Mamičky z Nemšovej a okolia
🙂 Ahojte🙂ak ste tu niektoré tak sa ozvite Dakujem 🙂
ahojte baby. skore uzdravenie detičkam prajem.
ako sa mate? veru chym to tu drzala, vam sa moc nechce pisat 😉
ako sa mate? veru chym to tu drzala, vam sa moc nechce pisat 😉
haalloo je tu niekto? idem do masiarstva uvidime či niekoho stretnem 😉
ale upozornujem, boliiiiiiii ma hlava ako kona
ale upozornujem, boliiiiiiii ma hlava ako kona
baby kde ste 😉 to tu zanedbavate a chuda tehula kvetinka sa prehnala-dnes je pondelok a masiarstvo zatvorene.
nema ma kto informovat o nasej metropole 😃
nema ma kto informovat o nasej metropole 😃
čaute ja cez den vobec nemam kedy dnes sme boli u dokiny tak mlej to sadlo na priedusky :-o tak som potesena :-S .Dostali sme antibiotika a budeme zalezene asi doma 😞 sak uvidim do kedy to vydrzim. =-)
Kvetinka na 4d sono si bola v pruskom alebo to mokras fotil malu.Na nemsovske pomery si zvyknes nebojaj ja sa este niekedy seknem a idem v pondelok k masarovi 😉
Kvetinka na 4d sono si bola v pruskom alebo to mokras fotil malu.Na nemsovske pomery si zvyknes nebojaj ja sa este niekedy seknem a idem v pondelok k masarovi 😉
čafte cicky micky- 🙂
Net nám stále nejde :-p ]-( však kočky vedia....
Som u Slávky na nete, a som rada že som rada🙂))sa teším ako malé decko...
Davidko je chorý nič moc to nie je stále doma mi už s toho šibe😞(
Net nám stále nejde :-p ]-( však kočky vedia....
Som u Slávky na nete, a som rada že som rada🙂))sa teším ako malé decko...
Davidko je chorý nič moc to nie je stále doma mi už s toho šibe😞(
Ajojte kočenky🙂))
Vy aj žijete???
Ja som dnes bola u lekárky však dada si ho vystískala vybokávala ale mna raz porazí s tej DCA lebo odtial sa dostať je umenie :-p 8-(
Inak ako snežilo davidko celý čas prespinkal skoro bolo fajne.🙂)
a vy ako? inak p. Lubinová ak čítkaš tak zajtra dojdi doobeda Slávke pôjdeme čosi ukázať???oki???
Vy aj žijete???
Ja som dnes bola u lekárky však dada si ho vystískala vybokávala ale mna raz porazí s tej DCA lebo odtial sa dostať je umenie :-p 8-(
Inak ako snežilo davidko celý čas prespinkal skoro bolo fajne.🙂)
a vy ako? inak p. Lubinová ak čítkaš tak zajtra dojdi doobeda Slávke pôjdeme čosi ukázať???oki???
ahojky, no ved ja chodim zase sem do majoviek tehuliek. tam sa radime čo kupujeme a tak 😉
inak v posl.dobe tu vidavam vela kočikov po okoli ale nikdy neivem či to je niektora z vas 😞 😞
inak v posl.dobe tu vidavam vela kočikov po okoli ale nikdy neivem či to je niektora z vas 😞 😞
Aojko cicky🙂)
Ja popíjam kávičku, Dejvi sa hrajká, a tak. Však neviem ani či pôjdem von asi nie lebo je škaredo😞zase.
Ja popíjam kávičku, Dejvi sa hrajká, a tak. Však neviem ani či pôjdem von asi nie lebo je škaredo😞zase.
Micka moja ako aj mna a to som myslela že pôjdem von ale nejdem nikam:- :-p
aojko maminky🙂)
my sme prišli teraz s ej "žúrky" od babičky bolo super davko sa pekne zahral s tetou Dadkou ako vždy mala som klud:-))
Mischell--Vitaj v klube🙂)
my sme prišli teraz s ej "žúrky" od babičky bolo super davko sa pekne zahral s tetou Dadkou ako vždy mala som klud:-))
Mischell--Vitaj v klube🙂)
Začni písať odpoveď...

Odošli
amatula hod foto kočika 😉