Mamičky s bábätkami z Piešťanskej pôrodnice
Tak baby tu mozeme kecat,aby sme neboli v inej teme ako adminka spravne podotkla...
ja si to myslim tiez, ale za skusku nic nedas.... ja som to podpisala aj s muzom...
ako sa hovori : ´´ nadej umiera posledna ´´
drndus prepac neskoro som si precitala tvoj prispevok.... bolo to tam od rana... 😉
je to pravda, ze asi uz nic nezmenime a je to blbe, ze idu siahnut prave na rodicovsky prispevok ☹ ☹
travili sme vikend v Tatrach, tak pripajam zopar foto 🙂 presli sme sa na Popradske pleso, no a s kocikom to je celkom fuska slapat hodku do kopca 😉
vcera sme sa motali len na Strbskom plese, bolo uuuuplne krasne pocasie 🙂
Ja sa uz k tejto vlade ani nevyjadrujem...je to zbytocne 😒
Heni krasne ste mali pocasicko a ako samko zvladol cestu...je to nejakych 5hodin nie?
No nam sopliky ustupili nastastie, ale berieme stale homeopatika 🙂
No a Davidko uz 3dni beha pekne sam...este ho obcas potacka ale je to nasa mala sikulka. Mal sice taky utlm lebo spadol a potom sa bal ale uz ho to zasa pochytilo 😀
Myslite ze bude este babie leto?
baby viem ze s ta peticia asi nicomu nepomoze ale aspon nieco... ☹
veru je to otras tato vlada....
heni super fotecky a na tej jednej co sa mu nepacilo??? 😉
ja som sa do peticie zapojila ason online a rozposlala som link s prosbou o zapojenie sa,skoro vsetky mojim priatelom na fb co cini dospelych ludi nejakych 100,takze ked sa zapojila aspon polovica bude dobre 😉
silvuska a babie leto uz urcite nie... podla mna nas cakaju uz len taketo skarede sychrave pocasie bohuzial... ☹
silvi, Samko cesty zvlada ako tak striedavo-oblacno, ale je v podstate zvyknuty, kedze mam rodicov na vychode a obcas tam cestujeme a sestru v Plzni, kde sme uz tiez zopar krat boli 🙂 🙂
som rada, ze vam homeopatika zaberaju a ste za vodou 🙂 a gratulujeme k chodeniu 😀 😀 my sme tiez na tom obdobne, je to sranda ako sa zrazu hocikde postavi a ide 😉
jumci, ako skola? zacala si chodit na obidve?
ahojte, baby mate sikovnyx xlapcov doma, gratulujem.... 😀 😎
heni hej zacala, ale zaroven som zistila ze cen cest rux ma moc nebavi, tak asi toho nexam a budem mat len tu zahradnu arxitekturu... 😉 🙂
a s tym babim letom si myslim to co mima, uz asi nebude 😠 ☹
Ahojky dievcence, ...ako?
To stretko sa asi nekonalo?...skoda, snad niekedy 😀 .
Inak, chcela som sa opytat, ake mliecko davate detom. Nas Maximko uz nechce moje mliecko, jednoducho sa nejak sam odstavil, teda, este niekedy v noci si cucne, ale to len raz zacas a naveceru ho uz asi 3dni nechce. Tak asi budem musiet kupit nejake mlieko. Poradte. Dakujem. Inak na veceru papame vacsinou nejake ovocne kasicky (nemliecne)+ este nejake to ovocicko a cajik.
Heni, ty este kojis? a ako ste spokojni s tou vasou autosedackou?
