icon

Mamičky s bábätkami z Piešťanskej pôrodnice

mima1708
18. dec 2009

Tak baby tu mozeme kecat,aby sme neboli v inej teme ako adminka spravne podotkla...

kattarinkaa
29. okt 2010

Jumca, super...tesime sa spolu s tebou.
A pri stahovani do noveho, to je jedno do ktoreho bytiku, pevne nervy, pevne skatule a sikovne rucicky, ktore ti pomozu pri baleni a vybalovani. A myslim, ze o susedoch, hlavne tych otravnych, ty vies dost, tak kam pojdes, urcite to bude lepsie ako to mate teraz. A vyberaj aj podla toho, ci mas nablizku nejaky ten obchodik, alebo ci to nie je daleko, teda nejak od ruky a hlavne ci tam pod domov sa bude mat Ivanko kde hrat, ked uz bude vacsi.

jumca
30. okt 2010

maji teraz mame vsetko na sever. ale vyhovuje mi to lebo cez leto tu neni horuco a nepecie tu slnko... 🙂 no v jenom aj druhom baraku su stary susedia cize doxodci a klud 😉 oba byty su cele prerobene, nova kuxyna, vsatave skrine a spotrebice, plavajuce podlahy a v tom jednom ta pani je ste oxotna nam nexat uplne vsetok nabytok ( a ma to fakt krasne a moderne zariadene) jasne ze jej postel vyhodime a dame svoju aj nam aj malemu.... 😉 🙂
inak oba byty su na sever... takze som stale na vazkax... ☹

corasone
31. okt 2010

tak potom nemas co rozmyslat, ked ti to dava s nabytkom ktory sa ti paci tak je rozhodnute 🙂 🙂 myslim ze si spominala ze su cenovo rovnake, tak o to to mas lahsie. jedine ako uz bolo spominane ked mas blizsie nejaky ten obchodik, ci skolku tak aj to je podstatne.

mima1708
autor
31. okt 2010

jumci urcite by som na tvojom mieste brala ten s tym nabytkom,usetris tym dost penazi ked nebudes musiet kupovat nove nabytky,lebo predsa len zo stareho bytu sa ti vsetko nehodi... a ked zo stareho bytu popredas nabytok, este si aj co to prilepsis 😉

jumca
31. okt 2010

mima mas pravdu uz sme sa rozhodli berieme ten s nabytkom. je pravda ze to budeme musiet inak popremiestnovat a a co to aj dat prec aby sa nam zmestili nase veci, maleho postielka, ohradka na hranie atd.... a som sa rozhodla ze uz dam maleho do samostatnej izby sameho nex sa uz uci sak uz ma 14mesiacov 🙂 🙂
maji o dve ulice od nas je skolka a o dalsiu ulici dalej aj skola. potraviny su hned oproti nam a nedaleko je billa, kocka a prior. takze vsetko pod nosom. 😀 😉

jumca
31. okt 2010

@kattarinkaa ani ti nebudem radsej hovorit aky listok som si zase vcera vecer nasla pripaty na nasix dverax do bytu od vies ktorej ´´milej ´´ susedy..... uz muza to nastvalo tak ze povedal ke ju stretne si to zaklobud neda co jej povie 😀 ale som mu povedala nex sa na to vykasle ze mu nestoji primitivka senilna jedna za to 😉 🙂

mima1708
autor
31. okt 2010

@jumca ako pozeram tak to mas pestre s tymi susedmi,ved napis aj nam ostatny,nech sa trosku pobavime 😉

jumca
1. nov 2010

co ti budem hovorit mima.... suseda oproti mi stale vypisuje na listocky nejake somariny. naposledy to bolo s textom
´´ kvety sa aj polievaju ´´ co som si nala na hline mojej kvetiny na xodbe.... tak som jej ´´milej´´ napisala cervenou fikskou ze nex je taka laskava a stara sa o svoje kvety!!!... uz ma naozaj nebavi riesit senilne a DEBILNE!!! pripomienky sibnutyx 82rocnyx ludi v nasej bytovke. ( samozrejme myslim len tu jednu susedu oproti nam...) ostatny vo vxode su super a so vsetkymi si vyxadzame v pohode

kattarinkaa
2. nov 2010

Jumca, ved uz to nerieste...za chvilku budete prec a budes mat ty, aj muzik pokoj. Viem aka vasa susedka je, takze by to aj tak pre teba nemalo cenu sa s nou hadat, len sa ty viac nahnevas a nestoji to za to. TES SA DO NOVEHO. 😀 A gratulujem k bytiku este raz. Zacni pomalicky balit.

henaha
2. nov 2010

presne tak jumci, tes sa do noveho a na starych susedov uz mozes s kludom kaslat 🙂

baby, v novom cisle Mama a ja mame uverejnenu Samkovu narodeninovu fotecku, tak sa tesiiiiim 😀 😀
ak vas mozem poprosit, poslite nam hlas, nech nieco vyhrame 🙂
vdaka moc

corasone
2. nov 2010

heni SMS poslana, Samko je tam super, dali Vas na cislo 13 co byva casto x stastne cislo. drzim palce aby ste vyhrali.
Ludka teste sa do noveho a kasli na starych susedov. v dnesnej dobe su dochodci stale neznesitelnejsi tak si z toho nic nerob.

