Mamičky z Prievidze
Sú tu nejaké maminy alebo budúce maminy z Prievidze?
@marione veru dúfam aj ja, že nikto nepríde, lebo chodím na vysokú školu externe. A občas máme aj skúšku, tak hádam to nebude problém risknúť. Inokedy poctivo dodržiavam režim, ale veru možno to bola u Teba len náhoda 🙂 Uvidím 🙂
@chrustik8404 ahoj, ja som bola tiez rizikova, cele tehotenstvo doma a nikdy mi neprisla kontrola, oni sa asi zameriavaju na ine pripady 😉
Ahoj, tu je už jedna diskuse https://www.modrykonik.sk/forum/spolocny-termin-miesto/kde-su-vsetky-mamicky-z-prievidze-pridajte-sa/ 😉
@lukajdik Ahoj 🙂 nechám sa prekvapiť 🙂 Ale nepočula som od známych, čo boli aj pred pár rokmi na rizikovom na PN, že by im vôbec kontrola prišla. Preto som zisťovala, že ako to teraz beží 🙂
ahojte- lucka_maximko tu este chodi ?? neozyva sa mi.. 😒
Dobry den.Vedel by mi niekto poradit nosneho ,krcneho lekara?
@jarka2901 Papšo na unikluneke
Ahojte maminy potrebovala by som zohnat detsku jedalensku stolicku polohovatelnu najme...poradte kde kupim aj za celkom prijatelnu cenu a ak niektora predavate ponuknite dakujem
Milé mamičky z Prievidze! Ak budete potrebovať opatrovateľku pre svoje dieťa, neváhajte kontaktovať moju maminu - Alena 0908/527870

@chrustik8404 ja som bola cele tehotenstvo na PN a nikdy mi neprišla žiadna kontrola, ale na to by som sa nespoliehala, to bola asi len náhoda 😉