icon

Mamičky s bábätkami z Piešťanskej pôrodnice

mima1708
18. dec 2009

Tak baby tu mozeme kecat,aby sme neboli v inej teme ako adminka spravne podotkla...

jumca
21. sep 2010

silvi davidko je nadherny xlapceka tie ocenka prekrasne joj 🙂 🙂 zlatunko si vyxutnava tortu 😉
a mate nadhernu dlazku 😵

corasone
22. sep 2010

silvi aj Davidko mal krasne torty. je to velky fesak s velkymi tmavymi ockami, nadhera. pocuvajte nasi chalani ked tak pojdu po ulici spolu tak baby nebudu vediet na ktoreho skor pozerat 😀 😀 😀 😀 😀 len aby nam radost robili a zdraví boli.

silvuskaa
22. sep 2010

jumci dakujeme 🙂
baby tusim mame doma vsetky takych okatych fesakov 😵 len sa rozdeluju na tmavookych a modrookych 😀

corasone
22. sep 2010

a potom na blondiakov a tmavovlasych 😀 😀 😀
moj mal ake tmave vlasky ked sa narodil teraz ma svetle, chystam sa ho ostrihat, tak som zvedava co mu potom narastie 😀 😀 😀

henaha
22. sep 2010

silvi, presne tak, vsetci nasi chalani su krasni okati fesaci 🙂 , takze sa bude aj ja opakovat, ze Davidko je zlatunky a podareny na fotkach, torticky paradne 🙂

tak a mame prvy rocik za sebou, ubehol ako voda a pred sebou mame dalsie a dalsie 🙂 🙂
nepochvalili sme sa, ze uz asi 2 tyzdne sa Samko pusta chodit sam 😉 a v nedelu prisiel na to, ako sa da vyliezt na stol v obyvacke, kedze nie je vysoko 😀 😀 nu musim uz nanho davat poriadny pozor 😉

tesim sa, ze konecne mame babie leto 😝 😝

henaha
22. sep 2010

maji, tusim sme rovnako pripojene 🙂

aj Samko mal tmavsie vlasky, ked sa narodil a teraz je uplny blondiacik 🙂 🙂 ale po kom? to neviem 😀 😀
kedy sa idete strihat?

jumca
22. sep 2010

baby dnes som ostihala maleho 🙂 uz to mal hore take dlhe, tak som mu to ostrihala s noznicami 😀 ma to teraz take rovnomernejsie 😉
veru ako pisete, ked tak pojdu spolu po ulici to budu baby odpadavat 😀 😀 😀 a sranda by bola keby boli aj vsetci kamarati 😎

mima1708
autor
22. sep 2010

heni veru mas pravdu,strasne rychlo ten prvy rok ubehol a kolko pokrokov urobili ti nasi nezbednici... 🙂 a gratulujeme k prvy krocikom... a s tym vyliezanim na nabytok mame uz aj my bohate skusenosti... najviac sa adkovi paci na velkom kozennom otacacom kresle na koleckach ktore mame pri pocitaci... ked som ho minule videla ako nan lezie myslela som,ze osediviem...

baby a davam vam jednu radu az mozem... my uz mame strihanie za sebou,tak ked idete s drobcami kadernicke,predtym ako mu pojde s masinkou na hlavicku strihat,nech im ju da pochytat najprv vypnutu a potom zapnutu... mna to vobec nenapadlo,ani kadernicku a hned mu isla so apnutou masinkou na hlavicku,maly sa zlakol, rozplakal sa a potom bol cele strihanie z toho vystraseny... tak aby ste tomu predisli,zoberte si poucenie z nasej chyby... 😉

henaha
27. sep 2010

mima, my este strihat nebudeme, Samko ma take akurat vlasky a hlavne vsade rovnomerne dorastene 🙂
... ale je to urcite dobra rada, ked budeme strihat, urcite vyskusame najprv doma, ved tatino sa strojcekom striha kazdy tyzden 🙂

vonku sa nam riadne ochladilo, tak dufam, ze poobede sa bude dat ist na prechadzku 😉

kattarinkaa
27. sep 2010

Ahojte maminky,...ale sa nam rozprsalo. Skoda, ale aj dobre, akurat sme minuly tyzden nasadili travnik a urobili skalku, tak nech sa im dobre rastie 😀 .

Heni, plavat chodime v piatok o 15.20 - a dve hodiny boli uplne super, potapal sa a bol fantasticky. Teraz v piatok, ako keby utal. Ked som mu povedala signalik, uz sa aj rozplakal...jednoducho nie a nie ist pod vodu. Asi uz budeme musiet trenovat len bez signaliku. Alebo, ked sa mu nebude pacit...skoncime. A este nieco...ako si spokojna s autosedackou, aj my sme rozmyslali nad takou ako ste vy kupili...