kattarinkaa
2. nov 2010

Heni, tak si kupime ...a posleme sms. Potom sa podelite o vyhru. 😝

A nas Maximko dnes papal sladky roztek.

corasone
2. nov 2010

maminky, nemusite si kupovat nic, staci poslat: FOTO 13 kontaktne udaje na cislo 6661 a hotovo.

mima1708
autor
2. nov 2010

katarinka u nas to takto vyzera skoro po kazdom papani nejakych keksikov a podobnych veci... uz sme skusali aj normalne jedlo papat sami a adrianko mal z toho neuveritelnu radost,sice vsetko naokolo vratane jeho bolo ukazkovo spinave,ale ta radost v jeho ockach a to ako sa tvaril,ze nieco svetoborne dokazal stala za to... a uz je v tom cim dalej tym sikovnejsi a uz menej jedla konci mimo pusy... tak sa tesime z toho vsetci...

a musim sa pochvalit,uz len cakame kym nam pride kuchyna a spotrebice a BYVAMEEEEEEEEEEE!!!! okrem rolldor - ov uz mame uuuuuuplne vsetko hotove... ani neviete ako velmi sa tesim... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 uplne ze takto a este o 1000x viacej

jumca
3. nov 2010

mima parada tak uz obe budeme na Vianoce v novom a vo svojom 😀 😀 😀
baby s tym papanim mate uplnu pravdu, kati veru vsade mame jedlo 😀 🙂 mate pravdu baby v dnesnej dobe su doxodcovia priserny.... 😠 😠
heni hlas poslany 😉

henaha
4. nov 2010

kati, maxik je paradny 🙂 a o omrvinkach ja radsej ani nehovorim 😉 mojim kazdodennym spolocnikom je uz dlho rucny vysavac 😀 😀 😀
baby, dakujeme za hlasy, ste zlate 🙂

mima,jumca, verim vam, ako sa tesite, uz budete konecne vo svojom a hlavne sami a k tomu este Vianoce...no aky krajsi darcek by ste si mohli priat? 😝

mima1708
autor
8. nov 2010

ahojte baby... nejako tu dlho nebola ani noha... ako sa mate? co drobci? musim sa pochvalit,my uz zaciname cim dalej tym viacej a viacej rozpravat,tak nam zacinaju krusne chvile 🙂 domcek uz je skoro hotovy,treba dotiahnut len posledne detaily a pockat 3 tyzdne kym nam pride kuchyna a spotrebice a huraaaaaaa do svojho... tak sa tesim...

jumci vy ste ako pokrocili s novym bytikom? uz si si vybrala?

silvuskaa
22. nov 2010

ahojte 🙂
mima veru dlho tu nikto nebol....co je s vami mamicky? Ako sa maju vasi drobci?
Darceky na vianoce uz mate? Co kupujete deturencom?

mima1708
autor
22. nov 2010

no konecne aspon jedna 😀 ja uz som adkovi co to kupila - jezisko prinesie penove puzzle namiesto koberca, ulozny box na kolieskach na hracky, stavebnicu, detsku plastelinu s vytlackami a este mu ideme dokupit overal a snehulky,takze u nas bude prvy jezisko DOMA bohaty 😉 ty uz si davidkovi kupovala nieco?

silvuskaa
23. nov 2010

no mima takze aspon my dve sme tu 😉
pekne darceky dostane adko...tie ulozne boxy som aj ja kupila ale hned som mu ich aj dala takze uz ich videl 😀 Zatial sme mu kupili lego, teda nieco podobne ako lego ale neni to orig lego ale take vacsie kocky....knizku so zvieratkami a to je vsetko, este mam kupene tricko a trigovicku ale to mu dam na meniny, lebo tie ma 30 decembra.
Kupujes komplet averal, alebo samostatne oteplovacky a bundicku? Ja som kupila v kauflande oteplovacky a aj bundicku a je to celkom dobre 🙂

mima1708
autor
23. nov 2010

jj,ja chodim vecer mrknut kazdy den,ci sa nieco nove nedozviem... 😉 uvidime co bude,ale tiez by som radsej oteplovacky a bundu lebo predsalen ten overal je usity na pevno,len na oteplovackach mozes celkovu dlzku ako tak regulovat... neviem ci ma chapes co myslim... 😅 a bundu lahko znosi aj samostatnu... ideme v sobotu do polska na velky nakup,tak tam mu pozriem nieco... a ten box dostane pod stromcek preto,lebo teraz ked este byvame u svokrovcov nemam ho kde uz mat co tu je minimum priestoru, na vianoce uz budeme vo svojom tak tam bude mat pekne hracky ulozene...

