Mamičky z Nemšovej a okolia
🙂 Ahojte🙂ak ste tu niektoré tak sa ozvite Dakujem 🙂
ja som len granadier to je rychlo a zajtra vobec neviem co
Aojko cikulienky🙂)pekný večííírrrr 😀 Ja som dovarila zemiakové pyré a fašírky sojkové 🙂 Aby som mohla zajtra vypadnuť s domčeku 😠
Davidko haj 🙂 Vino odišiel pred chvílkou, je oki🙂Inak Dadka natukala som ti na skype🙂chcem ťa o niečo poprosiť 😉
mnam ja mam rada granandir ano je to rychlo,vsetci to lubime, a kysle uhorky alebo malicke zavarané kukuricky k tomu,len ten moj muz nie,lebo mamicka si ho rozmaznala,tak také nieco by nezjedol,ale ja mu zvlast nevarim
😒
ani tej moj nebol tym nadseny lebo tam neni klobaska ale ked je hladny zje vsetko 😀 Ked sa mu nepaci moze si dat to luckine a mas vydiet ako rychlo to zje 😀
ahoj chym,no sojove fasirocky to moze byt dobre,mnam, pocujte moj chlap vyhlasil,ze soju neznasa a spoznal by ju uz len po voni,danka-moja segra robila sojové kocky na stave s ryzou,také to bolo fakt jak maso,cervená stava,bo ja papriky dala,tak ked muz dosiel z roboty,hovorim maso mame s ryzou,dva taniere zjedol,a ani nevedel ze to je soja,az po tyzdni som mu to povedala 😝 😀 😀
berus tie kukuričky su nám známe🙂sú superrrr🙂)
No však to si pamätám ked to Danka robila, akoby to bolo teraz,..ale tie fašírky Marko zje, lebo to nie je ani cítiť 😒 Ako dobré sú...
😀 😀 😀 😀 tak to je super.ja stale hovorim ze ty chlapi su divny
Zajtra asi aj ja urobim soju a som zvedava ze co na to povie 2 den bez masa bude asi kruty 😖 😲
ako robis fasirky zajtra mi ukazes? Mam tu soju namocit?Mam len rezance sojove nevadi to?
dadka--ked to tučniak rozdýchal a ako chutí mu to to treba len okoeniť, bylinky a také na soté a je to oki..a do fašírky hodne cibule, cesnaku a korenia a ani nebude vedieť čo to je ; 😀
No to som zvedava ci na to pride 😀
no veru su divní tí nasi chlapi,no takto sa pozrem aj ja ako sa to robi,moze to byt dobre,no ja som zvyknutá na polievky a tono polievky nemusi,len sa mraci,a pritom jeho mamicka ale ved tonko lubi moj granadir,aj polievky,aj fazulu,aj ryby jedaval. tak ja uz potom neviem,hlavne ze mne povie ze to nechce 😨
u nás je to zase opačne jej vždy povie že nevie variť a už je peklo, ale ved to je pravda mojej ctenej svokry jedlo sa nedá prijímať 😀 😎 😒 😒 😒
mne ked nieco ofrfle tak mu poviem nech nezere ze mi ostane aj na zajtraa ked sa mu nelubi tak si moze varit sam ze ja niesom jeho sluzka. 😠
presne tak však vieš ako v sobotu 😉 Nakoniec si uvaril sám ja sa nikomu prosiť nebudem 😉 😒
lenze svokra ta tiez klame,lebo polievky moc nevari,iba slepaci vývar,ja tu ich family proste berem s rezervou a inak dar jej nekupujem,tono nech sa stara
mas pravdu sak je to jej synator mozno nieco jej kupi v litve 😉
no jako,ja ani tonovi moc nevarim,u nas to funguje tak vseliak kedze nebyvame sami,a jako nenavybera si chlapec,parky to istia,a ked nie su ani tie,aj mamine klobasky z mrazaku su dobre,jako nech mi da kuchynu krasnu vybavenu ktorá bude v nejakom šumnom byte,a ja mu budem varit. kamoska vari svojmu priatelovi,ale tiez povedala,ze v krásnej kuchyni sa dobre vari a keby nemá takú kuchynu tak mu ani nenavari 😀 a ma recht to by bolo aby na nas nadavali ved mozu byt radi ze nas maju
Inak p. Lubinová zajtra máme teda o kolkej prísť???
aaale oni by bez nas neprezili len si to nechcu priznat.Ja mam tiez stale parky v mrazaku pre pripad nudze
a niekedy sa mi ani nechce varit
A pizza funguje kazdy den
Moja slecna vstava 7.30 tak mja som uz od vtedy hore
No však dobre ale my ešte haji☹())Inak ako lubka ty kedy štartuješ?
Lubka????
tak cca o 10:00??Dada vyhovuje??
ked sa zobudime,najeme sa a mozem ist
moze byt,my sme dnes celkom neskoro vstavali
Jasne potom pojdeme von?Ja musim na postu pre tie plienky dnes som haji a potom nebolo kedy 😅
no však a kde s stretneme?
sak u mna nie?
no však hej jasné že u teba🙂))ale nech ide som mnou Gajbovi na č----, ja tam sama nejdem☹
aha-inak v kauflande ti maju sunar za 280sk.

jasne cakam vas chipsy som nakupila aj vino sa najde nejake 😉