A este nieco ma napadlo?...mate aj nejake nanozniky, alebo zimne fusaky do sportovych kocikov. Neviem ci mam nieco kupit, poradte aj v tomto. Diki.
jumci, myslim, ze nakoniec predsa babie leto pride 😀 dnes je nadherne a hlasia tak aj nadalej, aspon do pondelka co davali, tak sa tesiiiiim 🙂 🙂
kati, kojim stale, ten moj je velky zavislak, tak neverim, ze sa sam niekedy odstavi 🙂 ale zatial mi to neprekaza, tak pokracujeme....
do sportiaku mame nanoznik a aj klasicky fusak z min. roka, len sme ho predlzili 🙂a poviem ti pravdu, ked sme boli v Tatrach veru, ze sa nam zisiel, takze zimu si bez neho neviem predstavit 😉
autosedacka je super, Samkovi sa paci 🙂
chodievate do PN?
Heni, jasnacka...ked sem vsetci nasi nechodia (chodia sa sem stravovat 😀 ), hned poobede, ako pridu z prace, tak sme v Pn hned, aj dnes sme boli od 14.00 v meste a potom sme boli pozerat vlaciky na stanici a predvcerom sme boli krmit vecer labudky...
Takze je to fajn, sme aj doma, a sme aj vonku, ale aj tu pri nas chodime stale von, len skoda, ze sme si tu este nenasli kamaratky 😢 . ale hladame 😝
No...idem na net, hladat nejaky fusak..a pozerat autosedacky, lebo...Maximkovi sa uz vo vajicku suchaju nozky.
ahojte,
kati vitaj opat medzi nami 🙂 ako sa vam byva???
no nanoznik my sme mali ku kociku original ten co bol takze ok 😉 a fusak mame od min roku 🙂
kati ja davam malemu od narodenia mliecko HUMANU este davam HA+ tu hypoalergennu lebo este mam ale ked sa mi minie uz kupim normalnu co bude HUMANA 3+ ( ta je od 10 mesiaca vyssie ) ale jasne ze kolko mamiciek tolko nazorov na mliecko 🙂
ahojte maminy, katka ja davam Nutrilon 3. od pol roka uz nedavam HA, kedze mi Dr povedala ze ked maly nema problem s bruskom nemusime HA ale kazda lekarka ma nato iny nazor. Nutrilon existuju aj 3 od jedneho roka vanilkova a bananova no ja osobne sa trosku obavam to kupit ci mi to Samko bude pit. uvidime. a co davas ty ked sa ti pomaly Maximko odstavuje ci uz sa odstavil?
Hojky,
..jumca, byvame...teda uz sa asi mesiac zabyvavame, a uz sme si asi aj zvykli...aj celkom je to aj super. Este ked bude aj okolie upravene, tak to bude uplna parada a este ked kupime nejake to autocko, uz budem uplne spokojna 😀 . Tak par foto z nasej skalky, aspon ta uz je hotova.
Maji ja som mu kupila Nutrilo 2, zatial na skusku..Ale mam aj kupon na zlavu na Sunar, tak mozno kupim aj ten. Myslim, ze nasmu Maximkovi to je jedno, ten papa vsetko rad radom. Len keby chcel aspon chvilku oddychovat, a nevymyslal tolko.
jeeeeej katarinka maly je zlatucky... boze ani nevies ako ti zavidim, uz aby sme aj my boli prestahovany... a mate taku istu vanicku na kupanie ako tak pozeram... zelena s tesca 🙂 a kupili sme k nej adkovi aj nocnik, zeleny s kacickou 😉
ozaj baby uz sa nocnikujete? my sa snazime uz asi 2 mesiac a stale da sa povedat - bezuspesne 😒 akurat minuly tyzden sa stalo,ze mi ho sam od seba priniesol,ze mama aaaa... ale to asi len preto,ze ho objavil pod postelou,lebo ked som ho nan posadila vycikal sa asi po 10 min.
🙂 🙂 🙂 kati maly je krasnunky, taky smejo....skalka tiez pekna, my mame podobnu ale so stromcekami len tie kamienky sa nam miesaju dokopy 😠 A pri triedeni si pripadam ako popoluska 😀
mima aj my mame taku zelenu vanicku z tesca...takze sme uz 3 😀
ja skusam maleho davat na nocnik od 10mesiaca ale nechce mi tam sediet. kamoska mi pozicala taky disney co hra ked sa vycika a tam sa mi par krat vysikal a bol happy ked nocnik zacal hrat, tak pouzivam teraz len ten ale poviem ti ze v poslednej dobe ho nan davam tak raz za tyzden 😕 No musime sa polepsit.......netreba ich vsak nutit lebo potom budu mat k nemu odpor.