silvuskaa
24. nov 2010

mima viem co myslis a je to dobra vec ked su nohavice na traky a daju sa regulovat...tak ako pises aj o oteplovackach 🙂
Dnes som bola v taku tak som konecne uz kupila nieco aj muzovi.....Vianoce su najkrajsie sviatky, hlavne teraz ked mame drobcov ale stoja straaaaasne vela penazi 😀

mima1708
autor
24. nov 2010

ved to,ale ked potom budeme vidiet ako s chutou trhaju papier na vsetkych darcekoch naokolo a ako im svietia ocka stastim z darcekov, z vysvieteneho stromceka, to je na nezaplatenie... ja som nasmu tatinovi kupila na vianoce akuskrutkovac, strasne ho chcel a velmi sa mu hodi,tak co by som pre neho neurobila... 🙂

henaha
26. nov 2010

caute maminy,
veru uz tu dlho nikto nebol, musime sa polepsit 🙂
silvi, tie oteplovaky a bundicku som v Kauflande videla, boli to pekne supravicky, akej farby si kupila? my sme si dali zimnu bundu kupit do Nextu do anglicka, uz ju nosime 😝 k tomu ma este 2 bundy, ale nie do snehu....overal sme kupile v Tescu, ten mu asi necham pod stromcek a druhy mame od segry, takze oblecko mame vybavene 😉 😉 co sa tyka ostatnych darcekov, ja vobec neviem co, boxy tiez uz mame, puzzle, kocky tiez....mame uz kupeny traktor, motorku, tatrovku-vlastne mame dve (ozaj Maji, chces tu jednu kupit???), mikinku a to je zatial vsetko 😀

pekny vecer maminy

silvuskaa
26. nov 2010

Ahoj heni...tatrovku by chceli nasi malemu kupit...to ma tusim kazdy chlapec 🙂 A aku motorku mate pre Samka?
Ja som vcera neodolala a kupila take srandovnu podusku s kacerom tak este to pribalim k darcekom 😀
Kupila som ten hnedy komplet v kauflande, len mi pripada ten material ze lahko premokne...no uvidime.
Zajtra by malo snezit....tatino nam dnes nalakoval sanky tak akurat stihame 🙂
Zajtra by sme chceli ist do trencina este nieco pokupovat a hlavne ja potrebujem cizmy, lebo uz ma nohy dnes ozabali v tych jesennych.
mima nas tatinko je tiez na take veci ako su sktrutkovace a vsetok mozny vercajch- od motorovej pily az po karbobrusku 😀 ale mam zakazane mu to ja kupovat, lebo on si vyberie vraj najlepsie 😝

henaha
27. nov 2010

silvi, motorku sme kupili len taku malu na hranie 🙂 ked sme boli u sestry v Plzni vyhral sa s bratrancovou, tak sme si hned povedali, ze mu nieco take kupime 😉
silvi, keby majka nechcela kupit od nas, mohli by sme ju ponuknut vam.... mame totiz dve 😀
jednu sme kupili my a druhu dostal od jednych znamych, budem ju predavat za 10€, povodne stala 16€, je peknucka zlto-modra, videla som ju v All Toys 😝 , je uplne nova, este s visackou myslim....

mima1708
autor
27. nov 2010

silvi tak zase ja tak nenapadne nacrtem temu o tych chlapskych "spotrebicoch" akoze sa zaujimam ake maju parametre, od akej firmy je to najlepsie, kolko asi stoja, zapamatam si to a potom mu take kupim... a vzdy mam odlozeny blok aj vsetko ostatne,ked sa mu nebude pacit,moze si to ist vymenit... ja mam radost z toho,ze on ma radost, on je hrdy,ze sa o take veci zaujimam a vsetci sme spokojny 🙂

silvuskaa
28. nov 2010

heni ak by ju majka nechcela tak sa ozvi 🙂 je to taka väcsia?
mima mna tie muzske vercajchy 😀 musia zaujimat, lebo ich mame plnu garaz a moj muz mi rad vysvetluje co ako funguje tak sa musim priznat ze take jednoduchsie ako je napr. srobovacka viem pouzivat aj ja 🙂
No a konecne som zohnala biele zizmy tak sa vytesujem 🙂

Inak baby chcu mat na ruchach vasi drobci rukavice? U nas vzdy skoncia v mlake alebo blate na zemi 😒 😀

henaha
28. nov 2010

silvi, s rukavicami to je u nas obdobne...Samko ich nechce vobec ☹ vzdy prideme domov s vymrznutymi rukami 😠
no dnes na moje pocudovanie vydrzali, dala som mu ich poriadne pod patent na bunde a nedal ich dole 🙂 🙂

ta tatrovka je vacsia, klasicka, kde sa da do nej sadnut 🙂 zajtra hadam budem s Majkou, tak ti dam vediet co a ako...mam inac foto, tak ti ju pripajam 🙂

henaha
28. nov 2010

....zabudla som pripnut 🙂

no a budes teda kocica v tych bielych cizmach 🙂