Mamičky s bábätkami z Piešťanskej pôrodnice
Tak baby tu mozeme kecat,aby sme neboli v inej teme ako adminka spravne podotkla...
maji teraz mame vsetko na sever. ale vyhovuje mi to lebo cez leto tu neni horuco a nepecie tu slnko... 🙂 no v jenom aj druhom baraku su stary susedia cize doxodci a klud 😉 oba byty su cele prerobene, nova kuxyna, vsatave skrine a spotrebice, plavajuce podlahy a v tom jednom ta pani je ste oxotna nam nexat uplne vsetok nabytok ( a ma to fakt krasne a moderne zariadene) jasne ze jej postel vyhodime a dame svoju aj nam aj malemu.... 😉 🙂
inak oba byty su na sever... takze som stale na vazkax... ☹
tak potom nemas co rozmyslat, ked ti to dava s nabytkom ktory sa ti paci tak je rozhodnute 🙂 🙂 myslim ze si spominala ze su cenovo rovnake, tak o to to mas lahsie. jedine ako uz bolo spominane ked mas blizsie nejaky ten obchodik, ci skolku tak aj to je podstatne.
jumci urcite by som na tvojom mieste brala ten s tym nabytkom,usetris tym dost penazi ked nebudes musiet kupovat nove nabytky,lebo predsa len zo stareho bytu sa ti vsetko nehodi... a ked zo stareho bytu popredas nabytok, este si aj co to prilepsis 😉
mima mas pravdu uz sme sa rozhodli berieme ten s nabytkom. je pravda ze to budeme musiet inak popremiestnovat a a co to aj dat prec aby sa nam zmestili nase veci, maleho postielka, ohradka na hranie atd.... a som sa rozhodla ze uz dam maleho do samostatnej izby sameho nex sa uz uci sak uz ma 14mesiacov 🙂 🙂
maji o dve ulice od nas je skolka a o dalsiu ulici dalej aj skola. potraviny su hned oproti nam a nedaleko je billa, kocka a prior. takze vsetko pod nosom. 😀 😉
@kattarinkaa ani ti nebudem radsej hovorit aky listok som si zase vcera vecer nasla pripaty na nasix dverax do bytu od vies ktorej ´´milej ´´ susedy..... uz muza to nastvalo tak ze povedal ke ju stretne si to zaklobud neda co jej povie 😀 ale som mu povedala nex sa na to vykasle ze mu nestoji primitivka senilna jedna za to 😉 🙂
co ti budem hovorit mima.... suseda oproti mi stale vypisuje na listocky nejake somariny. naposledy to bolo s textom
´´ kvety sa aj polievaju ´´ co som si nala na hline mojej kvetiny na xodbe.... tak som jej ´´milej´´ napisala cervenou fikskou ze nex je taka laskava a stara sa o svoje kvety!!!... uz ma naozaj nebavi riesit senilne a DEBILNE!!! pripomienky sibnutyx 82rocnyx ludi v nasej bytovke. ( samozrejme myslim len tu jednu susedu oproti nam...) ostatny vo vxode su super a so vsetkymi si vyxadzame v pohode
Jumca, ved uz to nerieste...za chvilku budete prec a budes mat ty, aj muzik pokoj. Viem aka vasa susedka je, takze by to aj tak pre teba nemalo cenu sa s nou hadat, len sa ty viac nahnevas a nestoji to za to. TES SA DO NOVEHO. 😀 A gratulujem k bytiku este raz. Zacni pomalicky balit.
presne tak jumci, tes sa do noveho a na starych susedov uz mozes s kludom kaslat 🙂
baby, v novom cisle Mama a ja mame uverejnenu Samkovu narodeninovu fotecku, tak sa tesiiiiim 😀 😀
ak vas mozem poprosit, poslite nam hlas, nech nieco vyhrame 🙂
vdaka moc
heni SMS poslana, Samko je tam super, dali Vas na cislo 13 co byva casto x stastne cislo. drzim palce aby ste vyhrali.