A inak...stale len upratujem, uz mi to pride tak, ze sme radsej mali este aspon 2-3mesiace pockat a nastahovat sa az ked bude vsetko uplne tip top. Ale to asi nebude nikdy 😝 . Mame tu este strasne vela veci na dokoncenie...a to co uz je hotove, sa pomalicky nici...Maximko uz stihol obit niekolko rohov a poskrabkat steny, ale...asi hlavne koli tomuto su zatial len na bielo a postupne budeme malovat a upravovat si to podla seba a podla toho aky bude malinky sikovny.

A este nieco...vcera sam od seba spravil v obyvacke 3krociky, potom sa zastavil poobzeral sa a sadkal si na zadocek. Potom neskor zbadal na choditku polozene chrumky, tak ako stal pri obyvackovej stene, krok, krok a sup, uz bol pri nich...je to maly nezbednik, ale dnes sa mu nechce chodit 😝 , len je stale na mne a je nejaky unaveny...asi to je tym pocasim. No...akurat krici, idem za nim, papa.

mima1708
autor
27. sep 2010

katarinka ked si taka rozbehnuta s tym upratovanim mozes prist helfnut aj mne na dom s upratovanim... 😀 minule som drhla okna a parapety,tak si vies predstavit ako som sa nadrela... a k tomu este aj nafetovala,cistila som to so savom tak ma potom po zvysok dna bolela hlava ako kona... my sme uz malovali na farebno podla toho ako som chcela, biele steny sme mali doma u nasich a neskutocne rychlo sa to spini,na tej farebnej sa to aspon trochu strati... a gratulujeme k prvym krocikom sikolkovi malemu...

baby nejako nam to tu poredlo... ako sa mate? co noveho drobci?

my sme mali cez vikend hody a boli sme sa s adkom aj kolotocovat... najprv som ho nechcela dat,ale potom ma ukecali a taky bol vyteseny z toho bol na detskej manezi, na taky truckoch 2x a s tatinkom na autickach 4x!!! normalne som im musela ist kupit dalsie listky,lebo ked maleho vybral z auticka,ze idu prec tak sa rozplakal... 🙂 ale nastastie ho to po tej 4 jazde omrzelo a uz neprotestoval... ked budem mat viacej casu dam aj foto...

kukucka78
27. sep 2010

viete poradiť naj naj gynekologa v Piešťanoch?

corasone
27. sep 2010

caute maminky.
kukucka najviac vytazeny je Dr. Gleso, niektore si chvalia Dojcana aj Karabu, a je tam teraz nova Dr. ale neviem ako sa vola.

henaha
28. sep 2010

kati, gratulujeme, maxik je velkaaaa sikulka, ked uz tak napreduje 🙂 na plavanie nakoniec chodime aj my v piatok o 18h, Samkovi sa strasne paci, zasa sme preskocili nejaku skupinu a uz sme v 5-tej, potapame sa vo velkom, skaceme do vody a uz sa ucime splyvat...a urcite sa aj vy otuzujete so studenou vodou 😉 ...je to sranda, ale hlavne, ze sa mu paci 🙂

mima, daj fotky, som zvedava ako sa adko tvaril na kolotococh 😉 musela to byt sranda 😀
u nas nic nove,. chodime viac a viac, hocikde sa zrazu postavi a urobi par krokov, sadne si a ide dalej 😀
poobede ideme na poradnu, dufam, ze nebude prsat, lebo chcem ist do mesta peso, tak nech nezmokneme 😒

henaha
28. sep 2010

pripajam zopar novych foto v prac. nasadeni 😀

henaha
28. sep 2010

@kukucka78 ja chodim ku Cupkovi, on toho moc nenarozprava a co ma urobit, urobi 🙂 ale co sa sama neopytas, to ti nepovie 🙂 ...viem, ze gynekologovia z nemocnice su vytazeni az az ☹

silvuskaa
28. sep 2010

Ahojte...nebola som tu dlhsie lebo som bola chora a dnes sa to prejavilo uz aj u maleho, ma soplik a stale kycha. V noci spal medzi nami co bol umrncany ked sa mu horsie dychalo a teraz buva. Najhorsie je ze ani za svet si neda dat kvapky. Musi ho jeden drzat a druhy mu ich dat na silu. Strasne mi ho je luto ked pri tom place ale ved ja mu chcem len pomoct...no ale co ked on to nechape ☹
Neviete poradit co este davat aby bola ta hnusna nadcha prec?? Ovocie papa ale ono to asi musi prejst same.

heni perfisne fotecky...minuly tyzden sa aj Davidko takto vozil na tackach ked tatino schovaval drevo 🙂 Len som ho nestihla odfotit.
A cakame na info kolko Samko vazi 🙂

mima ja som tiez na nase hody maleho nechcela dat na kolotoc...myslela som ze ked je taky neposedny tak tam nevydrzi ale nakoniec isiel na detsku manez a strasne sa mu tam pacilo.

