icon

Mamičky s bábätkami z Piešťanskej pôrodnice

mima1708
18. dec 2009

Tak baby tu mozeme kecat,aby sme neboli v inej teme ako adminka spravne podotkla...

silvuskaa
28. nov 2010

heni supis, beriem ju ak Majka neberie 😀

mima1708
autor
28. nov 2010

silvuska ja som so sroberom poskladala sama polovicu nabytkov co mame... tatinko bol v robote,ja sa sama u svokrovcov dobre necitim,tak som isla na dom... a kedze vsetky tie "zenske" prace som uz mala porobene tak som sa pustila do tych "muzskych",ze co to spravi a ono to neurobilo nic... 😀 a cizmy si si kupovala original cizmy, snehule alebo nieco medzi tym? my sme boli v polsku vcera na nakupoch a skusala som si tam jedny take cizmo-snehule len som si ich nekupila,lebo boli na zaciatku trhu a povedala som si,ze budeme peniazky potrebovat na ine veci,nieco nam zostalo a ked sme isli domov uz nemali moje cislo ☹ tak som bola trosku sklamana,ale snad aj u nas najdem nieco podobne 🙂

silvuskaa
29. nov 2010

mima inak aj mna to bavi so srobovackou 🙂 No sme my baby na vsetko 😀 😵
Kupila som si take cizmo-snehule, su naozaj pohodlne. A co vsetko ste nakupili?

mima1708
autor
29. nov 2010

juuuj vselico mozne, paplony, zaclony, veci do domacnosti - dosku na valkanie cesta, valcek, tlcik na maso a take, malemu som kupila oteplovacky a bundicku, snehulky, papucky, hojdacie a erdzacieho konika, stromcek, ozdoby, svetla, syry a vela vela dalsich veci... kompletne plne auto sme mali,ledva sme sa tam nasackovali... 🙂 ale zima tam bola na slak trafenie... a celyyyyyyyyy den tam doslova valilo sneh... mala som hrube pancuxhy, zateplene podkolienky, dvoje termo ponozky, hrube teple cizmy a este aj tak som mala take omrznute chodidla,ze som ani prsty nemohla ohnut... a tie cizmicky si kde kupila a za kolko? teda ak to neni tajomstvo 🙂

silvuskaa
30. nov 2010

no to ste pekne nakupili, jednym vrzom to je najlepsie 😉
ja zhanam tiez dosku na valkanie cesta pre svokru na vianoce 🙂
Kupila som ich v trencine v Laugariciu, tusim Sebastian sa volalla ta obuv.....stali 41euro.
Pripajam ti aj foto

mima1708
autor
30. nov 2010

presne taketo nieco som myslela... tie su naaaaaaaadherneeeee... jeeeeeejko... aj ja chcem take ☹
no a zase vsetko sme nenakupili,nejake veci co som potrebovala nemali,tak ich musim dokupit tu... ozaj,nevies nahodou kde v akom obchode by som mohla kupit stojan na dazdniky? ale nerezovy,nie pruteny...

kattarinkaa
1. dec 2010

Ahojky dievcence,...citam ze uz v plnom prude nakupujete vianocne darceky.
A Silvi cizmicky su paradne, ja by som hned take brala...musime sa ist niekam popozerat, lebo mi uz v teniskach omrzaju nohy, ked sme s Maximkom vonku. (mam vzdy problem si nejake kupit bud nemaju 35 alebo este cislo 36 - vacsie cislo mi uz je strasne velke - je hrozne mat taku malu nohu). 😢

A mima, ked sa nastahujes do noveho, aj tak zistis, ze ti polovica veci chyba. Ja este teraz stale pisem na zoznam, co treba kupit. Vzdy, az ked to potrebujem, zistit, ze to vlastne nemame. A to som si (ako manazerka v tescu), nakupila vsetko mozne aj nemozne...myslela som, ze sa mi to ani do kuchyne a domu nevojde, a ...skoro polkuchyne mam prazdnej. 😝

A este sa opytam, mate predsa uz vacsie deti...davaju si este vsetko co najdu do pusinky? Lebo ten nas malinky havo, tam da uplne vsetko...minule vonku ako sa hral nasiel slimaka v ulite, a sup s nim do pusinky, skor ako som ho stihla schmatnut...aspon, ze ho nezjedol, len cuclal..tak ako vsetko. Vzdy a stale, ide vsetko do pusinky, aj ked uz to pozna..ja neviem, ..snad uz skoro prestane.

