakcinou, ze len proti A... nechcem mu zbytocne volat a riesit to s nim cez telefon,ja sa s nim tiez porozpravam osobne ked pojdeme na to 15. mes. ockovanie... ved tam nieje stanovene obdobie kedy sa to ockuje,tak ako napr. pri kliestoch... tam sa to musi vraj stihnut max. do marca,lebo potom by to nestihlo mat do jari a leta ucinok... aspon tak mi to vravel ked sme sa o tom bavili naposledy...

corasone
15. sep 2010

baby a davate dieta ockovat proti ovcim kiahnom? myslim tu vakcinu co je nepovinna. deti su ockovane na tie kiahne no toto je extra vakcina ktora sa preockuvava. jedna stoji 44eur