kukucka ja chodim k Dr Kovacovi do Cachtic..som spokojna. Ale ako pise corasone, Gleso je dobry a aj Dojcan a Karaba, lenze ti toho maju vela.

henaha
28. sep 2010

silvi, nakoniec sme na poradnu nesli, lebo nam volala dr., ze mame v stolici nejaku pozitivnu bakteriu, tak ideme zajtra na kontrolny vyter 😒 uz ani nekakame, tak dufam, ze vsetko bude ok...
dajte sa aj s Davidkom cim skor do poriadku, nech ste zdravucki 🙂 napadli ma este homeopatika, ci by nezabrali....ja mam s nimi dobre skusenosti, len ich treba davat castejsie a dlhsie nez klasicke lieky, to mnohych odradza, ked hned nezaberaju 😠

co som Samka vazila min, tyzden doma, tak mame nejakych 9100g, uvidime, kolko to bude u dr.

silvuskaa
28. sep 2010

Heni a ake homeopatika?
Hnusna bakteria...dufajme ze uz zmizla ked Samko nekaka. Drzime vam palceky.

mima1708
autor
28. sep 2010

silvuska ja som tiez chora... dnes uz musel aj tatinko ostat doma z roboty a byt s malym,co nevladzem... cely den lezim, spim , potim sa, hlavu mi ide roztrhnt,ledva dycham, priedusky ma bolia, hovorit poriadne nemozem, no strach... takto to u mna dopadne vzdy ked prechodim chripku... 😒

inak baby zacala som malemu davat Martankov sirupcek na imunitu, zatial sa drzi,tak som zvedava,ako to bude dalej... hadam nam to pomoze...

heni dufam,ze to nebude mat samko nic vazne a rychlo sa z toho dostane... drzime palceky...

no a pridavam aj fotky... je to mix najnovsich fotiek...

mima1708
autor
28. sep 2010
mima1708
autor
28. sep 2010

prve dve su s tatinkom, na tej tretej je jeho najnovsia zaluba, vyliezat na kozenne kreslo pri pc a rozvali sa tam ako grof... na tej dalsej, kde je taky "cisty" to som zabudla tanier so zakuskami na stole a isla som na zachod,pridem z wc a takto vyzeral... 😀 na tych dalsich dvoch je v deke ako sa hojda,to ho naucila moja mamina,tak teraz ked zbada na zemi deku,lahne si na nu a len sa cely dviha a ze h h,aby sme ho hojdali...

mima1708
autor
28. sep 2010

no a tu su uz z tych slubenych kolotocov... zabery su podla najvyssej moznej kvality ako sa len dalo fotit...

henaha
28. sep 2010

mima, fotky su super, adko je uz velky zlatucky chalan 🙂 🙂

silvi, neviem ake konkretne by zabrali, ale lekarni ti urcite poradia, su od firmy Boiron, ja som davala Samkovi sirup Stodal, ked trochu kaslal a myslim, ze nam pomohol...ale su kadejake v tabletkach proti nadche, chripke, skrabaniu v hrdle...a tak, skus mozno mrknut na nete 🙂

mima1708
autor
28. sep 2010

heni dakujeme za chvalu... inak s tym stodalom mame aj my skusenosti a tiez nam zabral od kaslu... len najlepsie je tie homeo davat uplne od prvych priznakov,vtedy sa toho zbavi clovek ovela rychlejsie... aspon u nas to tak bolo... a ja osobne som mala tie take male biele tebletky na cuclanie,len si nemozem momentalne spomenut na nazov a mavam dost neprijemne anginy a vzdy mi pomohli,tak isto mama uzivala cocculine od zaludka a nevedela si to vynachvalit... takze ja mam s homeo liecbou len dobre skusenosti...

henaha
29. sep 2010

mima, ja tiez som brala nieco na cumlanie, oscilococcinum alebo take nieco 🙂 🙂 najprv som homeopatikam nejak neverila, ale kedze pri kojeni nic ine poriadne nemozem, len vsetko na prirodnej baze, tak ma presvedcili, ze zaberaju, len ako pises, najlepsie uzivat od prvych priznakov 🙂

mima1708
autor
29. sep 2010

ja som brala nieco ine,nie oscilo ale homeovox alebo take nieco... tiez som tomu zo zaciatku neverila,ale potom som zistila,ze mi zaberaju lepsie ako atb...

jumca
30. sep 2010

baby xoddte podpisat tu peticiu proti tomu RP
podpisy zajtra 1.10. na namesti 11:30-12, v sobotu 2.10.v Auparku do 16 h
ta predajna detskeho oblecenia na teplickej ul 56 PN, v piatok 1.10. pocas otvar.hodin a v sobotu do 12.

drnda303
30. sep 2010

@jumca v sobotu od kedy v auparku? A kde tam?

corasone
30. sep 2010

poslednu dobu len peticie podpisujem xixixixi ja som sice velky optimista ale aj tak si myslim ze to nepomoze, ten prispevok aj tak znizia. sak sme na slovensku.