icon

Mamičky, tehuľky a snažilky z Košíc. Piata časť

norik1
28. nov 2008

Ahojte, keďže sme dosiahli hojný počet príspevkov v štvorke, tak zakladam ďalšiu časť ešte teraz rýchlo ráno, kým nie sme tak rozbehnuté v diskusii 😀 😀

andrea.m
4. dec 2008

ahojte

zuzi ja ťa tiež sklamem lebo ja mam darčeky komplet pre celú rodinu a postupne ešte dokupujem nejaké maličkosti. a polku už aj zabalenú.

do galerky asi dnes nepôjdem. sa bojím že sa mi tam Filipko stratí, alebo Tami.

Tami mám tiež meniny týždeň po narodeninách, ale u nás podobne ako u majky bolo vybraté meno ešte pred svadbou a vydržalo aj ked sa 1x zadaril synátor. o inom mene pre dievča sme ani nerozmýšľali. 😉 ja mám meniny 5 januára, tiež pár dní po vianociach a nikdy mi to nevadilo. stále som dostala nejakú knihu a to je pre mňa aj darček number one.

lusinkaj
4. dec 2008

ahojte

mozem sa k vam pripojit aj ja?

zuzana355
4. dec 2008

aj my prajeme barborke len to naj naj najlepšie k meninkám aj narodeninám hlavne veeeeeeeela darčekov

lusinkaj vítaj 🙂 🙂

adi, dei tha vy aké šikovné musím sa nad tým zamysliet alebo nad sebou a ja už sa vybrat niečo kupit mam kalendáre a už len neaké drobnosti

lusinkaj
4. dec 2008

dakujem zuzi 🙂

andrea.m
4. dec 2008

lusinkaj vitaj a zarad sa 🙂

zuzka mňa tak pred 2 rokmi vyškolila kamoška.prišla jeden krásny septembrový deň že "hybaj darčeky kupovať" a ja som zistila aké je to super a odvtedy sa toho držím

lusinkaj
4. dec 2008

dakujem andrea 🙂
pisete o vianocnych darcekoch?mate uz nakupene?ja este vobec niccccc....ale ani neviem komu co.....poradte 🙂

zuzana355
4. dec 2008

adi aj ja chcem takú kamošku na povzbudenie 😀 ked ja si poviem každý rok že nenechám to na poslednú chvilu ale nikdy sa mi to nepodarí 😖
a do mesta idete zajtra na mikulaša

zuzana355
4. dec 2008

lusinkaj malý mi pokružkoval všetko čo by chcel v dračiku v letaku ale skor som mu mala dat zakruškovat to čo nechce bolo by to jednoduchšie 😀 😀 a ešte kolieskové korčule malej kočiar a ešte som chcela oblečenie pre babiku ale skoro ma porazilo ked som zistila že to stojí skoro tolko ako cela babika
a svokrovcom a mamke zatím netuším manželíkovi nové DJ sluchadka 😉

andrea.m
4. dec 2008

nie.

minulý rok sa nám presne 5.12 stratil v optime Filipko a to sme tam šli do orangeu a nie na mikuláša. odvtedy nechodíme na žiadné hromadné akcie.

andrea.m
4. dec 2008

ja mam pre deti kopec drobností.taký najväčší darček pre Filipka bude autodráha a pre Tami zvuková hra z dráčika+obečenie,knihy a tak.manželovi mam diplomatku a nový hrnček na kavu(starý rozbil) a zbytku rodiny som objednala kozmetiku z oriflamu a je to. Tami má hned v januári narodky aj meniny, tak na narodky dostane kočiarik a knihu a na meniny niečo menšie a tiež knihu.

zuzana355
4. dec 2008

ja by som aj šla len s lukaškom lebo dat pozor sama na dve deti a toooooooolko ludi tam bude tak musím hlboko porozmýšlat 😉
joj adi toto by som nechcela zažit behal by som po optime jak zmyslov zbavená

andrea.m
4. dec 2008

ja som stála s Tami pri informáciách,lebo do vnútra optimy ho dali vyhlásiť a manžel behal dookola oklo tých obchodov. našiel ho pri datarte a už vraj išiel naspäťa plakal, lebo zistil že je sám tak sa vracal odkiaľ prišiel. myslela som že ho muž zabije a ja zjem od lásky.odvtedy kedykoľvek ideme do optimy mame deti v platenom detskom kútiku. máme pred tým hypáčom rešpekt.