No my davame mliecko Nutrilon 3, taky isty ako corasone, ale teraz naposledy som kupila Sunar, chcem ten vyskusat, lebo je lacnejsi tak uvidime ci bude malemu chutit a hlavne mu nic nebude robit. Ale davam uz aj normalne plnotucne mliecko napr. do pudinhu alebo do krupicnej kase.
kati krasne schody mate...ak sa mozem spytat odkial?
kati, maxik je uz velky, ako podrastol 😉 je zlatunky a nezbednik, to je vidiet 🙂 a vy sa teda nenudite, este ste sa len prestahovali a uz mate skalku, ste teda sikulky 😀
nam konecne dokoncili garaz a plot, tak konecne mame miesto na vsetky rarohy 😎
silvi, tak ste sa uz boli aj vy fotit? krasne fotecky ma Davidko, aky je smejko krasny 🙂 🙂
my nenocnikujeme, lebo aj ked som skusala Samka dat na nocnik, vydrzal na nom asi 10sekund, tak sa mi nechce ho vyzliekat a obliekat 🙂 🙂 ma ho medzi hrackami, tak sa s nim hra, naklada kocky a posuva si ho ako auticko 🙂
ale asi uz budem musiet opat vyskusat 🙂
Dakujeme dievcence...aj vy mate uzasnych drobcov.
Silvi fotecky su uzasne, to su fakt fotky...nie take ake robim ja doma, rychlo, rozmazane, roztrasene. Musime sa aj my dat niekde nafotit. A schody nam robila nejaka firma od Cadce ... su to subdodavatelia pre svokrovu firmu, takze to bolo za super cenu a platili sme len za robotu. Aspon nieco sme mali po znamosti a konecne lacne. Ale este nie su uplne dokoncene, chyba tam este jedna doska na rohu a stierka, nakolko ked sa dalo teraz zabradlie, stena je super oskrabana. Nejak sa mi uz na nasom dome nic nepaci. Vsetko je take ... no, ani neviem, take obyc. 😀
A stromceky na skalke budu tiez, len su este miniaturne, ale snad porastu, ako nasa travicka na zahrade. Uz ide.
Dievcence vonku je nadherne, cely den sme von...takto by mohlo byt cely cas, az do vianoc. A potom by mohlo uz len nasnezit, a potom by uz mohol byt zas sneh 😝
baby mate krasnych drobcov... boze ako ten cas leti strasne, ved uz z nich mame normalne velkych chlapov ☹ babatka nase male ☹
ste mi trosku zlepsili naladu s tym nocnikovanim,uz ma prepadala depresia,ze sa nikdy nenauci nan chodit,ze ostatne uz urcite nocnikujete a ako citam tak sme na tom asi vsetky rovnako... sa tym nasim chalaniskom lenivym nejako nechce 🙂
naozaj nadherny xlapcekovia 🙂 😉
mima nas uz pekne sedkaval ( sice sa ani raz nevycikal ) a v poslednej dobe dokonca ked ho tam posadim tak sa tak velmi rozplace ze ho musim dat dole.... 😒
kati o sunare som od viaceryx maminiek pocula ze su neni s nim spokojne lebo je riedky a dieta je po nom ryxlo hladne...ale neviem nemam vyskusane... 🙂
mne maly sedi na nocniku v pohode aj ol hodinu,hra sa tam, citame knizky a tak,ale malo kedy sa do neho vycika... sedi na nom aj ol hodinu,nocnik je prazdny,dam mu plienku a za par minut sa docika... a to som mu skusala pred tym aj davat viac caju, potom aj pocas toho ako sedel a z 10x sa mi vycikal asi 4...