Tak nakupujte, ...budem citat ...co ste nakupili a mozno sa necham inspirovat. 😀

silvuskaa
1. dec 2010

dakujem 🙂
mima skusala si v jisku pozriet ten stojan? My mame prutenny, fakt neviem nerezovy kde by mohli mat.

kati krasnu kuchynsku linku mate a aj podlahu. Maximkovi sa tieto velke supliky dobre otvaraju a najde tam vsetko co potebuje 😀
davidko tiez este dava do pusy skoro vsetko, no slimaka este neskusal 😀 ale uz je to lepsie ako pred cca 2mesiacmi. Teraz skor vsetko hadze a do vsekeho kope 😒 a aj mlaky zboznuje 😀

Dnes nam sneziiii, aj sa tesim ale aj ked boli suche cesty to bolo dobre. Samozrejme k vianociam patri sneh a je to nadhera tak sa tesme 🙂 😵

kattarinkaa
1. dec 2010

Veru...nadherne snezi...takto pred rokom som bola v meste s rodinkou este s Maximkom v brusku na punci (teda oni mali, ja len caj). A dnes sme tam boli zas...krasne vela snehu, nadherne vysvietene mesto, cela rodina a nas Maximko uz sam behal okolo nas.
Ta ista situacia...len taky maly rozdiel. 😝

mima1708
autor
1. dec 2010

katarinka mas krasnu kuchynu,aj ja som taku chcela,ale potom ked som si spomenula na toho mojho maleho capkosa upatlaneho som si to hned rozmyslela... 😀 ine by som nerobila,len s handrou v ruke lietala,staci,ze mam cierny sklenny stolik, plazmu v ciernom prevedeni a nabytok kombinovany s ciernymi lesklimi prvkami... my este ani nebyvame a uz viem,ze mi straaaaaaasne vela veci chyba a ako ty hovoris,mam vsetko mozne a bala som sa aby mi to voslo do kuchyne a teraz mam polovicu skriniek prazdnych...
o tej velkosti nohy mi nieco hovor,ja mam tiez taku malu nozku a ked aj niekde take male cislo dostanu,len par kusov a tie sa hned vypredaju... raz ked som bola v jednej obuvi a pytala som si cislo 36 tak ta mila pani predavacka na mna pozrela,ako keby som prave priletela z marsu a hovori mi,ze a nechcete sa popozerat radsej v detskom oddeleni? a este takym milim tonom,ze som si hned pomyslela,ty truuuuuuuba ved 36 je najmensie damske cislo...
a s tym davanim do pusy si nic nerob,tak ako pise silvuska,aj moj maly presne to iste,este stale si strka vsetko do ust,sice nie tak velmi ako predtym,ale zase ma obludu vsetko pliekat do zeme, kopat a najnovsie ked nieco robi zle a pohrozim sa mu,tak sa zacne na mna zahanat... a ja neviem co mam urobit,ci mu mam dat capku po ruke alebo si to nevsimat alebo co... pride mi to strasne,ked sa moje vlastne dieta na mna zazenie... ☹ ☹ ☹

silvuskaa
2. dec 2010

mima taaaaka som rada ze len moj maly sa nezahana na mna 🙂 Viem o com hovoris....niekedy sa mu len pohrozim a poviem NO-NO, on zdvyhne ukazovak a opakuje po mne......alebo mu dam po rucke ale s nim to nic nerobi, tak len cakam kym ho to prejde. Najhorsie je ze niekedy to zahananie skonci tym ze sa aj trafi a to ma uz naozaj vytaca ☹
Inak ja mam tiez velkost nohy 36, ale tieto cizmy mam 37, lebo mensie nemali, ale niesu mi nastastie velke 😝

kati to aj ja spominam na minule vienoce, Davidko uz bol na svete ale este uplne malinky a v kociku sme boli na trhoch, teraz tam uz bude lietat ako maly sinter 🙂

mima1708
autor
2. dec 2010

a ja som sa bala,ze robim chybu niekde vo vychove ked toto robi,ale ako tak pozeram,maju asi take hlupe obdobie... mne maly zas napr vcera poskriabal cele lice ako keby som sa s mackou bila... ale to zas od radosti,on ma isiel "vystipat" za licka,len nemal ostrihane nechtiy a ako tak s chuti zmagol,este aj potiahol tie rucky tak mam nadhernu ozdobu... 😒

henaha
2. dec 2010

no Samko si nastastie do pusy uz nic nedava, v lete to bolo horsie, ochutnaval najma kamienky a hlinu a Kati raz som mu vitiahla aj chrobaka-ziveho 🙂 odvtedy uz vobec nic, ani kocky, musim poklopat, ale hadze so vsetkych, tak len cakam, kedy hodi nieco do krbu 😉
minule vianoce sme chodili aj my na trhy, pesi z Lodenice a ked sme prisli do mesta, Samko sa nam vzdy zobudil a bolo po parade 🙂 🙂 tento rok to uz bude o niecom inom....

