tak dalsie pokracovanie...
no ja chodim do ZA a som spokojna, ale sla na MD a ta co ju zastupuje, nechce zobrat muzicka, tak nieco zhaname...
Ahojte. Chcela by som sa spytat, aku statnu skolku v MT na Severe by ste odporucali. Zvazujem druzstevnu alebo hurbanku. V Hurbanke by potom pokracovala aj na zakladke. Ako ste s nimi spokojne? Nebyvam tu dlho, tak netusim. A maju tam vela deti? Vezmu mi je aj ked tu nemame trvaly pobyt? Velmi dakujem za kazdu reakciu.
A este jedna otazka, neviete ako je to s Martinskym rodinnym centrom? Bude otvorene? Este sme tam neboli. Viem, ze je teraz zatvorene:(
@janetinka Ahoj, mne chodi najstarsia na Hurbanku do predskolskej triedy a my sme spokojni, co sa tyka uciteliek, tak my mame v pohode ucitelky a tato skolka ma aj super vybavenie v porovnani so skolkami vo vrutkach, tu v MT som neporovnavala... a tiez ide teraz pokracovat na hurbanke v ZS....
neviem ako je to s malymi detmi, kedze mi sme isli az do predskolskej a dalsie deti tiez pojdu az do predskolskej...
DEŇ OTVORENÝCH DVERÍ v materskej škole Hurbanova sa uskutoční dňa 12. februára 2013 v čase od 16.15 hod do 18.00 hod.
@janetinka moj chodi na druzstevnu....som velmi spokojna.....s ucitelkami, s pristupom, s malo chorymi detmi (co sa na sukromnej porovnat nedalo), pani riaditelka je uzasna......no ja aj maly sme spoko 😉 pytaj sa, ak chces cosi vediet...
@janetinka
MRC je momentalne zavrete,fungovat by mala len priprava pre buduce mamicky niekde na Ladovni.
Ak by sa nasli mamicky ,ktore by mali cas ,tak urcite nejake priestory vhodnejsie na MRC ako boli povodne sa najdu. Len maminy ,ktore centrum prevadzkovali uz maju po materskej,tak viem,ze hladali nejake "nove sily. Inak bolo tam fajne,aj kadejake kurzy robili. Chodila som tam s malou. Hadam sa to da zas dokopy.
@elenka.k nepoznam....vsak ho chodte obriet to auto najprv....a co kupujete?
@sorciera24 octavku by sme chceli tú 3 - novšiu.....
@elenka.k hmm...no, nepoznam ho....nejak sa musite dohodnut, rozhodnut...
Ahojte, mam na vas jednu prosbu, vedeli by ste o nejakej sale vo Vrutkach, pripadne v MT, tak cca pre 25 ludi, kde by sme sa mohli oslavit krstiny aj s obedom? a za rozumnu cenu... pripadne s miestnostou, kde by sme si mohli jedlo naservirovat, neviem, ci ma chapete... budem vdacna za kazdy tip...
Terqa- skús Astoriu(u Homolov) pri vrútockom kine...je to tam také apartné a dobre tam varia
Ahojte,ja som sice z okolia Ziliny,ale nasla som tuto temu-ci by str mi nevedeli poradit dobreho neurologa v Martine,nie detskeho,ale pre mna,lebo v Ziline je to karastrofa,hlavne cakacie doby 3 tyzdne!!!Dakujem za kazdy tip a prispevok.
baby prosím vás neveite mi poradiť nejaký dobrý víkendový pobyt aj s deťmi? chceli by sme s chlapcami vek 5 a 10 ísť niekde na víkend /okolo apríla mája/ ,, bolo by fajn keby tam bolo detské ihrisko, pieskovisko,hojdačky, bazén - neobmedzene, aspoň pol penzia
Ahojte martincanky,
potrebujem nutne zohnat do pondelka babiku Barbie z rozpravky Diamantovy zamok, princeznu Lianu v ruzovych satach. Nemate nahodou niektora na predaj? Moc dakujem!
Dobry den. Viete mi niekto prosim povedat, ktore dni sa robia kontroly klbov na detskej ortopedii v UNM? Ako to tam chodi, pridem a cakam, neobjednava sa asi vsak? A ak ste niekto teraz niekedy boli, ako dlho ste cca cakali? Dakujem.
@cencula odporucam
Ahojte maminy z priekopy. Poradte mi ako sa byva na Cajkovskeho stvrti v Priekope v tych panelakoch s velkymi balkonmi.
ludia k pedanovej nechodte
Ahojte baby, chodím na VŠ do Martina a mám malú dcéru. Naša opatrovateľka odišla na mesiac do USA. Potrebujem za ňu nájsť náhradu v utorky od 7:15 do 9:15 a stredy od 11:45 do 15:00. Nemá niekto záujem.
@kaculiatko88 v takychto casoch ti ju urcite vedia postrazit aj v ROC Ľubka na priehradke a aj v cukrikove 🙂
@xlea ďakujem veľmi pekne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@cairka vyssie mas odpoved , len mi nehodilo tvoj nick