Heni samko aky macher na to boxe....zlaty je 🙂
to nas fotila jedna znama od nas...ani som nevedela ze takto profesionalne foti tak ked som sa to dozvedela hned sme sa snou dohodli...zakial je pkne pocasie.
kati to aj ja hovorim ze aj do Vianoc by takto mohlo byt...potom mesiac sneh a zasa takto pekne 😀
jumci myslis ze ten sunar nebude moc dobry?
veru baby s tym pocasim mate pravdu,ja tiez neznasam tie hnusne sychrave jesenne dni kedy sa neda ani poriadne von ist...
silvi so sunarom nemam ani ja dobre skusenosti,malemu robil zle na travenie, vela krat sa stalo,ze sa mi z neho aj povracal aj 2 hodiny po jedeni,o mu ho tazko travilo a ked kakal tak strasne smrdel a ani s nutrilonom nemam dobre skusenosti, z neho mal zase hnacky... nam sa najviac osvedcila beba od nestle... aj mu chutila, nemal problemy s travenim a dost dlho z nej vydrzal nasyteny... ale zas kazde dietatko je ine a vam mozno bude vyhovovat akurat ten sunar... inak ja som malemu daval aj mlieko od babylove z dm - ka... 600g krabica stoji len 4,50 a tiez bolo dobre a vyhovovalo nam...
mima ako dlho papal tvoj maly jedno mlieko? pozeram ze si mu tych mliecok dost vela vystriedala, tak sa ani necudujem ze to jeho zaludocek neprijal. moj maly mal na uplnom zaciatku ploblem z Nutrilonom a chcela som zmenit, ale prave toto mi vysvetlila DR ze zmenim a budem natom tak isto, pretoze aby si zaludocek zvykol na nove mlieko trva u malych babetiek dost dlho, odporucala mi pockat do 3 mesiaca ze potom uvidime. a uz v 2 mesiaci sa to ukludnilo. teraz jje to uz ine zmenit mliecko, uz papaju toho viac.
moja kamoska dava babylove malemu ale zacala ked mal 15 mesiacov.
corasone,ale my papame umele mliecko od 3 tyzdnov,vies? takze za ten skoro rok som ich az tak velmi nestriedala... nutrilon papal od zaciatku asi 2 mesiace a bol v pohode,ale po tych 2 mesiacoch zacal z nicoho nic hnackovat a dr nam kazal zmenit mliecko na bebu tak tu sme potom papali od zaciatku 4 mesiacov do 10, lenze cim bol starsi,tym viac papal a ta beba tiez nieje najlacnejsia,tak som zacala hladat nejaku inu - lacnejsiu variantu,tak sme skusili sunar,lenze ten mu hned od zaciatku robil zle,tak sme ho ani nedopapali a nechala som ho do kolacov a vtedy mi jedna kamaratka poradila to babylove a papali sme to a asi pred mesiacom sme um prestali papat uplne a pije len klasicke polotucne mlieko,lebo plnotucne ho strasne zapekalo... 😉 odkedy ochutnal klasicke mlieko um nechce,vypluje ho a radsej bude hladny ako by ho mal vypit... takze tot nas jedalnicek co sa tyka mliecka 🙂
tak to je pohodka, myslela som ze si mu to mlecko menila na zaciatku castejsie, vtedy to deti znasaju dost tazko. moj pije Nutrilon od sameho narodenia, kedze ja som svojho mala velmi malo, takze to poznam. nejako si nanho zvykol a pije ho doteraz. aj som mu chcela zmenit ale sak naco, ked je v pohode.pije ho uz len rano a vecer polovicnu davku. a babylove mu nechutilo? moja kamoska vravi ze jej maly to v pohode papa.

corasone,ja si myslim to iste... mozeme sa my mamicky aj na hlavu postavit,aj tak si vlada urobi co chce... ale keby je to aj tu u nas v hc isla by som to podpisat,aspon pre dobry pocit,ze som urobila nieco proti tomu...