vcera bolo blaznenia, 1.krat v snehu, prisli sme mokry az za usami a este aj blatovy, lebo nie vsade bol sneh 🙂 🙂

henaha
2. dec 2010

...a nejake nove foto 🙂

silvuskaa
3. dec 2010

mima neboj zahoji sa...aj ja som uz mala take skrabance 😉
Heni o tom krbe ani nehovor...ked sme v nom vcera nekurili nasi mi hovorili ze maly ho otvoril...uz len to mi chybalo aby sa naucil otvarat krbove dvierka ☹ Ale ked nom hori...boji sa priblizit...hned na neho kricim paaaaaaaali 😲
Krasnucke fotky mate....ja som ani nestihla pofotiti pri prvom snehu, dnes nam zasa pada....uz sa tesim ked pojdeme von 🙂
Inak na sankach kolko vydrzal Samko sediet?

mima1708
autor
3. dec 2010

ja som tiez maleho fotila ale nemam absolutne kedy capnut ich sem... 🙂

baby ja sa s vami lucim na urcitu dobu, dnes sa definitivne stahujeme a nemame na dome este internet,tak neviem kedy sa zase pripojim... a ak by to nehodou do vianoc uz nestihli tak vam zelam vsetkym - velkym aj malym - nadherne vianoce, vela vela darcekov a pohody minimalne pocas sviatkov... majte sa tu krasne zatial, davejte na seba aj na deticky pozor ked je takto smyklavo... aaaahojteeeeee

silvuskaa
3. dec 2010

mima konecne nastalo vo svojom 😵
Heni to sme tu ostali uuplne same? Maji, jumca, Katka kde steeeeeeeeee?

kattarinkaa
3. dec 2010

No..ja som tu, poctivo citam, len nie je vzdy cas nieco zaujimave tuknut. Ale zajtra ideme do TN na nakup, snad kupim cizmy a konecne uz mame zabradlie.
A este jedna novinka...ozdobili sme v pondelok s Maximkom vianocny stromcek, zatial len hore na poschodi, v spalni, ale je nadherny. Hnedozlaty..taky prijemne teply a stromcek je krasne husty. ( Nasi nam kupily v Ziline v Merkuri markete).

Tak uz mame aj riadnu vianocnu atmosferu. Vencek na dverach, girlandy na oknach a stromcek v spalni. Som zvedava, ako dlho nam to pri Maximkovi vydrzi. 😀 Ale musi si poriadne zvyknut, ked chcem mat 240cm stromcek dole v obyvacke. 😝

corasone
4. dec 2010

ahojte maminy, no ja to tu riadne flakam ☹ ale nieje to len tu ale celkovo internet. som vecer uplne odpisana, tak len oddychujem na gauci a potom idem spat. mam sa fajn aj moj nadherny syncek. konecne uz nema sopliky, mal ich z toho ze mu isli zubky. ma ich 12 🙂 inac je zlatunky. dala by som tu aj nejake fotecky, no neviem preco mi nejde najst moj telefon v PC. vsetkych vas pozdravujeme.

henaha
6. dec 2010

caute maminy, my sme po vikende konecne doma, boli sme u sestry v Spiskej N. Vsi, ta nekonecna cesta to je hruza ☹ le zvladli sme ju, uzili si nasich a sestrinu rodinu a sme radi, ze sme zasa v nasom 🙂 🙂

bolo nam tolko snehu, ze sme nevedeli vobec zaparkovat a ani chodit sa nedalo 😉
my stromcek este nemame, aj sa ho este bojim vytiahnut pri tom nasom huncutovi, ale dame ho asi na komodu, ktora je sice dost nizka, tak ho hadam nestiahne 🙂

co mate nove a co drobci?
prajeme krasneho Mikulaska 😀 😀 😀

silvuskaa
6. dec 2010

ahojte...aj my uz mame stromcek, ale len taky jak kuzel a bez svetielok, maly uz postrhaval par gul 😀
veru Maji flakas to tu 🙂 ale mala si to teraz tazke ked mal Samko stale sopliky, to uz muselo byt na nervy a chuda male 😢 takze uz aj on je selmicka so 4stolickami?
Heni dlhu cestu ste absolvovali....no doma je najlepsie 🙂
Vcera bol u nas na ihrisku Mikulas, troska sme sa vyblaznili a utekali domov, taka strasna zima zostala. Davidko sa mikulasa nebal a kalendar co mu dal si strazil az ho cely rozmagal 😀

henaha
7. dec 2010

silvi, ako pises, doma je doma a doma je najlepsie 🙂

kedy dame stretko v Auparku? Mohli by sme niekedy tento tyzden, lebo potom uz asi to tam bude dost plne, co vy na to? Mohla by dobehnut aj Vierka s malou....alebo by sme sa stretli na trhoch?

