icon

Mamičky, tehuľky a snažilky z Košíc. Piata časť

norik1
28. nov 2008

Ahojte, keďže sme dosiahli hojný počet príspevkov v štvorke, tak zakladam ďalšiu časť ešte teraz rýchlo ráno, kým nie sme tak rozbehnuté v diskusii 😀 😀

simka9122008
10. máj 2009

Košičanky, pekné ránko a všetko naj k dnešnému nášmu sviatku, Dňu matiek

dea
10. máj 2009

Ahojte.............

zuzi boli ste na Mickeyho??

musim napisat 😅 ze ja som bola total sklamana...........s tymi princeznami sa to neda porovnat..........lutujem ze sme sli..........deanku to tiez vobec nezaujalo, ani sa necudujem 😒 😒

a tiez prajeme vsetko naj k dnesnemu sviatku 🙂 🙂

zuzka111111
10. máj 2009

ahoj dea boli sme no kyvala mickemu a to bolo asi vsetko cakala som viac sedeli smed v lozi tak to bolo jedno stiaste ze tam bolo vsetko poruke zachod obcerstvenie.... inak s nami boli jedni a hovorili ze princezne boli lepsie...no ale tak aspon sme niekde boli...

vsetko naj mamickam

janka1874
10. máj 2009

Ahojte hlásime sa doma z výletu
mali sme krásne počasie tak sme si to užili akurát že mám dosť nedá sa v noci hrať dlho karty a potom o 6.00 dieťa zahlási budíček no som hotová 😀 😀 😀 😀

andrea.m
10. máj 2009

aj nám vyšlo krásne počasie. decka maju krásne červené líčka.

jeane1
11. máj 2009

Dobré ránko, aj nám vyšlo počasíčko a dnes to vyzerá tiež nádherne 😀 boli sme na Míľu spolu s majkou a aj Lívku s detmi sme stretli 🙂 bolo lepšie ako minulého roku a konečne dali aj nejake hry pre deti 😵

Yesno kávičku si možeme dať niekedy poobede cez týžden,alebo v piatok mám voľno tak by som zbehla po teba do práce 😉 už máte otvorené?

jeane1
11. máj 2009

Adi,prídeš dnes poobede do delfínika na deň matiek 🙂 trošku nás skrášlia 😀 😀 chystá sa ešte niekto??? 😕

andrea.m
11. máj 2009

rada by som. snád mi to výjde. uvidím ako dlho bude Tamarka spinkať.

janka1874
11. máj 2009

Dobré ránko
fajne nám popršalo v noci juj ale sa dobre spalo a zas máme krásne to je super

andrea.m
11. máj 2009

horúúúúúúúúúúúúúúúúúúco je. 😀 😀 😀 hurááááááááááááá

janka1874
11. máj 2009

no my ideme o chvíľu hajať a potom hurááááá vonku až do večera dúfam, že príde aj zuzka s deťmi nech je nám veselšie na Aničke nepridá sa niekto?

fakt a to stetko nič?

zuzpidka
11. máj 2009

ahojte. tak na Aničku by sme radi prišli, ale my makáme na stavbe. Rastík sa pred chvíľou zobudil a dosť mrzutý. takže my neprídeme. prajem pekný slnečný deň. 😉 🙂

majka35
11. máj 2009

ahojte dzifčonky ... pišem malo, bo nemám bars času ... jeane, ja ti volám, že jak a kedy a ty spiš ... 🙄
trimce paľce ... učím sa, učím, tak nech to nepojdze nazmar!

všetkým tehotným blahoželáááám a až mi oči vypadli, keď som zbadala, koľko vás je ... ja teraz nemám čas na ťuťumuťu ... takže u mňa tehotenstvo do leta nehrozí ... 😀 😀
dea a ty si už prehovorila muža, či nie? 😎

majka35
11. máj 2009

hej a keby ste si náhodou pozreli moju novú fotku v albume, tak v ľavom hornom rohu je noha jeaninho Dávidka, to len že touto cestou ďakujeme za príjemne strávenú opekačku a guľášovku u jeane na záhrade ... 😀
no a tá vpredu je moja Barborka 😀 😀