Ludka teste sa do noveho a kasli na starych susedov. v dnesnej dobe su dochodci stale neznesitelnejsi tak si z toho nic nerob.
maminky, nemusite si kupovat nic, staci poslat: FOTO 13 kontaktne udaje na cislo 6661 a hotovo.
katarinka u nas to takto vyzera skoro po kazdom papani nejakych keksikov a podobnych veci... uz sme skusali aj normalne jedlo papat sami a adrianko mal z toho neuveritelnu radost,sice vsetko naokolo vratane jeho bolo ukazkovo spinave,ale ta radost v jeho ockach a to ako sa tvaril,ze nieco svetoborne dokazal stala za to... a uz je v tom cim dalej tym sikovnejsi a uz menej jedla konci mimo pusy... tak sa tesime z toho vsetci...
a musim sa pochvalit,uz len cakame kym nam pride kuchyna a spotrebice a BYVAMEEEEEEEEEEE!!!! okrem rolldor - ov uz mame uuuuuuplne vsetko hotove... ani neviete ako velmi sa tesim... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 uplne ze takto a este o 1000x viacej
mima parada tak uz obe budeme na Vianoce v novom a vo svojom 😀 😀 😀
baby s tym papanim mate uplnu pravdu, kati veru vsade mame jedlo 😀 🙂 mate pravdu baby v dnesnej dobe su doxodcovia priserny.... 😠 😠
heni hlas poslany 😉
kati, maxik je paradny 🙂 a o omrvinkach ja radsej ani nehovorim 😉 mojim kazdodennym spolocnikom je uz dlho rucny vysavac 😀 😀 😀
baby, dakujeme za hlasy, ste zlate 🙂
mima,jumca, verim vam, ako sa tesite, uz budete konecne vo svojom a hlavne sami a k tomu este Vianoce...no aky krajsi darcek by ste si mohli priat? 😝
ahojte baby... nejako tu dlho nebola ani noha... ako sa mate? co drobci? musim sa pochvalit,my uz zaciname cim dalej tym viacej a viacej rozpravat,tak nam zacinaju krusne chvile 🙂 domcek uz je skoro hotovy,treba dotiahnut len posledne detaily a pockat 3 tyzdne kym nam pride kuchyna a spotrebice a huraaaaaaa do svojho... tak sa tesim...
jumci vy ste ako pokrocili s novym bytikom? uz si si vybrala?
ahojte 🙂
mima veru dlho tu nikto nebol....co je s vami mamicky? Ako sa maju vasi drobci?
Darceky na vianoce uz mate? Co kupujete deturencom?
no konecne aspon jedna 😀 ja uz som adkovi co to kupila - jezisko prinesie penove puzzle namiesto koberca, ulozny box na kolieskach na hracky, stavebnicu, detsku plastelinu s vytlackami a este mu ideme dokupit overal a snehulky,takze u nas bude prvy jezisko DOMA bohaty 😉 ty uz si davidkovi kupovala nieco?
no mima takze aspon my dve sme tu 😉
pekne darceky dostane adko...tie ulozne boxy som aj ja kupila ale hned som mu ich aj dala takze uz ich videl 😀 Zatial sme mu kupili lego, teda nieco podobne ako lego ale neni to orig lego ale take vacsie kocky....knizku so zvieratkami a to je vsetko, este mam kupene tricko a trigovicku ale to mu dam na meniny, lebo tie ma 30 decembra.
Kupujes komplet averal, alebo samostatne oteplovacky a bundicku? Ja som kupila v kauflande oteplovacky a aj bundicku a je to celkom dobre 🙂
jj,ja chodim vecer mrknut kazdy den,ci sa nieco nove nedozviem... 😉 uvidime co bude,ale tiez by som radsej oteplovacky a bundu lebo predsalen ten overal je usity na pevno,len na oteplovackach mozes celkovu dlzku ako tak regulovat... neviem ci ma chapes co myslim... 😅 a bundu lahko znosi aj samostatnu... ideme v sobotu do polska na velky nakup,tak tam mu pozriem nieco... a ten box dostane pod stromcek preto,lebo teraz ked este byvame u svokrovcov nemam ho kde uz mat co tu je minimum priestoru, na vianoce uz budeme vo svojom tak tam bude mat pekne hracky ulozene...