....a uz je po snehu, clapkanica, voda...no lepsie bolo, ked bolo bielo 🙂

silvuskaa
7. dec 2010

heni mozme aj tento tyzden, niekedy ku koncu, skusim dat vedeit vierke ako jej to vyhovuje.
Snehu nikde 😒 Ale od stvrtku sa ma znova rozsnezit a zozimit 🙂

henaha
7. dec 2010

jasne Silvi, ale piatok mame plavanie, takze bud streda, stvrtok alebo potom dalsi tyzden 🙂

len nech pekne nasnezi, lebo dnes sme prisli domov zablateni az, az... 😉

corasone
21. dec 2010

ahojte maminy, chcem Vam zapriat stastne vesele a pokojne prezitie Vianoc a stastny Novy rok 2011. detickam vela darcekov a rodinnej pohody. do skoreho videnia.

silvuskaa
24. dec 2010

Krasne Vianoce, plne lasky, stastia a oddychu.....uzivajte si pohodu v kruhu rodinky 🙂

mima1708
autor
30. dec 2010

ahojte baby... tak konecne sme online... ale vazne to tu nejako flakate, som myslela,ze budem mat co robit za ten skoro mesiac,aby som vas docitala a tot len par prispevkov... tak uz sme konecne vo svojom,zabyvani a maximalne si to uzivam... jedine co mi lezie na nervy su tie neustale navstevy... kazdy je zvedavy, kazdy chce vidiet ako byvame a kedze mame zrazu akosi vela "kamaratov" tak nemaju tie navstevy konca kraja... kazdy druhy vecer tu niekto je,uz som z toho na nervy... ja som stromcek postavila v utorok pred vianocami a co som sa cudovala, maleho ani nejako extra nebral,trosku do neho pobrnkal a bolo... ale keby ste ho videli ako odbaloval darceky... uplne ako v tych americkych filmoch,chytil darcek,totalne dodtrhal papier,kym sa k nemu nedostal a potom to bolo len same hiiiii, jeeeeeej, iiha... taka som bola stastna... a vy ste mali ake vianoce? a co chystate na silvestra? ja mam trosku obavy ako bude adrianko tento rok vnimat vsetky tie petardy, svetlice a cely ten rachot co sa po polnoci spusti... minuly rok bol este malinky a cele to prespal,ale teraz neviem neviem...

silvuskaa
5. jan 2011

Ahoj mima veru je to tu smutne a nikto sem skoro nechodi 😒
Tie navstevy prejdu a vy si budeme uzivat pokoj vo svojom 🙂
Nas stromcek bol obcas bez par gul ale nic extremne, teraz si ho maly uz ani nevsime, chceme ho dat v piatok uz dolu, kedze je zivy a opadava. Davidko sa tiez tesil z darcekov, ale teraz mame vsetky izby zapratane bagrami, autickami, odrazadlami a on okolo toho chodi a aj tak ho bavi stara dobra varecha a hrnce najviac.
Ale Vianoce boli naozaj kraaasne.....ja nemam nejako extra rada Silvester....boli sme doma, brasko prisiel s rodinou, takze taka rodinna pohoda. Maly spinkal dobre nastastie, ulozili sme ho k dedkovi a okolo 3rano sme si ho zobrali a ulozili do jeho postielky.

A vy ako?

Inak vsetko dobre v Novom roku, hlavne zdravie celej rodinke 🙂

mima1708
autor
6. jan 2011

Silvi aj vam vsetko dobre v novom roku, hlavne zdravicko,ostatne si uz clovek dokaze zariadit aj sam 🙂
adrianko prosim pekne silvestroval s nami,isiel spat o 0.45... nechcelo sa mu spat,ked sme mali navstevy,tak vydrzal hore...aj rakety sme boli pustat,tak sa mu to pacilo,sa rehotal a hikal, jejkal... taky bol zlaty... skoda,ze som ho nemohla nakamerovat,pri tych delobuchoch vsetkych by ho nebolo vobec pocut... 🙂

corasone
7. jan 2011

caute maminy, vsetko dobre v novom roku. nas maly Samko podobne ako Adko silvestroval s nami do polnoci si s nami strngol a potom zaspal. boli sme u kamosky a kedze tam boli deticky hral sa s nimi a bolo nepravdepodobne aby isiel spat. aj som mala obavy ci nebude mrzuty ale vobec nebol. pocas sviatkov sme boli sami taky pokoj ako to mam rada, ziadne stresy. Samko si rozbalil prvy darcek odrazadlo take auto a skoncil, sice sa tesil aj ostatnym darcekom ale uz ho tak moc nezaujimali. auto je doteraz super. este sa ale odrazat nevie, no snad do jari sa nauci...