zuzana355
4. dec 2008

a taký čas nevieš či kričat na neho či vystískat od radosti tak možno pojdem iba s malým ved snát jedno sa mi tam nestratí 😕

lusinkaj
4. dec 2008

zuzi poznam to....nemam este svoje vlastne deti ale mam zlate krsniatko a to mi tak isto v letaku dracik stale zakruzkuje co mu ma jezisko doniest...stale su to ...lacne veci.... 😀 ☹

zuzana355
4. dec 2008

no ved to a kedže materska je úplne najlepšom poriadku podla slečny Tomanovej 😀 😀 tak toho roku bude ježiško skromnejší

dea
4. dec 2008

ahojte.......tak my sme boli v tej galerii........no ale poviem vam..........ten mikulas mal asi najlacnejsi mikulassky kostym aky zohnali 🙄 🙄 bolo to take uplne odveci...........tak snad este stihneme nejakeo dobreho mikulasa 😉

zajtra v meste o kolkej bude?? lebo aj tak musim ist na predajni urobit s predavackou poriadok, lebo velmi rozky vystrkuje 😠 tak by sme sli v taky cas, aby sme to mohli spojit a ja sa potom upokojit 😀 🤐

zuzana355
4. dec 2008

dei žeby od piatej nesom celkom ista

dea
4. dec 2008

no to by nam aj vyhovovalo..........len aby neprsalo 😅
to by sme sli akurat po deankinom spanku 🙂

dea
4. dec 2008

juuuuuuj a tema darceky..........tak mam vybavenych uz aj synovcov 🙂
cize my uz ostalo len 8 ludi 😀

zuzana355
4. dec 2008

spanok ach joj herečka dnes vobec nespala a ešte je furt hore mna asi trepne 😠 vobec nevidno na nej unavu

zuzana355
4. dec 2008

dei tak ty kupujes pre pol košíc 😅 😀

yesno22
4. dec 2008

dei...zajtra je to o piatej, ja sa chystam s kamoskami ak nebude prsat...a tiez sa chystam k vam do obchodiku, len si na to spomeniem stale az doma 😅 ale urcite sa raz zastavim, mozno aj zajtra... 🙂

andrea.m
4. dec 2008

dei a sktorou? máte tam dve či nie?

zuzana355
4. dec 2008

halooooooooo kde je kto 😕

norik1
autor
4. dec 2008

tu soooom boli sme na Mikulasa z prace a mame balicek aj kinderko aj balon a plno zazitkoooooov 😀 😀 😀

zuzana355
4. dec 2008

jeeeeeeeeej a to kde ste boli to aj také je že mikulaš pre deti v ST 😕 😕

dea
4. dec 2008

adi s tou mladou...........ta starsia je moja mama........takze s nou problem nemam, lebo jej viem hned povedat ked robi resp. nerobi nieco dobre..........lenze mama nastastie v nicom nevymysla🙂)

horsie je to s tou mladou..........odmieta robit soboty a ani nechce podpisat papier, kde ma jasne napisane ze v sobotu ma robit.........takze musim to zajtra vyriesit........dnes sa mi tam nechcelo trepat...........a muz je mimo SR takze musim zajtra ja tam skocit........

yesno ok, mne to neponahla🙂

zuzana355
4. dec 2008

joj kočky začína ma poriadne boliet zub 😠 a budem musiet íst po sto rokoch k zubárke to je pre mna najvačší trest ☹ už teraz mi je zle

sasenkat
4. dec 2008

ahojte

darceky skoro ziadne, iba kalendare ale zajtra ideme po fotky do stonozky tak to bude dalsie do balika pre dedkov, babky 🙂 🙂 🙂

mikulas sa kupoval o 8 v bille - jak fajne ze tak malo ludi

este ma najprv caka kupit darcek MM na 30 - hura mam tyzden !

potom pridu na rad vianocne darceky 😀

norik1
autor
4. dec 2008

Dea naloz jej, predsa nebude jedina, co by musela robit soboty.... ja odpadnem... dnes ked sa kazdy trasie o pracu a ona vymysla? tak nech si najde pracu kde nemusi pracovat vobec 😀 😀 😀