mima viem co myslis a je to dobra vec ked su nohavice na traky a daju sa regulovat...tak ako pises aj o oteplovackach 🙂
Dnes som bola v taku tak som konecne uz kupila nieco aj muzovi.....Vianoce su najkrajsie sviatky, hlavne teraz ked mame drobcov ale stoja straaaaasne vela penazi 😀
ved to,ale ked potom budeme vidiet ako s chutou trhaju papier na vsetkych darcekoch naokolo a ako im svietia ocka stastim z darcekov, z vysvieteneho stromceka, to je na nezaplatenie... ja som nasmu tatinovi kupila na vianoce akuskrutkovac, strasne ho chcel a velmi sa mu hodi,tak co by som pre neho neurobila... 🙂
caute maminy,
veru uz tu dlho nikto nebol, musime sa polepsit 🙂
silvi, tie oteplovaky a bundicku som v Kauflande videla, boli to pekne supravicky, akej farby si kupila? my sme si dali zimnu bundu kupit do Nextu do anglicka, uz ju nosime 😝 k tomu ma este 2 bundy, ale nie do snehu....overal sme kupile v Tescu, ten mu asi necham pod stromcek a druhy mame od segry, takze oblecko mame vybavene 😉 😉 co sa tyka ostatnych darcekov, ja vobec neviem co, boxy tiez uz mame, puzzle, kocky tiez....mame uz kupeny traktor, motorku, tatrovku-vlastne mame dve (ozaj Maji, chces tu jednu kupit???), mikinku a to je zatial vsetko 😀
pekny vecer maminy
Ahoj heni...tatrovku by chceli nasi malemu kupit...to ma tusim kazdy chlapec 🙂 A aku motorku mate pre Samka?
Ja som vcera neodolala a kupila take srandovnu podusku s kacerom tak este to pribalim k darcekom 😀
Kupila som ten hnedy komplet v kauflande, len mi pripada ten material ze lahko premokne...no uvidime.
Zajtra by malo snezit....tatino nam dnes nalakoval sanky tak akurat stihame 🙂
Zajtra by sme chceli ist do trencina este nieco pokupovat a hlavne ja potrebujem cizmy, lebo uz ma nohy dnes ozabali v tych jesennych.
mima nas tatinko je tiez na take veci ako su sktrutkovace a vsetok mozny vercajch- od motorovej pily az po karbobrusku 😀 ale mam zakazane mu to ja kupovat, lebo on si vyberie vraj najlepsie 😝
silvi, motorku sme kupili len taku malu na hranie 🙂 ked sme boli u sestry v Plzni vyhral sa s bratrancovou, tak sme si hned povedali, ze mu nieco take kupime 😉
silvi, keby majka nechcela kupit od nas, mohli by sme ju ponuknut vam.... mame totiz dve 😀
jednu sme kupili my a druhu dostal od jednych znamych, budem ju predavat za 10€, povodne stala 16€, je peknucka zlto-modra, videla som ju v All Toys 😝 , je uplne nova, este s visackou myslim....
silvi tak zase ja tak nenapadne nacrtem temu o tych chlapskych "spotrebicoch" akoze sa zaujimam ake maju parametre, od akej firmy je to najlepsie, kolko asi stoja, zapamatam si to a potom mu take kupim... a vzdy mam odlozeny blok aj vsetko ostatne,ked sa mu nebude pacit,moze si to ist vymenit... ja mam radost z toho,ze on ma radost, on je hrdy,ze sa o take veci zaujimam a vsetci sme spokojny 🙂
heni ak by ju majka nechcela tak sa ozvi 🙂 je to taka väcsia?
mima mna tie muzske vercajchy 😀 musia zaujimat, lebo ich mame plnu garaz a moj muz mi rad vysvetluje co ako funguje tak sa musim priznat ze take jednoduchsie ako je napr. srobovacka viem pouzivat aj ja 🙂
No a konecne som zohnala biele zizmy tak sa vytesujem 🙂
Inak baby chcu mat na ruchach vasi drobci rukavice? U nas vzdy skoncia v mlake alebo blate na zemi 😒 😀
silvi, s rukavicami to je u nas obdobne...Samko ich nechce vobec ☹ vzdy prideme domov s vymrznutymi rukami 😠
no dnes na moje pocudovanie vydrzali, dala som mu ich poriadne pod patent na bunde a nedal ich dole 🙂 🙂
ta tatrovka je vacsia, klasicka, kde sa da do nej sadnut 🙂 zajtra hadam budem s Majkou, tak ti dam vediet co a ako...mam inac foto, tak ti ju pripajam 🙂

Jumca, super...tesime sa spolu s tebou.
A pri stahovani do noveho, to je jedno do ktoreho bytiku, pevne nervy, pevne skatule a sikovne rucicky, ktore ti pomozu pri baleni a vybalovani. A myslim, ze o susedoch, hlavne tych otravnych, ty vies dost, tak kam pojdes, urcite to bude lepsie ako to mate teraz. A vyberaj aj podla toho, ci mas nablizku nejaky ten obchodik, alebo ci to nie je daleko, teda nejak od ruky a hlavne ci tam pod domov sa bude mat Ivanko kde hrat, ked uz bude vacsi.