jeane1
11. máj 2009

majka ta ja dnes doma celý deň a nič nestiham 😀 😀 nakoniec som zistila že nikam nejdem 😠 moja kozmetika je fuč 😠 drahy mi zobral auto a ja som si v nom zabudla kluče od bytu ☹ ešteže mal Dávidko so sebou svoje ale aj on utekal na ZUŠ ta mi ich len hodil do schránky 😀 ta musím sedieť doma aby som nevymkla zasa Dávida ja 🙂 🙂 a náhliť sa mi z tamad určite nechce 😝 ta som dopadla 😢 😢 a k tomu ešte nemá mi kto zajtra strážiť Dávida doma 🙄 a samého ho nechcem nechať celý den,šak by mi aj telefon okusal nelen uši 🙂 a moj šéf je tak ohľaduplný že až vraj musím a hotovo ta ked musím ta odem do roboty a chlapec naj sa ratuje doma sam 😅

a opekačka ešte budeeeeee, Peťka bude oslavovať 3 roky ta dojdite zas 😉 už aj voda potečie 😀

andrea.m
11. máj 2009

dobre že si nešla lebo ja som si na to spomenula až jak som videla tvoj príspevok 😀

jeane1
11. máj 2009

😀 😀 😀 ale na gulášik si už dám pozor 😉 ten si nenechám ujsť 😝 😝 u nás v školke preložili den matiek na neurčito 😖 vraj je málo detí v školke

andrea.m
11. máj 2009

mi máme zajtra...sa teším 😀

jeane1
11. máj 2009

☹ mi sme mali mať dnes ale vraj to bude preložené tak som zvedavá na kedy 😲

janka1
12. máj 2009

ahojte zienky 😉 tie ktore ste boli na MÍLU tak tu mate fotocky, mozno sa na nich aj najdte 😉
http://picasaweb.google.sk/svetlana.homolova/20...

miresta
12. máj 2009

ahojte žienky, tak sa po dlhšej odmlke hlásim.

Ďakujem Všetkýýýýýýýýýýýýýýým za gratulácie k tehu. Neozývala som sa pretože som ležala v nemocnici na gynekológii, moje bábo je totiž v ohrození, tak dúfam, že vydrží a že bude sa silno držať. Mala som krvácanie, tak som si musela poležať. Dúfam, že sa nebudem musieť vracať.

A mali ste krásne počasie, kým som tam ležala, a dnes som už doma, a vonku je ako na Sibírii....fuj. ☹

janka 1874 - som teraz v 9T , ale bábo je menšie, tak ešte presne s istotou to nie je. Predpokladaný dátum porodu je vraj 18. december. 🙂

No tak všetkým pekný deň, aj keď je tak zamračeno. papa 🙂

janka1874
12. máj 2009

miresta a v ktorej nemocnici si bola neboj všetko dobre dopadne decembrové bábätká sú silné zvládnete to určite 😅

majka35
12. máj 2009

ahojte .. mirestra, janka má pravdu, aj ja som ležala v nemocnici v 9. týždni kvôli krvácaniu a všetko dobre dopadlo ... Barborka sa narodila v decembri ... 🙂 držíme palce 😉

janka1 ... super fotky, našla som sa na 2 😀

simka9122008
12. máj 2009

Miresta, neboj všetko bude dobrééééééé, držím palce

nelika666
12. máj 2009

vsetkym tehulkam vsetko dobre prajeme 🙂 😉

jeane1
12. máj 2009

janka1 ja som sa nenašla ☹ ale našla som Dávidka a tatika 😉 🙂

janka1
12. máj 2009

zienky to je ok , ze ste sa ako tak nasli poniektore 😉 majka teba som videla aj ja a jeane1 teba som asi prehliadla resp. tvoju polovicku 😀
nelika teba som tu uz asi 100 rokov nevidela ako domcek kolko uz mate?

nelika666
12. máj 2009

dakujem, dobre, vsetko ide, stavba "rastie", aj ked by mohlo aj rychlejsie 😀 na streche mam albumy tak mrkni ak chces, omietky na 75% urobene, kuchyna je uz komplet, len nevieme najst obkladaca na kupelnu 😒 snad uz koncom leta budeme vo svojom 😎

lovacka
12. máj 2009

ahojky 🙂

nelika666
12. máj 2009

ahoj 😉 ked ta tu mam, ak mas napisane ake okna a dvere potrebujete, posli mi rozmery a ten Petov znamy vam vypocita cenu 😉